Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

DÂżastina pisze:Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazujÂą na to, Âże nauczyÂł siĂŞ dzieliĂŚ swojÂą AgatkÂą z innymi. :lol2:
To ile razy on potrzebuje zrozumieĂŚ , Âże Agatka jest naszym wspĂłlnym dobrem :lol2: ?? WydawaÂło mi siĂŞ , Âże juÂż jakiÂś czas temu to zrozumiaÂł :> ??
Skoro JuÂż o kokietowaniu wspomnieliÂście. SÂłyszaÂłam jak dziÂś o Poranku, Kuba do swojej nowej koleÂżanki (teÂż z Poznania) zwrĂłciÂł siĂŞ "Agato". :lol2: NieÂżle nim zakrĂŞciÂła Nasza Agatka. :lol2: KubuÂś oczywiÂśie przeprosiÂł swojÂą koleÂżankĂŞ AnetĂŞ i coÂś jeszcze mĂłwiÂł. PewnoÂści nie mam, bo zamieszanie w domu miaÂłam. Chyba tÂłumaczyÂł siĂŞ, Âże to dlatego, iÂż "paĂąstwo ciÂągle o AgatĂŞ w mailach dopytujÂą". :lol2:

Serio :lol: ?? No nie s³ysza³em tego :/ !! Cholera szkoda , ¿e nikt nie poci¹gn¹³ dalej tego w¹tku :lol: !! O biedny pan Jakub :lol: Rozumiem , co on mo¿e prze¿ywaÌ :szalony: !! No , ale kole¿ance Anecie to chyba niezbyt przyjemnie by³o :devil: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:DziĂŞkujĂŞ za to, Âże wspieraliÂście mnie w tych trudnych chwilach czĂŞÂściowej utraty Agatki :*
..nie ma za co :lol2:
..Black - wszyscy wiedzieliÂśmy Âże dÂługo to ty siĂŞ 'biĂŚ' z tÂą rzekomÂą 'stratÂą' nie bĂŞdziesz :D
..nie po tym co Agatka pokazaÂła :D

..na pocieszenie jak to siĂŞ mĂłwi: umarÂła krĂłlowa - niech Âżyje krĂłlowa :jupi:
..no ale to teÂż nieprawda bo przecieÂż Agatka caÂły czas jeszcze ma byĂŚ reporterkÂą :jupi:

..tylko gdzie siĂŞ podziaÂła :mhm:
Black Jack '62 pisze:Bardzo urzekÂło mnie to, iÂż tak czĂŞsto, kiedy sytuacja na to pozwala, Agatka uÂśmiecha siĂŞ w stronĂŞ widzĂłw :) PiorunujÂące wraÂżenie :lol2: Ale caÂły czas trzymam kciuki za to, Âże z czasem zacznie jeszcze bardziej nas kokietowaĂŚ :lol2: :*
..dla mnie jak na poczÂątek to i tak juÂż byÂło zaskakujÂące otwarcie siĂŞ na nas :lol2:
..nie spodziewaÂłem siĂŞ Âże Agatka tak potrafi wyluzowaĂŚ i z radoÂściÂą opowiadaĂŚ :tanczy:
..ale jeÂśli moÂżna jeszcze bardziej to ja proszĂŞ :rydzyk: :lol2:
marcinkowsky pisze:Serio :lol: ?? No nie s³ysza³em tego :/ !! Cholera szkoda , ¿e nikt nie poci¹gn¹³ dalej tego w¹tku :lol: !! O biedny pan Jakub :lol: Rozumiem , co on mo¿e prze¿ywaÌ :szalony: !! No , ale kole¿ance Anecie to chyba niezbyt przyjemnie by³o :devil: ??
..to warto by byÂło teÂż w tygodniu Poranki oglÂądaĂŚ :lol2:
..Agatka ciÂągle Âżywa w umysÂłach redakcyjnych kolegĂłw :lol2:
..ja teÂż to doskonale rozumiem :szalony:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ja - 'ojcec' tego wÂątku :lol2: :tanczy: dzis postanowiÂłem wrĂłciĂŚ do dnia 14 maja 2006 roku :szalony:
..kiedy to zakÂładaÂłem owy 'fanclub' :szalony:
PoczÂątkowo podobne zjawiska nazywaliÂśmy ''przeczuciem", a ono jest po prostu logicznym myÂśleniem mĂŞdrcĂłw :lol2:
..pisz za siebie :devil:
..bo ja 'mĂŞdrzec' nawet poprawnie napisaĂŚ sÂłowa 'ojciec' nie potrafiĂŞ :devil:
WÂątku nazwĂŞ zmienimy 8) O notkĂŞ biograficznÂą nowej prezenterki zawalczymy 8) :racja:
..w pierwsze wierzĂŞ - chociaÂż to teÂż nieÂłatwe zadanie :mhm:
..ale drugie :o
..to chyba niewykonalne :devil:
..teraz Agatka nawet jeÂśli nie chodzi o niechĂŞĂŚ do nas to na pewno z braku czasu nie odpowie na Âżaden mail :nie:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..na pocieszenie jak to siĂŞ mĂłwi: umarÂła krĂłlowa - niech Âżyje krĂłlowa :jupi:
..no ale to teÂż nieprawda bo przecieÂż Agatka caÂły czas jeszcze ma byĂŚ reporterkÂą :jupi:

..tylko gdzie siĂŞ podziaÂła :mhm:
Zaczyna mi juÂż jej naprawdĂŞ mocno brakowaĂŚ :uhh: Czy to moÂżliwe , Âże tak duÂżo czasu potrzebuje na to , aÂżeby siĂŞ zregenerowaĂŚ :uhh: ?? Nie chce mi siĂŞ wierzyĂŚ , Âże taka mÂłoda , silna , peÂłna energii i piĂŞkna kobieta ..... :> ?? Pewnie chodzi po prostu o brak tematĂłw z Poznania :mhm: ?? W ogĂłle maÂło jest regionu :nie: !!
obieÂżyÂświat pisze:..dla mnie jak na poczÂątek to i tak juÂż byÂło zaskakujÂące otwarcie siĂŞ na nas :lol2:
..nie spodziewaÂłem siĂŞ Âże Agatka tak potrafi wyluzowaĂŚ i z radoÂściÂą opowiadaĂŚ :tanczy:
..ale jeÂśli moÂżna jeszcze bardziej to ja proszĂŞ :rydzyk: :lol2:
Niech tylko zabije Agatka jeszcze te resztki tremy , które j¹ trochê podjada³y to wy³o¿y na stó³ ca³¹ swoj¹ urocz¹ stronê swojej rozbrajaj¹cej natury :szalony: !! :P
obieÂżyÂświat pisze:..pisz za siebie :devil:
..bo ja 'mĂŞdrzec' nawet poprawnie napisaĂŚ sÂłowa 'ojciec' nie potrafiĂŞ :devil:
Chyba nie chcesz przez wzglÂąd na literĂłwkĂŞ zrezkaĂŚ siĂŞ tytuÂłu mĂŞdrca :lol2: No juÂż nie bÂądÂź takim idealistÂą :devil: Wiem , Âże Agatka nas tego uczy , ale przecieÂż nikt nie powiedziaÂł , Âże musimy byĂŚ jej odbiciem :szalony: wystarczy byÂśmy jej na poczÂątek wstydu nie przynosili :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:
WÂątku nazwĂŞ zmienimy 8) O notkĂŞ biograficznÂą nowej prezenterki zawalczymy 8) :racja:
..w pierwsze wierzĂŞ - chociaÂż to teÂż nieÂłatwe zadanie :mhm:
..ale drugie :o
..to chyba niewykonalne :devil:
..teraz Agatka nawet jeÂśli nie chodzi o niechĂŞĂŚ do nas to na pewno z braku czasu nie odpowie na Âżaden mail :nie:
No na gratulacyjne nie odpowiada :mhm: Hmmmhmmhmm :mhm: Dobrrraaa :lol: Niech jej bêdzie :D !! Ma prawo ju¿ gwiazdorzyÌ :D !! Poczekamy a¿ w artyku³ach prasowych pojawi¹ siê jakieœ bardziej szczegó³owe informacje na jej temat :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Zaczyna mi juÂż jej naprawdĂŞ mocno brakowaĂŚ :uhh: Czy to moÂżliwe , Âże tak duÂżo czasu potrzebuje na to , aÂżeby siĂŞ zregenerowaĂŚ :uhh: ?? Nie chce mi siĂŞ wierzyĂŚ , Âże taka mÂłoda , silna , peÂłna energii i piĂŞkna kobieta ..... :> ?? Pewnie chodzi po prostu o brak tematĂłw z Poznania :mhm: ?? W ogĂłle maÂło jest regionu :nie: !!
..DÂżastina miaÂła racjĂŞ Âże piĂŞkny stan nasycenia siĂŞ skoĂączy szybciej niÂż sÂądzimy :szalony:
..jak ona nas zna :lol2:
..jak ona zna Âżycie :szalony:
Niech tylko zabije Agatka jeszcze te resztki tremy , które j¹ trochê podjada³y to wy³o¿y na stó³ ca³¹ swoj¹ urocz¹ stronê swojej rozbrajaj¹cej natury :szalony: !! :P
..moÂże lepiej niech tego nie robi :szalony:
..lepiej niech troszkĂŞ tej swojej natury zostawi jednak w domu :szalony:
..bo my zmysÂły postradamy do reszty :szalony:
..jeÂśli ja jeszcze nie postradaÂłem :szalony:
Chyba nie chcesz przez wzglÂąd na literĂłwkĂŞ zrezkaĂŚ siĂŞ tytuÂłu mĂŞdrca :lol2: No juÂż nie bÂądÂź takim idealistÂą :devil: Wiem , Âże Agatka nas tego uczy , ale przecieÂż nikt nie powiedziaÂł , Âże musimy byĂŚ jej odbiciem :szalony: wystarczy byÂśmy jej na poczÂątek wstydu nie przynosili :lol2: !!
..nie chcĂŞ siĂŞ zrzekaĂŚ czegoÂś co ze mnÂą nie ma najmniejszego zwiÂązku :devil:
..wolĂŞ zostaĂŚ jednak przy tym przeczuciu ktĂłre mnÂą kierowaÂło kiedy zakÂładaÂłem ten wÂątek :lol2:
..i przy ogromnej fascynacji AgatkÂą jaka siĂŞ od tego czasu we mnie zrodziÂła :szalony:
marcinkowsky pisze:No na gratulacyjne nie odpowiada :mhm: Hmmmhmmhmm :mhm: Dobrrraaa :lol: Niech jej bêdzie :D !! Ma prawo ju¿ gwiazdorzyÌ :D !! Poczekamy a¿ w artyku³ach prasowych pojawi¹ siê jakieœ bardziej szczegó³owe informacje na jej temat :lol2: !!
..najpierw przeszukujmy gazety typu 'Press' :lol2:
..a póŸniej ¿eby by³o bardziej kolorowo jakieœ bulwarówki :devil:
..wiemy Âże Agatka lubi siĂŞ bawiĂŚ to moÂże w warszawskich klubach teÂż jÂą moÂżna bĂŞdzie spotkaĂŚ :lol2:

..na razie jednak net nam pozostaje :D
..i coÂś jeszcze znalazÂłem :D
WP pisze:TVN24: kolejna reporterka prowadzi serwisy

Agata Tomaszewska, do tej pory reporterka TVN24 w Poznaniu, zostaÂła nowÂą prezenterkÂą serwisĂłw informacyjnych w tej stacji. Nadal bĂŞdzie przygotowywaĂŚ teÂż relacje reporterskie.

Tomaszewska zadebiutowaÂła w nowej roli w sobotĂŞ 1 wrzeÂśnia. PoprowadziÂła serwisy w paÂśmie "Poranek" TVN24.

Dziennikarka z TVN24 zwiÂązana jest od kilku lat. Od marca 2006 roku pracuje jako poznaĂąska reporterka tego kanaÂłu.
..z czasem mam nadziejĂŞ Âże wiĂŞcej znajdziemy informacji o Agatce w googlach :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..DÂżastina miaÂła racjĂŞ Âże piĂŞkny stan nasycenia siĂŞ skoĂączy szybciej niÂż sÂądzimy :szalony:
..jak ona nas zna :lol2:
..jak ona zna Âżycie :szalony:
Po prostu wie jako kobieta do czego s¹ w stanie mê¿czyznê doprowadziÌ kobiety :lol2: !! I wie doskonale jak¹ w³adzê ma nad nami Agatka -jak nie potrafimy siê oprzeÌ jej urokowi :szalony: !! W ogóle nie mam ochoty przejawiaÌ jakiejkolwiek woli walki -stawiam na bierny opór i bezbronnoœÌ :racja:
..moÂże lepiej niech tego nie robi :szalony:
..lepiej niech troszkĂŞ tej swojej natury zostawi jednak w domu :szalony:
..bo my zmysÂły postradamy do reszty :szalony:
..jeÂśli ja jeszcze nie postradaÂłem :szalony:
Masz racjê -teraz Agatka nie mo¿e straciÌ najwiêkszych fanów -wiêc niech siê nie otwiera za mocno :lol2: !! Ehhhjjjhh obi przecie¿ dla nas ju¿ jest za póŸno :szalony: !!
..najpierw przeszukujmy gazety typu 'Press' :lol2:
..a póŸniej ¿eby by³o bardziej kolorowo jakieœ bulwarówki :devil:
..wiemy Âże Agatka lubi siĂŞ bawiĂŚ to moÂże w warszawskich klubach teÂż jÂą moÂżna bĂŞdzie spotkaĂŚ :lol2:
:spiewa: Lepiej niech bulwarĂłwki nam Agatki nie tykajÂą :stop: ChoĂŚ z jej urodÂą i wdziĂŞkiem to na pewno bĂŞdzie smakowitym kÂąskiem , ale mimo wszystko mam nadziejĂŞ , Âże nie padnie nigdy ofiarÂą tych kanalii pracujÂących w brukowcach :rydzyk: !! :lol2: JuÂż wolĂŞ o niej nic nie wiedzieĂŚ :) !! A Press moÂże byĂŚ -jak najbardziej :lol2: !!
..na razie jednak net nam pozostaje :D
..i coÂś jeszcze

..z czasem mam nadziejĂŞ Âże wiĂŞcej znajdziemy informacji o Agatce w googlach :D
Ale jak na ten czas Agatka jest jeszcze dla nas wielkÂą zagadkÂą :lol2: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

