Czy¿by ¿adnych wra¿eù po wczorajszym dy¿u¿e Paw³a? :> Nawet z³oœci z tego powodu, ¿e by³ krótszy ni¿ zazwyczaj? :> Mi wczoraj siad³ net, a ¿e by³a to lokalna awaria nawet znajomymi nie mog³am siê wesprzeÌ. :uhh: Ale po kilku dosadnych ( :rozglada: ) interwencjach wszystko wróci³o do normy. :rozglada: Jak ju¿ wspomnia³am Pawe³ okrojony dy¿ur mia³ wczoraj, :uhh: A wszystko z powodu konferencji ministra GwoŸdzia, przez którego PzP zosta³o przesuniête na póŸniejsz¹ godzinê. Pech chcia³, ¿e przypad³o to akurat na drug¹ czêœÌ Raportu.

Do tego doszÂły jeszcze powroty urlopowanych programĂłw i Z PawÂłem spotkaliÂśmy siĂŞ dopiero o 19:30 :uhh: Ale warto byÂło czekaĂŚ. Swoim dobrym nastrojem i bÂłyskotliwoÂściÂą zrekompensowaÂł wszystkie wczeÂśniejsze niedogodnoÂści.

W serwisie poprzedzaj¹cym Raport ukaza³ nam siê obraz troskliwego Paw³a. Kolegom redakcyjnym lataj¹cym B³êkitnym24 ¿yczy³ szczêœliwego powrotu na ziemiê.

W raporcie, choĂŚ krĂłtkim znalazÂło siĂŞ miejsce na rozmowĂŞ. Z sukcesu Agnieszki RadwaĂąskiej wspĂłlnie z Wojciechem Fibakiem Pan Redaktor siĂŞ cieszyÂł. :tanczy: Bardzo serdeczna byÂła to rozmowa, a panowie uÂśmiechniĂŞci od ucha do ucha.

A w PD przyszÂło PawÂłowi komentarz do doniesienia Wyborczej zdobywaĂŚ - do koĂąca praca na wysokich obrotach. :tanczy: RozmawiaÂł przez telefon z przedstawicielem firmy Prokom. PrĂłbowaÂł ustaliĂŚ czy faktycznie podczas akcji ABW w firmie - po telefonie Krauzego do prezydenta - akcja ta zostaÂła przerwana. DziÂś moÂżna teÂż fragmentĂłw tej rozmowy posÂłuchaĂŚ - chociaÂżby w DnÂż. AleÂż Pan Redaktor maglowaÂł goÂścia - zwÂłaszcza, kiedy ten zaczynaÂł krĂŞciĂŚ. :devil:
I co tam jeszcze? :mhm: Ach!!! PoÂżegnanie :szalony:
: DziĂŞkujĂŞ paĂąstwu za wspĂłlnie spĂŞdzony wieczĂłr. Do zobaczenia i powodzenia. Tak, to siĂŞ jeszcze nigdy nie poÂżegnaÂł. :szalony:
Funckyrella pisze:D¿astina pisze:Po ¿yczeniach spokojnej nocy Pawe³ zacz¹³ siê uœmiechaÌ, ale jakieœ bar... ( :rozglada: ) zdjêli do z wizji :>
Przedostatni caps uroczy miom zdaniem - zarypista minka. :szalony:
Do³¹czy³abym siê do zachwytu, ale bojê siê, ¿e jak napiszê, ¿e Pawe³ szalenie przystojnie wygl¹da³, to bojê siê, ¿e to wyp³ynie za strony tego forum i bêdê nied³ugo mieÌ rozprawê rozwodow¹ :devil:
Masz racjĂŞ :stop: lepiej nie ryzykowaĂŚ. ChociaÂż :rozglada: zawsze moÂżesz siĂŞ tak wytÂłumaczyĂŚ mĂŞÂżowi:
Tak, to prawda napisaÂłam, Âże PaweÂł jest przystojny, ale - przecieÂż wiesz, Âże Ty jesteÂś najprzystojniejszy na Âświecie. 
To dziaÂła - moÂżesz mi wierzyĂŚ.
A dziÂś? MoÂże jakiÂś popoÂłudniowy dyÂżurek siĂŞ nam przydarzy? :rozglada: ChociaÂż mi osobiÂście marzy siĂŞ spotkanie z PawÂłem w Dpd. :rozglada: Ale P. JacoĂą raczej go tam nie wpuÂści.
Capsy z wczoraj bĂŞdÂą oczywiÂście, jak tylko notka wrĂłci.

Ja tylko napiszĂŞ, Âże warto na nie zaczekaĂŚ