Jarosław Kuźniar

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

widzê, ¿e ruch siê zrobi³ w temacie :) ja "ogl¹da³am" tylko od 5:30 do 6:30 i to g³ównie z ³azienki :) wiêc dziêki za relacjê... szkoda,¿e ¿adnego capsika nie ma :( mo¿e coœ arczi (cmok, cmok) albo maxxxx (cmokuœ) coœ ustrzelili i siê podziel¹ :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :D
jutro teÂż pobudka o Âświcie :)
Dorotko a mĂłwiÂłam o 5:30 :hmm: , moÂże coÂś ciekawego CiĂŞ ominĂŞÂło .... :xx: :devil:
cudnego dnia :D
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

Lenka, to TY mi napisz co siê dzia³o do 6:30 i zobaczymy czy cosik straci³am :):) ale wiesz po niedzielnej imprezce, to nie by³am w stanie wstaÌ tak wczeœnie :D mimo ¿e na pewno warto :) ale jutro ju¿ od 6:30 na nó¿kach i dzionek zacznê z Jarkiem :):):)
grupies
Początkujący
Początkujący

Post autor: grupies »

Dorotka969 pisze:mimo ¿e na pewno warto :) ale jutro ju¿ od 6:30 na nó¿kach i dzionek zacznê z Jarkiem :):):)
Pewnie,Âże warto!!!

A dzisiaj jak widzisz ne byÂło go ...... ;( ;( ;(
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

w³aœnie.. co to w ogóle ma byc!!! Ja w³¹czam rano TVN24, pe³na radoœÌ, ¿e bêdzie Jarek i znowu œliczny day bêdzie a tu kto?? Kuba :(:(:(
Kto mi to wytÂłumaczy???
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mikiska »

Faktycznie, strasznie siĂŞ wysilili :? O co, to teraz chodzi? Rano jak usÂłyszaÂłam przez sen gÂłos p.Kuby myÂślaÂłam, Âże mi siĂŞ zdaje albo Âśni :D . Sprawdzali czy nie zapomniaÂł, czy co?
grupies i co ja mam Ci biedna pisaĂŚ. A taka juÂż byÂłam zwarta i gotowa.
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

siê Jaros³aw nie przemêcza :uhh: ... mo¿e bêdzie póŸniej... mam nadziejê... :)
grupies
Początkujący
Początkujący

no wÂłaÂśnie mikiska i co ja biedna mam czytaĂŚ jak ty biedna nie masz co pisaĂŚ bo jarka rano nie byÂłoa..
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Jedno jest pewne: jeÂśli raczy siĂŞ pojawiĂŚ przed weekendem, chociaÂż teraz to juÂż tak nakrĂŞcili, Âże ciĂŞÂżko wyczuĂŚ to na pewno nie omieszkam opisaĂŚ najciekawszych powiedzonek :D . A moÂże teraz bĂŞdÂą na zmianĂŞ jeden dzieĂą jeden, drugi dzieĂą drugi. No ja w kaÂżdym razie, mimi tego, Âże to w ogĂłle bez sensu czekam na 5.30-jutro i na KuÂźniara :lol: Pozdrawiam
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ajjjj... niepotrzebnie tak mieszali... ja nie chce czekaĂŚ do piatku!! Dajcie Nam Jarka, dajcie :):):):)
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Jak moje dzieci rano wstaj¹, to pierwsze co robimy to w³¹czamy "Poranek" :D .Pan KuŸniar to tak¿e ulubieniec moich córek, przede wszystkim 2-letniej Amelki :D , to lepszy uspokajacz ni¿ Kubuœ czy Miki. :lol: .Tak sobie go przypasowa³a, ¿e autenyucznie jak jest kto inny to po prostu nie zwraca na "Poranek" uwagi. Z tego i innych powodów mam nadzieje zobaczyÌ p.Jarka przed sobot¹ jeszcze. :D
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mikiska pisze: to lepszy uspokajacz niÂż KubuÂś czy Miki. :lol:
rozumiem, Âże rzeczony KubuÂś to Jakub P. :> :lol2: a Miki nie kojarzĂŞ... czyÂżby Anitka :mhm: :> :lol2:
:devil: :devil: :devil:
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Ha,ha,ha. Niestety nie KubuÂś to Puchatek, a Miki to Myszka :lol: :lol: :lol: A na KuÂźniara trzeba czekaĂŚ do soboty - jak nic
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mikiska pisze:A na KuÂźniara trzeba czekaĂŚ do soboty - jak nic
caÂłe szczĂŞÂście do czwartku... nie napiszĂŞ tylko, bo aÂż... ale warto byÂło... JarosÂław fryzurkĂŞ ma dziÂś takÂą fajowÂą ja na tym z zdjeciu z tv fakt :) i juz chyba wczuÂł siĂŞ temat po urlopie :) Mikiska czekamy na newsy bo ja juÂż do pracy muszĂŞ lecieĂŚ... :(
pozdrowionka :)

p.s. Mikiska to od Myszki Miki czy od miski :mhm: :rozglada: :D
Mikiska
Początkujący
Początkujący

No proszĂŞ, ciekawe czym nas jeszcze zaskoczÂą :D .Bo nie ukrywam dzisiaj rano byÂłam zaskoczona (miÂło). No, fryzurka jak siĂŞ patrzy.
Wczoraj p. Jakub znĂłw przeczytaÂł mĂłj mail ws. pogody, a KuÂźniar nie chce czytaĂŚ. Chyba siĂŞ przerzucĂŞ :lol: :lol:

Lenamikiska to od mikisa, na mojego Âślubnego tak woÂłajÂą, bo czĂŞsto wyjeÂżdÂża do Grecji
Pozdrawiam
grupies
Początkujący
Początkujący

hmm... No i co z dzisiejszymi kwiatkami??? Nic ne byÂło??? Nawet Âżadnych capsikĂłw ;( ;( ;( ;(
ODPOWIEDZ