oo to zapowiada sie ciekawy odcinek tylko torche bedzie ciecia i cenzury bo liroy ciagle przeklina gosia do niego za subtelna ale kontrastowi goscie maja swoj urok
Czy Hubert UrbaĂąski bĂŞdzie ostatniÂą gwiazdÂą, ktĂłra poÂżegna siĂŞ z telewizjÂą TVN? WyglÂąda na to, Âże nie. W plotkarskich serwisach internetowych pojawiÂły siĂŞ informacje, Âże stacja zamierza pozbyĂŚ siĂŞ kolejnego popularnego prezentera - Szymona Majewskiego.
PodstawÂą dla zwolnienia sÂłynnego i lubianego gospodarza programu "Szymon Majewski Show" jest fakt, iÂż jako Ădward ÂĄcki zaÂłoÂżyÂł PartiĂŞ ĂÂĄ, z ramienia ktĂłrej prezenter planuje dostaĂŚ siĂŞ do Sejmu (wiĂŞcej informacji o partii na stronie partiaea.blog.onet.pl). WedÂług zakulisowych doniesieĂą, decyzja ta nie przypadÂła do gustu szefom stacji TVN.
Przypomnijmy, ¿e "Szymon Majewski Show", jeden z najpopularniejszych programów rozrywkowych ostatnich lat, powróci³ 3 wrzeœnia na antenê telewizji TVN po wakacyjnej przerwie. Na dziœ telewizja TVN zapowiedzia³a kolejny odcinek show, w którym obejrzeÌ bêdzie mo¿na m.in. trzeci epizod serialu "Magda M. 20 lat póŸniej" - dalszej czêœci przygód najbardziej znanej polskiej prawniczki, opowiedzianej w charakterystyczny dla satyryka sposób. Czy dojdzie do emisji programu, przekonamy siê dziœ o godzinie 21.30.
onet.pl
Chyba oni ÂżartujÂą Âże Szymona wywalÂą ??? ktoÂś wie coÂś wiĂŞcej na ten temat ???
Wcale siĂŞ nie dziwie Szymon juÂż siĂŞ wszystkim nudzi poza rozmowami w tÂłoku nie widzĂŞ juÂż nic fajnego w jego programie i jeszcze ten wygÂłup z partiÂą
PrzecieÂż to tylko reklama. ĂÂĄ jest tylko pariÂą stworzonÂą na potrzeby SMS. Nawet jeÂśli Szymon miÂłaby startowaĂŚ do sejmu to musiaÂłaby jego partia przektoczyĂŚ prĂłg wyborczy 5%... WiĂŞc Szymek nie trafi do izby niÂższej.
ÂŻartujesz? ( to byÂła ironia :/ ) Ja to wiem, ale wÂładzom TVN to siĂŞ nie podoba, wiĂŞc chodziÂło mi o to, aby Szymon zrezygnowaÂł z tego pomysÂłu...
Pos³anko Hojarska ja jastem by³a nieziemsko œwietna, jak zawsze . A Gosia wypad³a poni¿ej krytyki. Ona myœla³a, ¿e w ten program polega na g³upim œmieszku bez przerwy? No, mo¿e z przerw¹ na apel o uczciwoœÌ wszystkich, którzy drukuj¹ k³amstwa...