Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

D¿astina pisze:Po ¿yczeniach spokojnej nocy Pawe³ zacz¹³ siê uœmiechaÌ, ale jakieœ bar... ( :rozglada: ) zdjêli do z wizji :>
Przedostatni caps uroczy miom zdaniem - zarypista minka. :szalony:
Do³¹czy³abym siê do zachwytu, ale bojê siê, ¿e jak napiszê, ¿e Pawe³ szalenie przystojnie wygl¹da³, to bojê siê, ¿e to wyp³ynie za strony tego forum i bêdê nied³ugo mieÌ rozprawê rozwodow¹ :devil:

raport widzia³am :D I Pawe³ zarówno w wersji politycznej, jak i tek, w której musi wykazywaÌ siê wyczuciem i jednoczeœnie trzeŸwo zadawaÌ pytania, sprawdzi³ siê bardzo dobrze ;) A ¿e Paradowskiej nie móg³ przerwaÌ to nie dziwota : :devil: Ta baba jak chwyci wiatr w ¿agle, to trudno j¹ zatrzymaÌ :devil: I tak razem z ni¹ Pawe³ dop³yn¹³ do koùca raportu :devil:
Dalej nie widziaÂłam, co siĂŞ z PawÂłem dziaÂło, wiĂŞc dziĂŞkujĂŞ za opis wraÂżeĂą i za Âśliczne capsy :D
Wracam skÂąd inÂąd :cicho: a tam dowiedziaÂłam siĂŞ , Âże Tvn24 wypadÂła kiepsko w relacjach z wypadku w Radomiu. Proszonym o komentarze ekspertom siĂŞ dostaÂło za brak wiedzy i PawÂłowi teÂż siĂŞ dostaÂło. :rozglada:
Ja teÂż stamtÂąd :devil: Ale na bronienie PawÂła to nie mam krzepy - jestem kontuzjowana :devil: Ale widzĂŞ, Âże wcale nie potrzebujesz mojej pomocy, poniewaÂż sama doskonale sobie radzisz z obronÂą PawÂła :P

