Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Capsy z wczorajszego materiaÂłu :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek

I dzisiejszej sejmowej relacji :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Wto Sie 21, 2007 8:47 am ]
I z kolejnej relacji porankowej :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

ciÂąg dalszy relacji z Sejmu...
Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O :D WnioskujĂŞ po capsach, Âże PaweÂł tak jakby siĂŞ przemieÂściÂł i zmieniÂł lokalizacjĂŞ live'owania :D

Pewnie znowu sejm podzieliÂł siĂŞ 150 tematĂłw i biedny PaweÂł musiaÂł skakaĂŚ jak Âłania, Âżeby nie napisaĂŚ ÂłoÂś ( :devil: ) z tematu na temat? :D
Ale przecieÂż wiemy, Âże PaweÂł potrafi pÂłynnie zmieniaĂŚ tematy, prawie tak pÂłynnie jak pÂłynnie zmieniajÂą siĂŞ biegi w Audi V8 :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

A to dzisiejszy PaweÂł w piguÂłce :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na ostatnim capsie tak samo jak my zszokowany - to juÂż ostatnia relacja :o ZresztÂą Kalcza teÂż :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

not that kind pisze:A to dzisiejszy PaweÂł w piguÂłce :D
Notka nie spodziewaÂłam siĂŞ, Âże aÂż tak zaszalejesz. :o

Zanim zacznê wychwalaÌ Pana Redaktora £ukasika muszê siê przyznaÌ do tego, ¿e dpouœci³am siê dziœ czegoœ niewybaczalnego. :rozglada: Zaspa³am na pierwsz¹ relacjê Paw³a. :red: Kiedy siê obudzi³am i w³¹czy³am TV on ju¿ koùczy³ nadawaÌ. :red: Ale ca³¹ resztê relacji widzia³am ju¿ od pocz¹tku do koùca. :tanczy:
Black Jack '62 pisze:O :D WnioskujĂŞ po capsach, Âże PaweÂł tak jakby siĂŞ przemieÂściÂł i zmieniÂł lokalizacjĂŞ live'owania :D
Trochê bryka³ po tym sejmie, to fakt. Rano zanosi³o siê na spokojny dzionek, a po spotkaniu prezydium sejmu i oœwiadczeniu Dorna - wybory tak, komisja nie ( co piêknie na capsach od epsztajnka widaÌ, za które :* siê nale¿y) czerwony pasek towarzyszy³ Paw³owi do koùca dy¿uru. :tanczy: Najpierw zbiera³ komentarze do decyzji Dorna, póŸniej jeszcze komentarze do tych komentarzy. Kilka bardzo dobrych rozmów z tego wysz³o. :brawa: Co widaÌ piêknie na notkowych capsach. :mhm: Tylko z pos³ank¹ Szczypiùsk¹ nie ma foty, ale to moja wina nie uda³o mi siê nagraÌ. :rozglada: Konferencji te¿ sporo by³o, ale maj¹ one swój urok, kiedy odbywaj¹ siê w sejmie akurat podczas Paw³owego dy¿uru. Wszyscy wiemy jak dociekliwy jest Pan Redaktor i jak potrafi gnêbiÌ swoimi pytaniami polityków. :devil: Na jedn¹ z takich konferencji zaprosi³ nas osobiœcie. Podsumowywa³ akurat rozmowê z jednym z pos³ów. Wzrok ucieka³ mu gdzieœ na boki. :lol: Okaza³o siê, ¿e to Donald Tusk zaczyna siê produkowaÌ i Pawe³ odda³ mu g³os. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Pewnie znowu sejm podzieliÂł siĂŞ 150 tematĂłw i biedny PaweÂł musiaÂł skakaĂŚ jak Âłania, Âżeby nie napisaĂŚ ÂłoÂś ( :devil: ) z tematu na temat? :D
Nie taki biedny. ;) Pomino tego wielkiego zamĂŞtu, caÂły siĂŞ rwaÂł do relacjonowania. W jednym wejÂściu nie pozwoliÂł Brygidzie dokoĂączyĂŚ pytania, tak mu byÂło spieszno do odpytania posÂła Komorowskiego. :lol:
Black Jack '62 pisze:Ale przecieÂż wiemy, Âże PaweÂł potrafi pÂłynnie zmieniaĂŚ tematy, prawie tak pÂłynnie jak pÂłynnie zmieniajÂą siĂŞ biegi w Audi V8 :P
I dlatego nie rozumiem dlaczego dali mu do pomocy koleÂżankĂŞ. :nie: Ale wybaczam jej to :stop: gdyÂż niewiele relacji PawÂłowi skradÂła. :rozglada:
not that kind pisze:Na ostatnim capsie tak samo jak my zszokowany - to juÂż ostatnia relacja :o ZresztÂą Kalcza teÂż :devil:
Ale Anka to chyba najbardziej. :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze:Podsumowywa³ akurat rozmowê z jednym z pos³ów. Wzrok ucieka³ mu gdzieœ na boki. :lol: Okaza³o siê, ¿e to Donald Tusk zaczyna siê produkowaÌ i Pawe³ odda³ mu g³os. :rozglada:
Dobrze, ¿e Pawe³ ma tê szko³ê prezentersk¹, to wiedzia³ jak to siê robi :lol2:
Nie taki biedny. ;) Pomino tego wielkiego zamĂŞtu, caÂły siĂŞ rwaÂł do relacjonowania. W jednym wejÂściu nie pozwoliÂł Brygidzie dokoĂączyĂŚ pytania, tak mu byÂło spieszno do odpytania posÂła Komorowskiego. :lol:
:o Jaki zaborczy :lol2: Walczy na wizji z koleÂżankami o czas antenowy :lol:
I dlatego nie rozumiem dlaczego dali mu do pomocy koleÂżankĂŞ. :nie: Ale wybaczam jej to :stop: gdyÂż niewiele relacji PawÂłowi skradÂła. :rozglada:
A Ty zaborczoœÌ odziedziczy³aœ po swoim ulubieùcu :lol2:
Ale przecie¿ doskonale wszyscy wiemy, ¿e Pawe³ by³by w stanie ''uci¹gn¹Ì'' i ''obs³u¿yÌ'' ca³¹ ramówkê, czyli ostatnio ca³y parlament :lol2:
not that kind pisze:Na ostatnim capsie tak samo jak my zszokowany - to juÂż ostatnia relacja :o ZresztÂą Kalcza teÂż :devil:
Ale Anka to chyba najbardziej. :rozglada:
Zastanawiam siĂŞ, co te dwa capsy robiÂą tu :mhm: Powinny byĂŚ w wÂątku z tymi zabawnymi :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
not that kind
Bywalec
Bywalec

