..zawsze zazdroÂściÂłem Wam tego zrozumienia jakim siĂŞ wzglĂŞdem siebie jako rodzeĂąstwo wykazywaliÂścieFunckyrella pisze:Pytasz? :devil: Odpowiadam :devil: Marnie :devil:

..to uwa¿nie patrzmy czy przy nastêpnej okazji obr¹czka zacznie siê dziwnie mieniÌFunckyrella pisze:W takich momentach to ten kr¹¿ek, z³oty kr¹¿ek zaczyna parzyÌ :devil: Ech, nic takiego siê nie sta³o w gruncie rzeczy
KoleÂżanki to mĂłgÂł pomyliĂŚ
Zdarza siĂŞ
Gorzej jak do Âżony zacznie siĂŞ zwracaĂŚ: Agato :devil: No, chyba Âże Âżona teÂż Agata
![]()

..o Funcky - ty teÂż dostÂąpiÂłaÂś tego zaszczytuFunckyrella pisze:A ja pisaÂłam w momencie, kiedy najbardziej nawalaÂły mi nadgarstki i dobrze, Âże mi teÂż Agata odpisaÂła, bo jeszcze nigdy do nikogo z takim bĂłlem nie pisaÂłam listuMĂłj trud zostaÂł nagrodzony :*

..wspaniale - a wiĂŞc grono szczĂŞÂśliwcĂłw siĂŞ poszerza :jupi:
..nie za póŸno troszkê na takie stwierdzeniaFunckyrella pisze:Al, zastanów siêA mo¿e jesteœmy sobie pisani?
![]()

..no..no..no :grozi:Funckyrella pisze:Jakby co, to ca³¹ winê zwalamy na Agatê, bo to dziêki niej siê poznaliœmy i ona nas w pewnym sensie po³¹czy³a
..tylko proszĂŞ nie robiĂŚ Agatki przyczynÂą waszych jakichÂś tam sÂłaboÂści :devil:
..bo Agatka niczemu winna nie jest :aniol: