Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:Pytasz? :devil: Odpowiadam :devil: Marnie :devil:
..zawsze zazdroÂściÂłem Wam tego zrozumienia jakim siĂŞ wzglĂŞdem siebie jako rodzeĂąstwo wykazywaliÂście :lol2:
Funckyrella pisze: :D W takich momentach to ten kr¹¿ek, z³oty kr¹¿ek zaczyna parzyÌ :devil: Ech, nic takiego siê nie sta³o w gruncie rzeczy :D Kole¿anki to móg³ pomyliÌ :D Zdarza siê :D Gorzej jak do ¿ony zacznie siê zwracaÌ: Agato :devil: No, chyba ¿e ¿ona te¿ Agata :lol:
..to uwaÂżnie patrzmy czy przy nastĂŞpnej okazji obrÂączka zacznie siĂŞ dziwnie mieniĂŚ :lol:
Funckyrella pisze:A ja pisaÂłam w momencie, kiedy najbardziej nawalaÂły mi nadgarstki i dobrze, Âże mi teÂż Agata odpisaÂła, bo jeszcze nigdy do nikogo z takim bĂłlem nie pisaÂłam listu :D MĂłj trud zostaÂł nagrodzony :*
..o Funcky - ty teÂż dostÂąpiÂłaÂś tego zaszczytu :?: :lol2:
..wspaniale - a wiĂŞc grono szczĂŞÂśliwcĂłw siĂŞ poszerza :jupi:
Funckyrella pisze:Al, zastanĂłw siĂŞ :D A moÂże jesteÂśmy sobie pisani? :lol2:
..nie za póŸno troszkê na takie stwierdzenia :?: :lol:
Funckyrella pisze:Jakby co, to ca³¹ winê zwalamy na Agatê, bo to dziêki niej siê poznaliœmy i ona nas w pewnym sensie po³¹czy³a :lol:
..no..no..no :grozi:
..tylko proszĂŞ nie robiĂŚ Agatki przyczynÂą waszych jakichÂś tam sÂłaboÂści :devil:
..bo Agatka niczemu winna nie jest :aniol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
Funckyrella pisze: :D W takich momentach to ten kr¹¿ek, z³oty kr¹¿ek zaczyna parzyÌ :devil: Ech, nic takiego siê nie sta³o w gruncie rzeczy :D Kole¿anki to móg³ pomyliÌ :D Zdarza siê :D Gorzej jak do ¿ony zacznie siê zwracaÌ: Agato :devil: No, chyba ¿e ¿ona te¿ Agata :lol:
..to uwaÂżnie patrzmy czy przy nastĂŞpnej okazji obrÂączka zacznie siĂŞ dziwnie mieniĂŚ :lol:
Ja to bym mimo wszystko proponowa³ wstrzemiêŸliwoœÌ s³own¹ , bo Kuba mo¿e byÌ Bogu ducha winien :aniol: Poza tym bardzo na pewno troszczy³ siê o to , by nasza Agatka czu³a siê jak podczas s³uchania p³yty Nory Jones , czyli jak w domu :lol2: !! Na pewno siê polubili i zaprzyjaŸnili :aniol: !!
Funckyrella pisze:A ja pisaÂłam w momencie, kiedy najbardziej nawalaÂły mi nadgarstki i dobrze, Âże mi teÂż Agata odpisaÂła, bo jeszcze nigdy do nikogo z takim bĂłlem nie pisaÂłam listu :D MĂłj trud zostaÂł nagrodzony :*
..o Funcky - ty teÂż dostÂąpiÂłaÂś tego zaszczytu :?: :lol2:
..wspaniale - a wiĂŞc grono szczĂŞÂśliwcĂłw siĂŞ poszerza :jupi:
:brawa: Takiej pani i gwiazdy z telewizji to ze ÂświecÂą szukaĂŚ :brawa:

Funckyrella pisze:Al, zastanĂłw siĂŞ :D A moÂże jesteÂśmy sobie pisani? :lol2:
..nie za póŸno troszkê na takie stwierdzenia :?: :lol:
Funckyrella pisze:Jakby co, to ca³¹ winê zwalamy na Agatê, bo to dziêki niej siê poznaliœmy i ona nas w pewnym sensie po³¹czy³a :lol:
..no..no..no :grozi:
..tylko proszĂŞ nie robiĂŚ Agatki przyczynÂą waszych jakichÂś tam sÂłaboÂści :devil:
..bo Agatka niczemu winna nie jest :aniol:
[/quote]

:x Ja jestem oburzony :o !! Jak oni mogli za naszymi plecami AgatkĂŞ wmieszaĂŚ w tak niecne postĂŞpki :devil: ?? Zaraz doniosĂŞ gdzie trzeba :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Oj ;( Jacy szczĂŞÂściarze ;( A ja nie mogĂŞ posmakowaĂŚ tej niebiaĂąskiej rozkoszy, jak jest bez wÂątpienia, ujrzenie w swojej skrzynce mejlowej listu oznakowanego w ten sposĂłb: [email protected] ;(
WczeÂśniej nie miaÂłem inwencji twĂłrczej, teraz zaÂś nie mam czasu - o doloÂż!!! :( DokÂąd i za czym ten Âświat tak pĂŞdzi?!! ;(

A w sprawie nazwy wÂątku coÂś zdziaÂłaliÂście? A w sprawie notki biograficznej jakieÂś postĂŞpy? PowinniÂście teraz prĂłbowaĂŚ - moÂże siĂŞ udaĂŚ!! :)
Alchemik pisze:A nie mówi³em?! :D Wiedzia³em, ¿e BJ potrzebuje kilku godzin snu, paru g³êbszych oddechów, byÌ mo¿e wy¿alenia siê bliskiej osobie, wys³uchania argumentów przemawiaj¹cych za kontynuowaniem obecnej sytuacji i dojdzie do jak¿e s³usznego wniosku :lol2: Bêdzie dobrze! :lol2:
Tak naprawdĂŞ to pomogÂło mi to :D Najpierw wymyÂśliÂłem, Âżeby coÂś takiego umieÂściĂŚ na pulpicie dla poprawienia nastroju :)

Obrazek

A gdy umieÂściÂłem to:

Obrazek

... to wtedy juÂż byÂłem skÂłonny ze wszystkim siĂŞ pogodziĂŚ :racja:

marcinkowsky pisze:Zaraz zaczniemy wszyscy siê ujawniaÌ , ¿e ta nasza wspólnota to jest jednak oparta na d¹¿eniu o jakie Blacka podejrzewasz :devil: !! Zaczniemy znowu œcigaÌ siê o to , kto jest wierniejszym fanem i kto na takie miano zas³uguje :devil: !! Niech ta rywalizacja chocia¿ zdrow¹ bêdzie :devil: !! z pozoru :devil: !!
Agatka to poezja w najczystszej formie, a ludy, które nie maj¹ swoich poetów, nie s¹ jeszcze narodami, narody, które zapominaj¹ swoich poetów, narodami byÌ przestaj¹. A w naszej tradycji od wieków poezja stanowiÌ ³¹cze, scala 8)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Oj ;( Jacy szczĂŞÂściarze ;( A ja nie mogĂŞ posmakowaĂŚ tej niebiaĂąskiej rozkoszy, jak jest bez wÂątpienia, ujrzenie w swojej skrzynce mejlowej listu oznakowanego w ten sposĂłb: [email protected] ;(
WczeÂśniej nie miaÂłem inwencji twĂłrczej, teraz zaÂś nie mam czasu - o doloÂż!!! :( DokÂąd i za czym ten Âświat tak pĂŞdzi?!! ;(
Dok¹d pêdzi :lol2: ?? Do nastêpnego Poranka tvn24 z Agatk¹ :tanczy: !! Black, dla Agatki chyba warto siê zatrzymaÌ :szalony: ?? ¯ebyœ póŸniej nie ¿a³owa³ :spiewa: !! :neutral:
A w sprawie nazwy wÂątku coÂś zdziaÂłaliÂście? A w sprawie notki biograficznej jakieÂś postĂŞpy? PowinniÂście teraz prĂłbowaĂŚ - moÂże siĂŞ udaĂŚ!! :)
Ale musimy ustaliĂŚ i poprzydzielaĂŚ obowiÂązki , Âżeby nie byÂło , Âże kaÂżdy z nas bĂŞdzie prosiÂł AgatkĂŞ o informacje na jej temat , bo siĂŞ moÂże wkurzyĂŚ i nie odpowiedzieĂŚ -a tego byÂśmy nie chcieli :stop:
Black Jack '62 pisze: Tak naprawdĂŞ to pomogÂło mi to :D Najpierw wymyÂśliÂłem, Âżeby coÂś takiego umieÂściĂŚ na pulpicie dla poprawienia nastroju :)