A tutaj nie moÂże byĂŚ zabawnie? :devil:

Niestrudzony :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ehh :D
..chciaÂłem wrzuciĂŚ capsy..bo myÂślaÂłem Âże dzis PaweÂł was zaskoczyÂł..bo tak ni stÂąd ni zowÂąd siĂŞ pojawiÂł :spiewa:

..ale widzĂŞ Âże jesteÂś notko nie do zdarcia :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

PrzecieÂż ze spokojem mogÂłeÂś to uczyniĂŚ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
D¿astina pisze:Podsumowywa³ akurat rozmowê z jednym z pos³ów. Wzrok ucieka³ mu gdzieœ na boki. :lol: Okaza³o siê, ¿e to Donald Tusk zaczyna siê produkowaÌ i Pawe³ odda³ mu g³os. :rozglada:
Dobrze, ¿e Pawe³ ma tê szko³ê prezentersk¹, to wiedzia³ jak to siê robi :lol2:
Tylko dlaczego tak przewracaÂł oczami. :lol:
Black Jack '62 pisze:A Ty zaborczoœÌ odziedziczy³aœ po swoim ulubieùcu :lol2:
Och! Nie musiaÂłam. Mam to od zawsze. :lol2:
not that kind pisze:Niestrudzony :D
A przy tym taki profesjonalny i przystojny. :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..ehh :D
..chciaÂłem wrzuciĂŚ capsy..bo myÂślaÂłem Âże dzis PaweÂł was zaskoczyÂł..bo tak ni stÂąd ni zowÂąd siĂŞ pojawiÂł :spiewa:

