UÂśmiechy do Kuby

A niÂżej widaĂŚ AsiĂŞ KryĂąskÂą, ktora pewnie przyszÂła z gratulacjami

Moderator: Łukasz
No widzisz :o Gdyby nie Ty caÂłkowicie bym o tym zapomniaÂł :hmm: !! A koledzy widaĂŚ wspierali AgatkĂŞ w tym waÂżnym dniu :tanczy: miÂło z ich stronynot that kind pisze:A proszĂŞ bardzo![]()
UÂśmiechy do Kuby![]()
A niÂżej widaĂŚ AsiĂŞ KryĂąskÂą, ktora pewnie przyszÂła z gratulacjami![]()
..zdziwiÂłbym siĂŞ gdyby Agatka zostaÂła niemiÂło przyjĂŞta w tvn24No widzisz :o Gdyby nie Ty caÂłkowicie bym o tym zapomniaÂł :hmm: !! A koledzy widaĂŚ wspierali AgatkĂŞ w tym waÂżnym dniu :tanczy: miÂło z ich stronyNo bardziej to chyba tylko my wspieraliÂśmy , tyle Âże telepatycznie AgatkĂŞ :szalony:
..jak dobrze Âże ktoÂś tu w przeciwieĂąstwie do mnie logicznie mysli :szalony:Wpierw musimy wysÂłaĂŚ maile gratulacyjne i sprawdziĂŚ, czy Agatta przejawia chĂŞĂŚ ''kontaktu''Teraz, odkÂąd staÂła siĂŞ jeszcze wiĂŞkszÂą GwiazdÂą, moÂże to byĂŚ zadanie mega trudne
![]()
..oooo FunckyFunckyrella pisze:HehBior¹c pod uwagê trudnoœÌ jak¹ mi sprawia pisanie, Agatka powinna byÌ mi wdziêczna za ka¿d¹ literkê :devil:
..aaa to juÂż wszystko rozumiemPytacie o BlackaJest w amoku
On nie dojdzie do siebie prĂŞdko
Od rana majaczy: oddajcie mi mojÂą AgatkĂŞ!!! I rwie wÂłosy z gÂłowy
![]()
Niedobra, pojechaÂła do Warszawy i mnie zostawiÂła z tym zatraceĂącem
.nie narzekajÂą wcale na nasps. Dziewczyny - nie czujecie siĂŞ wykorzystywane przez tych napaleĂącĂłw?
Och, droga Funcky :*Funckyrella pisze:HehBior¹c pod uwagê trudnoœÌ jak¹ mi sprawia pisanie, Agatka powinna byÌ mi wdziêczna za ka¿d¹ literkê :devil:
PozwoliÂłem sobie na Âżarcik, poniewaÂż widzĂŞ, Âże z nastrojem u Ciebie wszystko w porzÂądkuPodwĂłjny szampan dla kaÂżdego :tanczy: Za jubileusz 200. strony dla Was:brawa:
I za fenomenalny debiut Agatki:brawa:
WystarczyÂło na niÂą spojrzeĂŚ i jej wysÂłuchaĂŚCholera :> SkÂąd ja wiedziaÂłam, Âże Agatka tak wysoko zajdzie?
Oj, juÂż niech ten romantyk tak nie przeÂżywa utratyPytacie o BlackaJest w amoku
![]()
NapaleĂącĂłw :> Niegdy tak siebie nie postrzegaÂłemps. Dziewczyny - nie czujecie siĂŞ wykorzystywane przez tych napaleĂącĂłw?
Debiut teÂż nam wolno oceniaĂŚMarcin pisze:Wiecie, czekajcie aÂż Agatka dostanie dyÂżur gdy bĂŞdzie musiaÂła "szyĂŚ". To jest sprawdzanie umiejĂŞtnoÂści i ÂżywioÂłowoÂści.Dzisiaj mogliÂśmy czytaĂŚ jak Agatka czyta z promptera, bo nic siĂŞ specjalnie nagÂłego nie dziaÂło - ale moÂże to lepiej, nie stresujmy nikogo w dzieĂą debiutu.