Obrazek

A gdy umieÂściÂłem to:

Obrazek

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Ale tak na dobrÂą sprawĂŞ to jakbyÂś Pana Jarka KuÂźniara poprosiÂł to przy najbliÂższej okazji moÂże daÂłoby siĂŞ coÂś takiego w realu zaÂłatwiĂŚ :lol2: !! OczywiÂście za poÂśrednictwem tvn24 :aniol:

Black Jack '62 pisze:Agatka to poezja w najczystszej formie, a ludy, które nie maj¹ swoich poetów, nie s¹ jeszcze narodami, narody, które zapominaj¹ swoich poetów, narodami byÌ przestaj¹. A w naszej tradycji od wieków poezja stanowiÌ ³¹cze, scala 8)
Przypominaj nam o tym ciÂągle , ÂżebyÂśmy nie zrywali siĂŞ jakcyÂś cholerycy nastĂŞpnym razem , kiedy nam do gÂłowy przyjdzie rywalizowaĂŚ :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:Dok¹d pêdzi :lol2: ?? Do nastêpnego Poranka tvn24 z Agatk¹ :tanczy: !! Black, dla Agatki chyba warto siê zatrzymaÌ :szalony: ?? ¯ebyœ póŸniej nie ¿a³owa³ :spiewa: !! :neutral:
JuÂż ÂżaÂłujĂŞ ;(
:hahaha: :hahaha: :hahaha: Ale tak na dobrÂą sprawĂŞ to jakbyÂś Pana Jarka KuÂźniara poprosiÂł to przy najbliÂższej okazji moÂże daÂłoby siĂŞ coÂś takiego w realu zaÂłatwiĂŚ :lol2: !! OczywiÂście za poÂśrednictwem tvn24 :aniol:
Nie zamierzam siĂŞ nikim wysÂługiwaĂŚ w tak delikatnych sprawach :devil: Poza tym i tak szczyt moich marzeĂą, to usÂłyszeĂŚ powitanie: Witaj skarbie! :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Witaj skarbie! :hahaha: :hahaha: :hahaha: Wszystkie skarby witajcie! :lol2:
marcinkowsky pisze:
Ale musimy ustaliĂŚ i poprzydzielaĂŚ obowiÂązki , Âżeby nie byÂło , Âże kaÂżdy z nas bĂŞdzie prosiÂł AgatkĂŞ o informacje na jej temat , bo siĂŞ moÂże wkurzyĂŚ i nie odpowiedzieĂŚ -a tego byÂśmy nie chcieli :stop:
Powodzenia Wam ÂżyczĂŞ w zdobywaniu tych, jakÂże cennych informacji. :D Oby Agatka Âłaskawa dla Was byÂła. :D Ach! I gratulujĂŞ Wam odzewu ze strony naszej Gwiazdy. :D
Funckyrella pisze: Al, zastanĂłw siĂŞ :D A moÂże jesteÂśmy sobie pisani? :lol2:
:o Tutaj siĂŞ nie powÂściÂągasz? :lol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Black Jack '62 pisze:Tak naprawdĂŞ to pomogÂło mi to :D Najpierw wymyÂśliÂłem, Âżeby coÂś takiego umieÂściĂŚ na pulpicie dla poprawienia nastroju :)

