Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A proszĂŞ bardzo :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

UÂśmiechy do Kuby :D

A niÂżej widaĂŚ AsiĂŞ KryĂąskÂą, ktora pewnie przyszÂła z gratulacjami :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:A proszĂŞ bardzo :D
UÂśmiechy do Kuby :D

A niÂżej widaĂŚ AsiĂŞ KryĂąskÂą, ktora pewnie przyszÂła z gratulacjami :D
No widzisz :o Gdyby nie Ty caÂłkowicie bym o tym zapomniaÂł :hmm: !! A koledzy widaĂŚ wspierali AgatkĂŞ w tym waÂżnym dniu :tanczy: miÂło z ich strony :P No bardziej to chyba tylko my wspieraliÂśmy , tyle Âże telepatycznie AgatkĂŞ :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ja to jeszcze caÂły czas wszystko analizujĂŞ - rodzina mi uÂświadamia Âże nic jeszcze dzisiaj nie jadÂłem :szalony:

..tak wiĂŞc Black - bez Âśniadania w razie czego do 15. spokojnie wyÂżyjesz :lol2:

..od capsów ob³êdu mo¿na dostaÌ :szalony:
No widzisz :o Gdyby nie Ty caÂłkowicie bym o tym zapomniaÂł :hmm: !! A koledzy widaĂŚ wspierali AgatkĂŞ w tym waÂżnym dniu :tanczy: miÂło z ich strony :P No bardziej to chyba tylko my wspieraliÂśmy , tyle Âże telepatycznie AgatkĂŞ :szalony:
..zdziwiÂłbym siĂŞ gdyby Agatka zostaÂła niemiÂło przyjĂŞta w tvn24 :D
..przecieÂż widaĂŚ Âże to cudowna i kontaktowa dziewczyna :P :tanczy:
..tylko pewnie zazdroÂśnicy bĂŞdÂą mieli problem - ale zostawiam ich z tym problemem :tanczy:
Wpierw musimy wysÂłaĂŚ maile gratulacyjne i sprawdziĂŚ, czy Agatta przejawia chĂŞĂŚ ''kontaktu'' :D Teraz, odkÂąd staÂła siĂŞ jeszcze wiĂŞkszÂą GwiazdÂą, moÂże to byĂŚ zadanie mega trudne :lol2:
..jak dobrze Âże ktoÂś tu w przeciwieĂąstwie do mnie logicznie mysli :szalony:

..ale co tu napisaĂŚ do Agatki :?:
..wszystko co napiszĂŞ bĂŞdzie takie pÂłytkie :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Heh :P Bior¹c pod uwagê trudnoœÌ jak¹ mi sprawia pisanie, Agatka powinna byÌ mi wdziêczna za ka¿d¹ literkê :devil:

Obrazek

PodwĂłjny szampan dla kaÂżdego :tanczy: Za jubileusz 200. strony dla Was 8) :brawa:
I za fenomenalny debiut Agatki 8) :brawa:

Chyba nie mogÂłam sobie wybraĂŚ lepszego momentu na powrĂłt na forum :lol2:

WidzĂŞ, Âże cholernie duÂżo waÂżnych wydarzeĂą zwiÂązanych z AgatkÂą mnie ominĂŞÂło. Jak mi starczy Âżycia, to poczytam sobie :D
Cholera :> SkÂąd ja wiedziaÂłam, Âże Agatka tak wysoko zajdzie? :D

Pytacie o Blacka :D Jest w amoku :D On nie dojdzie do siebie prĂŞdko :D Od rana majaczy: oddajcie mi mojÂą AgatkĂŞ!!! I rwie wÂłosy z gÂłowy :D
Niedobra, pojechaÂła do Warszawy i mnie zostawiÂła z tym zatraceĂącem :D

ps. Dziewczyny - nie czujecie siĂŞ wykorzystywane przez tych napaleĂącĂłw? :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:Heh :P Bior¹c pod uwagê trudnoœÌ jak¹ mi sprawia pisanie, Agatka powinna byÌ mi wdziêczna za ka¿d¹ literkê :devil:
..oooo Funcky :lol2:
..kope lat :*