To przejĂŞzyczenie nastÂąpiÂło po tym, jak bidulka musiaÂła pĂŞdem biec na serwis, logiczne, iÂż zdenerwowaÂła siĂŞ troszkĂŞ :aniol: Ale, tak jak juÂż ktoÂś napisaÂł, uÂśmiech ktĂłrym to skwitowaÂła wart byÂł najsÂłodszych poziomekCo do samego debiutu. NiezÂły. "Godzina trzydziesta" - urocza. WidaĂŚ, Âże nie spaÂła.TrochĂŞ zdenerwowana, jeszcze siĂŞ myliÂła. Ale byÂło raczej pÂłynnie i sympatycznie, ciepÂły uÂśmiech do widza.
U mnie debiut na 5+ , zaÂś na 3= strĂłjDebiut na 4-.Czekam na nagÂłe wydarzenie i "szycie".
WskaÂż tego kogoÂś - ukamienujemyKtoÂś gdzieÂś napisaÂł, Âże w Warszawie jest wiele osĂłb, ktĂłre bardziej zasÂługujÂą na "prezenterowanie".
Bardzo interesujÂące, a jak byÂło naprawdĂŞ, to juÂż wiedzÂą tylko ci najbardziej ''zainteresowani''Tyle Âże to nie jest raczej "widzi mi siĂŞ" Justyny Pochanke, Adama PieczyĂąskiego i Sebastiana PodkoÂścielnego. Na pewno wybrane byÂło grono osĂłb i przeprowadzano prĂłby kamerowe i wybrano kogoÂś, kto wypadÂł najlepiej - czyli AgatĂŞ. Raczej wydaje mi siĂŞ, Âże Justyna nie wskazaÂła palcem na Agatem, zadzwoniÂła do niej i powiedziaÂła "siadaj, prowadzisz antenĂŞ". Na pewno poprzedzone byÂł prĂłbami, ktĂłre przyniosÂły dobre rezultaty. NaleÂży byĂŚ wiĂŞc dobrej myÂśli. Losu Knapika raczej nie podzieliĂŚ, bo choĂŚ ma charakterystyczny gÂłos, to da siĂŞ jej sÂłuchaĂŚ.
Dla mnie od jakiegoÂś czasu ciekawym przypadkiem debiutanta byÂł Piotr JacoĂą. W pierwszym serwisie maÂło siĂŞ nie zapowietrzyÂł i nie rozpÂłakaÂł na wizji, a potem przeistoczyÂł siĂŞ w prawdziwego cwaniakaMarcin pisze:
Co do samego debiutu. NiezÂły. "Godzina trzydziesta" - urocza. WidaĂŚ, Âże nie spaÂła.TrochĂŞ zdenerwowana, jeszcze siĂŞ myliÂła. Ale byÂło raczej pÂłynnie i sympatycznie, ciepÂły uÂśmiech do widza.
Debiut na 4-.Czekam na nagÂłe wydarzenie i "szycie".
MiÂło CiĂŞ poznaĂŚFunckyrella pisze:ps. Dziewczyny - nie czujecie siĂŞ wykorzystywane przez tych napaleĂącĂłw?
to jak ja mam siêteraz z Tob¹ zmierzyÌ o tytu³ najwiêkszego fana Agatki , kiedy jesteœ kontuzjowanaAlchemik pisze:Och, droga Funcky :*Funckyrella pisze:HehBior¹c pod uwagê trudnoœÌ jak¹ mi sprawia pisanie, Agatka powinna byÌ mi wdziêczna za ka¿d¹ literkê :devil:
Czy¿by uroki ma³¿eùskiego ¿ycia?![]()
Nadaj temu wÂątkowi sÂłodko-gorzkawy smak -bo za sÂłodko jestMarcin pisze:Debiut na 4-.Czekam na nagÂłe wydarzenie i "szycie".