A nawet obiektywizmem nie mogÂłabym siĂŞ wykazaĂŚ, bo nie widziaÂłam caÂłego tego rozlegÂłego serwisu :(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Czy¿by ¿adnych wra¿eù po wczorajszym dy¿u¿e Paw³a? :> Nawet z³oœci z tego powodu, ¿e by³ krótszy ni¿ zazwyczaj? :> Mi wczoraj siad³ net, a ¿e by³a to lokalna awaria nawet znajomymi nie mog³am siê wesprzeÌ. :uhh: Ale po kilku dosadnych ( :rozglada: ) interwencjach wszystko wróci³o do normy. :rozglada: Jak ju¿ wspomnia³am Pawe³ okrojony dy¿ur mia³ wczoraj, :uhh: A wszystko z powodu konferencji ministra GwoŸdzia, przez którego PzP zosta³o przesuniête na póŸniejsz¹ godzinê. Pech chcia³, ¿e przypad³o to akurat na drug¹ czêœÌ Raportu. :evil: Do tego dosz³y jeszcze powroty urlopowanych programów i Z Paw³em spotkaliœmy siê dopiero o 19:30 :uhh: Ale warto by³o czekaÌ. Swoim dobrym nastrojem i b³yskotliwoœci¹ zrekompensowa³ wszystkie wczeœniejsze niedogodnoœci. :lol2:
W serwisie poprzedzaj¹cym Raport ukaza³ nam siê obraz troskliwego Paw³a. Kolegom redakcyjnym lataj¹cym B³êkitnym24 ¿yczy³ szczêœliwego powrotu na ziemiê. :D W raporcie, choÌ krótkim znalaz³o siê miejsce na rozmowê. Z sukcesu Agnieszki Radwaùskiej wspólnie z Wojciechem Fibakiem Pan Redaktor siê cieszy³. :tanczy: Bardzo serdeczna by³a to rozmowa, a panowie uœmiechniêci od ucha do ucha. :lol2:
A w PD przyszÂło PawÂłowi komentarz do doniesienia Wyborczej zdobywaĂŚ - do koĂąca praca na wysokich obrotach. :tanczy: RozmawiaÂł przez telefon z przedstawicielem firmy Prokom. PrĂłbowaÂł ustaliĂŚ czy faktycznie podczas akcji ABW w firmie - po telefonie Krauzego do prezydenta - akcja ta zostaÂła przerwana. DziÂś moÂżna teÂż fragmentĂłw tej rozmowy posÂłuchaĂŚ - chociaÂżby w DnÂż. AleÂż Pan Redaktor maglowaÂł goÂścia - zwÂłaszcza, kiedy ten zaczynaÂł krĂŞciĂŚ. :devil:
I co tam jeszcze? :mhm: Ach!!! PoÂżegnanie :szalony: : DziĂŞkujĂŞ paĂąstwu za wspĂłlnie spĂŞdzony wieczĂłr. Do zobaczenia i powodzenia. Tak, to siĂŞ jeszcze nigdy nie poÂżegnaÂł. :szalony:
Funckyrella pisze:
D¿astina pisze:Po ¿yczeniach spokojnej nocy Pawe³ zacz¹³ siê uœmiechaÌ, ale jakieœ bar... ( :rozglada: ) zdjêli do z wizji :>
Przedostatni caps uroczy miom zdaniem - zarypista minka. :szalony:
Do³¹czy³abym siê do zachwytu, ale bojê siê, ¿e jak napiszê, ¿e Pawe³ szalenie przystojnie wygl¹da³, to bojê siê, ¿e to wyp³ynie za strony tego forum i bêdê nied³ugo mieÌ rozprawê rozwodow¹ :devil:
Masz racjĂŞ :stop: lepiej nie ryzykowaĂŚ. ChociaÂż :rozglada: zawsze moÂżesz siĂŞ tak wytÂłumaczyĂŚ mĂŞÂżowi: Tak, to prawda napisaÂłam, Âże PaweÂł jest przystojny, ale - przecieÂż wiesz, Âże Ty jesteÂś najprzystojniejszy na Âświecie. :lol2: To dziaÂła - moÂżesz mi wierzyĂŚ. :lol2:

A dziÂś? MoÂże jakiÂś popoÂłudniowy dyÂżurek siĂŞ nam przydarzy? :rozglada: ChociaÂż mi osobiÂście marzy siĂŞ spotkanie z PawÂłem w Dpd. :rozglada: Ale P. JacoĂą raczej go tam nie wpuÂści. :roll:

Capsy z wczoraj bĂŞdÂą oczywiÂście, jak tylko notka wrĂłci. ;) Ja tylko napiszĂŞ, Âże warto na nie zaczekaĂŚ :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

