Napisze :> pod warunkiem, Âże to fenomenalnie dziaÂłajÂące forum jej na to pozwoli. :uhh: Ale po kolei
Black Jack '62 pisze:
D¿asti - moja Ty najdro¿sza :* Miej w swoim smutku wzgl¹d na sytuacjê drugiej po³ówki, która musia³a znosiÌ ci¹g³e nieobecnoœci mê¿a w sobotnie wieczory
A kolega, od kiedy taki wyrozumiaÂły? ZadzieiajÂąco Âłatwo potrafisz siĂŞ wczuĂŚ w rolĂŞ drugiej poÂłowy zapracowanego dziennikarza. :rozglada: JuÂż nie bĂŞdĂŞ narzekaĂŚ :stop: Prawdajest taka, Âże PaweÂł w ostatnim czasie wiele weekendowych wieczorĂłw spĂŞdzaÂł ze mnÂą

Ten jeden weekend z ÂżonÂą mu wybaczĂŞ, ale tylko jeden. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:to niemoÂżliwe, Âżeby caÂłkowicie z PawÂła zrezygnowali
SkÂąd Ty to moÂżesz wiedzieĂŚ
Black Jack '62 pisze:Za dobry jest

PrĂłbowaÂłeÂś?
Black Jack '62 pisze:Na pewno przejÂściowy ten brak tylko

A mi siĂŞ wydaje, Âże z PawÂłem prezenterem to my siĂŞ juÂż nie zobaczymy :uhh:
Funckyrella pisze:D¿astina pisze:Ja k³ótliwa nie jestem. :spiewa:
To dobrze, bo ju¿ myœla³am, ¿e ta sprawa z dy¿urem Agatki, zamiast dy¿uru Paw³a nas poró¿ni
Nie mog³a poró¿niÌ :nie: PrzyznaÌ jednak muszê, i¿ strasznie przykro mi by³o, kiedy pomyœla³am sobie, ¿e Pawe³ nie przejrzy dla mnie "jutrzejszej prasy" i spokojnej nocy nie bêdzie mi ¿yczy³. :uhh:
Funckyrella pisze:Ojej

to brzmi tak, jakbyÂś siĂŞ juÂż poddaÂła

DÂżastina, no przestaĂą :ban: nie moÂżna tak

Wiary, wiary :tanczy:
Wiary? W poczynania tvn24? :devil:
Funckyrella pisze:A ja obejrzaÂłam go dziÂś poraz drugi. :rozglada: JuÂż mi siĂŞ podoba. :rozglada: OdnalazÂłam w nim to, czego wczoraj nie znalazÂłam. :rozglada:
A moÂżna wiedzieĂŚ co dokÂładnie?

Obiektywizm Droga Funcky, obiektywizm :rozglada:
Funckyrella pisze:DÂżastina, no gdzie Ty siĂŞ podziewasz? Chyba, Âże nie masz nastroju, lub masz zbliÂżony do ÂżaÂłobnego i gdzieÂś siĂŞ skryÂłaÂś........ :rozglada:
O moim nastroju ÂśmiaÂło moÂżna powiedzieĂŚ, Âże zmienny jest. :rozglada: Jednak stabilizuje siĂŞ powoli - choĂŚ moÂże tego nie widaĂŚ :devil:
Funckyrella pisze:A ja nie jestem pewna, ale chyba widziaÂłam PawÂła w studio :jupi:
Ja teÂż widziaÂłam

O Poranku przechadzaÂł siĂŞ po studio. Przez telefon rozmawiaÂł, a na gÂłowie miaÂł czapeczkĂŞ z daszkiem
Funckyrella pisze:Ciekawe, w jakim celu tam przebywa?

Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ przekonamy?

To siĂŞ przekonaÂłyÂśmy. Jak widaĂŚ na capsach od notki materiaÂł dla magazynu Polska i ÂŚwiat skrĂŞciÂł :tanczy:
not that kind pisze:DÂżastina Âśmiertelnie obraÂżona na tvn24 ''odobraziÂła'' siĂŞ na chwilĂŞ przed 21-szÂą
Nie do koĂąca :> Mam ogromny Âżal do prowadzÂących o to, Âże nie zapowiedzieli materiaÂłu PawÂła (innych teÂż nie zappowiadali :devil: ) Jako Âże nie wiedziaÂłam, iÂż to dzieÂło mojego ulubieĂąca nie sÂłuchaÂłam od poczÂątku :uhh: (chyba czas najwyÂższy skoĂączyĂŚ z tym zaÂślepieniem :rozglada: ) Na wstĂŞpie nawiÂązanie do filmu Vabank, Juliusza Machulskiego byÂło. O co dakÂładnie chodziÂło niestety nie wiem :uhh: Smiem podejrzewaĂŚ, Âże o jakieÂś przekrĂŞty. :rozglada: PaweÂł wykorzystaÂł teÂż muzyczkĂŞ z tego filmu

A o czym traktowa³ materia³? O rzekomej wspó³pracy z SB prof. Jerzego Roberta Nowaka . Wed³ug tygodnika Wprost, g³ówny ideolog Radia Maryja i bliski wspó³pracownik o. Tadeusza Rydzyka, mia³ j¹ podj¹Ì w latach 70. Pawe³ z tej okazji poimprezowa³ sobie. :rozglada: Odwiedzi³ profesora w domu, a naczelnego Wprost - Stanis³awa Janeckiego w redakcji tygodnika. I jak widaÌ na za³¹czonych obrazkach o eksponowaniu siebie te¿ pomyœla³. Mi³o z jego strony.