Hubert Urbański
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
GÂąsowki juÂż pokazaÂł, Âże Huberta moÂżna zastÂąpiĂŚ. UrbaĂąski po prostu negocjujÂąc kontrakt na kilkadziesiÂąt godzin przed programem byÂł pewien siebie i tego, Âże stacji na nim zaleÂży. Dlatego postanowiÂł skorzystaĂŚ z okazji i poprosiĂŚ o wiĂŞksze honorarium - juÂż miaÂłby nowy dom, kolejny samochĂłd. NegocjowaÂł do koĂąca, bo byÂł pewien siebie, pewien tego, Âże nikt go nie moÂże zastÂąpiĂŚ. MyliÂł siĂŞ. Jestem ciekaw co teraz sobie myÂśli oglÂądajÂąc GÂąsowskiego...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Teraz tylko patrzeÌ, kiedy Urbaùski pojawi siê na ok³adce, któegoœ z poczytnych magazynów z wywiadem na wy³¹cznoœÌ. Bo za³o¿ê siê, ¿e od pi¹tku wszystkie kolorowe pisma tocz¹ za¿arty bój o taki wywiad z nim. Pytanie tylko czy udzieli go komuœ, i jeœli udzieli to na ile uroni r¹bka tajemnicy od swojej strony medalu.
Do Niny Terentiew, dyrektora programowego Polsatu, w imieniu UrbaĂąskiego juÂż zgÂłosiÂł siĂŞ producent "MilionerĂłw", oferujÂąc wznowienie popularnego teleturnieju. Jednak Terentiew podchodzi do caÂłego zamieszania spokojnie.
- Oczekiwania Huberta s¹ zbyt wygórowane. Ale jeœli pójdzie po rozum do g³owy, spuœci z ceny i zwróci siê do mnie osobiœcie, to mo¿emy rozwa¿yÌ mo¿liwoœÌ wspó³pracy na antenie Polsatu.
newsweek.pl
TVP jest bardzo zdeterminowana.. ale Hubert sie do tej telewizji zwyczjanie nie nadaje.. tak wiĂŞc zostaje mu tylko Polsat lub przyszÂły FOX.. Nina Terentiew jest genialnym strategiem.. nie rzuciÂła sie na niego jak TVP.. tylko chÂłodno stawia swoje warunki.. tak wiĂŞc moÂżliwe, ze wiosnÂą zobaczymy "MilionerĂłw" w Polsacie!
- Oczekiwania Huberta s¹ zbyt wygórowane. Ale jeœli pójdzie po rozum do g³owy, spuœci z ceny i zwróci siê do mnie osobiœcie, to mo¿emy rozwa¿yÌ mo¿liwoœÌ wspó³pracy na antenie Polsatu.
newsweek.pl
TVP jest bardzo zdeterminowana.. ale Hubert sie do tej telewizji zwyczjanie nie nadaje.. tak wiĂŞc zostaje mu tylko Polsat lub przyszÂły FOX.. Nina Terentiew jest genialnym strategiem.. nie rzuciÂła sie na niego jak TVP.. tylko chÂłodno stawia swoje warunki.. tak wiĂŞc moÂżliwe, ze wiosnÂą zobaczymy "MilionerĂłw" w Polsacie!
ale ty sie nie znasz na mediach.. to nie Polsat chce reaktywowaĂŚ "MilionerĂłw" tylko Endemol.. wÂłaÂściciel praw do programu.. udaÂło sie z "Big brotherem" bĂŞdÂą prĂłbowaĂŚ z "MilioneramI" nie wiadomo tylko jaka stacja sie zdecyduje.. pierwszy w kolejnosci jest Polsat (Podobnie jak z BB ktĂłry na dobrÂą sprawĂŞ mĂłgÂł wylÂądowac w Polsacie) druga TV4.. dopiero potem inni.. moÂże Nina sie zdecyduje.. i strategia Polsatu nie ma tu nic do rzeczy Nina tylko otrzymuje propozycje programowÂą..r_r16 pisze:Ciekawa ta strategia Polsatu - produkowaĂŚ programy, ktĂłre kiedyÂś produkowaÂł TVN. AÂż sie pÂłakaĂŚ chce....
Endemol nie robi tego dla siebie, tylko na zlecenie stacji - w tym przypadku jest to Polsat.mks pisze:to nie Polsat chce reaktywowaĂŚ "MilionerĂłw" tylko Endemol..