..no proszĂŞ jakÂą ma moc debiut Agatki :tanczy:
..nawet Ciebie zmusiÂła do powrotu :lol2:
..no có¿ powali³a na kolana swoim debiutem :lol2:

..mam nadziejĂŞ Âże z rÂączkami nie jest tak Âźle - bo dzisiaj pewnie bĂŞdziecie w domu ÂświĂŞtowali :lol2:
Pytacie o Blacka :D Jest w amoku :D On nie dojdzie do siebie prĂŞdko :D Od rana majaczy: oddajcie mi mojÂą AgatkĂŞ!!! I rwie wÂłosy z gÂłowy :D
..aaa to juÂż wszystko rozumiem :lol:
ps. Dziewczyny - nie czujecie siĂŞ wykorzystywane przez tych napaleĂącĂłw? :lol2:
.nie narzekajÂą wcale na nas :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Funckyrella pisze:Heh :P Bior¹c pod uwagê trudnoœÌ jak¹ mi sprawia pisanie, Agatka powinna byÌ mi wdziêczna za ka¿d¹ literkê :devil:
Och, droga Funcky :*
Czy¿by uroki ma³¿eùskiego ¿ycia? :lol2:

To tylko Âżart - wrĂłciÂłaÂś do nas, ale szkoda, Âże nie caÂła i zdrowa :(
PodwĂłjny szampan dla kaÂżdego :tanczy: Za jubileusz 200. strony dla Was 8) :brawa:
I za fenomenalny debiut Agatki 8) :brawa:
PozwoliÂłem sobie na Âżarcik, poniewaÂż widzĂŞ, Âże z nastrojem u Ciebie wszystko w porzÂądku :lol2:
Taaa :) Pracowaliœmy wespó³ z Agatk¹, próbuj¹c dotrzymaÌ jej kroku, ale ona zdecydowa³a siê wyprzedziÌ nas wszystkich 8)
WystarczyÂło na niÂą spojrzeĂŚ i jej wysÂłuchaĂŚ :lol2: Ot, caÂła filozofia :lol2:
Oj, juÂż niech ten romantyk tak nie przeÂżywa utraty :lol2: Agatta wrĂłci, jak nie teraz, to na ÂświĂŞta :lol2: JeÂśli nie bĂŞdzie miaÂła dyÂżuru :lol2:
NapaleĂącĂłw :> Niegdy tak siebie nie postrzegaÂłem :D
A wspó³praca uk³ada nam siê przednio, co widaÌ na kartach forum :P :* Ciebie te¿ zapraszamy do czêstszej wspó³pracy :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wiecie, czekajcie aÂż Agatka dostanie dyÂżur gdy bĂŞdzie musiaÂła "szyĂŚ". To jest sprawdzanie umiejĂŞtnoÂści i ÂżywioÂłowoÂści. :D Dzisiaj mogliÂśmy czytaĂŚ jak Agatka czyta z promptera, bo nic siĂŞ specjalnie nagÂłego nie dziaÂło - ale moÂże to lepiej, nie stresujmy nikogo w dzieĂą debiutu.

Co do samego debiutu. NiezÂły. "Godzina trzydziesta" - urocza. WidaĂŚ, Âże nie spaÂła. :D TrochĂŞ zdenerwowana, jeszcze siĂŞ myliÂła. Ale byÂło raczej pÂłynnie i sympatycznie, ciepÂły uÂśmiech do widza.

Debiut na 4-. :) Czekam na nagÂłe wydarzenie i "szycie".