DÂżastina pisze:Capsy z wczoraj bĂŞdÂą oczywiÂście, jak tylko notka wrĂłci. ;) Ja tylko napiszĂŞ, Âże warto na nie zaczekaĂŚ :lol2:
Jestem :D Razem z capsami :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Jestem :D Razem z capsami :D
No wreszcie. :D Wszystko wskazuje na to, ¿e one musz¹ nam dziœ wystarczyÌ. :uhh: Ja dodatkowo nagraniami mogê siê delektowaÌ. - co a¿ do bólu czyniê. :lol2: Popo³udniowe magazyny minê³y, wieczorne powoli te¿ - a Paw³a ani widu, ani s³ychu. :uhh: ¯adnego materia³u, ¿adnej relacji. :uhh: W Dpd te¿ go nie bêdzie - to ju¿ pewne, widzia³am przygotowuj¹cego siê Piotra Jaconia. :roll: Chyba trzeba zacz¹Ì siê oswajaÌ z myœl¹, ¿e z Paw³em prezenterem tylko w weekendy bêdziemy siê spotykaÌ. To ogromnie niesprawiedliwe - ja chcê czêœciej za sto³em prezenterskim go widywaÌ. :uhh:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:CzyÂżby Âżadnych wraÂżeĂą po wczorajszym dyÂżuÂże PawÂła? :>
Do mnie nie miej pretensji :D Nie lubiĂŞ za bardzo dopisywaĂŚ posta pod swoim postem :devil:
AleÂż Pan Redaktor maglowaÂł goÂścia - zwÂłaszcza, kiedy ten zaczynaÂł krĂŞciĂŚ. :devil:
I co tam jeszcze? :mhm: Ach!!! PoÂżegnanie :szalony: : DziĂŞkujĂŞ paĂąstwu za wspĂłlnie spĂŞdzony wieczĂłr. Do zobaczenia i powodzenia. Tak, to siĂŞ jeszcze nigdy nie poÂżegnaÂł. :szalony:
Powodzenia :mhm: komu :> W czym :> Ech :D ByĂŚ moÂże w ostatnim czasie komuÂś czĂŞsto skÂładaÂł takie....... Âżyczenia powodzenia? :lol2:
DÂżastina pisze:Masz racjĂŞ :stop: lepiej nie ryzykowaĂŚ. ChociaÂż :rozglada: zawsze moÂżesz siĂŞ tak wytÂłumaczyĂŚ mĂŞÂżowi: Tak, to prawda napisaÂłam, Âże PaweÂł jest przystojny, ale - przecieÂż wiesz, Âże Ty jesteÂś najprzystojniejszy na Âświecie. :lol2: To dziaÂła - moÂżesz mi wierzyĂŚ. :lol2:
Tu nie chodzi o to, kto przystojniejszy :devil: Ale o samo stwierdzenie, bêd¹ce przejawem niewiernoœci :devil: Muszê siê zatem powœci¹gn¹Ì :nos:
D¿astina pisze: Chyba trzeba zacz¹Ì siê oswajaÌ z myœl¹, ¿e z Paw³em prezenterem tylko w weekendy bêdziemy siê spotykaÌ. To ogromnie niesprawiedliwe - ja chcê czêœciej za sto³em prezenterskim go widywaÌ. :uhh:
Nie sÂądziÂłam jeszcze wczoraj, Âże bĂŞdzie tak Âźle :uhh: CzekaÂłam na PawÂła wczoraj, czekam dzisiaj i nic :uhh: To chyba naprawdĂŞ oznacza, Âże PaweÂł bĂŞdzie teraz tylko w weekendy prowadziÂł wieczorno-nocne pasmo :uhh:
Nie, to nie moÂże tak byĂŚ :nie: TydzieĂą jeszcze trwa i my czekamy :)
Capsy z wczoraj bĂŞdÂą oczywiÂście, jak tylko notka wrĂłci. ;) Ja tylko napiszĂŞ, Âże warto na nie zaczekaĂŚ :lol2:
To siĂŞ nazywa powrĂłt w wielkim stylu :brawa: PaweÂł to najprz..... :xx:
:spiewa: :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