M¹¿ okaza³ siê byÌ wyj¹tkowo twardym workiem treningowym :devil:Alchemik pisze:Och, droga Funcky :*Funckyrella pisze:HehBior¹c pod uwagê trudnoœÌ jak¹ mi sprawia pisanie, Agatka powinna byÌ mi wdziêczna za ka¿d¹ literkê :devil:
Czy¿by uroki ma³¿eùskiego ¿ycia?![]()
Plus nasza wrodzona, odziedziczona genetycznie, intuicja i zdolnoœÌ do odkrywania talentówWystarczy³o na ni¹ spojrzeÌ i jej wys³uchaÌCholera :> Sk¹d ja wiedzia³am, ¿e Agatka tak wysoko zajdzie?Ot, ca³a filozofia
![]()
OkrutnaPytacie o BlackaJest w amoku
![]()
Justysia i AdaÂś postanowili zrobiĂŚ mi prezent :racja: Rekompensata i chĂŞĂŚ wkupienia siĂŞ w moje Âłaski za te zatargi z przeszÂłoÂści z AnitÂą w tle :racja: To powĂłd awansu Agatki :racja:Marcin pisze:KtoÂś gdzieÂś napisaÂł, Âże w Warszawie jest wiele osĂłb, ktĂłre bardziej zasÂługujÂą na "prezenterowanie". Tyle Âże to nie jest raczej "widzi mi siĂŞ" Justyny Pochanke, Adama PieczyĂąskiego i Sebastiana PodkoÂścielnego.
Alchemik, masz racjĂŞAlchemik pisze:Twierdzisz, Âże to dziĂŞki nam Agatta awansowaÂła :> Z caÂłym szacunkiem dla tego cudownego miejsca i jego wspaniaÂłych uÂżytkownikĂłw, ale to Agatta sama, od poczÂątku do koĂąca dziĂŞki temu, Âże jest inteligentna, zdolna, bystra, pojĂŞtna doszÂła do tego miejsca, w ktĂłrym dziÂś mogliÂśmy jÂą oglÂądaĂŚ :brawa: WÂłasnym wysiÂłkiem, wÂłasnym urokiem, wÂłasnymi umiejĂŞtnoÂściami zbudowaÂła, buduje caÂły czas i jest autorkÂą wÂłasnego sukcesuMarcin pisze:Chyba juÂż nie macie wÂątpliwoÂści, Âże ktoÂś z TVN jednak czyta to forum. :devil:
Jestem zaszczycony, iÂż mogĂŞ nazywaĂŚ siĂŞ fanem Agaty Tomaszewskiej
I mogĂŞ mĂłwiĂŚ o sporym szczĂŞÂściu, iÂż dane mi byÂło poznaĂŚ jÂą... niemal na wstĂŞpie jej dziennikarskiej kariery:brawa:
ÂŻee niby co i czemu :> ??Black Jack '62 pisze:Okrutna![]()
![]()
Zdanie pewnie wkrĂłtce dokoĂączy siĂŞ samoBlack Jack '62 pisze:Uczucie dumy, zachwytu i poparcia dla tego, co zobaczyÂłem i usÂłyszaÂłem, przeplataÂło siĂŞ z uczuciem smutku, majÂącym zwiÂązek oczywiÂście z tym, Âże Agatka wyfrunĂŞÂła z poznaĂąskiego gniazdka, posmakowaÂła Âżycia na medialnych wyÂżynach i ... tu wolaÂłbym pĂłki co jeszcze nie koĂączyĂŚ zdania![]()
Kiedy przypomina³em sobie Agatkê sprzed pó³tora roku ... opowiadaj¹c¹ o sepsie i dzisiejsz¹ Agatkê widzia³em w serwisach, to sobie pomyœla³em: to nie mia³o byÌ tak :szalony: Agatka mia³a byÌ poznaùsk¹ reporterk¹ ... poznaùsk¹ reporterk¹ .... poznaùsk¹ :szalony: A tu Warszawa upomnia³a siê o ni¹![]()