KtoÂś gdzieÂś napisaÂł, Âże w Warszawie jest wiele osĂłb, ktĂłre bardziej zasÂługujÂą na "prezenterowanie". Tyle Âże to nie jest raczej "widzi mi siĂŞ" Justyny Pochanke, Adama PieczyĂąskiego i Sebastiana PodkoÂścielnego. Na pewno wybrane byÂło grono osĂłb i przeprowadzano prĂłby kamerowe i wybrano kogoÂś, kto wypadÂł najlepiej - czyli AgatĂŞ. Raczej wydaje mi siĂŞ, Âże Justyna nie wskazaÂła palcem na Agatem, zadzwoniÂła do niej i powiedziaÂła "siadaj, prowadzisz antenĂŞ". Na pewno poprzedzone byÂł prĂłbami, ktĂłre przyniosÂły dobre rezultaty. NaleÂży byĂŚ wiĂŞc dobrej myÂśli. Losu Knapika raczej nie podzieliĂŚ, bo choĂŚ ma charakterystyczny gÂłos, to da siĂŞ jej sÂłuchaĂŚ. :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

WidzĂŞ, Âże znasz siĂŞ na medialnej rzeczy, a przynajmniej chcesz sprawiaĂŚ takie wraÂżenie :D
Marcin pisze:Wiecie, czekajcie aÂż Agatka dostanie dyÂżur gdy bĂŞdzie musiaÂła "szyĂŚ". To jest sprawdzanie umiejĂŞtnoÂści i ÂżywioÂłowoÂści. :D Dzisiaj mogliÂśmy czytaĂŚ jak Agatka czyta z promptera, bo nic siĂŞ specjalnie nagÂłego nie dziaÂło - ale moÂże to lepiej, nie stresujmy nikogo w dzieĂą debiutu.
Debiut teÂż nam wolno oceniaĂŚ :D A nawet napisaÂłbym, Âże to byÂł nasz ÂświĂŞty obowiÂązek 8) No, a Âże nam siĂŞ podobaÂł, to daliÂśmy upust temu, jak bardzo :D Agatta mnie osobiÂście jeszcze nigdy nie zawiodÂła i o ewentualne umiejĂŞtnoÂści ''szwalnicze'' podczas nagÂłego dyÂżuru jestem spokojny 8)

Co do samego debiutu. NiezÂły. "Godzina trzydziesta" - urocza. WidaĂŚ, Âże nie spaÂła. :D TrochĂŞ zdenerwowana, jeszcze siĂŞ myliÂła. Ale byÂło raczej pÂłynnie i sympatycznie, ciepÂły uÂśmiech do widza.
To przejĂŞzyczenie nastÂąpiÂło po tym, jak bidulka musiaÂła pĂŞdem biec na serwis, logiczne, iÂż zdenerwowaÂła siĂŞ troszkĂŞ :aniol: Ale, tak jak juÂż ktoÂś napisaÂł, uÂśmiech ktĂłrym to skwitowaÂła wart byÂł najsÂłodszych poziomek :P

U mnie debiut na 5+ , zaÂś na 3= strĂłj :D A prezencja na... oj, brakÂło skali wzwyÂż :lol2:

KtoÂś gdzieÂś napisaÂł, Âże w Warszawie jest wiele osĂłb, ktĂłre bardziej zasÂługujÂą na "prezenterowanie".
WskaÂż tego kogoÂś - ukamienujemy :evil:

Tyle Âże to nie jest raczej "widzi mi siĂŞ" Justyny Pochanke, Adama PieczyĂąskiego i Sebastiana PodkoÂścielnego. Na pewno wybrane byÂło grono osĂłb i przeprowadzano prĂłby kamerowe i wybrano kogoÂś, kto wypadÂł najlepiej - czyli AgatĂŞ. Raczej wydaje mi siĂŞ, Âże Justyna nie wskazaÂła palcem na Agatem, zadzwoniÂła do niej i powiedziaÂła "siadaj, prowadzisz antenĂŞ". Na pewno poprzedzone byÂł prĂłbami, ktĂłre przyniosÂły dobre rezultaty. NaleÂży byĂŚ wiĂŞc dobrej myÂśli. Losu Knapika raczej nie podzieliĂŚ, bo choĂŚ ma charakterystyczny gÂłos, to da siĂŞ jej sÂłuchaĂŚ. :D
Bardzo interesujÂące, a jak byÂło naprawdĂŞ, to juÂż wiedzÂą tylko ci najbardziej ''zainteresowani'' :D
Ja wywró¿y³em z fus œwietlan¹ karierê 8) Agatta musi siê pi¹Ì 8) Nie ma innej mo¿liwoœci 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Marcin pisze:

Dla mnie od jakiegoÂś czasu ciekawym przypadkiem debiutanta byÂł Piotr JacoĂą. W pierwszym serwisie maÂło siĂŞ nie zapowietrzyÂł i nie rozpÂłakaÂł na wizji, a potem przeistoczyÂł siĂŞ w prawdziwego cwaniaka :D

MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże od tego czasu bardzo przeÂżywam ze wszystkimi debiutantami ich debiuty w Tvn24 :D BaÂłam siĂŞ troszkĂŞ, Âże Agata teÂż moÂże spanikowaĂŚ. A tu nic takiego nie miaÂło miejsca :D
Wnioski nasuwajÂą siĂŞ same :D

BĂŞdzie coraz lepiej z kaÂżdym kolejnym serwisem :D
Funckyrella pisze:ps. Dziewczyny - nie czujecie siĂŞ wykorzystywane przez tych napaleĂącĂłw? :lol2:
Mi³o Ciê poznaÌ :) Nie, nie czujê siê wykorzystywana :D Sprawianie im przyjemnoœci, mi te¿ sprawia ogromn¹ przyjemnoœÌ - wiem jak im zale¿y, by mieÌ pami¹tkowy obraz Agaty :D
I ja mam do Ciebie pytanie :D A propos Twojego nicka :D A dokÂładniej o to ''c'', dlaczego dodaÂłaÂś? :D Zawsze mnie to intrygowaÂło? :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
to jak ja mam siĂŞteraz z TobÂą zmierzyĂŚ o tytuÂł najwiĂŞkszego fana Agatki , kiedy jesteÂś kontuzjowana :lol2: ?? DarujĂŞci go :lol2: !! :* Poznaj jaki jestem dobry :lol2:
Amnestia z okazji ÂświĂŞta :lol2:
Marcin pisze:Debiut na 4-. :) Czekam na nagÂłe wydarzenie i "szycie".
Nadaj temu wÂątkowi sÂłodko-gorzkawy smak -bo za sÂłodko jest :P :P

Ja tam nie widziaÂłem jeszcze takiego debiutu, no co tu ukrywaĂŚ dziewczyny z regionu w medialnym imperium, co by tak udanym byÂł 8) Te uÂśmiechy do Kuby , to znĂłw zapowiedÂź pogody i jakiegoÂś kolegi Bartka -oswoiÂła siĂŞ i zaaklimatyzowaÂła bardzo szybko w nowych warunkach :brawa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze:
M¹¿ okaza³ siê byÌ wyj¹tkowo twardym workiem treningowym :devil:
WystarczyÂło na niÂą spojrzeĂŚ i jej wysÂłuchaĂŚ :lol2: Ot, caÂła filozofia :lol2:
Plus nasza wrodzona, odziedziczona genetycznie, intuicja i zdolnoœÌ do odkrywania talentów :D
Okrutna ;( :D
Po zakoùczonym dy¿urze Agatki musia³em wyjœÌ na miasto i wszystko przemyœleÌ.
Uczucie dumy, zachwytu i poparcia dla tego, co zobaczyÂłem i usÂłyszaÂłem, przeplataÂło siĂŞ z uczuciem smutku, majÂącym zwiÂązek oczywiÂście z tym, Âże Agatka wyfrunĂŞÂła z poznaĂąskiego gniazdka, posmakowaÂła Âżycia na medialnych wyÂżynach i ... tu wolaÂłbym pĂłki co jeszcze nie koĂączyĂŚ zdania :D
Kiedy przypomina³em sobie Agatkê sprzed pó³tora roku ... opowiadaj¹c¹ o sepsie i dzisiejsz¹ Agatkê widzia³em w serwisach, to sobie pomyœla³em: to nie mia³o byÌ tak :szalony: Agatka mia³a byÌ poznaùsk¹ reporterk¹ ... poznaùsk¹ reporterk¹ .... poznaùsk¹ :szalony: A tu Warszawa upomnia³a siê o ni¹ :)
Od jakiegoÂś czasu przygotowywaÂłem siĂŞ na to, ale nie sÂądziÂłem, Âże na nic zdadzÂą siĂŞ te przygotowania, kiedy kwestia transferu stanie siĂŞ faktem :D I tak doznaÂłem silnego wstrzÂąsu :lol2:

Ale teraz o radoÂści :D Rytualny okrzyk szczĂŞÂściaaaaa!!! AgatkÂą prezenterkÂą jestem zachwycony jak krĂłliczek w saÂłacie :P
Tak na dobrÂą sprawĂŞ to juÂż wszystko co konieczne napisaliÂście :D :tanczy:
Ba³em siê najbardziej o to, ¿e mo¿e nie polubiÌ siê z tym zwierzem prompterem, ale ten je¿y³ siê i szczerzy³ na Agatkê k³y tylko w drugim serwisie, póŸniej ju¿ go ug³aska³a :P
No i martwiÂłem siĂŞ jak Agatka zniesie tĂŞ presjĂŞ zwiÂązanÂą z nowym miejscem pracy ... byÂło nie byÂło ogromne studio raczej przytulnym i nastrajajÂącym do bezstresowego debiutu nie jest :D OkazaÂło siĂŞ, Âże niepotrzebnie siĂŞ martwiÂłem :)
Agatka byÂła opanowana, wywaÂżona, stonowana, a jednoczeÂśnie nie brakowaÂło jej powera, choĂŚ rozkrĂŞciÂła siĂŞ dopiero tak na dobre w drugiej godzinie Poranka :D
Marcin pisze:KtoÂś gdzieÂś napisaÂł, Âże w Warszawie jest wiele osĂłb, ktĂłre bardziej zasÂługujÂą na "prezenterowanie". Tyle Âże to nie jest raczej "widzi mi siĂŞ" Justyny Pochanke, Adama PieczyĂąskiego i Sebastiana PodkoÂścielnego.
Justysia i AdaÂś postanowili zrobiĂŚ mi prezent :racja: Rekompensata i chĂŞĂŚ wkupienia siĂŞ w moje Âłaski za te zatargi z przeszÂłoÂści z AnitÂą w tle :racja: To powĂłd awansu Agatki :racja:
Alchemik pisze:
Marcin pisze:Chyba juÂż nie macie wÂątpliwoÂści, Âże ktoÂś z TVN jednak czyta to forum. :devil:
Twierdzisz, Âże to dziĂŞki nam Agatta awansowaÂła :> Z caÂłym szacunkiem dla tego cudownego miejsca i jego wspaniaÂłych uÂżytkownikĂłw, ale to Agatta sama, od poczÂątku do koĂąca dziĂŞki temu, Âże jest inteligentna, zdolna, bystra, pojĂŞtna doszÂła do tego miejsca, w ktĂłrym dziÂś mogliÂśmy jÂą oglÂądaĂŚ :brawa: WÂłasnym wysiÂłkiem, wÂłasnym urokiem, wÂłasnymi umiejĂŞtnoÂściami zbudowaÂła, buduje caÂły czas i jest autorkÂą wÂłasnego sukcesu 8)
Alchemik, masz racjĂŞ :D
Marcin, przypominam, ¿e kiedy Anitê wywalono z g³ównych, pisa³em do redakcji Faktów, wyra¿aj¹c moj¹ dezaprobatê wobec decyzji o jej usuniêciu :] Przypominam, co mi odpisano: Decyzje kadrowe podejmuje dyrekcja TVN :]
Czy jakoÂś tak :D GÂłos widzĂłw nie ma najmniejszego znaczenia :D
Mam nadziejĂŞ, Âże przynajmniej dla Agatki ma znaczenie :)
Jestem zaszczycony, iÂż mogĂŞ nazywaĂŚ siĂŞ fanem Agaty Tomaszewskiej 8)
I mogĂŞ mĂłwiĂŚ o sporym szczĂŞÂściu, iÂż dane mi byÂło poznaĂŚ jÂą... niemal na wstĂŞpie jej dziennikarskiej kariery 8) :brawa:

ChcĂŞ sie z tÂą dumÂą obnosiĂŚ :racja:

PamiĂŞtna rocznica debiutu - 1 wrzeÂśnia :D Agatka chyba nie zapomni tej daty :D KiedyÂś rozpoczynaÂła tego dnia edukacjĂŞ w szkole, a teraz ... no teÂż, ale uczy siĂŞ nowych odsÂłon zawodu :P
No i nazwisk :D Netzel, Kaczmarek i Woszczerowicz i Marzec :D

GÂłos :racja: Jedni bĂŞdÂą za gÂłos AgatkĂŞ ganiĂŚ i krytykowaĂŚ, a inni bĂŞdÂą sÂłuchajÂąc jej gÂłosu doprowadzani do stanu ekstazy :szalony:

Owszem przepiêkna by³a Agatka :P Staranny make up (choÌ moim zdaniem urody Agatki nie trzeba poprawiaÌ :P ). Trochê by³a blada :D Za du¿o dali pudru, no i te ró¿owe policzki, takie to by³o nie-Agatkowe :D Do tej pory raczej sama natura królowa³a :D

Mózg mi siê z rana trochê lasowa³, wiêc muszê jeszcze dojœÌ do siebie - rozumiecie ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black -ale ty jesteÂś skomplikowany :devil: !! Czasami a nawet czĂŞsto nie wiem o co ci tak naprawdĂŞ chodzi :> ??
Black Jack '62 pisze:Okrutna ;( :D
ÂŻee niby co i czemu :> ??
Black Jack '62 pisze:Uczucie dumy, zachwytu i poparcia dla tego, co zobaczyÂłem i usÂłyszaÂłem, przeplataÂło siĂŞ z uczuciem smutku, majÂącym zwiÂązek oczywiÂście z tym, Âże Agatka wyfrunĂŞÂła z poznaĂąskiego gniazdka, posmakowaÂła Âżycia na medialnych wyÂżynach i ... tu wolaÂłbym pĂłki co jeszcze nie koĂączyĂŚ zdania :D
Zdanie pewnie wkrĂłtce dokoĂączy siĂŞ samo ;)

Kiedy przypomina³em sobie Agatkê sprzed pó³tora roku ... opowiadaj¹c¹ o sepsie i dzisiejsz¹ Agatkê widzia³em w serwisach, to sobie pomyœla³em: to nie mia³o byÌ tak :szalony: Agatka mia³a byÌ poznaùsk¹ reporterk¹ ... poznaùsk¹ reporterk¹ .... poznaùsk¹ :szalony: A tu Warszawa upomnia³a siê o ni¹ :)
:o: koniecznie trzeba zmieniĂŚ tytuÂł wÂątku :jupi: !! Ten juÂż jest nieadekwatny do treÂści :D
PamiĂŞtna rocznica debiutu - 1 wrzeÂśnia :D Agatka chyba nie zapomni tej daty :D KiedyÂś rozpoczynaÂła tego dnia edukacjĂŞ w szkole, a teraz ... no teÂż, ale uczy siĂŞ nowych odsÂłon zawodu :P
No i nazwisk :D Netzel, Kaczmarek i Woszczerowicz i Marzec :D
A jednak trzeÂźwo podszedÂłeÂś do sprawy :D !! ÂŻadne z nas o tym nie wspomniaÂło :lol2: !!