ajjj, co tu duÂżo pisaĂŚ :) Pan PaweÂłek jak zawsze byÂł rewelacyjny :):) do tego TEN uÂśmiech :):) po prostu ÂżyĂŚ nie umieraĂŚ :):)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze: Do mnie nie miej pretensji :D Nie lubiĂŞ za bardzo dopisywaĂŚ posta pod swoim postem :devil:
Do Ciebie nie mam pretensji :* wszak wiem, ÂżeÂś kontuzjowana. :mhm: Tak prawdĂŞ powiedziawszy, to sama nie wiem do kogo te pretensje kierowaÂłam. :devil:
Funckyrella pisze:Powodzenia :mhm: komu :> W czym :> Ech :D ByĂŚ moÂże w ostatnim czasie komuÂś czĂŞsto skÂładaÂł takie....... Âżyczenia powodzenia? :lol2:
CzyÂżbyÂś kogoÂś konkretnego miaÂła na myÂśli? :mhm:
Funckyrella pisze:Tu nie chodzi o to, kto przystojniejszy :devil: Ale o samo stwierdzenie, bêd¹ce przejawem niewiernoœci :devil: Muszê siê zatem powœci¹gn¹Ì :nos:
ÂŻyczĂŞ Ci zatem powodzenia, ale PaweÂł i notka chyba Ci tego nie uÂłatwiÂą. :rozglada:
Funckyrella pisze:Nie sÂądziÂłam jeszcze wczoraj, Âże bĂŞdzie tak Âźle :uhh: CzekaÂłam na PawÂła wczoraj, czekam dzisiaj i nic :uhh: To chyba naprawdĂŞ oznacza, Âże PaweÂł bĂŞdzie teraz tylko w weekendy prowadziÂł wieczorno-nocne pasmo :uhh:
Nie, to nie moÂże tak byĂŚ :nie: TydzieĂą jeszcze trwa i my czekamy :)
TydzieĂą trwa, ale dwa dni bez PawÂła moÂżemy juÂż spokojnie odnotowaĂŚ. :uhh: Nie mogÂłam dziÂś oglÂądaĂŚ tvn24, ale sÂłuchaĂŚ juÂż tak. LiczyÂłam na to, Âże usÂłyszĂŞ- na ktĂłrejÂś - z licznych dziÂś konferencji, tak uwielbiany przeze mnie gÂłos. I nic. :uhh: MateriaÂłu chyba teÂż siĂŞ nie doczekamy. :uhh:
Funckyrella pisze:To siĂŞ nazywa powrĂłt w wielkim stylu :brawa:
Notka inazej nie potrafi. :lol2:
Funckyrella pisze: PaweÂł to najprz..... :xx:
:spiewa: :lol:
:brawa: PiĂŞknie siĂŞ powÂściÂągasz. :rozglada:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:Do Ciebie nie mam pretensji :* wszak wiem, ÂżeÂś kontuzjowana. :mhm: Tak prawdĂŞ powiedziawszy, to sama nie wiem do kogo te pretensje kierowaÂłam. :devil:
Ci powiem, ¿e ja te¿ jestem jakaœ nieswoja ostatnio :? Ale to oczywiste, ¿e wszelkie nasze fanaberie, to wynik g³êbokiego rozczarowania, które jeszcze siê potêguje z ka¿dym kolejnym dniem bez Paw³a :?
DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze:Powodzenia :mhm: komu :> W czym :> Ech :D ByĂŚ moÂże w ostatnim czasie komuÂś czĂŞsto skÂładaÂł takie....... Âżyczenia powodzenia? :lol2:
No przecieÂż parĂŞ debiutĂłw miaÂło miejsce w ostatnim czasie ;) To mogĂŞ siĂŞ ....... domyÂślaĂŚ, Âże PaweÂł jako dobry kolega wspieraÂł sÂłowem otuchy koleÂżanki :P
Funckyrella pisze:Tu nie chodzi o to, kto przystojniejszy :devil: Ale o samo stwierdzenie, bêd¹ce przejawem niewiernoœci :devil: Muszê siê zatem powœci¹gn¹Ì :nos:
ÂŻyczĂŞ Ci zatem powodzenia, ale PaweÂł i notka chyba Ci tego nie uÂłatwiÂą. :rozglada:
notka rzuca mi capsy pod nogi :lol: a PaweÂł swĂłj profesjonalizm :lol2: i siĂŞ potykam :lol:
DÂżastina pisze:TydzieĂą trwa, ale dwa dni bez PawÂła moÂżemy juÂż spokojnie odnotowaĂŚ. :uhh: Nie mogÂłam dziÂś oglÂądaĂŚ tvn24, ale sÂłuchaĂŚ juÂż tak. LiczyÂłam na to, Âże usÂłyszĂŞ- na ktĂłrejÂś - z licznych dziÂś konferencji, tak uwielbiany przeze mnie gÂłos. I nic. :uhh: MateriaÂłu chyba teÂż siĂŞ nie doczekamy. :uhh:
Ja teÂż ÂśledzĂŞ raczej uwaÂżnie antenĂŞ od rana dzisiaj i nic, co by PawÂłem trÂąciÂło nie zauwaÂżam ;( Chyba juÂż dawno tak Âźle nie byÂło? ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze: Ci powiem, ¿e ja te¿ jestem jakaœ nieswoja ostatnio :? Ale to oczywiste, ¿e wszelkie nasze fanaberie, to wynik g³êbokiego rozczarowania, które jeszcze siê potêguje z ka¿dym kolejnym dniem bez Paw³a :?
Skarbie :lol2: Zdaje siê, ¿e coœ drgnê³o. Widzia³am go. W³¹czy³am TV tu¿ po 16:00, ¿eby sprawdziÌ co tam w polityce s³ychaÌ iiiiiiiiiiiii..............Paw³e³ œmign¹³ mi gdzieœ na ty³ach. Pomyœla³am sobie, ¿e mo¿e mam zwidy od tej têsknoty i wytê¿a³am wzrok w kolejnych serwisach. To pewne Pawe³ jest w pracy, teraz pozostaje czekaÌ na jej owoce. Podejrzewam, ¿e materia³ - dla nas i któregoœ magazynu przygotowa³. Co mogê jeszcze napisaÌ po tych kilku sekundach spêdzonych dziœ z Paw³em? Ano to, ¿e nie przyty³ przez te dwa dni nieobecnoœci D¿insy jak mu wisia³y, tak nadal wisz¹ na ty³ku. :szalony:

Funckyrella pisze:
DÂżastina pisze:
No przecieÂż parĂŞ debiutĂłw miaÂło miejsce w ostatnim czasie ;) To mogĂŞ siĂŞ ....... domyÂślaĂŚ, Âże PaweÂł jako dobry kolega wspieraÂł sÂłowem otuchy koleÂżanki :P
Jak ja tym PawÂłowym koleÂżankom zazdroszczĂŞ. Ciekawe czy byÂł wylewny w tym wspieraniu. :rozglada:
Funckyrella pisze:notka rzuca mi capsy pod nogi :lol: a PaweÂł swĂłj profesjonalizm :lol2: i siĂŞ potykam :lol:
Chyba trzeba tym dwoje zakomunikowaĂŚ, aby siĂŞ opamiĂŞtali - w przeciwnym razie poobijasz siĂŞ nam caÂłkowicie. :lol:
Funckyrella pisze:Ja teÂż ÂśledzĂŞ raczej uwaÂżnie antenĂŞ od rana dzisiaj i nic, co by PawÂłem trÂąciÂło nie zauwaÂżam ;( Chyba juÂż dawno tak Âźle nie byÂło? ;(
Jest lepiej, jest lepiej :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze: Ci powiem, ¿e ja te¿ jestem jakaœ nieswoja ostatnio :? Ale to oczywiste, ¿e wszelkie nasze fanaberie, to wynik g³êbokiego rozczarowania, które jeszcze siê potêguje z ka¿dym kolejnym dniem bez Paw³a :?
Skarbie :lol2: Zdaje siê, ¿e coœ drgnê³o. Widzia³am go. W³¹czy³am TV tu¿ po 16:00, ¿eby sprawdziÌ co tam w polityce s³ychaÌ iiiiiiiiiiiii..............Paw³e³ œmign¹³ mi gdzieœ na ty³ach. Pomyœla³am sobie, ¿e mo¿e mam zwidy od tej têsknoty i wytê¿a³am wzrok w kolejnych serwisach. To pewne Pawe³ jest w pracy, teraz pozostaje czekaÌ na jej owoce. Podejrzewam, ¿e materia³ - dla nas i któregoœ magazynu przygotowa³. Co mogê jeszcze napisaÌ po tych kilku sekundach spêdzonych dziœ z Paw³em? Ano to, ¿e nie przyty³ przez te dwa dni nieobecnoœci D¿insy jak mu wisia³y, tak nadal wisz¹ na ty³ku. :szalony:
Jest PaweÂł, sÂą wiszÂące jak na wieszaku jeansy! :D