..ale widzĂŞ Âże jesteÂś notko nie do zdarcia :lol2:
Powtórzê za notk¹. Przecie¿ ze spokojem mog³eœ to uczyniÌ. :lol2: Mo¿e uwieczni³eœ pocz¹tek relacji? Ja nie zd¹¿y³am. Zawsze tak mam, kiedy Pawe³ siê pojawia. Na pocz¹tek :o póŸniej :lol2: i dopiero odpalam nagrywarkê. :rozglada: Ech! Tak d³ugo siê znamy, a ka¿dorazowe jego pojawienie siê wywo³uje u mnie tyle emocji. :szalony: .
W³¹czy³am dziœ TV po piêtnastej, ¿eby sprawdziÌ czy Pawe³ czasami kolegi w sejmie nie zast¹pi³. :rozglada: Okaza³o siê, ¿e mój ulubiony wola³ popo³udnie w ministerstwie sprawiedliwoœci spêdziÌ. W dwóch relacjach opowiedzia³ nam o tym, jak to biegli uznali autentycznoœÌ nagraù Ziobry. PóŸniej w konferencji samego ministra uczestniczy³. :mhm: Zada³ mu tylko jedno pytanie. To do Paw³a takie niepodobne. :mhm: WidaÌ na wiêcej Paw³owej uwagi pan Ziobro nie zas³u¿y³. :devil: A nie, przepraszam. :stop: Pan redaktor jeszcze piêknie tê konferencjê zrelacjonowa³. :D Ju¿ sprzed ministerstwa. Jak dobrze, ¿e ta burza, która chwilê wczeœniej szala³a nad stolic¹ wiedzia³a, kiedy ma siê uspokoiÌ. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:A tutaj nie moÂże byĂŚ zabawnie? :devil:
Jak najbardziej - trzeba Ci przyznaĂŚ racjĂŞ :D
Tym bardziej, Âże to co dzieje siĂŞ w polityce, a PaweÂł tym siĂŞ musi zajmowaĂŚ, moÂże kojarzyĂŚ siĂŞ co prawda z humorem ,ale co najwyÂżej czarnym ;) WiĂŞc przynajmniej z min dziennikarzy siĂŞ poÂśmiejemy :devil:
DÂżastina pisze:Tylko dlaczego tak przewracaÂł oczami. :lol:
No, to moÂże byĂŚ taki styl przez PawÂła wypracowany - nikt nie powiedziaÂł, Âże nie-prezenterski :lol2:
W³¹czy³am dziœ TV po piêtnastej, ¿eby sprawdziÌ czy Pawe³ czasami kolegi w sejmie nie zast¹pi³. :rozglada:
A dziÂś sprawa jeszcze siĂŞ nie wyjaÂśniÂła? :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:WiĂŞc przynajmniej z min dziennikarzy siĂŞ poÂśmiejemy :devil:
Zabraniam ÂśmiaĂŚ siĂŞ z min moich ulubieĂącĂłw. :ban:
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:Tylko dlaczego tak przewracaÂł oczami. :lol:
No, to moÂże byĂŚ taki styl przez PawÂła wypracowany - nikt nie powiedziaÂł, Âże nie-prezenterski :lol2:
W takim razie powinien ten pomysÂł opatentowaĂŚ. :lol2:
Black Jack '62 pisze:
W³¹czy³am dziœ TV po piêtnastej, ¿eby sprawdziÌ czy Pawe³ czasami kolegi w sejmie nie zast¹pi³. :rozglada:
A dziÂś sprawa jeszcze siĂŞ nie wyjaÂśniÂła? :lol2:
PĂłki co ani widu, ani sÂłychu. StwierdziÂł pewnie, Âże codziennie spotkania z nami to przesada. :roll: :roll: :roll: Wiem, Âże kaÂżdemu odpoczynek siĂŞ naleÂży, ale jeden dzieĂą chyba wystarczy :rozglada: wiĂŞc jutro chcemy Pana ÂŁukasika na posterunku reporterskim bÂądÂź prezenterskim ( najlepiej na obu, tak jak to miaÂło miejsce przed tygodniem :lol2: ) widzieĂŚ. A moÂże PaweÂł ma prĂłby kamerowe do weekendowego wydania programu DpD . :o Ech! Pewnie nie. Taki profesjonalista jak on nie potrzebuje prĂłb odbywaĂŚ. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

DÂżastina pisze:A moÂże PaweÂł ma prĂłby kamerowe do weekendowego wydania programu DpD . :o Ech! Pewnie nie. Taki profesjonalista jak on nie potrzebuje prĂłb odbywaĂŚ. :lol2:
Do tego (mam na myœli próby kamerowe) potrzeba by prowadz¹cego serwisy po 18-stej wsadziÌ do blue box'owego studia, a widzia³am, ¿e s¹ nadawane z tego g³ównego :spiewa:

No, chyba Âże faktycznie PaweÂł nie potrzebuje takich prĂłb, bo wystarczy mu, Âże napatrzyÂł siĂŞ na Piotra :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Do tego (mam na myœli próby kamerowe) potrzeba by prowadz¹cego serwisy po 18-stej wsadziÌ do blue box'owego studia, a widzia³am, ¿e s¹ nadawane z tego g³ównego :spiewa:
A dlaczego akurat ÂŁukasza Grassa chciaÂłabyÂś do blue boxa zapakowaĂŚ? :devil:
not that kind pisze:No, chyba Âże faktycznie PaweÂł nie potrzebuje takich prĂłb, bo wystarczy mu, Âże napatrzyÂł siĂŞ na Piotra :spiewa:
Pytanie - czy to dobrze, czy to Ÿle? :rozglada: Nie mia³am jeszcze przyjemnoœci widzieÌ Pana Jaconia w akcji. :rozglada: S³ysza³am jakieœ pó³ godziny pierwszego wydania i jedyne co mogê o tym programie napisaÌ to, to ¿e doœÌ dynamiczny wydaje siê byÌ. :rozglada:

Nie ma mojego ulubieĂąca w TV trzeba siĂŞ wiĂŞc jakoÂś posiÂłkowaĂŚ. A Âżyczliwi ludzie przychodzÂą z pomocÂą. DowiedziaÂłam siĂŞ, Âże we wtorkowym materiale Katarzyny Kolendy widaĂŚ byÂło PawÂła szarÂżujÂącego po sejmie. OdszukaÂłam ten materiaÂł tu moÂżna go obejrzeĂŚ. :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:A dlaczego akurat ÂŁukasza Grassa chciaÂłabyÂś do blue boxa zapakowaĂŚ? :devil:
PozwolĂŞ sam odpowiedzieĂŚ - bo tam jego miejsce :devil: MoÂże tam nie myliÂłby nazw programĂłw, moÂże mniej rzeczy by go rozpraszaÂło? :D
Nie ma mojego ulubieĂąca w TV trzeba siĂŞ wiĂŞc jakoÂś posiÂłkowaĂŚ. A Âżyczliwi ludzie przychodzÂą z pomocÂą. DowiedziaÂłam siĂŞ, Âże we wtorkowym materiale Katarzyny Kolendy widaĂŚ byÂło PawÂła szarÂżujÂącego po sejmie. OdszukaÂłam ten materiaÂł tu moÂżna go obejrzeĂŚ. :)
LitoÂści :rydzyk: Jaka to okropna i bezlitosna stacja, ktĂłra zmusza fanĂłw do szukania ich ulubieĂącĂłw wystĂŞpujÂących na daleeeeekim drugim planie w materiaÂłach innych dziennikarzy? :x
Ale mi³o ze strony K. Kolendy, ¿e œwiadomie, czy nieœwiadomie? :) sprawi³a fanom Paw³a przyjemnoœÌ :)

SwojÂą drogÂą, to tak jakoÂś dziwnie mi wczoraj byÂło, kiedy PawÂła nie byÂło w raporcie wieczornym :roll: Jak czÂłowiek siĂŞ do czegoÂś dobrego przyzwyczai, to kiedy nadchodzÂą zmiany jest mu przykro :uhh: Nadzieja, Âże moÂże dziÂś juÂż PaweÂł bĂŞdzie :)
ODPOWIEDZ