Owszem przepiêkna by³a Agatka :P Staranny make up (choÌ moim zdaniem urody Agatki nie trzeba poprawiaÌ :P ). Trochê by³a blada :D Za du¿o dali pudru, no i te ró¿owe policzki, takie to by³o nie-Agatkowe :D Do tej pory raczej sama natura królowa³a :D
Mi siĂŞ bardzo podobaÂła -taka inna ale piĂŞkna :P
Mózg mi siê z rana trochê lasowa³, wiêc muszê jeszcze dojœÌ do siebie - rozumiecie ;)
Ma siĂŞ rozumieĂŚ 8) Jak jeszcze nigdy dotÂąd :szalony: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Black Jack '62 pisze:Justysia i AdaÂś postanowili zrobiĂŚ mi prezent :racja: Rekompensata i chĂŞĂŚ wkupienia siĂŞ w moje Âłaski za te zatargi z przeszÂłoÂści z AnitÂą w tle :racja: To powĂłd awansu Agatki :racja:
Trzeba Ci oddaÌ oryginalnoœÌ pomys³u w szukaniu przyczyny awansu Agaty :brawa:
Ma Ci za co byĂŚ wdziĂŞczna dziewczyna 8) :devil:
GÂłos :racja: Jedni bĂŞdÂą za gÂłos AgatkĂŞ ganiĂŚ i krytykowaĂŚ, a inni bĂŞdÂą sÂłuchajÂąc jej gÂłosu doprowadzani do stanu ekstazy :szalony:
PrzypomniaÂło mi siĂŞ, co chciaÂłam jeszcze napisaĂŚ odnoÂśnie gÂłosu! :) Nie uwaÂżacie, Âże Agata powinna czytaĂŚ trochĂŞ mniej jednostajnie? Czyta bardzo Âładnie :) Moduluje gÂłosem teÂż, ale jak na mĂłj gust trochĂŞ za maÂło ;) ByĂŚ moÂże dlatego, Âże teraz koncentruje siĂŞ najbardziej na samym ''debiucie''? ;)
Ró¿ rzucony na policzki w ogóle mi do Agaty nie pasowa³ :D Wygl¹da³o to tak, jakby siê rumieni³a :D

MyÂślicie, Âże jutro znĂłw bĂŞdzie w Poranku, czy juÂż dadzÂą jej spokĂłj... na razie ? :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:
Ma siĂŞ rozumieĂŚ 8) Jak jeszcze nigdy dotÂąd :szalony: !!
A ja to chyba rozumiem Was najbardziej :lol2: Podobnie jak Wy byÂłam dziÂś rozemocjonowana - mocniej przeÂżywaÂłam jedynie debiut prezenterski PawÂła. :rozglada:
Wszyscy gratulujÂą Agatce wielkiegiego sukcesu - caÂłkiem sÂłusznie. :lol2: Ale sobie nawzajem chyba teÂż moÂżemy pogratulowaĂŚ fenomenalnego wyczucia i gustu - prawda? :rozglada:
Do zobaczenia jutro o Poraku. :lol2: Z profesjonalnÂą, piĂŞknÂą i Âładnie odzianÂą PaniÂą PrezenterkÂą. :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:PrzypomniaÂło mi siĂŞ, co chciaÂłam jeszcze napisaĂŚ odnoÂśnie gÂłosu! :) Nie uwaÂżacie, Âże Agata powinna czytaĂŚ trochĂŞ mniej jednostajnie? Czyta bardzo Âładnie :) Moduluje gÂłosem teÂż, ale jak na mĂłj gust trochĂŞ za maÂło ;) ByĂŚ moÂże dlatego, Âże teraz koncentruje siĂŞ najbardziej na samym ''debiucie''? ;)
ciekawe co powiesz dziÂś :lol2: ?? Czy lepiej :lol2: ?? Czy idealnie :lol2: ??
Ró¿ rzucony na policzki w ogóle mi do Agaty nie pasowa³ :D Wygl¹da³o to tak, jakby siê rumieni³a :D
Dzisiaj ma jeszcze inny makijaÂż -ale piĂŞkna oczywiÂście :P
MyÂślicie, Âże jutro znĂłw bĂŞdzie w Poranku, czy juÂż dadzÂą jej spokĂłj... na razie ? :D
Nie, nie ma takiej moÂżliwoÂści -Agatka jest :tanczy:
not that kind pisze:Do zobaczenia jutro o Poraku. :lol2: Z profesjonalnÂą, piĂŞknÂą i Âładnie odzianÂą PaniÂą PrezenterkÂą. :rozglada:
CaÂłkiem nieÂźle :lol2: Ale jak dostanie wiĂŞkszÂą wypÂłatĂŞ teraz , to mam nadziejĂŞ , Âże kupi jakieÂś nowe odlotowe stroje :lol2: !!
Obrazek Obrazek Obrazek

Szkoda Âże tak maÂło pokazujÂą , jak Agatka chodzi po studio :spiewa:
ODPOWIEDZ