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Durczok to Durczok i myœlê, ¿e w ogóle mo¿na skoùczyÌ takie rozwa¿ania, a tym bardziej porównywanie... To dwie, zupe³nie inne bajki, i nie mylmy ich ze sob¹. Nikt z nas na forum nie by³ nigdy prezenterem telewizyjnym - dlatego s¹dzê, ¿e lepiej bêdzie, je¿eli nie bêdziemy siê bawiÌ w zgrywanie autorytetów. Chyba, ¿e komuœ siê wydaje, ¿e bycie prezenterem to naprawdê tylko "s³odka i przyjemna" praca...Marcin pisze:Jeœli to prawda, ¿e tyle chcia³, to naprawdê przykre. Poprzewraca³o mu siê w g³owie? Nie wiem, ale ¿¹dania absurdalne. Durczok zarabia 100 000, z tym, ¿e Faktami rz¹dzi i to dzieù w dzieù, bez przerwy praktycznie. A Urbaùski mia³by zarabiaÌ 200 000 za parê dni prowadzenia programu?
Szkoda, Âże go nie bĂŞdzie. DuÂża szkoda. Ale jeÂśli to prawda - to Hubert przesadziÂł.
A co do RZEKOMYCH ¿¹daù Urbaùskiego - o ile te wszystkie artyku³y maj¹ cokolwiek wspólnego z prawd¹ - to co w tym wszystkim z³ego? Mia³ prawo za¿¹daÌ tyle, ile chce, jak ka¿dy pracownik na moment przed zawarciem umowy! ¯yjemy w gospodarce wolnorynkowej - niech ka¿dy sam ocenia swoj¹ wartoœÌ i ma wolnoœÌ okreœlania swoich wymagaù!
A Âże siĂŞ nie dogadali - no wÂłaÂśnie, co w tym zÂłego? Rozstali siĂŞ w sposĂłb naturalny, godny i bez niepotrzebnych scen! Czy naprawdĂŞ jest w tym coÂś zdroÂżnego, nieodpowiedniego?
PS Je¿eli nagle ktoœ z Was stwierdza, ¿e "straci³ do niego szacunek", bo dowiedzia³ siê o ¿¹danych przez niego "niebotycznych" sumach - i to tylko na podstawie artyku³ów w "Fakcie" czy "SE" - to ja siê pytam: co to jest za Ÿród³o? Czy nie zapomnieliœcie nagle, ile razy wyœmiewaliœcie ich informacje i ile razy zarzekaliœcie siê, ¿e "tym hienom nie bêdziecie wierzyÌ"? Nie min¹³ nawet rok od artyku³u "Faktu", który przekonywa³, ¿e do Ba³tyku w³aœnie wp³yn¹³ rekin albo tego, który informowa³ o wsi, której mieszkaùcy godzinami p³awi¹ siê w jeziorku, które jest wype³nione "nie wod¹, a najczystsz¹ wódk¹"! Ludzie, wystopujcie, naprawdê...
PS2 A tak na marginesie: wydaje mi siĂŞ, Âże pieniÂądze - jeÂśli to w ogĂłle nie przykrywka - sÂą w skrajnym wypadku jedynie wierzchoÂłkiem gĂłry lodowej... I chyba bardzo trafnie napisaÂła o tym...
Mniej juÂż zgadzam siĂŞ z TobÂą, Niko, w tej kwestii:Nika pisze:Nie chcĂŞ osÂądzaĂŚ TVN-u, bo tak naprawdĂŞ nie znam kulis odejÂścia Huberta, ale wÂątpiĂŞ, Âżeby ot tak po prostu zrezygnowano z niego po tylu latach. MusiaÂł powstaĂŚ naprawdĂŞ powaÂżny konflikt miĂŞdzy stacjÂą, a UrbaĂąskim. W przypadku Lisa wiadomo byÂło z grubsza, Âże to TVN uniosÂło siĂŞ honorem niepotrzebnie, nie otrzymujÂąc jednoznacznej odpowiedzi od Lisa co do tego, czy chce kandydowaĂŚ na prezydenta czy nie. W tym przypadku nic jeszcze nie wiadomo, wiĂŞc trudno osÂądzaĂŚ czyja to tak naprawdĂŞ jest poraÂżka.
Nie, Urbaùski nie pojawi siê na takiej ok³adce. I jestem niemal pewien, ¿e bêdzie podobnie, jak w przypadku pytaù o rzekomy rozwód z ¿on¹ - tego typu pytanie dziennikarza bêdzie po prostu ostatnim. :cicho: :tanczy:Nika pisze:Teraz tylko patrzeÌ, kiedy Urbaùski pojawi siê na ok³adce, któegoœ z poczytnych magazynów z wywiadem na wy³¹cznoœÌ. Bo za³o¿ê siê, ¿e od pi¹tku wszystkie kolorowe pisma tocz¹ za¿arty bój o taki wywiad z nim. Pytanie tylko czy udzieli go komuœ, i jeœli udzieli to na ile uroni r¹bka tajemnicy od swojej strony medalu.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