Hubert Urbański

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

JeÂśli informacje o stawianych warunkach finansowych sÂą prawdÂą to teÂż uwaÂżam, Âże jest to jak najbardziej sÂłuszna decyzja stacji :D
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

tez myœlê, ¿e dobrze zrobili, tylko szkoda mi Huberta i tego, ¿e TVN juz Go wœród swoich ludzi nie ma...;/ ale có¿..;/
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

GÂąsowki juÂż pokazaÂł, Âże Huberta moÂżna zastÂąpiĂŚ. UrbaĂąski po prostu negocjujÂąc kontrakt na kilkadziesiÂąt godzin przed programem byÂł pewien siebie i tego, Âże stacji na nim zaleÂży. Dlatego postanowiÂł skorzystaĂŚ z okazji i poprosiĂŚ o wiĂŞksze honorarium - juÂż miaÂłby nowy dom, kolejny samochĂłd. NegocjowaÂł do koĂąca, bo byÂł pewien siebie, pewien tego, Âże nikt go nie moÂże zastÂąpiĂŚ. MyliÂł siĂŞ. Jestem ciekaw co teraz sobie myÂśli oglÂądajÂąc GÂąsowskiego...
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

POpieram pisze:Jestem ciekaw co teraz sobie myÂśli oglÂądajÂąc GÂąsowskiego...
Nawet nie wiesz ile byÂł daÂł aby to wiedzieĂŚ!!:))
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Teraz tylko patrzeÌ, kiedy Urbaùski pojawi siê na ok³adce, któegoœ z poczytnych magazynów z wywiadem na wy³¹cznoœÌ. Bo za³o¿ê siê, ¿e od pi¹tku wszystkie kolorowe pisma tocz¹ za¿arty bój o taki wywiad z nim. Pytanie tylko czy udzieli go komuœ, i jeœli udzieli to na ile uroni r¹bka tajemnicy od swojej strony medalu.
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Do Niny Terentiew, dyrektora programowego Polsatu, w imieniu UrbaĂąskiego juÂż zgÂłosiÂł siĂŞ producent "MilionerĂłw", oferujÂąc wznowienie popularnego teleturnieju. Jednak Terentiew podchodzi do caÂłego zamieszania spokojnie.

- Oczekiwania Huberta s¹ zbyt wygórowane. Ale jeœli pójdzie po rozum do g³owy, spuœci z ceny i zwróci siê do mnie osobiœcie, to mo¿emy rozwa¿yÌ mo¿liwoœÌ wspó³pracy na antenie Polsatu.

newsweek.pl

TVP jest bardzo zdeterminowana.. ale Hubert sie do tej telewizji zwyczjanie nie nadaje.. tak wiĂŞc zostaje mu tylko Polsat lub przyszÂły FOX.. Nina Terentiew jest genialnym strategiem.. nie rzuciÂła sie na niego jak TVP.. tylko chÂłodno stawia swoje warunki.. tak wiĂŞc moÂżliwe, ze wiosnÂą zobaczymy "MilionerĂłw" w Polsacie!
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

szkoda , ze Hubercik ojuÂż nie prowadzi TzG lubiÂłam go bardzo.
czekam na jakiÂś nowy extra teleturniej bo w tym zawsze i wszĂŞdzie Hubercik najlepszy bedzie :lol:
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

W porownaniu z Okupnik ktĂłra dostanie 200tys na miesiÂąc za Gwizady taĂączÂą na lodzie
a ró¿nica klasy pomiêdzy ni¹ a nim jest olbrzymia , to nic dziwnego ¿e zachcia³ Urbaùski
wiĂŞcej , jeÂśli usÂłyszaÂł ile Okupnik dostanie za program.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Ciekawa ta strategia Polsatu - produkowaĂŚ programy, ktĂłre kiedyÂś produkowaÂł TVN. AÂż sie pÂłakaĂŚ chce....
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

r_r16 pisze:Ciekawa ta strategia Polsatu - produkowaĂŚ programy, ktĂłre kiedyÂś produkowaÂł TVN. AÂż sie pÂłakaĂŚ chce....
ale ty sie nie znasz na mediach.. to nie Polsat chce reaktywowaĂŚ "MilionerĂłw" tylko Endemol.. wÂłaÂściciel praw do programu.. udaÂło sie z "Big brotherem" bĂŞdÂą prĂłbowaĂŚ z "MilioneramI" nie wiadomo tylko jaka stacja sie zdecyduje.. pierwszy w kolejnosci jest Polsat (Podobnie jak z BB ktĂłry na dobrÂą sprawĂŞ mĂłgÂł wylÂądowac w Polsacie) druga TV4.. dopiero potem inni.. moÂże Nina sie zdecyduje.. i strategia Polsatu nie ma tu nic do rzeczy Nina tylko otrzymuje propozycje programowÂą..
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

mks pisze:to nie Polsat chce reaktywowaĂŚ "MilionerĂłw" tylko Endemol..
Endemol nie robi tego dla siebie, tylko na zlecenie stacji - w tym przypadku jest to Polsat.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Polsat dosta³ propozycje.. narazie nie zawarto ¿adnych wi¹¿¹cych obietnic.. nic nie jest pewne. Polsat nic nie zleci³.
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Tak samo jak z firmÂą producenckÂą ÂŁepkowska-Lampka najpierw oni stworzyli serial Barwy szczĂŞÂścia a dopiero potem dali stacjom prawo jego kupna.Tak jest z Milionerami.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Marcin pisze:Jeœli to prawda, ¿e tyle chcia³, to naprawdê przykre. Poprzewraca³o mu siê w g³owie? Nie wiem, ale ¿¹dania absurdalne. Durczok zarabia 100 000, z tym, ¿e Faktami rz¹dzi i to dzieù w dzieù, bez przerwy praktycznie. A Urbaùski mia³by zarabiaÌ 200 000 za parê dni prowadzenia programu?