MoÂże siĂŞ mylĂŞ, ale mam... przeczucie, iÂż Agatta, jeÂśli zajdzie taka potrzeba, broniĂŚ bĂŞdzie swojej prywatnoÂści jak lwica :lol2:
Funckyrella pisze:Al :) ByÂłeÂś juÂż :( Szkoda, Âże siĂŞ nie spotkaliÂśmy ;(
Droga moja Funcky :) MoÂże to i lepiej? :) StÂąpam w Âżyciu od pewnego czasu po krawĂŞdzi, kiedy oddajĂŞ siĂŞ zapomnieniu podczas nie-prywatnych, ale spotkaĂą z AgattÂą, podczas ktĂłrych wlepiam w niÂą mĂłj wzrok i nie mogĂŞ go oderwaĂŚ od ekranu ani przestaĂŚ nadstawiaĂŚ uszu, by nie uroniĂŚ ani sÂłowa :szalony: , co byÂło przyczynÂą kilku mniej lub bardziej ostrych spiĂŞĂŚ w domu moim rodzinnym :lol2: A nie chciaÂłbym jeszcze dodatkowo nagarniaĂŚ sobie wiĂŞkszej iloÂści minusĂłw, poprzez dyskusjĂŞ z TobÂą, i lokowaĂŚ ich na koncie, do ktĂłrego dostĂŞp ma moja druga poÂłowa :lol2:
Dzastina pisze:Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazujÂą na to, Âże nauczyÂł siĂŞ dzieliĂŚ swojÂą AgatkÂą z innymi. :lol2:
A mia³ inne wyjœcie? :lol2: Nie dawajcie jednak¿e pe³nej wiary jego zapewnieniom, bo jak go znam, to w zakamarkach jego podœwiadomoœci tl¹ siê w dalszym ci¹gu nieprzezwyciê¿one ¿¹dze, aby Agattê mieÌ na wy³¹cznoœÌ :lol2:
Black Jack '62 pisze:Ale kiedy sprĂłbowaÂła i zobaczyÂła, Âże bajecznie nadaje siĂŞ na stanowisko prezenterki, zgodziÂła siĂŞ? I ja w koĂącu zrozumiaÂłem to i pogodziÂłem siĂŞ z tym i zaakceptowaÂłem czĂŞÂściowÂą''stratĂŞ'' :lol2: ChociaÂż PoznaĂą bez Agatki, to jak pyry bez gziku :/
Pisa³eœ o tym, ¿e cz³owiekiem ¿¹dz¹ namiêtnoœci :lol2: Rz¹dz¹, to prawda :lol2: Ale ciê¿ko koncentrowaÌ siê tylko na jednej :lol2: Agatta równie¿ ma prawo do tego aby po namiêtnoœci poznaùskiej oddaÌ siê namiêtnoœci warszawskiej :lol2:
A nie mówi³em?! :D Wiedzia³em, ¿e BJ potrzebuje kilku godzin snu, paru g³êbszych oddechów, byÌ mo¿e wy¿alenia siê bliskiej osobie, wys³uchania argumentów przemawiaj¹cych za kontynuowaniem obecnej sytuacji i dojdzie do jak¿e s³usznego wniosku :lol2: Bêdzie dobrze! :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:MoÂże siĂŞ mylĂŞ, ale mam... przeczucie, iÂż Agatta, jeÂśli zajdzie taka potrzeba, broniĂŚ bĂŞdzie swojej prywatnoÂści jak lwica :lol2:
I ja jestem w stanie jej wolê uszanowaÌ :] !! Tylko , ¿e nie rozumiem co z³ego mog³oby siê staÌ i w czym by to mog³o naruszyÌ prywatnoœÌ Agatki jakby nam zdradzi³a datê urodzin :lol2: ??
Alchemik pisze:Droga moja Funcky :) MoÂże to i lepiej? :) StÂąpam w Âżyciu od pewnego czasu po krawĂŞdzi, kiedy oddajĂŞ siĂŞ zapomnieniu podczas nie-prywatnych, ale spotkaĂą z AgattÂą, podczas ktĂłrych wlepiam w niÂą mĂłj wzrok i nie mogĂŞ go oderwaĂŚ od ekranu ani przestaĂŚ nadstawiaĂŚ uszu, by nie uroniĂŚ ani sÂłowa :szalony: , co byÂło przyczynÂą kilku mniej lub bardziej ostrych spiĂŞĂŚ w domu moim rodzinnym :lol2: A nie chciaÂłbym jeszcze dodatkowo nagarniaĂŚ sobie wiĂŞkszej iloÂści minusĂłw, poprzez dyskusjĂŞ z TobÂą, i lokowaĂŚ ich na koncie, do ktĂłrego dostĂŞp ma moja druga poÂłowa :lol2:
Al -pĂłl biedy :lol2: !! DopĂłki te ''znajomoÂści przez net i telewizor to nie bĂŞdzie potajemna wymiana korespondencji , telefony odbierane ukradkiem , spotkania bez ÂświadkĂłw , to Âżona nie ma prawaa czyniĂŚ ci wyrzutĂłw :lol2: !!

Alchemik pisze:A mia³ inne wyjœcie? :lol2: Nie dawajcie jednak¿e pe³nej wiary jego zapewnieniom, bo jak go znam, to w zakamarkach jego podœwiadomoœci tl¹ siê w dalszym ci¹gu nieprzezwyciê¿one ¿¹dze, aby Agattê mieÌ na wy³¹cznoœÌ :lol2:
Zaraz zaczniemy wszyscy siê ujawniaÌ , ¿e ta nasza wspólnota to jest jednak oparta na d¹¿eniu o jakie Blacka podejrzewasz :devil: !! Zaczniemy znowu œcigaÌ siê o to , kto jest wierniejszym fanem i kto na takie miano zas³uguje :devil: !! Niech ta rywalizacja chocia¿ zdrow¹ bêdzie :devil: !! z pozoru :devil: !!
Alchemik pisze:Pisa³eœ o tym, ¿e cz³owiekiem ¿¹dz¹ namiêtnoœci :lol2: Rz¹dz¹, to prawda :lol2: Ale ciê¿ko koncentrowaÌ siê tylko na jednej :lol2: Agatta równie¿ ma prawo do tego aby po namiêtnoœci poznaùskiej oddaÌ siê namiêtnoœci warszawskiej :lol2:

A nam wmawiaj¹ , ¿e we wspó³czesnym œwicie ¿yciem cz³owieka rz¹dzi ci¹g³y pospiech -czy¿byœmy dziêki Agatce byli wyj¹tkami :lol2: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:I ja jestem w stanie jej wolê uszanowaÌ :] !! Tylko , ¿e nie rozumiem co z³ego mog³oby siê staÌ i w czym by to mog³o naruszyÌ prywatnoœÌ Agatki jakby nam zdradzi³a datê urodzin :lol2: ??
..nie wiem w dalszym ciÂągu czy jest w tym coÂś zÂłego :?: :szalony:
..wolĂŞ Agatki w kwestii prawa do zachowania prywatnoÂści juÂż dawno temu nauczyÂłem siĂŞ szanowaĂŚ :szalony:

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:A nie chciaÂłbym jeszcze dodatkowo nagarniaĂŚ sobie wiĂŞkszej iloÂści minusĂłw, poprzez dyskusjĂŞ z TobÂą, i lokowaĂŚ ich na koncie, do ktĂłrego dostĂŞp ma moja druga poÂłowa :lol2:
Al -pĂłl biedy :lol2: !! DopĂłki te ''znajomoÂści przez net i telewizor to nie bĂŞdzie potajemna wymiana korespondencji , telefony odbierane ukradkiem , spotkania bez ÂświadkĂłw , to Âżona nie ma prawaa czyniĂŚ ci wyrzutĂłw :lol2: !!
..a takÂą korespondencjĂŞ 'niegroÂźnÂą' Âżona kaÂże ci wysyÂłaĂŚ :?: :szalony:

..bo mi Agatka dzis odpisaÂła :jupi: :szalony: :tanczy:
..a wiĂŞc kontakt nadal moÂżliwy i wcale siĂŞ nie urwaÂł jak juÂż zaczynaliÂśmy podejrzewaĂŚ :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a takÂą korespondencjĂŞ 'niegroÂźnÂą' Âżona kaÂże ci wysyÂłaĂŚ :?: :szalony:

..bo mi Agatka dzis odpisaÂła :jupi: :szalony: :tanczy:
..a wiĂŞc kontakt nadal moÂżliwy i wcale siĂŞ nie urwaÂł jak juÂż zaczynaliÂśmy podejrzewaĂŚ :szalony:
:shock: :shock: :shock: muszĂŞ sprawdziĂŚ skrzynkĂŞ :shock: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: :shock: :shock: :shock: muszĂŞ sprawdziĂŚ skrzynkĂŞ :shock: !!
..sprawdÂź :szalony:
..i ÂżyczĂŞ odnalezienia w folderze 'odebrane' tej tak upragnionej odpowiedzi :!: :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: :shock: :shock: :shock: muszĂŞ sprawdziĂŚ skrzynkĂŞ :shock: !!
..sprawdÂź :szalony:
..i ÂżyczĂŞ odnalezienia w folderze 'odebrane' tej tak upragnionej odpowiedzi :!: :szalony:
I jeeeeeeeeesttttt :jupi: !! :szalony: Mój pierwszy list od Agatki :szalony: !! Pierwsze 12 s³ów skierowane na mój adres :szalony: !! I taki s³odki podpis at :szalony:
Jaka skromnoœÌ :szalony: !!

A miaÂłem siĂŞ juÂż tak nie ekscytowaĂŚ :szalony: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Zwleka³em i zwleka³em, oci¹ga³em siê i oci¹ga³em, odk³ada³em na póŸniej, poniewa¿ wydawa³o mi siê i w dalszym ci¹gu wydaje, ¿e jeszcze nie dojrza³em intelektualnie, do tego aby wys³aÌ list gratulacyjny do Agatty :hmm: A gdybym wykaza³ siê dojrza³oœci¹, to ju¿ dziœ pewnie cieszy³bym siê razem z Wami odpowiedzi¹ :(

Kiedy teraz znowu bĂŞdzie moÂżna liczyĂŚ na przypÂływ takiej ''otwartoÂści'' mailowej u Agatty? :neutral:

Chyba muszê zakasaÌ rêkawy i skrobn¹Ì w koùcu parê s³ów :D Oby nie za du¿o...
Ale muszĂŞ siĂŞ skoncentrowaĂŚ :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

nie by³o co zwlekaÌ :szalony: !! Ja pisa³em w momencie , kiedy najwiêksze emocje mn¹ targa³y :szalony: kiedy jeœÌ nie mog³em , bo tak siê martwi³em , kiedy nie wszystko by³o jeszcze jasne i kiedy spaÌ nie mog³em kiedy ju¿ wszystko siê wyjaœni³o :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Zwleka³em i zwleka³em, oci¹ga³em siê i oci¹ga³em, odk³ada³em na póŸniej, poniewa¿ wydawa³o mi siê i w dalszym ci¹gu wydaje, ¿e jeszcze nie dojrza³em intelektualnie, do tego aby wys³aÌ list gratulacyjny do Agatty :hmm: A gdybym wykaza³ siê dojrza³oœci¹, to ju¿ dziœ pewnie cieszy³bym siê razem z Wami odpowiedzi¹ :(
..w Âżyciu trzeba reagowaĂŚ szybko :tanczy:
..zwÂłaszcza jeÂśli siĂŞ koÂłacze do drzwi tak wyjÂątkowych i rozchwytywanych dziennikarek :lol2:
Kiedy teraz znowu bĂŞdzie moÂżna liczyĂŚ na przypÂływ takiej ''otwartoÂści'' mailowej u Agatty? :neutral:
..to wszystko pewnie zaleÂży od tego jak duÂżo pracy ma Agatka :D
..i ile cierpliwoÂści :lol2:
Chyba muszê zakasaÌ rêkawy i skrobn¹Ì w koùcu parê s³ów :D Oby nie za du¿o...
Ale muszĂŞ siĂŞ skoncentrowaĂŚ :szalony:
..najwyÂższy czas :!: :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:CzÂłowiek, to przede wszystkim Âświat emocjonalny, sfera intelektualna pojawia siĂŞ dopiero jako nastĂŞpna :lol2:
A jak to jest u mnie ze sferÂą intelektualnÂą? :devil:
Pytasz? :devil: Odpowiadam :devil: Marnie :devil:
DÂżastina pisze:Skoro JuÂż o kokietowaniu wspomnieliÂście. SÂłyszaÂłam jak dziÂś o Poranku, Kuba do swojej nowej koleÂżanki (teÂż z Poznania) zwrĂłciÂł siĂŞ "Agato". :lol2: NieÂżle nim zakrĂŞciÂła Nasza Agatka. :lol2:
:D W takich momentach to ten kr¹¿ek, z³oty kr¹¿ek zaczyna parzyÌ :devil: Ech, nic takiego siê nie sta³o w gruncie rzeczy :D Kole¿anki to móg³ pomyliÌ :D Zdarza siê :D Gorzej jak do ¿ony zacznie siê zwracaÌ: Agato :devil: No, chyba ¿e ¿ona te¿ Agata :lol:
marcinkowsky pisze:nie byÂło co zwlekaĂŚ :szalony: !! Ja pisaÂłem w momencie , kiedy najwiĂŞksze emocje mnÂą targaÂły :szalony:
A ja pisaÂłam w momencie, kiedy najbardziej nawalaÂły mi nadgarstki i dobrze, Âże mi teÂż Agata odpisaÂła, bo jeszcze nigdy do nikogo z takim bĂłlem nie pisaÂłam listu :D MĂłj trud zostaÂł nagrodzony :*
Alchemik pisze:Droga moja Funcky :) MoÂże to i lepiej? :) StÂąpam w Âżyciu od pewnego czasu po krawĂŞdzi, kiedy oddajĂŞ siĂŞ zapomnieniu podczas nie-prywatnych, ale spotkaĂą z AgattÂą, podczas ktĂłrych wlepiam w niÂą mĂłj wzrok i nie mogĂŞ go oderwaĂŚ od ekranu ani przestaĂŚ nadstawiaĂŚ uszu, by nie uroniĂŚ ani sÂłowa :szalony: , co byÂło przyczynÂą kilku mniej lub bardziej ostrych spiĂŞĂŚ w domu moim rodzinnym :lol2: A nie chciaÂłbym jeszcze dodatkowo nagarniaĂŚ sobie wiĂŞkszej iloÂści minusĂłw, poprzez dyskusjĂŞ z TobÂą, i lokowaĂŚ ich na koncie, do ktĂłrego dostĂŞp ma moja druga poÂłowa :lol2:
Al, zastanĂłw siĂŞ :D A moÂże jesteÂśmy sobie pisani? :lol2:
Jakby co, to ca³¹ winê zwalamy na Agatê, bo to dziêki niej siê poznaliœmy i ona nas w pewnym sensie po³¹czy³a :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