Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

E, tam oszalaÂł od razu :D Ja myÂślĂŞ, Âże po prostu zaczyna byĂŚ jakiÂś Âład i porzÂądek na tym zabaÂłaganionym Âświecie :tanczy:

PrzyczaiÂłam siĂŞ trochĂŞ z rana, Âżeby PaweÂł myÂślaÂł, Âże nie czekam :devil: No i proszĂŞ jak Âładnie pracuje i jak siĂŞ Âładnie sprawuje :tanczy: :brawa:
PaweÂł musi siĂŞ zmierzaĂŚ z tym nawaÂłem konferencji, ale przedziera siĂŞ przez nie z jemu wÂłaÂściwÂą umiejĂŞtnoÂściÂą :lol2: :tanczy:
D¿astina pisze: Poranek jeszcze trwa, a ja œmia³o mogê wskazaÌ mój ulubiony jego fragment. Oczywiœcie ³¹czenie z Agatk¹. Piêknie siê role odwróci³y :lol2: Tylko dlaczego Pawe³ nie wystosowa³ w stronê Agatki ¿adnego powitalnego uœmiechu? :rozglada: Tak samo niecierpliwie czeka³, a¿ ta skoùczy zadawaÌ pytanie, jak to zwyk³ czyniÌ w ³¹czeniach z pozosta³ymi prezenterkami i prezenterami. :lol:
UÂśmiechami to siĂŞ na pewno wymieniali, kiedy Poranek na kolegium omawiali :lol2: A na wizji to juÂż tylko praca, praca i jeszcze raz praca! :D
not that kind pisze:Zanosi siĂŞ na pracowity dzionek :D Dla mnie i dla PawÂła :D
No nie wiem? :roll: Jak dla mnie zupeÂłnie niepotrzebnie Grzesio z tym studiem sejmowym wyskoczyÂł. :roll: Mam jednak nadziejĂŞ, Âże nie bĂŞdziesz narzekaÂła na brak zajĂŞcia notko. ;) PĂłki co zapodawaj to, co poczyniÂłaÂś. :lol2:
Dziewczyny na posterunku pilne jak naleÂży 8) Ja niestety musiaÂłam na parĂŞ chwil opuÂściĂŚ PawÂła, ale bardzo szybko do niego wrĂłciÂłam :P
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

To ja jeszcze zobrazujĂŞ dzisiejszy pracowity dyÂżur PawÂła :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

To ja jeszcze zobrazujĂŞ dzisiejszy pracowity dyÂżur PawÂła :D
No i co tu jeszcze duÂżo dodawaĂŚ? :lol2:
Chyba tylko to czego nie widaĂŚ, czyli Âże PaweÂł miaÂł niesamowity nastrĂłj w sejmie, zupeÂłnie jakby to co robiÂł to byÂło coÂś z serii ,,w to m igraj i nie przestawaj'' :lol2: Polityka to naprawdĂŞ jest jego konik :tanczy: On aÂż caÂły taĂączy, kiedy nadaje relacjĂŞ :lol2: Jakby polityka, to byÂła muzyka dla jego uszu :lol2: No i to sÂłychaĂŚ i widaĂŚ - naprawdĂŞ Âłatwo to dostrzec juÂż przy obejrzeniu jednej relacji!
No i nie trudno siĂŞ domyÂśliĂŚ, Âże jak PaweÂł zÂłapaÂł rytm, to politykĂłw koÂło siebie zmieniaÂł jak rĂŞkawiczki i z kaÂżdym byÂł w stanie przeprowadziĂŚ dÂługÂą i interesujÂącÂą rozmowĂŞ :brawa:
Koledzy redakcyjni teÂż zawsze mogli liczyĂŚ na to, Âże PaweÂł udzieli im wyczerpujÂącej odpowiedzi :tanczy:

Ale teraz juÂż chyba nastÂąpiÂł koniec dyÂżuru PawÂła :uhh:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

D¿astina pisze: Poranek jeszcze trwa, a ja œmia³o mogê wskazaÌ mój ulubiony jego fragment. Oczywiœcie ³¹czenie z Agatk¹. Piêknie siê role odwróci³y :lol2: Tylko dlaczego Pawe³ nie wystosowa³ w stronê Agatki ¿adnego powitalnego uœmiechu? :rozglada: Tak samo niecierpliwie czeka³, a¿ ta skoùczy zadawaÌ pytanie, jak to zwyk³ czyniÌ w ³¹czeniach z pozosta³ymi prezenterkami i prezenterami. :lol:
Bo PaweÂł jak ma politykĂŞ u boku, to nawet kobiet nie potrzebuje :lol2:

Jego wybĂłr, jego strata :lol2: Ale mimo wszystko to teÂż byÂł mĂłj poniekÂąd ulubiony punkt poranka :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

PaweÂłek tylko usmiecha siĂŞ do politykĂłw, Âżeby chcieli cosik wiĂŞcej mĂłwiĂŚ :):) ale spokojnie, jeszcze na pewno nie raz siĂŞ uÂśmiechnie:)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Funckyrella pisze: PrzyczaiÂłam siĂŞ trochĂŞ z rana, Âżeby PaweÂł myÂślaÂł, Âże nie czekam :devil: No i proszĂŞ jak Âładnie pracuje i jak siĂŞ Âładnie sprawuje :tanczy: :brawa:
Teraz wszystko jest jasne. To przed TobÂą siĂŞ tak dziÂś popisywaÂł. :lol2: MusiaÂł biedak bardzo za TobÂą tĂŞskniĂŚ. :rozglada:
Funcky ju¿ piêknie siê rozpisa³a o melodyjnym profesjonalizmie dziennikarskim Paw³a :lol2: mi, jako¿e przed niczym i nikim powœci¹gaÌ siê nie muszê :rozglada: pozostaje pozachwycaÌ siê jego mi³¹ powierzchownoœci¹ i urokiem osobistym. :lol2: Widzieliœcie :D nawet pos³anka Szczypiùska uleg³a temu urokowi - patrzy³a siê na Paw³a z takim roz¿ewnieniem w oczach :szalony: Tak mnie urzeka ten Pan Redaktor, ¿e nie zauwa¿y³am dziœ nawet jego znoszonej marynary i leciwego krawata :rozglada: ale notka by³a ³askawa zwróciÌ na to moj¹ uwagê. :rozglada:
Funckyrella pisze: Dziewczyny na posterunku pilne jak naleÂży 8) Ja niestety musiaÂłam na parĂŞ chwil opuÂściĂŚ PawÂła, ale bardzo szybko do niego wrĂłciÂłam :P
Pytanie, czy on to Ci wybaczy? :lol: ¯e siê zapytam. A, kiedy Ciê dok³adnie przy nim nie by³o? Mo¿e wtedy gdy mówi³ o tym, i¿ pos³owie zamierzaj¹ pracowaÌ do póŸnych godzin nocnych, a nawet wczesnoporannych? Po tej relacji KuŸniar uspokaja³ ¿onê Paw³a. Oznajmi³, aby siê nie martwi³a bo Pawe³ skoùczy dy¿ur wczeœniej. :lol2: Szkoda, ¿e tak rzadko panowie wystêpuj¹ razem mo¿e dowiedzielibyœnmy siê jeszcze czegoœ ciekawego o Pawle. Do pana KuŸniara mam proœbê :D zeby przy nastêpnej okazji powiedzia³ nam o Pawle coœ, czego jeszcze nie wiemy. :rozglada:
Black Jack '62 pisze: Bo PaweÂł jak ma politykĂŞ u boku, to nawet kobiet nie potrzebuje :lol2:
Ale czuÂłoÂści potrzebuje. :rozglada: ZwrĂłciliÂście uwagĂŞ na to, jak namiĂŞtnie swĂłj notatnik obejmuje. :lol2:
Black Jack '62 pisze:Jego wybĂłr, jego strata :lol2:
Ale Ty chyba jesteÂś z tego powodu zadowolony? Jeden mniej do obicia. :lol:
Black Jack '62 pisze:Ale mimo wszystko to teÂż byÂł mĂłj poniekÂąd ulubiony punkt poranka :lol2:
DziĂŞki temu przesympatycznemu spotkaniu naszych ulubieĂącĂłw o Pawle sobie nasz Blacky przypomniaÂł. :D Sielanka. :P
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Bo PaweÂł jak ma politykĂŞ u boku, to nawet kobiet nie potrzebuje :lol2:

Jego wybĂłr, jego strata :lol2: Ale mimo wszystko to teÂż byÂł mĂłj poniekÂąd ulubiony punkt poranka :lol2:
Na szczĂŞÂście nie wszyscy faceci to tacy bigamiÂści jak Ty :devil:
Teraz wszystko jest jasne. To przed TobÂą siĂŞ tak dziÂś popisywaÂł. :lol2: MusiaÂł biedak bardzo za TobÂą tĂŞskniĂŚ. :rozglada:
DÂżastina, wiem, Âże napisaÂłaÂś to tylko dlatego, Âże chciaÂłaÂś byĂŚ miÂła :) Doceniam :*
WidzieliÂście :D nawet posÂłanka SzczypiĂąska ulegÂła temu urokowi - patrzyÂła siĂŞ na PawÂła z takim rozÂżewnieniem w oczach :szalony:
Cicho :lol: Bo jak JarosÂław siĂŞ o tym dowie, to biada PawÂłowi :rozglada:
¯e siê zapytam. A, kiedy Ciê dok³adnie przy nim nie by³o? Mo¿e wtedy gdy mówi³ o tym, i¿ pos³owie zamierzaj¹ pracowaÌ do póŸnych godzin nocnych, a nawet wczesnoporannych? Po tej relacji KuŸniar uspokaja³ ¿onê Paw³a. Oznajmi³, aby siê nie martwi³a bo Pawe³ skoùczy dy¿ur wczeœniej. :lol2:
No nie, nie sÂłyszaÂłam tego :lol: AleÂż ten KuÂźniar jest bezpoÂśredni :devil:
A PaweÂł co na to? :lol2:
Ale czuÂłoÂści potrzebuje. :rozglada: ZwrĂłciliÂście uwagĂŞ na to, jak namiĂŞtnie swĂłj notatnik obejmuje. :lol2:
A moÂże PaweÂł jest tak namiĂŞtny, Âże nawet przedmiotom czuÂłoÂści nie ÂżaÂłuje? :lol2:
DziĂŞki temu przesympatycznemu spotkaniu naszych ulubieĂącĂłw o Pawle sobie nasz Blacky przypomniaÂł. :D Sielanka. :P
U niego to wszystko siê krêci od jakiegoœ czasu wokó³ Agatki :spiewa:

A jak tam dziÂś byÂło...... :> Taka cisza, to wnioskujĂŞ, Âże jednak nie byÂło :(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:
Black Jack '62 pisze:Bo PaweÂł jak ma politykĂŞ u boku, to nawet kobiet nie potrzebuje :lol2:
Na szczĂŞÂście nie wszyscy faceci to tacy bigamiÂści jak Ty :devil:
:o AleÂż, co Ty wygadujesz Funcky? On teraz przecieÂż wierny tej jednej jedynej. :rozglada:
Funckyrella pisze:
DÂżastina, wiem, Âże napisaÂłaÂś to tylko dlatego, Âże chciaÂłaÂś byĂŚ miÂła :) Doceniam :*
Ja miÂła? O co Ty mnie posÂądzasz Funcky. :devil: PaweÂł wczoraj naprawdĂŞ bardziej niÂż zwykle dawaÂł czadu. :lol2:
Funckyrella pisze:
WidzieliÂście :D nawet posÂłanka SzczypiĂąska ulegÂła temu urokowi - patrzyÂła siĂŞ na PawÂła z takim rozÂżewnieniem w oczach :szalony:
Cicho :lol: Bo jak JarosÂław siĂŞ o tym dowie, to biada PawÂłowi :rozglada:
:o Rzeczywiœcie. Capsy trzeba te¿ usun¹Ì, co by ktoœ z PISu nie zauwa¿y³ i prezesowi nie doniós³. :rozglada:
Funckyrella pisze:
¯e siê zapytam. A, kiedy Ciê dok³adnie przy nim nie by³o? Mo¿e wtedy gdy mówi³ o tym, i¿ pos³owie zamierzaj¹ pracowaÌ do póŸnych godzin nocnych, a nawet wczesnoporannych? Po tej relacji KuŸniar uspokaja³ ¿onê Paw³a. Oznajmi³, aby siê nie martwi³a bo Pawe³ skoùczy dy¿ur wczeœniej. :lol2:
No nie, nie sÂłyszaÂłam tego :lol: AleÂż ten KuÂźniar jest bezpoÂśredni :devil:
A PaweÂł co na to? :lol2:
Nie dali mu szansy zareagowaĂŚ. :uhh: TrochĂŞ za wczeÂśnie zdjĂŞli go z wizji. :uhh: KuÂźniar mĂłgÂłby siĂŞ teÂż o PawÂłowe fanki zatroszczyĂŚ. Ja nie miaÂłabym nic przeciwko temu, Âżeby PaweÂł razem z posÂłami - jak sam powiedziaÂł "do upadÂłego" - pracowaÂł. :rozglada:
Funckyrella pisze:
A moÂże PaweÂł jest tak namiĂŞtny, Âże nawet przedmiotom czuÂłoÂści nie ÂżaÂłuje? :lol2:
:o To jaki on moÂże byĂŚ wzglĂŞdem Âżywych istot? :lol2:
Funckyrella pisze:
U niego to wszystko siê krêci od jakiegoœ czasu wokó³ Agatki :spiewa:
Co Ty powiesz, naprawdê? Nie zauwa¿y³am. :rozglada: Dziœ Agatka nie ³¹czy³a siê z Paw³em, to ju¿ Blacky o nim zapomnia³. :uhh:
Funckyrella pisze:A jak tam dziÂś byÂło...... :> Taka cisza, to wnioskujĂŞ, Âże jednak nie byÂło :(
A byÂł. Zanim jednak napiszĂŞ o tym czego dokonaÂł powspominam troszkĂŞ. :rozglada: Dzisiaj mijajÂą trzy lata odkÂąd siĂŞ z PawÂłem znamy. :lol2: Tak, dokÂładnie trzy lata temu zobaczyÂłam i usÂłyszaÂłam go w Faktach popoÂłudniowych - relacjĂŞ z sejmu nadawaÂł. :lol2: SpodziewaÂłam siĂŞ dziÂś z tej okazji jakiÂś wspaniaÂły prezent od PawÂła, za poÂśrednictwem tvn24 otrzymaĂŚ, a czego siĂŞ doczekaÂłam? MateriaÂłu dla specjalnego wydania popoÂłudniowego M24h. KrĂłciutki, rozliczajÂący piÂątÂą kadencjĂŞ i chyba nie za bardzo mi siĂŞ podobaÂł. :roll: Ale to mĂłj problem i moÂże jakoÂś sobie z nim poradzĂŞ. ;)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze: :o AleÂż, co Ty wygadujesz Funcky? On teraz przecieÂż wierny tej jednej jedynej. :rozglada:
Cichooo, nie wydawaj go :lol2:
DÂżastina pisze:Ja miÂła? O co Ty mnie posÂądzasz Funcky. :devil: PaweÂł wczoraj naprawdĂŞ bardziej niÂż zwykle dawaÂł czadu. :lol2:
No, ale juÂż ustaliÂłyÂśmy, Âże to przez politykĂŞ gorÂącÂą jak rozÂżarzone wĂŞgle, a nie przez ÂżadnÂą kobietĂŞ :lol2:
DÂżastina pisze: :o To jaki on moÂże byĂŚ wzglĂŞdem Âżywych istot? :lol2:
A moÂże PaweÂł jest na odwrĂłt :lol2: CzytaÂłam kiedyÂś, Âże sÂą ludzie, ktĂłrzy czĂŞsto wiĂŞcej czuÂłoÂści okazujÂą przedmiotom, zwierzĂŞtom, niÂż ludziom :>
Ale jak to siĂŞ ma do PawÂła? :devil: Nijak :devil:
D¿astina pisze:Co Ty powiesz, naprawdê? Nie zauwa¿y³am. :rozglada: Dziœ Agatka nie ³¹czy³a siê z Paw³em, to ju¿ Blacky o nim zapomnia³. :uhh:
A s¹dzi³aœ, ¿e sprawy siê tak potocz¹, ¿e istnieje zagro¿enie, ¿e Agatka zajmie miejsce Paw³a? :( Tvn24 chce nas sk³óciÌ :(
DÂżastina pisze:A byÂł. Zanim jednak napiszĂŞ o tym czego dokonaÂł powspominam troszkĂŞ. :rozglada: Dzisiaj mijajÂą trzy lata odkÂąd siĂŞ z PawÂłem znamy. :lol2: Tak, dokÂładnie trzy lata temu zobaczyÂłam i usÂłyszaÂłam go w Faktach popoÂłudniowych - relacjĂŞ z sejmu nadawaÂł. :lol2:
Jak piĂŞknie :lol2: Ale teraz jest fatalnie :? Nie ma FaktĂłw popoÂłudniowych :/ I teraz juÂż byÂś PawÂła nie poznaÂła :( No, chyba Âże w Tvn24 :devil:
SpodziewaÂłam siĂŞ dziÂś z tej okazji jakiÂś wspaniaÂły prezent od PawÂła, za poÂśrednictwem tvn24 otrzymaĂŚ, a czego siĂŞ doczekaÂłam? MateriaÂłu dla specjalnego wydania popoÂłudniowego M24h. KrĂłciutki, rozliczajÂący piÂątÂą kadencjĂŞ i chyba nie za bardzo mi siĂŞ podobaÂł. :roll: Ale to mĂłj problem i moÂże jakoÂś sobie z nim poradzĂŞ. ;)
:uhh: A ja nie widziaÂłam tego materiaÂłu :uhh:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze: A s¹dzi³aœ, ¿e sprawy siê tak potocz¹, ¿e istnieje zagro¿enie, ¿e Agatka zajmie miejsce Paw³a? :( Tvn24 chce nas sk³óciÌ :(
Ja k³ótliwa nie jestem. :spiewa:
SwojÂą drogÂą Tvn24 Âłaskawie w tej swojej okrutnoÂści siĂŞ ze mnÂą obchodzi. ZabierajÂą mi PawÂła powoli. PoczÂątkowo usunĂŞli go z serwisĂłw wieczorno nocnych w tygodniu odzwyczaiÂłam siĂŞ od ich oglÂądania. Teraz za weekeddowe siĂŞ zabrali - teÂż siĂŞ odzwyczajĂŞ. JuÂż wkrĂłtce caÂłkowicie od tvn24 siĂŞ odzwyczajĂŞ. :spiewa:
Przynajmniej o dostĂŞp do telewizora batali toczyĂŚ nie muszĂŞ. :devil:

:mhm: A mo¿e ¿ona Paw³a w koùcu powiedzia³a - doœÌ tych samotnych weekendowych wieczorów. :rozglada:
:uhh: A ja nie widziaÂłam tego materiaÂłu :uhh:
A ja obejrzaÂłam go dziÂś poraz drugi. :rozglada: JuÂż mi siĂŞ podoba. :rozglada: OdnalazÂłam w nim to, czego wczoraj nie znalazÂłam. :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

D¿astina pisze: :mhm: A mo¿e ¿ona Paw³a w koùcu powiedzia³a - doœÌ tych samotnych weekendowych wieczorów. :rozglada:
D¿asti - moja Ty najdro¿sza :* Miej w swoim smutku wzgl¹d na sytuacjê drugiej po³ówki, która musia³a znosiÌ ci¹g³e nieobecnoœci mê¿a w sobotnie wieczory :(
SwojÂą drogÂą Tvn24 Âłaskawie w tej swojej okrutnoÂści siĂŞ ze mnÂą obchodzi. ZabierajÂą mi PawÂła powoli. PoczÂątkowo usunĂŞli go z serwisĂłw wieczorno nocnych w tygodniu odzwyczaiÂłam siĂŞ od ich oglÂądania. Teraz za weekeddowe siĂŞ zabrali - teÂż siĂŞ odzwyczajĂŞ. JuÂż wkrĂłtce caÂłkowicie od tvn24 siĂŞ odzwyczajĂŞ. :spiewa:
to niemoÂżliwe, Âżeby caÂłkowicie z PawÂła zrezygnowali :) Za dobry jest 8)
Na pewno przejÂściowy ten brak tylko ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

D¿astina pisze:Ja k³ótliwa nie jestem. :spiewa:
To dobrze, bo ju¿ myœla³am, ¿e ta sprawa z dy¿urem Agatki, zamiast dy¿uru Paw³a nas poró¿ni :lol2:
Ojej ;( to brzmi tak, jakbyÂś siĂŞ juÂż poddaÂła ;( DÂżastina, no przestaĂą :ban: nie moÂżna tak :) Wiary, wiary :tanczy:
Przynajmniej o dostĂŞp do telewizora batali toczyĂŚ nie muszĂŞ. :devil:
A jednak sÂą plusy tej sytuacji :D Poza tymi, o ktĂłrych wspomniaÂł juÂż Black Roztropny :D

A ja obejrzaÂłam go dziÂś poraz drugi. :rozglada: JuÂż mi siĂŞ podoba. :rozglada: OdnalazÂłam w nim to, czego wczoraj nie znalazÂłam. :rozglada:
A moÂżna wiedzieĂŚ co dokÂładnie? :lol2:

[ Dodano: Pon Wrz 10, 2007 3:57 pm ]
DÂżastina, no gdzie Ty siĂŞ podziewasz? Chyba, Âże nie masz nastroju, lub masz zbliÂżony do ÂżaÂłobnego i gdzieÂś siĂŞ skryÂłaÂś........ :rozglada:

A ja nie jestem pewna, ale chyba widziaÂłam PawÂła w studio :jupi:
Ciekawe, w jakim celu tam przebywa? :D Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ przekonamy? :)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

DÂżastina Âśmiertelnie obraÂżona na tvn24 ''odobraziÂła'' siĂŞ na chwilĂŞ przed 21-szÂą :lol2:

A to dlatego :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ale o szczegó³ach, to ju¿ sama napisze :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Napisze :> pod warunkiem, Âże to fenomenalnie dziaÂłajÂące forum jej na to pozwoli. :uhh: Ale po kolei ;)
Black Jack '62 pisze: D¿asti - moja Ty najdro¿sza :* Miej w swoim smutku wzgl¹d na sytuacjê drugiej po³ówki, która musia³a znosiÌ ci¹g³e nieobecnoœci mê¿a w sobotnie wieczory :(
A kolega, od kiedy taki wyrozumiaÂły? ZadzieiajÂąco Âłatwo potrafisz siĂŞ wczuĂŚ w rolĂŞ drugiej poÂłowy zapracowanego dziennikarza. :rozglada: JuÂż nie bĂŞdĂŞ narzekaĂŚ :stop: Prawdajest taka, Âże PaweÂł w ostatnim czasie wiele weekendowych wieczorĂłw spĂŞdzaÂł ze mnÂą :lol2: Ten jeden weekend z ÂżonÂą mu wybaczĂŞ, ale tylko jeden. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:to niemoÂżliwe, Âżeby caÂłkowicie z PawÂła zrezygnowali :)
SkÂąd Ty to moÂżesz wiedzieĂŚ :roll:
Black Jack '62 pisze:Za dobry jest 8)
PrĂłbowaÂłeÂś? :lol2:
Black Jack '62 pisze:Na pewno przejÂściowy ten brak tylko ;)
A mi siĂŞ wydaje, Âże z PawÂłem prezenterem to my siĂŞ juÂż nie zobaczymy :uhh:
Funckyrella pisze:
D¿astina pisze:Ja k³ótliwa nie jestem. :spiewa:
To dobrze, bo ju¿ myœla³am, ¿e ta sprawa z dy¿urem Agatki, zamiast dy¿uru Paw³a nas poró¿ni :lol2:
Nie mog³a poró¿niÌ :nie: PrzyznaÌ jednak muszê, i¿ strasznie przykro mi by³o, kiedy pomyœla³am sobie, ¿e Pawe³ nie przejrzy dla mnie "jutrzejszej prasy" i spokojnej nocy nie bêdzie mi ¿yczy³. :uhh:
Funckyrella pisze:Ojej ;( to brzmi tak, jakbyÂś siĂŞ juÂż poddaÂła ;( DÂżastina, no przestaĂą :ban: nie moÂżna tak :) Wiary, wiary :tanczy:
Wiary? W poczynania tvn24? :devil:
Funckyrella pisze:
A moÂżna wiedzieĂŚ co dokÂładnie? :lol2:
Obiektywizm Droga Funcky, obiektywizm :rozglada:
Funckyrella pisze:DÂżastina, no gdzie Ty siĂŞ podziewasz? Chyba, Âże nie masz nastroju, lub masz zbliÂżony do ÂżaÂłobnego i gdzieÂś siĂŞ skryÂłaÂś........ :rozglada:
O moim nastroju ÂśmiaÂło moÂżna powiedzieĂŚ, Âże zmienny jest. :rozglada: Jednak stabilizuje siĂŞ powoli - choĂŚ moÂże tego nie widaĂŚ :devil:
Funckyrella pisze:A ja nie jestem pewna, ale chyba widziaÂłam PawÂła w studio :jupi:
Ja teÂż widziaÂłam :lol2: O Poranku przechadzaÂł siĂŞ po studio. Przez telefon rozmawiaÂł, a na gÂłowie miaÂł czapeczkĂŞ z daszkiem :lol2:
Funckyrella pisze:Ciekawe, w jakim celu tam przebywa? :D Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ przekonamy? :)
To siĂŞ przekonaÂłyÂśmy. Jak widaĂŚ na capsach od notki materiaÂł dla magazynu Polska i ÂŚwiat skrĂŞciÂł :tanczy:
not that kind pisze:DÂżastina Âśmiertelnie obraÂżona na tvn24 ''odobraziÂła'' siĂŞ na chwilĂŞ przed 21-szÂą :lol2:
Nie do koùca :> Mam ogromny ¿al do prowadz¹cych o to, ¿e nie zapowiedzieli materia³u Paw³a (innych te¿ nie zappowiadali :devil: ) Jako ¿e nie wiedzia³am, i¿ to dzie³o mojego ulubieùca nie s³ucha³am od pocz¹tku :uhh: (chyba czas najwy¿szy skoùczyÌ z tym zaœlepieniem :rozglada: ) Na wstêpie nawi¹zanie do filmu Vabank, Juliusza Machulskiego by³o. O co dak³adnie chodzi³o niestety nie wiem :uhh: Smiem podejrzewaÌ, ¿e o jakieœ przekrêty. :rozglada: Pawe³ wykorzysta³ te¿ muzyczkê z tego filmu ;) A o czym traktowa³ materia³? O rzekomej wspó³pracy z SB prof. Jerzego Roberta Nowaka . Wed³ug tygodnika Wprost, g³ówny ideolog Radia Maryja i bliski wspó³pracownik o. Tadeusza Rydzyka, mia³ j¹ podj¹Ì w latach 70. Pawe³ z tej okazji poimprezowa³ sobie. :rozglada: Odwiedzi³ profesora w domu, a naczelnego Wprost - Stanis³awa Janeckiego w redakcji tygodnika. I jak widaÌ na za³¹czonych obrazkach o eksponowaniu siebie te¿ pomyœla³. Mi³o z jego strony. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..PaweÂł dziÂś w roli reportera :lol2:

..wydaje siĂŞ byĂŚ zadowolony :lol2:

..dajĂŞ dowĂłd na zdjĂŞciu Âże PaweÂł jest jakby ktĂłraÂś z Was dziewczyny nie widziaÂła :lol2:

Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