Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

arczi pisze:
adam pisze:No to AÂśka kasĂŞ bierze za dzisiejszy dzieĂą prawie za darmo :neutral:
MoÂże jej bĂŞdÂą kazali odpracowaĂŚ :devil: :devil:
Pamiêtacie hit Kazika -Wa³êsa oddawaj moje 100 milionów :shock:
Nawet sie nie poÂżegnaÂła :twisted: :twisted: :twisted:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

ÂŁadnie Nami pomiatajÂą :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Pokazali, jak mĂłwi reguÂłkĂŞ startowÂą.
Na koniec programu zaprosi na jutro. I tyle bĂŞdzie Joasi
byÂłem za duÂżym optymistÂą :> nawet siĂŞ nie poÂżegnaÂła .... :/
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to nawet nie wiemy kogo za to nienawidziĂŚ :twisted:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Takim zachowaniem to Joasia chyba chce pobiĂŚ swĂłj rekord w iloÂści postĂłw :shock: :shock:
No to nawet nie wiemy kogo za to nienawidziĂŚ
Chyba ten szkwaÂł na Mazurach :spiewa: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:Takim zachowaniem to Joasia chyba chce pobiĂŚ swĂłj rekord w iloÂści postĂłw :shock: :shock:
No to nawet nie wiemy kogo za to nienawidziĂŚ
Chyba ten szkwaÂł na Mazurach :spiewa: :spiewa:
SzkwaÂł to zaraz bĂŞdzie miaÂł ktoÂś w tvn24 :twisted: :twisted: :twisted:
epsztajnek

No to tak, "pro forma" ..... szkoda, ³adnie dziœ Asia siê prezentowa³a - na b³êkitno
Obrazek
maxxx

Takiego wdzianka jeszcze chyba nie miaÂła :nie: WydaÂła krocie na to Âżeby siĂŞ pojawiĂŚ na 5 sekund :hmm:
Ale juÂż nie psioczmy na NiÂą :nie: To chyba nie Jej wina ...
arczi
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Takiego wdzianka jeszcze chyba nie miaÂła :nie: WydaÂła krocie na to Âżeby siĂŞ pojawiĂŚ na 5 sekund :hmm:
Ja na Joasie nie psiocze :nie:
A dziesiejsza marynka wogĂłle mi nie przypadÂła do gustu :?
adam
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:
maxxx pisze:Takiego wdzianka jeszcze chyba nie miaÂła :nie: WydaÂła krocie na to Âżeby siĂŞ pojawiĂŚ na 5 sekund :hmm:
Ja na Joasie nie psiocze :nie:
A dziesiejsza marynka wogĂłle mi nie przypadÂła do gustu :?
PrzecieÂż to jej pielĂŞgniarkowa marynarka :cicho:
epsztajnek

Te¿ myœlê, ¿e to stara pielêgniarska marynarka, tylko oœwietlenie w studio dawa³o b³êkitn¹ poœwiatê. Bo przecie¿ podkoszulek te¿ ma taki sam odcieù jak marynarka. A bawe³nianych podkoszulków w takim odcieniu jeszcze nie widzia³em.
adam
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Te¿ myœlê, ¿e to stara pielêgniarska marynarka, tylko oœwietlenie w studio dawa³o b³êkitn¹ poœwiatê. Bo przecie¿ podkoszulek te¿ ma taki sam odcieù jak marynarka. A bawe³nianych podkoszulków w takim odcieniu jeszcze nie widzia³em.
no to teraz mnie uspokoiÂłeÂś bo kilka dni temu pisaliÂśmy o tym Âże Joasia bĂŞdzie nam kupowaĂŚ okulary i przeraziÂłem sie Âże juÂż potrzebujĂŞ :shock: A z JoasiÂą jestem na wojennej ÂścieÂżce i wydobycie od niej kasy na okulary mogÂło by byĂŚ trochĂŞ trudne -nie mĂłwiĂŞ Âże nie moÂżliwe ale byÂły by pewne problemy :devil:
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

Dzis Joasi jak na lekarstwo :(

Za to wczoraj zdaje sie wypatrzylem Jej blond czuprynke... ubrana po sportowemu w Poranku ale moge sie mylic :?

Dzis TVN24 sie nie popisal, sami reporterzy w sejmnie... no prawie.... :uhh: a gdzie rownouprawnienie :lol:

Jutro pewnie bedzie odwrotnie :)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kilka dni temu pisaliÂśmy o tym Âże Joasia bĂŞdzie nam kupowaĂŚ okulary i przeraziÂłem sie Âże juÂż potrzebujĂŞ A z JoasiÂą jestem na wojennej ÂścieÂżce i wydobycie od niej kasy na okulary mogÂło by byĂŚ trochĂŞ trudne -nie mĂłwiĂŞ Âże nie moÂżliwe ale byÂły by pewne problemy
Za to ja to z chĂŞciÂą bym od Joasi wycyganiÂł na okulary, a jeszcze lepiej na soczewki 8)
Bo w moim przypadku to juÂż pewne- potrzebuje okularĂłw, by wyraÂźniej widzieĂŚ Nasze SÂłonko :jupi:
Dzis Joasi jak na lekarstwo
A nawet jeszcze mniej ;( ;(
Za to wczoraj zdaje sie wypatrzylem Jej blond czuprynke... ubrana po sportowemu w Poranku ale moge sie mylic
To bardzo moÂżliwe, bo ponoĂŚ tam wymiataÂła na drugim planie w poranku :tanczy:
Dzis TVN24 sie nie popisal, sami reporterzy w sejmnie... no prawie.... a gdzie rownouprawnienie

Jutro pewnie bedzie odwrotnie
Jutro Joasia juÂż nie bĂŞdzie mieĂŚ PzP (chyba) :nie: Ciekawe, kto poranek poprowadzi :mhm:
WiĂŞc mam nadzieje, Âże jutro dzieĂą znĂłw bĂŞdzie politycznie gorÂący i moÂże zarzucÂą AÂśke na WiejskÂą :rydzyk: :rydzyk: Bo o ile mnie pamiĂŞĂŚ nie myli dawno jej tam nie byÂło :shock:
maxxx

arczi pisze:Za to ja to z chĂŞciÂą bym od Joasi wycyganiÂł na okulary, a jeszcze lepiej na soczewki
Bo w moim przypadku to juÂż pewne- potrzebuje okularĂłw, by wyraÂźniej widzieĂŚ Nasze SÂłonko
A poza tym blask od SÂłonka rzeczonego oÂślepia wiĂŞc chociaz trzeba miec przeciwsÂłoneczne 8) :P
Ale dziÂś to tak za chmurami byÂło schowane :spiewa:
Ale ja siĂŞ teÂż przyznaje do niedopatrzenia :stop: Proste,Âże to byÂła biaÂła marynareczka :red:
To bardzo moÂżliwe, bo ponoĂŚ tam wymiataÂła na drugim planie w poranku
Tak migÂła jak bÂłyskawica :shock:
WiĂŞc mam nadzieje, Âże jutro dzieĂą znĂłw bĂŞdzie politycznie gorÂący i moÂże zarzucÂą AÂśke na WiejskÂą
Pora najwyÂższa-musi sie zrekompensowaĂŚ za dziÂś mimo ,Âże nie Jej wina musi odpokutowaĂŚ za kolegĂłw :D
ODPOWIEDZ