michos pisze:PS:Krasu nie zwracaj mi uwagi, Âże pisze 2 posty pod rzÂąd bo dotyczÂą czego innego i chciaÂłem aby byÂło to oddzielone od poprzedniego postu.
A czemu tak siĂŞ Krasa wszyscy bojÂą, a mnie to juÂż nie?
ZazdroœÌ wyczuwam £ukasz, zazdroœÌ Ale zdradzê ci sekret, ¿eby i ciebie siê bali: Dawaj wiêksze pokuty i co najwa¿niejsze mów, ¿e darowizna = mi³oœÌ i wiara :idea: Jeszcze z miesi¹c i kupiê sobie Maybaha (nawet nie wiem jak to siê pisze taki ze wsi jestem - nie to co œwiatowy Ksiê¿ulek :? )
Zale¿y jak kto siê zachowuje. Pamiêtam w internecie taki przerobiony obrazek z kampanii do walki z przemoc¹ w rodzicie, a na nim poobijany facet i: "Bo zawraca³ dupê Administratorowi" Jak znajdê gdzieœ przypadkiem to sobie przerobiê na: "...Moderatorowi" i wklejê tutaj oba jako g³ówne punkty regulaminu
Beznzdziejna.
Jak jÂą obejrzaÂłem to od razu odechciewa mi siĂŞ oglÂądaĂŚ fakty i liczĂŞ na to, Âże fakty zanotujÂą kolejny spadek oglÂądalnoÂści. ÂŻyczĂŞ im tego z caÂłego serca.
A czy Wy czasami niepowinniœcie mieÌ prentensji do Kajdanowicza za to, ze przecie¿ zaj¹³ jej miejsce Anity w weekendowych FAKTACH No przecie¿ Pochanke zajê³a miejsce Rymanowskiego. :?
Smiem nawet powiedziec, ze miaÂła taki sam wpÂływ na prowadzenie codziennie FAKTĂW jak Kajdanowicz na prowadzenie weekendowych.
ABSOLUTNIE nie wierzĂŞ, Âże dzikei temu, ze jest ÂżonÂą szefa FAKTĂW prowadzi ten program bo jest doskona³¹ dziennikarkÂą i tyle.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
hmm... mowiÂłem,ze bedzie wspaniale !!!!! Justyna POchanke pokazala,ze nie bez przyczyny mowia na nia najlepsza dziennikarka TVN'u!!!! Byla jak zawsze znakomita, jej zapowiedzi jak zwykle stylowe i zaryzykuje stwierdzenie,ze Fakty nie byly nigdy wczesniej lepiej prowadzone niz to bylo dzisaj!!!! I znowu mamy jak na dloni potwierdzenie znanego przyslowia, ktore mowi , ze nie am ludzie niezastapionych.... Przykro mi panie Lisie, ale Justyna POchanke polozyla dzis pana na lopatki !!!!
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 wrz 2004, 19:50 przez Konrad, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm found of TVN 24 and of course I loathe Polsat !!!
Ona byÂła beznadziejna i zawsze taka byÂła a ludzie ktĂłrzy jÂą uwielbiajÂą mĂłwiĂŞ, Âże majÂą wypaczony gust. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 14&v=2&s=0
tutaj jest idealne podsumowanie jej osoby a w szczegĂłlnoÂści ten wibrator zaaplikowany jest super.
Bez przesady z tym zachwytem. OsobiÂście wolĂŞ AnitkĂŞ.
PS. Justyna Pochanke wcale nie "rozÂłoÂżyÂła na ÂŁopatki Lisa", jak to okreÂśliÂł Konrad, i pewnie nigdy tego nie uczyni. PrzecieÂż tych ludzi w ogĂłle nie moÂżna do siebie porĂłwnywaĂŚ! :idea:
Jak wogĂłle moÂżna jÂą porĂłwnywaĂŚ do lisa. To jest jakiÂś nonsens.
A sÂłyszeliÂście na koniec pochanke jak zrobiÂła aluzje do Lisa(chyba dobrze usÂłyszaÂłem z tym prezydentem choĂŚ patrzeĂŚ i sÂłuchaĂŚ jej nie mogĂŞ)ale to byÂło tylko raz. (te patrzenie oczywiÂście)