Uda³o siê znaleŸÌ kompromis... czêœciowy co prawda, ale osi¹gniêty

Nie muszĂŞ ani ja, ani nikt inny wnosiĂŚ o sprawĂŞ rozwodowÂą

BĂŞdzie miaÂł zatem mi kto gotowaĂŚ obiady i bĂŞdĂŞ miaÂł w chwilach sÂłaboÂści w dalszym ciÂągu do kogo siĂŞ przytuliĂŚ

ChociaÂż perspektywa przytulania siĂŞ do szklanego ekranu, jako szczegĂłlnie poniÂżajÂącÂą nigdy siĂŞ nie jawiÂła
I od razu, tak bez brzemienia grzechu zdrady (choĂŚ tylko myÂślowej

), ³atwiej jest mi oddaÌ pasji wszystko, co tylko mogê, bez koniecznoœci w tym samym czasie bycia œwiadkiem wpadania w ''szewsk¹ pasjê'' mojej wspó³domowniczki
Jest jednak rzeczÂą caÂłkiem niemoÂżebnÂą, Âżeby choĂŚ na chwilĂŞ wyÂłamaĂŚ siĂŞ spod sÂłodkiego zwyczaju Agatty wdziĂŞcznego panowania

Tote¿ ca³y czas usilnie pracujê nad tym, a¿eby kompromis pog³êbiaÌ :szalony: Kiedy Agatta znika z pola widzenia, jego uzyskanie wydaje siê byÌ bardziej realnym

Widzicie sami, iÂż zmagam siĂŞ z ogromnym dylematem...
SÂłowo na i o niedzieli, a dokÂładniej jej ostatnich godzinach
Wczoraj doszedÂłem do wniosku, iÂż Black powinien lubiĂŚ blueboxowe serwisy

W blueboxie ma bowiem AgattĂŞ razem z AnitÂą
Co ciekawe, w tym, jak to okreÂślamy umownie dziwnym studio, Agatta i wszystko, co ma z niÂą zwiÂązek przybiera intensywniejszych barw

Zaskoczy³a mnie jednak wczoraj w serwisie intensywnoœÌ jej szminki

Która myœla³em, i¿ tylko w dziwnym studio cechuje owa intensywnoœÌ

IntensywnoœÌ kosmetyków, dodam, z któr¹ do tej pory nie mieliœmy stycznoœci

Gotów by³em pod¹¿yÌ w œlad za Agatt¹, by tej intensywnoœci (z ust zw³aszcza) pomóc jej siê pozbyÌ

Có¿ brak wyczucia estetyki naturalnego piêkna przejawia owa osoba, profanuj¹ca pierwotne piêkno Agatty na naszych oczach? :o
Na szczĂŞÂście (choĂŚ, aÂżeby byĂŚ szczerym napiszĂŞ niestety

) oby³o siê bez koniecznoœci mojej ingerencji i kolor szminki powoli wydawa³ siê bledn¹Ì

Bez koniecznoÂści mojej pomocy... a, Âżeby nie rozjÂątrzaĂŚ BJ'a, nie napiszĂŞ, Âże byĂŚ moÂże przy pomocy... samej Agatty oczywiÂście
Gdyby byÂło coÂś , co by nam siĂŞ w Agatce nie podobaÂło , to byÂśmy prawa nie mieli mieniĂŚ siĂŞ jej fanami

!!
Jest jedna rzecz, która nie podoba mi siê w niej :] Mianowicie jej kobieca umiejêtnoœÌ zniewalania i usidlania nawet statecznych do niedawna mê¿czyzn :szalony:
No , a kiedy Agatka zaczyna³a mówiÌ o winie , pewnie wziê³a j¹ ochota na ma³¹ lampkê na i za zdrowie za ......... powiedzmy ....... za 4650 dolarów

!! Ale to juÂż na pewno nie to zielonogĂłrskie

Wybacz, ale masz racjĂŞ - wino zielonogĂłrskie smakuje jak bimber :devil: Jak ono miaÂłoby siĂŞ mieĂŚ do szlachetnoÂści naszej Agatty?
Ju¿ :szalony: !! Natychmiast :plus: Bez ró¿nicy gdzie i o której , tylko ma byÌ :plus: !!
W dniu na ¿ywo nie ma najmniejszego sensu obecnoœÌ Agatty :nie: Skoro i tak jedna konferencja goni drug¹

Chyba, Âże zapisze siĂŞ do szeregĂłw jednej z partii politycznych biorÂących udziaÂł w kampanii