A gdy umieÂściÂłem to:

Black, widzĂŞ, Âże inwencja jednak ciĂŞ nie opuÂściÂła :lol: Ale w przyszÂłoÂści liczĂŞ na bardziej skomplikowane komiksy :lol:

A z pisaniem na adres Poranka Tvn24 nie przesadzajcie, bo zapchacie skrzynkĂŞ :lol:

GratulujĂŞ i zazdroszczĂŞ odpowiedzi od Agaty :P
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Ave Regina !
( dla nieznajÂących Âłaciny - BÂądÂź pozdrowiona, KrĂłlowo )

[ Dodano: Czw Wrz 06, 2007 7:49 am ]
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Czw Wrz 06, 2007 7:51 am ]
Agata dzisiaj chyba w tych samych pantofelkach , co na pamiĂŞtnej pielgrzymce lekarzy :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

:shock: :shock: :shock: O BoÂże -jak to :shock: ??

Agatka dziÂś :shock: ?? Znowu :shock: ?? A miaÂła byĂŚ dopiero w weekend :shock: !

No nieeeee -nie móg³ nam ktoœ szepn¹Ì , ¿ebyœmy wstali :shock: !! ;(
Zreszt¹ - mo¿e tylko ja dopiero co oczy otwar³em i w³¹czy³em mimochodem oczy i ujrza³em najpiêkniejszy widok na œwiecie :rydzyk:

Ale dlaczego dopiero o 8. :hmm:

Dlaczego ;( ??

[ Dodano: Czw Wrz 06, 2007 7:10 am ]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na pocz¹tku by³a taka nachmurzona :uhh: Dopiero póŸniej zaczê³a siê uœmiechaÌ :)

Jaki ma nastrĂłj Agatka :) ?? Od poczÂątku taki smutny :uhh ?? Chyba nie przejĂŞÂła siĂŞ ÂśmierciÂą tenora :uhh: ??
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Jaki ma nastrĂłj Agatka :) ?? Od poczÂątku taki smutny :
UÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ jeden, jedyny raz. Przy relacji o gigantycznej dyni.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Od rana tylko jeden raz :uhh: ??

nie wyspaÂła siĂŞ czy co :uhh ??

Ale skÂąd :szalony: WyglÂąda przepiĂŞknie i na wyspanÂą zdecydowanie :racja:

Tylko humorek coÂś nie teges :mhm:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ja niestety dopiero od siĂłdmej oglÂądam :spiewa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ubrana dzisiaj bardzo Âładnie, nie sadzicie? :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

PiĂŞkne capsy notka :racja:
not that kind pisze:Ja niestety dopiero od siĂłdmej oglÂądam :spiewa:
Ciekawe czy jest ktoÂś kto widziaÂł od poczÂątku :shock: ??

Czy ktoÂś wykazaÂł siĂŞ przeczuciem :shock: Czy wszyscy dali palmĂŞ :shock: ??
Ubrana dzisiaj bardzo Âładnie, nie sadzicie? :lol2:
Ehjjjjhh no rewelacyjnie :szalony: Ta pociÂągajÂąca czerĂą zniewala :szalony: !! Dzisiaj to dopiero klasa wdziĂŞk i urok :szalony:

Ale Agatka sobie spaceruje po studio :racja: BoÂże co za widok :szalony: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Ave, Regina coelorum!!! :szalony: :szalony: :szalony: Witaj, KrĂłlowo niebios!!! Ja tÂłumaczĂŞ dla tych, ktĂłrzy nie znajÂą Âłaciny!!! Ale ktĂłrzy na pewno czujÂą co owe sÂłowa znaczÂą!!! :szalony:

Agatta jest najpiĂŞkniejszÂą kobietÂą Âświata!!! :szalony:

Nie wiem jak Wy, ale ja dziœ wczuwam w Poranku takie napiêcie, jakiego jeszcze nigdy w tym programie nie by³o!!! :szalony: Nie chodzi o stres, tylko o to jaki respekt i bojaŸù :lol2: budzi Agatta :szalony: Nawet ''rycerski'' Pan KuŸniar jakby z lekka onieœmielony obecnoœci¹ boskiej kole¿anki :lol2: No, a przynajmniej do jej piêkna i wyj¹tkowoœci zdystansowany :lol2:

Ogl¹dam Poranek od chwilê po szóstej (niestety dopiero ;( ) by³o to ju¿ w momencie, kiedy wiadomoœÌ o œmierci Wielkiego Luciano Pavarottiego ;( Wiêc nic dziwnego, znaj¹c wra¿liwoœÌ Agatty, i¿ melancholia zagoœci³a w jej sercu :neutral:

Na szczĂŞÂście wspomniana dynia rozjaÂśniÂła nieco oblicze o boskiej!!! :rydzyk:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Ave, Regina coelorum!!! :szalony: :szalony: :szalony: Witaj, KrĂłlowo niebios!!! Ja tÂłumaczĂŞ dla tych, ktĂłrzy nie znajÂą Âłaciny!!! Ale ktĂłrzy na pewno czujÂą co owe sÂłowa znaczÂą!!! :szalony:

Agatta jest najpiĂŞkniejszÂą kobietÂą Âświata!!! :szalony:
Czuj¹, doskonale zdaj¹ sobie z tego sprawê :szalony: !! To najoczywistsza oczywistoœÌ :szalony: !!
Nie wiem jak Wy, ale ja dziœ wczuwam w Poranku takie napiêcie, jakiego jeszcze nigdy w tym programie nie by³o!!! :szalony: Nie chodzi o stres, tylko o to jaki respekt i bojaŸù :lol2: budzi Agatta :szalony: Nawet ''rycerski'' Pan KuŸniar jakby z lekka onieœmielony obecnoœci¹ boskiej kole¿anki :lol2: No, a przynajmniej do jej piêkna i wyj¹tkowoœci zdystansowany :lol2:

ParaliÂż to jeszcze nie jest , ale faktycznie nie ''podlatuje'' do Agatki tak jak do innych :szalony: !! Do ÂświĂŞtoÂści nie moÂżna gÂłupkowato ''wyjeÂżdÂżaĂŚ'' :lol2: !!
Ogl¹dam Poranek od chwilê po szóstej (niestety dopiero ;( ) by³o to ju¿ w momencie, kiedy wiadomoœÌ o œmierci Wielkiego Luciano Pavarottiego ;( Wiêc nic dziwnego, znaj¹c wra¿liwoœÌ Agatty, i¿ melancholia zagoœci³a w jej sercu :neutral:
A teraz z jakÂą troskÂą dopytuje o poÂżar w Poznaniu :o :szalony: To AnioÂł nie kobieta :rydzyk:
Na szczĂŞÂście wspomniana dynia rozjaÂśniÂła nieco oblicze o boskiej!!! :rydzyk:
:D DziĂŞkujemy dyni :lol2: !!

KurdĂŞ szkoda , Âże dziÂś sejmowo bĂŞdzie :/ Na pewno juÂż kilka serwisĂłw pĂłjdzie siĂŞ pasaĂŚ :/

Ale na razie jest bomba :szalony: !! :tanczy:
ODPOWIEDZ