Szkoda, Âże go nie bĂŞdzie. DuÂża szkoda. Ale jeÂśli to prawda - to Hubert przesadziÂł.
Durczok to Durczok i myÂślĂŞ, Âże w ogĂłle moÂżna skoĂączyĂŚ takie rozwaÂżania, a tym bardziej porĂłwnywanie... To dwie, zupeÂłnie inne bajki, i nie mylmy ich ze sobÂą. Nikt z nas na forum nie byÂł nigdy prezenterem telewizyjnym - dlatego sÂądzĂŞ, Âże lepiej bĂŞdzie, jeÂżeli nie bĂŞdziemy siĂŞ bawiĂŚ w zgrywanie autorytetĂłw. Chyba, Âże komuÂś siĂŞ wydaje, Âże bycie prezenterem to naprawdĂŞ tylko "sÂłodka i przyjemna" praca...

A co do RZEKOMYCH ¿¹daù Urbaùskiego - o ile te wszystkie artyku³y maj¹ cokolwiek wspólnego z prawd¹ - to co w tym wszystkim z³ego? Mia³ prawo za¿¹daÌ tyle, ile chce, jak ka¿dy pracownik na moment przed zawarciem umowy! ¯yjemy w gospodarce wolnorynkowej - niech ka¿dy sam ocenia swoj¹ wartoœÌ i ma wolnoœÌ okreœlania swoich wymagaù!

A Âże siĂŞ nie dogadali - no wÂłaÂśnie, co w tym zÂłego? Rozstali siĂŞ w sposĂłb naturalny, godny i bez niepotrzebnych scen! Czy naprawdĂŞ jest w tym coÂś zdroÂżnego, nieodpowiedniego?

PS Je¿eli nagle ktoœ z Was stwierdza, ¿e "straci³ do niego szacunek", bo dowiedzia³ siê o ¿¹danych przez niego "niebotycznych" sumach - i to tylko na podstawie artyku³ów w "Fakcie" czy "SE" - to ja siê pytam: co to jest za Ÿród³o? Czy nie zapomnieliœcie nagle, ile razy wyœmiewaliœcie ich informacje i ile razy zarzekaliœcie siê, ¿e "tym hienom nie bêdziecie wierzyÌ"? Nie min¹³ nawet rok od artyku³u "Faktu", który przekonywa³, ¿e do Ba³tyku w³aœnie wp³yn¹³ rekin albo tego, który informowa³ o wsi, której mieszkaùcy godzinami p³awi¹ siê w jeziorku, które jest wype³nione "nie wod¹, a najczystsz¹ wódk¹"! Ludzie, wystopujcie, naprawdê...

PS2 A tak na marginesie: wydaje mi siĂŞ, Âże pieniÂądze - jeÂśli to w ogĂłle nie przykrywka - sÂą w skrajnym wypadku jedynie wierzchoÂłkiem gĂłry lodowej... I chyba bardzo trafnie napisaÂła o tym...
Nika pisze:Nie chcĂŞ osÂądzaĂŚ TVN-u, bo tak naprawdĂŞ nie znam kulis odejÂścia Huberta, ale wÂątpiĂŞ, Âżeby ot tak po prostu zrezygnowano z niego po tylu latach. MusiaÂł powstaĂŚ naprawdĂŞ powaÂżny konflikt miĂŞdzy stacjÂą, a UrbaĂąskim. W przypadku Lisa wiadomo byÂło z grubsza, Âże to TVN uniosÂło siĂŞ honorem niepotrzebnie, nie otrzymujÂąc jednoznacznej odpowiedzi od Lisa co do tego, czy chce kandydowaĂŚ na prezydenta czy nie. W tym przypadku nic jeszcze nie wiadomo, wiĂŞc trudno osÂądzaĂŚ czyja to tak naprawdĂŞ jest poraÂżka.
Mniej juÂż zgadzam siĂŞ z TobÂą, Niko, w tej kwestii:
Nika pisze:Teraz tylko patrzeÌ, kiedy Urbaùski pojawi siê na ok³adce, któegoœ z poczytnych magazynów z wywiadem na wy³¹cznoœÌ. Bo za³o¿ê siê, ¿e od pi¹tku wszystkie kolorowe pisma tocz¹ za¿arty bój o taki wywiad z nim. Pytanie tylko czy udzieli go komuœ, i jeœli udzieli to na ile uroni r¹bka tajemnicy od swojej strony medalu.
Nie, UrbaĂąski nie pojawi siĂŞ na takiej okÂładce. I jestem niemal pewien, Âże bĂŞdzie podobnie, jak w przypadku pytaĂą o rzekomy rozwĂłd z ÂżonÂą - tego typu pytanie dziennikarza bĂŞdzie po prostu ostatnim. :cicho: :tanczy:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

TVN jako oficjalny powód poda³, ¿e posz³o o warunki finansowe. :] Co w tym z³ego? Pewnie, ¿e ka¿dy mo¿e ¿¹daÌ ile chce. Ale je¿eli rzeczywiœcie chcia³ tyle ile twierdzi prasa, to jest to jednak pewna oznaka wody sodowej.
ODPOWIEDZ