A jednak trzeÂźwo podszedÂłeÂś do sprawyPamiĂŞtna rocznica debiutu - 1 wrzeÂśniaAgatka chyba nie zapomni tej daty
KiedyÂś rozpoczynaÂła tego dnia edukacjĂŞ w szkole, a teraz ... no teÂż, ale uczy siĂŞ nowych odsÂłon zawodu
![]()
No i nazwiskNetzel, Kaczmarek i Woszczerowicz i Marzec
![]()
Mi siĂŞ bardzo podobaÂła -taka inna ale piĂŞknaOwszem przepiĂŞkna byÂła AgatkaStaranny make up (choĂŚ moim zdaniem urody Agatki nie trzeba poprawiaĂŚ
). TrochĂŞ byÂła blada
Za du¿o dali pudru, no i te ró¿owe policzki, takie to by³o nie-Agatkowe
Do tej pory raczej sama natura krĂłlowaÂła
![]()
Ma siê rozumieÌMózg mi siê z rana trochê lasowa³, wiêc muszê jeszcze dojœÌ do siebie - rozumiecie
Trzeba Ci oddaÌ oryginalnoœÌ pomys³u w szukaniu przyczyny awansu Agaty :brawa:Black Jack '62 pisze:Justysia i Adaœ postanowili zrobiÌ mi prezent :racja: Rekompensata i chêÌ wkupienia siê w moje ³aski za te zatargi z przesz³oœci z Anit¹ w tle :racja: To powód awansu Agatki :racja:
PrzypomniaÂło mi siĂŞ, co chciaÂłam jeszcze napisaĂŚ odnoÂśnie gÂłosu!GÂłos :racja: Jedni bĂŞdÂą za gÂłos AgatkĂŞ ganiĂŚ i krytykowaĂŚ, a inni bĂŞdÂą sÂłuchajÂąc jej gÂłosu doprowadzani do stanu ekstazy :szalony:
Ró¿ rzucony na policzki w ogóle mi do Agaty nie pasowa³Owszem przepiêkna by³a AgatkaStaranny make up (choÌ moim zdaniem urody Agatki nie trzeba poprawiaÌ
). TrochĂŞ byÂła blada
Za du¿o dali pudru, no i te ró¿owe policzki, takie to by³o nie-Agatkowe
Do tej pory raczej sama natura krĂłlowaÂła
![]()
A ja to chyba rozumiem Was najbardziejmarcinkowsky pisze:Ma siê rozumieÌMózg mi siê z rana trochê lasowa³, wiêc muszê jeszcze dojœÌ do siebie - rozumiecieJak jeszcze nigdy dot¹d :szalony: !!
ciekawe co powiesz dziÂśnot that kind pisze:PrzypomniaÂło mi siĂŞ, co chciaÂłam jeszcze napisaĂŚ odnoÂśnie gÂłosu!Nie uwaÂżacie, Âże Agata powinna czytaĂŚ trochĂŞ mniej jednostajnie? Czyta bardzo Âładnie
Moduluje gÂłosem teÂż, ale jak na mĂłj gust trochĂŞ za maÂło
ByĂŚ moÂże dlatego, Âże teraz koncentruje siĂŞ najbardziej na samym ''debiucie''?
![]()
Dzisiaj ma jeszcze inny makija¿ -ale piêkna oczywiœcieRó¿ rzucony na policzki w ogóle mi do Agaty nie pasowa³Wygl¹da³o to tak, jakby siê rumieni³a
Nie, nie ma takiej moÂżliwoÂści -Agatka jest :tanczy:MyÂślicie, Âże jutro znĂłw bĂŞdzie w Poranku, czy juÂż dadzÂą jej spokĂłj... na razie ?
CaÂłkiem nieÂźlenot that kind pisze:Do zobaczenia jutro o Poraku.Z profesjonalnÂą, piĂŞknÂą i Âładnie odzianÂą PaniÂą PrezenterkÂą. :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości