not that kind pisze:Black, mo¿esz twierdziÌ, ¿e popularnoœÌ Agatki na forach nie mia³a wp³ywu na jej awans (bo pewnie nie mia³a

), ale swojÂą tutaj obecnoÂściÂą i dziaÂłalnoÂściÂą niejako wbijaÂłeÂś sobie piÂłkĂŞ do wÂłasnej bramki, robiÂąc promocjĂŞ Agacie
No i wÂłaÂśnie dlatego teraz jest mu tak ciĂŞÂżko :devil: Jest w kropce

Z jednej strony wolaÂłby, Âżeby Agata caÂły czas czekaÂła na niego w Poznaniu :devil: A z drugiej, Âżeby robiÂła medialnÂą karierĂŞ

A jednego z drugim nie da siê po³¹czyÌ w ten sposób, ¿eby by³o bezboleœnie
Po dzisiejszym Poranku juÂż nie ma zÂłudzeĂą - Agatki tak chĂŞtnie do Poznania nie wypuszczÂą

A jeÂśli wypuszczÂą, to szybko znĂłw siĂŞ po niÂą zgÂłoszÂą
Teraz moÂżemy byĂŚ naprawdĂŞ dumni z tego, Âże juÂż jako reporterka do nas przemĂłwiÂła

A teraz, z tej okazji, Âże jako prezenterka ma wiĂŞcej kwestii do wypowiedzenia, przemawia do nas jeszcze bardziej

D No, ale mam nadziejĂŞ, Âże poreporteruje teÂż czasami
Dzisiaj, juÂż strĂłj miaÂła Agatka lepszy

I od razu prowadzenie Poranka szÂło prawie jak po maÂśle :brawa: Koledzy, zwÂłaszcza Jakub, juÂż nie mieli oporĂłw, by w pewnym sensie kokietowaĂŚ AgatkĂŞ, a tym samym dodawaĂŚ jej otuchy

A Black, jak to Black - wychodziÂł z futra :devil: JadĂŞ tam, jeszcze raz i jadĂŞ!!! :devil: PiekliÂł siĂŞ zazdroÂśnik, jakby miaÂł jakieÂś powody i prawa

MusiaÂłam go tradycyjnie przetrzymywaĂŚ, bo gotĂłw byÂł do Warszawy jechaĂŚ :devil:
wiedzia³em , ¿e siê ucieszysz prezentem od sybica , bo na pewno namêczy³aœ siê przy robieniu capsów , choÌ domyœlam siê , jaka to przyjemnoœÌ

!! :tanczy:
Ogromna przyjemnoœÌ i zaszczyt

Po Agatce - g³ównej inspiratorce, to Wam nale¿¹ siê najwiêksze brawa :brawa: Wyborna i rozleg³a kolekcja :brawa: Na tych capsach to nawet ca³kiem nieŸle marynary wygl¹daj¹

Gorzej na Âżywo :devil:
A z jakiej to byÂło okazji ten naturalny uÂśmiech widaĂŚ , bo juÂż nie pamiĂŞtam :mhm:
Kwestia o RadwaĂąskiej, ktĂłra po zwyciĂŞstwie zabraÂła siostrĂŞ na zakupy, teÂż wywoÂływaÂła bardzo oÂżywionÂą reakcjĂŞ u Agatki

Szkoda, Âże nie jestem jej siostrÂą

MoÂże po powrocie z Warszawy zabraÂłaby mnie w przypÂływie radoÂści po udanym debiucie, na zakupy?
Nie zagaduj mnie i nie zatrzymuj, bo Âżona caÂłkowicie siĂŞ na mnie obrazi :devil: Wystarczy, Âże musi znosiĂŚ moje peÂłne uwielbienia spojrzenia w kierunku Agatty :aniol:
Alchemik, czy Ty oby nie igrasz z ogniem, zÂłociutki? :devil:
S³ysza³am, ¿e Tvn24 ma zatrudniÌ jak¹œ obc¹ prezenterkê z poznaùskiej stacji :>
Cudze chwalicie, swego nie znacie :tanczy: Jak dobrze, Âże jednak poznali
Ps. Co do mojego nicka, to to co to tak dla picu dodaÂłam, Âżeby swojÂą ''zabawowÂą'' naturĂŞ uczÂłowieczyĂŚ