DziÂś przegiĂŞÂła maksymalnie. Cieszylem sie juz wczoraj ze wrocila do magazynu 24h - ale po obejrzeniu wywiady w Kwachem az mnie zgielo. Strasznie po nim jechaÂła - prawie niczym Gembarowski po Krzklewskim w slynnym wywiadzie. Kwach to nie jest bohater mojej bajki - ale bez przesady. No ale szybko wrazenie ulecialo bo to jednak moja ulubiona Justyna
Jednak dzis po obejrzeniu rozmowy z Kurskim i Napieralskim zalamalem sie. Kobieta sie strasznie zaangazowala chyba politycznie. Napieralskiego dusila jak mogla - z zyczliwa pomocÂą Kurskiego. Kurcze - cos nie tak sie dzieje. Ja tez nie lubie SLD - ale dziennikarz powinien zostawiac poglady przed drzwiami od studia. Az nie moge uwierzyc ze ja tak nosi politycznie teraz
Rozmowa z KwaÂśniewskim byÂła Âświetna. W koĂącu ktoÂś mu porzÂądnie nagadaÂł, brawa dla Justyny. :brawa: Po Napieralskim teÂż nieÂźle jechaÂła, ale z pomocÂą Kurskiego. Mam nadziejĂŞ, Âże dziÂś bĂŞdzie rĂłwnie ciekawie.
To dobrze, Âże tak ostro z nim rozmawiaÂła. KiedyÂś widziaÂłam jej rozmowĂŞ z nim i nie byÂła wtedy taka ostra, miaÂłam nawet wraÂżenie, Âże jest aÂż za Âłagodna, i Âże jej preferencje polityczne moÂżna Âłatwo wywnioskowaĂŚ. A tu proszĂŞ taka niespodzianka, teraz to juÂż nic nie wiadomo, i o to chyba chodzi w profesjonalnym dziennikarstwie. Nie mieĂŚ absolutnej pewnoÂści na kim dany dziennikarz zakreÂśla krzyzyk w wyborach.
Rozmowy o ktĂłrych mowa rzeczywiÂście byÂły mocne ale nie wiem do koĂąca czy byÂło to spowodowane zaangaÂżowaniem Justyny poniewaÂż jeÂżeli dobrze pamiĂŞtam to Justyna byÂła kojarzona raczej z PO niÂż z pisowcami.
Charakter tych rozmĂłw raczej wynikaÂł z zajadÂłego w pozytywnym stopniu charakteru Justyny, ktĂłra nikomu nie przepuÂści.
Wczoraj DDTVN, Justyna opowiadaÂła o swoim pierwszym dniu w szkole. PonoĂŚ musiaÂła za karĂŞ siedzieĂŚ z chÂłopakiem w Âławce za gadulstwo. co wiĂŞcej ten chÂłopak miaÂł na nazwisko GruchaÂła i jak twierdzi Styska, pomimo kary, nie powstrzymaÂło jej to od gadatliwoÂści, i czĂŞsto nauczyciel przeÂśmiewczo zwracaÂł siĂŞ w ich stronĂŞ: PrzestaĂącie juÂż tam gruchaĂŚ! I jeszcze ciekawostkÂą jest to, Âże Justyna poszÂła do szkoÂły o rok wczesniej od rĂłwieÂśnikĂłw, bo gdy miaÂła 6 lat!
DziĂŞki za wrzutĂŞ, nie mogÂłam oglÂądaĂŚ akurat, a ty mi to uÂłatwiÂłeÂś.
Chyba ju¿ na zawsze 11 wrzeœnia bêdzie mi siê kojarzy³ z Justyn¹, godzina 15 z minutami w³¹czy³am TVN, trzyma³am mojego ma³ego kilkumiesiecznego synka na rêku i w ekranie telewizora zobaczy³am relacjê z TVN24 i Justynê, która informowa³a o ataku na WTC, na pocz¹tku tak jak chyba ka¿dy myœla³am, ¿e to nieszczêœliwy wypadek, ale po chwili gdy drugi samolot uderzy³ w drug¹ wierzê to chyba ju¿ nikt nie mia³ w¹tpliwoœci, ¿e to co siê dzieje, to nie ¿aden przypadek..
Po tych 6 latach nadal mam ten obraz przed oczami i JustynĂŞ z nieco dÂłuÂższymi niÂż teraz wÂłosami, ktĂłra z niebywaÂłym profesjonalizmem i empatiÂą prowadziÂła Ăłwczesne specjalne wydanie w TVN24.