Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Grand
Początkujący
Początkujący

Post autor: Grand »

DziÂś przegiĂŞÂła maksymalnie. Cieszylem sie juz wczoraj ze wrocila do magazynu 24h - ale po obejrzeniu wywiady w Kwachem az mnie zgielo. Strasznie po nim jechaÂła - prawie niczym Gembarowski po Krzklewskim w slynnym wywiadzie. Kwach to nie jest bohater mojej bajki - ale bez przesady. No ale szybko wrazenie ulecialo bo to jednak moja ulubiona Justyna :)

Jednak dzis po obejrzeniu rozmowy z Kurskim i Napieralskim zalamalem sie. Kobieta sie strasznie zaangazowala chyba politycznie. Napieralskiego dusila jak mogla - z zyczliwa pomocÂą Kurskiego. Kurcze - cos nie tak sie dzieje. Ja tez nie lubie SLD - ale dziennikarz powinien zostawiac poglady przed drzwiami od studia. Az nie moge uwierzyc ze ja tak nosi politycznie teraz :(
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Rozmowa z KwaÂśniewskim byÂła Âświetna. W koĂącu ktoÂś mu porzÂądnie nagadaÂł, brawa dla Justyny. :brawa: Po Napieralskim teÂż nieÂźle jechaÂła, ale z pomocÂą Kurskiego. :lol: Mam nadziejĂŞ, Âże dziÂś bĂŞdzie rĂłwnie ciekawie.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

To dobrze, Âże tak ostro z nim rozmawiaÂła. KiedyÂś widziaÂłam jej rozmowĂŞ z nim i nie byÂła wtedy taka ostra, miaÂłam nawet wraÂżenie, Âże jest aÂż za Âłagodna, i Âże jej preferencje polityczne moÂżna Âłatwo wywnioskowaĂŚ. A tu proszĂŞ taka niespodzianka, teraz to juÂż nic nie wiadomo, i o to chyba chodzi w profesjonalnym dziennikarstwie. Nie mieĂŚ absolutnej pewnoÂści na kim dany dziennikarz zakreÂśla krzyzyk w wyborach.
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

brawa dla Justynki :):):)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Rozmowy o ktĂłrych mowa rzeczywiÂście byÂły mocne ale nie wiem do koĂąca czy byÂło to spowodowane zaangaÂżowaniem Justyny poniewaÂż jeÂżeli dobrze pamiĂŞtam to Justyna byÂła kojarzona raczej z PO niÂż z pisowcami.

Charakter tych rozmĂłw raczej wynikaÂł z zajadÂłego w pozytywnym stopniu charakteru Justyny, ktĂłra nikomu nie przepuÂści. :P
ZIMA
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

pozytywnie jechala rozmowa miala smaczek i charakter
TVN innowacja i nowoczesność...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamiiloo pisze:pozytywnie jechala rozmowa miala smaczek i charakter
Jak (prawie) wszystkie rozmowy naszej gwiazdy TVN :D

WolĂŞ takÂą dziennikarkĂŞ niÂż takÂą co jÂą byle chÂłystek zagada :P :devil:
ZIMA
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Wczoraj DDTVN, Justyna opowiadaÂła o swoim pierwszym dniu w szkole. PonoĂŚ musiaÂła za karĂŞ siedzieĂŚ z chÂłopakiem w Âławce za gadulstwo. co wiĂŞcej ten chÂłopak miaÂł na nazwisko GruchaÂła i jak twierdzi Styska, pomimo kary, nie powstrzymaÂło jej to od gadatliwoÂści, i czĂŞsto nauczyciel przeÂśmiewczo zwracaÂł siĂŞ w ich stronĂŞ: PrzestaĂącie juÂż tam gruchaĂŚ! :D I jeszcze ciekawostkÂą jest to, Âże Justyna poszÂła do szkoÂły o rok wczesniej od rĂłwieÂśnikĂłw, bo gdy miaÂła 6 lat!
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

DziÂś Justyna byÂła goÂściem w DDTVN, temat rozmowy - rocznica 11 wrzeÂśnia.
Tu moÂżna obejrzeĂŚ fragment programu :arrow: http://dziendobrytvn.onet.pl/1437142,aktualnosci.html
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

DziĂŞki za wrzutĂŞ, nie mogÂłam oglÂądaĂŚ akurat, a ty mi to uÂłatwiÂłeÂś.
Chyba ju¿ na zawsze 11 wrzeœnia bêdzie mi siê kojarzy³ z Justyn¹, godzina 15 z minutami w³¹czy³am TVN, trzyma³am mojego ma³ego kilkumiesiecznego synka na rêku i w ekranie telewizora zobaczy³am relacjê z TVN24 i Justynê, która informowa³a o ataku na WTC, na pocz¹tku tak jak chyba ka¿dy myœla³am, ¿e to nieszczêœliwy wypadek, ale po chwili gdy drugi samolot uderzy³ w drug¹ wierzê to chyba ju¿ nikt nie mia³ w¹tpliwoœci, ¿e to co siê dzieje, to nie ¿aden przypadek.. :neutral:
Po tych 6 latach nadal mam ten obraz przed oczami i JustynĂŞ z nieco dÂłuÂższymi niÂż teraz wÂłosami, ktĂłra z niebywaÂłym profesjonalizmem i empatiÂą prowadziÂła Ăłwczesne specjalne wydanie w TVN24.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Justyna Pochanke jest 10 wÂśrĂłd najbardziej wpÂływowych kobiet w Polsce:
onet.pl pisze:1. ElÂżbieta Jaworowicz - 47 gÂłosĂłw
2. Monika Olejnik - 46
3. Jolanta KwaÂśniewska - 44
4. Hanna Gronkiewicz-Waltz - 41
5. Zyta Gilowska - 37
6. Janina Ochojska - 37
7. Hanna Suchocka - 26
8. Danuta HĂźbner - 23
9. Maria KaczyĂąska - 22
10. Justyna Pochanke - 22
http://wiadomosci.onet.pl/1610531,11,item.html
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

DziÂś we wspomnieniowym materiale "XDekada" mogliÂśmy sobie przypomnieĂŚ dawny, zapomniany "image" Justyny...
Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

W tym tygodniu Justyna prowadzi ''Fakty'' :tanczy:
Obrazek
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

WypowiedÂź Justyny w EuroNews: http://www.euronews.net/i...&lng=1&option=1

--
Jak ktoÂś moÂże to niech usunie temat "Justyna Pochanke w EuroNews". Sory, Âże troche naÂśmieciÂłem :).
ODPOWIEDZ