Propozycje nowych grafik dla polskich telewizji
Moderator: Łukasz
ProszĂŞ o ocenĂŞ mojej nowej pracy, tym razem to oprawa graficzna Polsatu. Nie chciaÂłem robiĂŚ zupeÂłnie nowej, ale chciaÂłem uzyskaĂŚ takÂą, jaka jest obecnie (no oczywiÂście nie dokoĂąca to wyszÂło). DaÂłem jednak od siebie kilka nowych rzeczy.
oprawa w pliku .ppt (PowerPoint)
Oprawa graficzna tv Polsat
UWAGA!!!
1. Do otwarcia prezentacji niezbĂŞdny jest ten kod: k11m869lyf Kod ten naleÂży wpisaĂŚ w pierwszym okienku, ktĂłre wyskoczy.
2. W drugim jest miejsce na wpisanie kodu umoÂżliwiajÂącego edycjĂŞ, ale tego nie podajĂŞ
Tam nale¿y wcisn¹Ì przycisk 'Tylko do odczytu'
I jeszcze moje starsze prace:
oprawa tvn
UWAGA!!!
1. Do otwarcia prezentacji niezbĂŞdny jest ten kod: k11m869lyf Kod ten naleÂży wpisaĂŚ w pierwszym okienku, ktĂłre wyskoczy.
2. W drugim jest miejsce na wpisanie kodu umoÂżliwiajÂącego edycjĂŞ, ale tego nie podajĂŞ

oprawa tvn
//////////
noo stary profeska mnie sie podoba bardzo fajnaqmate pisze:ProszĂŞ o ocenĂŞ mojej nowej pracy, tym razem to oprawa graficzna Polsatu. Nie chciaÂłem robiĂŚ zupeÂłnie nowej, ale chciaÂłem uzyskaĂŚ takÂą, jaka jest obecnie (no oczywiÂście nie dokoĂąca to wyszÂło). DaÂłem jednak od siebie kilka nowych rzeczy.
UWAGA!!!
2. W drugim jest miejsce na wpisanie kodu umo¿liwiaj¹cego edycjê, ale tego nie podajêTam nale¿y wcisn¹Ì przycisk 'Tylko do odczytu'
oprawa tvn

TVN innowacja i nowoczesność...
A ja niestety nie potrafiĂŞ tego otworzyĂŚ. W koĂącu nie wszyscy uÂżywajÂą przedrogiego PowerPointa...qmate pisze:oprawa w pliku .ppt (PowerPoint)
no ale jest popularnycorner pisze:A ja niestety nie potrafiĂŞ tego otworzyĂŚ. W koĂącu nie wszyscy uÂżywajÂą przedrogiego PowerPointa...qmate pisze:oprawa w pliku .ppt (PowerPoint)
TVN innowacja i nowoczesność...
stary, jak twoja oprawa tvn wyszÂła fatalnie tak polsatu wyszÂła ci po prostu znakomicie. sam kiedyÂś prĂłbowaÂłem zrobiĂŚ oprawe polsatu ale wychodzi mi tylko tvn. GRATULUJE!!!!!!qmate pisze:ProszĂŞ o ocenĂŞ mojej nowej pracy, tym razem to oprawa graficzna Polsatu. Nie chciaÂłem robiĂŚ zupeÂłnie nowej, ale chciaÂłem uzyskaĂŚ takÂą, jaka jest obecnie (no oczywiÂście nie dokoĂąca to wyszÂło). DaÂłem jednak od siebie kilka nowych rzeczy.
UWAGA!!!
2. W drugim jest miejsce na wpisanie kodu umo¿liwiaj¹cego edycjê, ale tego nie podajêTam nale¿y wcisn¹Ì przycisk 'Tylko do odczytu'
oprawa tvn
A kiedy widziaÂłeÂś mojÂą oprawĂŞ TVN, bo od dawna juÂż nie ma jej na starym serwerze, a widzĂŞ, Âże od niedawna jesteÂś na tym forum. Jak coÂś podajĂŞ linki do tej mojej oprawy TVN, bo stare nie dziaÂłajÂą:r_r16 pisze:stary, jak twoja oprawa tvn wyszÂła fatalnie tak polsatu wyszÂła ci po prostu znakomicie. sam kiedyÂś prĂłbowaÂłem zrobiĂŚ oprawe polsatu ale wychodzi mi tylko tvn. GRATULUJE!!!!!!
czêœÌ 1
czêœÌ 2
Polecam ponadto czcionkĂŞ Calibri

Aha i dziĂŞki za tĂŞ ocenĂŞ.
//////////
koÂło miesiĂŞca temu widziaÂłem jÂą w temacie "oprawa graficzna tvn" czy jakoÂś tak. teraz jest tam tez prĂłbka mojego dziela.qmate pisze:A kiedy widziaÂłeÂś mojÂą oprawĂŞ TVN, bo od dawna juÂż nie ma jej na starym serwerze, a widzĂŞ, Âże od niedawna jesteÂś na tym forum. Jak coÂś podajĂŞ linki do tej mojej oprawy TVN, bo stare nie dziaÂłajÂą:r_r16 pisze:stary, jak twoja oprawa tvn wyszÂła fatalnie tak polsatu wyszÂła ci po prostu znakomicie. sam kiedyÂś prĂłbowaÂłem zrobiĂŚ oprawe polsatu ale wychodzi mi tylko tvn. GRATULUJE!!!!!!
czêœÌ 1
czêœÌ 2
Polecam ponadto czcionkĂŞ Calibri
Aha i dziĂŞki za tĂŞ ocenĂŞ.
[ Dodano: Nie Wrz 02, 2007 5:58 pm ]
no i na zarejstrowany jestem od niedawna ale forum obserwuje juz od jakiegos czasu