[TVN] Szymon Majewski Show

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Rozmowy w TÂłoku wÂłaÂśnie byÂły najlepsze. SzczegĂłlnie Lepper miaÂł najlepsze teksty (jak zawsze :D). Giertych troche sÂłabo tylko.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

a mnie najbardziej podoba sie parodia dody i superniani (sorry - saper niuni). "zle, zle, zle jade tam!" hehe :D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Podali kto bĂŞdzie w nastĂŞpnym odcinku:
WokalistkĂŞ pop z Bytomia i rapera z Kielc.
Raper z Kielc to wiadomo, Âże Liroy (Piotr Marzec), a wokalistka z Bytomia to pewnie Gosia Andrzejewicz.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

oo to zapowiada sie ciekawy odcinek tylko torche bedzie ciecia i cenzury bo liroy ciagle przeklina :P gosia do niego za subtelna ale kontrastowi goscie maja swoj urok :)
TVN innowacja i nowoczesność...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Jednak zmienili goÂści w nastĂŞpnym odcinku. BĂŞdzie Kayah i Marcin Prokop (Marcin mĂłwiÂł dzisiaj w DDTVN, Âże byÂł wczoraj u Szymona w programie :D)
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

mĂłwiÂł mĂłwiÂł, no to ja tylko sie zastanawiam co z tego wyniknie jak sie spotkaÂły tak dwie charyzmatyczne postacie :)
TVN innowacja i nowoczesność...
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Szymon Majewski straci pracĂŞ w TVN?

Czy Hubert UrbaĂąski bĂŞdzie ostatniÂą gwiazdÂą, ktĂłra poÂżegna siĂŞ z telewizjÂą TVN? WyglÂąda na to, Âże nie. W plotkarskich serwisach internetowych pojawiÂły siĂŞ informacje, Âże stacja zamierza pozbyĂŚ siĂŞ kolejnego popularnego prezentera - Szymona Majewskiego.

Podstaw± dla zwolnienia s³ynnego i lubianego gospodarza programu "Szymon Majewski Show" jest fakt, i¿ jako Êdward ¡cki za³o¿y³ Partiê Ê¡, z ramienia której prezenter planuje dostaæ siê do Sejmu (wiêcej informacji o partii na stronie partiaea.blog.onet.pl). Wed³ug zakulisowych doniesieñ, decyzja ta nie przypad³a do gustu szefom stacji TVN.

Przypomnijmy, ¿e "Szymon Majewski Show", jeden z najpopularniejszych programów rozrywkowych ostatnich lat, powróci³ 3 wrzeœnia na antenê telewizji TVN po wakacyjnej przerwie. Na dziœ telewizja TVN zapowiedzia³a kolejny odcinek show, w którym obejrzeÌ bêdzie mo¿na m.in. trzeci epizod serialu "Magda M. 20 lat póŸniej" - dalszej czêœci przygód najbardziej znanej polskiej prawniczki, opowiedzianej w charakterystyczny dla satyryka sposób. Czy dojdzie do emisji programu, przekonamy siê dziœ o godzinie 21.30.
onet.pl
Chyba oni ÂżartujÂą Âże Szymona wywalÂą ??? ktoÂś wie coÂś wiĂŞcej na ten temat ???
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Wcale siĂŞ nie dziwie Szymon juÂż siĂŞ wszystkim nudzi poza rozmowami w tÂłoku nie widzĂŞ juÂż nic fajnego w jego programie i jeszcze ten wygÂłup z partiÂą :roll:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN chyba a¿ tak g³upi nie jest ¿eby wywaliæ Szymona Majewskiego. :shock: Mog± powiedzieæ, ¿eby zrezygnowa³ z tej partii Ê¡...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Przecie¿ to tylko reklama. Ê¡ jest tylko pari± stworzon± na potrzeby SMS. Nawet je¶li Szymon mi³aby startowaæ do sejmu to musia³aby jego partia przektoczyæ próg wyborczy 5%... Wiêc Szymek nie trafi do izby ni¿szej. :P
pawell

Post autor: pawell »

ÂŻartujesz? :shock: ( to byÂła ironia :/ ) Ja to wiem, ale wÂładzom TVN to siĂŞ nie podoba, wiĂŞc chodziÂło mi o to, aby Szymon zrezygnowaÂł z tego pomysÂłu... :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Awatar użytkownika
miko
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: miko »

To by³a tylko reklama, program zacz¹³ prowadziÌ G¹sowski, ¿e to niby wywalili Szymona z TVN-u, ale sobie robi¹ jaja z Huberta. I dobrze mu tak!
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Tak, po Hubercie nieÂźle pojechali...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

POpieram pisze:Tak, po Hubercie nieÂźle pojechali...
NaleÂżaÂło mu siĂŞ!
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

Pos³anko Hojarska ja jastem by³a nieziemsko œwietna, jak zawsze ;). A Gosia wypad³a poni¿ej krytyki. Ona myœla³a, ¿e w ten program polega na g³upim œmieszku bez przerwy? No, mo¿e z przerw¹ na apel o uczciwoœÌ wszystkich, którzy drukuj¹ k³amstwa... :P
ODPOWIEDZ