Pamiêtacie hit Kazika -Wa³êsa oddawaj moje 100 milionówarczi pisze:Mo¿e jej bêd¹ kazali odpracowaÌ :devil: :devil:adam pisze:No to Aœka kasê bierze za dzisiejszy dzieù prawie za darmo

Nawet sie nie poÂżegnaÂła

Moderator: Łukasz
PrzecieÂż to jej pielĂŞgniarkowa marynarka :cicho:arczi pisze:Ja na Joasie nie psiocze :nie:maxxx pisze:Takiego wdzianka jeszcze chyba nie miaÂła :nie: WydaÂła krocie na to Âżeby siĂŞ pojawiĂŚ na 5 sekund :hmm:
Ale juÂż nie psioczmy na NiÂą :nie: To chyba nie Jej wina ...
A dziesiejsza marynka wogĂłle mi nie przypadÂła do gustu :?
no to teraz mnie uspokoi³eœ bo kilka dni temu pisaliœmy o tym ¿e Joasia bêdzie nam kupowaÌ okulary i przerazi³em sie ¿e ju¿ potrzebujêepsztajnek pisze:Te¿ myœlê, ¿e to stara pielêgniarska marynarka, tylko oœwietlenie w studio dawa³o b³êkitn¹ poœwiatê. Bo przecie¿ podkoszulek te¿ ma taki sam odcieù jak marynarka. A bawe³nianych podkoszulków w takim odcieniu jeszcze nie widzia³em.
Za to ja to z chĂŞciÂą bym od Joasi wycyganiÂł na okulary, a jeszcze lepiej na soczewkikilka dni temu pisaliÂśmy o tym Âże Joasia bĂŞdzie nam kupowaĂŚ okulary i przeraziÂłem sie Âże juÂż potrzebujĂŞ A z JoasiÂą jestem na wojennej ÂścieÂżce i wydobycie od niej kasy na okulary mogÂło by byĂŚ trochĂŞ trudne -nie mĂłwiĂŞ Âże nie moÂżliwe ale byÂły by pewne problemy
A nawet jeszcze mniejDzis Joasi jak na lekarstwo
To bardzo moÂżliwe, bo ponoĂŚ tam wymiataÂła na drugim planie w poranku :tanczy:Za to wczoraj zdaje sie wypatrzylem Jej blond czuprynke... ubrana po sportowemu w Poranku ale moge sie mylic
Jutro Joasia juÂż nie bĂŞdzie mieĂŚ PzP (chyba) :nie: Ciekawe, kto poranek poprowadzi :mhm:Dzis TVN24 sie nie popisal, sami reporterzy w sejmnie... no prawie.... a gdzie rownouprawnienie
Jutro pewnie bedzie odwrotnie
A poza tym blask od SÂłonka rzeczonego oÂślepia wiĂŞc chociaz trzeba miec przeciwsÂłonecznearczi pisze:Za to ja to z chĂŞciÂą bym od Joasi wycyganiÂł na okulary, a jeszcze lepiej na soczewki
Bo w moim przypadku to juÂż pewne- potrzebuje okularĂłw, by wyraÂźniej widzieĂŚ Nasze SÂłonko
Tak migÂła jak bÂłyskawicaTo bardzo moÂżliwe, bo ponoĂŚ tam wymiataÂła na drugim planie w poranku
Pora najwyÂższa-musi sie zrekompensowaĂŚ za dziÂś mimo ,Âże nie Jej wina musi odpokutowaĂŚ za kolegĂłwWiĂŞc mam nadzieje, Âże jutro dzieĂą znĂłw bĂŞdzie politycznie gorÂący i moÂże zarzucÂą AÂśke na WiejskÂą
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], marcin3usb, TommyC i 30 gości