Obrazek Obrazek

KawaÂł chÂłopa :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Jest PaweÂł, sÂą wiszÂące jak na wieszaku jeansy! :D
Ech! MarynarĂŞ zaÂłoÂżyÂł, to nie widaĂŚ, aÂż tak bardzo tego jak na nim wiszÂą. :rozglada:
KawaÂł chÂłopa :devil:
No, tak. Tobie bardziej Dziedziczak odpowiada. :devil: ProszĂŞ mi siĂŞ z PawÂła chudoÂści nie nabijaĂŚ. :uwaga:

MateriaÂł dla programu Polska i ÂŚwiat przygotowaÂł. Temat - rozpoczĂŞta, pomimo trwania parlamentu, kampania wyborcza. MateriaÂł, jak na PawÂła przystaÂło bardzo dynamiczny. :tanczy: Tylko dlaczego taki krĂłtki? :> I dlaczego Pan Redaktor taki oszczĂŞdny w eksponowaniu siebie? :> Pewnie w trosce o swoje fanki, co by im siĂŞ w gÂłowach od nadmiaru idola nie poprzewracaÂło. :rozglada: Jeszcze bardziej. :rozglada:
Mam nadziej, Âże ten dzisiejszy materiaÂł, to preludium do obfitrzego w PawÂła jutra. :rydzyk:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Zanosi siĂŞ na pracowity dzionek :D Dla mnie i dla PawÂła :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Wiedzia³am :jupi: wiedzia³am :jupi: ¿e tak bêdzie. Dlatego nie zdziwi³am siê, kiesdy KuŸniar wywo³a³ do odpowiedzi Paw³a - zdziwi³aby siê gdyby ktoœ inny siê pojawi³. Zastanawiam siê tylko dlaczego ¿yczy³ Paw³owi spokojnego dnia? :> Czy¿by redaktor KuŸniar ni wiedzia³ o tym, ¿e zarówno Pawe³ - jak i jego fani uwielbiaj¹, kiedy jest niespokojnie. :lol2: Poranek jeszcze trwa, a ja œmia³o mogê wskazaÌ mój ulubiony jego fragment. Oczywiœcie ³¹czenie z Agatk¹. Piêknie siê role odwróci³y :lol2: Tylko dlaczego Pawe³ nie wystosowa³ w stronê Agatki ¿adnego powitalnego uœmiechu? :rozglada: Tak samo niecierpliwie czeka³, a¿ ta skoùczy zadawaÌ pytanie, jak to zwyk³ czyniÌ w ³¹czeniach z pozosta³ymi prezenterkami i prezenterami. :lol:
not that kind pisze:Zanosi siĂŞ na pracowity dzionek :D Dla mnie i dla PawÂła :D
No nie wiem? :roll: Jak dla mnie zupeÂłnie niepotrzebnie Grzesio z tym studiem sejmowym wyskoczyÂł. :roll: Mam jednak nadziejĂŞ, Âże nie bĂŞdziesz narzekaÂła na brak zajĂŞcia notko. ;) PĂłki co zapodawaj to, co poczyniÂłaÂś. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

PaweÂł, a proszĂŞ bardzo :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I jeszcze raz :D

Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum