Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Cudownie siĂŞ powÂściÂągacie - prawie Wam uwierzyÂłam :rozglada: Agatka pewnie teÂż :rozglada:
Mam nadziejĂŞ, Âże nasz Blacky siĂŞ nie podda i jeszcze bĂŞdzie prĂłbowaÂł zdobyĂŚ tak cenne dla nas informacje :rozglada: Mi z PawÂłem za drugim podejÂściem siĂŞ udaÂło ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

DÂżastina pisze:Cudownie siĂŞ powÂściÂągacie - prawie Wam uwierzyÂłam :rozglada: Agatka pewnie teÂż :rozglada:
JeÂśli jÂą ktoÂś poinformowaÂł :devil: !!
No i mam nadziejĂŞ , Âże cierpi z powodu naszej powÂściÂągliwoÂści tak jak my z powodu jej powÂściÂągliwoÂści :devil: !! :hahaha:

A bardziej niÂż my i nawet bardziej niÂż Agatka , to tylko to forum siĂŞ powÂściÂąga :devil: !! :hyh:

Mam nadziejĂŞ, Âże nasz Blacky siĂŞ nie podda i jeszcze bĂŞdzie prĂłbowaÂł zdobyĂŚ tak cenne dla nas informacje :rozglada:
CoÂś mi siĂŞ zdaje , Âże juÂż siĂŞ poddaÂł :devil: !!
Mi z PawÂłem za drugim podejÂściem siĂŞ udaÂło ;)
Z kobietami to zawsze ciĂŞÂższa robota :devil: !! :hahaha:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

SiĂŞ zastanawiam jak dzÂś bĂŞdzie wyglÂądaÂło to Wasze powÂściÂąganie? :rozglada: Mi piĂŞknie idzie. :rozglada: Wiem, Âże jest Agatka o Poranku, a jeszcze jej nie widziaÂłam :spiewa: Notka siĂŞ pyta czy w robieniu capsĂłw teÂż ma siĂŞ powÂściÂągaĂŚ? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Macie tutaj wysokie wymagania :lol2:
dlatego najlepiej sprawdziĂŚ osobiÂście
Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

epsztajnek pisze:Macie tutaj wysokie wymagania :lol2:
Ale co sprawdziĂŚ :> Jestem niewyspany, wiĂŞc nie jarzĂŞ zbyt lotnie :devil:

Poza tym wiĂŞcej nic nie napiszĂŞ - powÂściÂągam siĂŞ :nos: A po co ja w ogĂłle wstawaÂłem na ten Poranek :roll: :mhm:

Po tu zajrzaÂłem :mhm: Acha! :D
Funckyrella pisze: Al, widzê, ¿e ju¿ zapomnia³eœ, czego uczyli na kursach przedma³¿eùskich (a wiem, ¿e uczêszcza³eœ ;) ) Taka wstrzemiêŸliwoœÌ, dziêki okresom niedosytu, powoduje wzrost wzajemnej atrakcyjnoœci i pozwala zachowaÌ œwie¿oœÌ, piêkno i pewn¹ tajemniczoœÌ w zwi¹zku..... :lol:
Ja raczej z musu, aniÂżeli z przekonania uczĂŞszczaÂłem :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:SiĂŞ zastanawiam jak dzÂś bĂŞdzie wyglÂądaÂło to Wasze powÂściÂąganie? :rozglada: Mi piĂŞknie idzie. :rozglada: Wiem, Âże jest Agatka o Poranku, a jeszcze jej nie widziaÂłam :spiewa:
No ja muszĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ gorszym wynikiem, bo widziaÂłem AgatkĂŞ od pierwszych sekund :devil: !! I jestem oczywiÂście..... :szalony: ......... uziemiony :lol2: !!
Notka siĂŞ pyta czy w robieniu capsĂłw teÂż ma siĂŞ powÂściÂągaĂŚ? :rozglada:
no niech siĂŞ tylko nam notka nie zamienia w drugÂą AgatkĂŞ :stop: !! :lol2:
notkĂŞ zwolnimy z obowiÂązku powÂściÂągania siĂŞ -prawda :lol2: ??
Macie tutaj wysokie wymagania :lol2:
A mamy :lol2: !! Czemu mielibyÂśmy nie mieĂŚ :lol2: ??

Co mamy sprawdziÌ osobiœcie :> ?? W³amaÌ siê do TVN24 i sprawdziÌ i wykraœÌ najlepiej podanie o pracê Agatki wraz z jej Curiculum Vitae :lol: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Co mamy sprawdziĂŚ osobiÂście :>
No wÂłaÂśnie.... nieprecyzyjnie siĂŞ wyraziÂłem... o osobistym sprawdzeniu moÂżemy co najwyÂżej pomarzyĂŚ... a chodziÂło mi po prostu o fakt, Âże jakiÂś czas temu wyraziÂłem tutaj uznanie dla Agaty za jej czerwonÂą bluzkĂŞ z falbankowym koÂłnierzem. I okazaÂło siĂŞ , Âże ta bluzka nie wzbudziÂła u was zachwytu. No to zamiast zachwyciĂŚ siĂŞ dziÂś AgatÂą zaproponowaÂłem abyÂście.... no wÂłaÂśnie... nie tyle osobiÂście, co na wÂłasne oczy - ale teÂż za poÂśrednictwem ekranu TV :( ... sprawdzili jak Agata siĂŞ dziÂś prezentuje i wyrazili swoje zdanie :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak , tak , tak :lol: !! Teraz tak piszesz , ¿eby póŸniej nie by³o na Ciebie , ¿e pod¿ega³eœ nas do œledztwa na osobistego na w³asn¹ rêkê :devil: !! :lol: :lol:
chodziÂło mi po prostu o fakt, Âże jakiÂś czas temu wyraziÂłem tutaj uznanie dla Agaty za jej czerwonÂą bluzkĂŞ z falbankowym koÂłnierzem.
:shock: :shock: Wypluj te sÂłowa :lol: !!!!!!!!! ZapomniaÂłem caÂłkowicie o tej bluzce :shock: !!! :lol: Mam nadziejĂŞ , Âże Agatka nie zabraÂła jej z Poznania :rydzyk: !!!! :lol:

Dzisiaj ubraÂła siĂŞ w miarĂŞ Âładnie :aniol: Nawet na myÂśl mi nie przyszÂło , Âże mogÂłaby zaÂłoÂżyĂŚ na siebie coÂś takiego, o czym pisaÂłeÂś :lol: !! ZgiĂą przepadnij -bluzko maÂło urodziwa :devil: !!

ZgiĂą przepadnij Andrzeju Lepperze :twisted: !!! ZagadaÂł Agatce juÂż dwa serwisy ;( !! I juÂż do koĂąca Poranka nie spotkamy siĂŞ z AgatkÂą ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

epsztajnek pisze: No to zamiast zachwyciĂŚ siĂŞ dziÂś AgatÂą zaproponowaÂłem abyÂście.... no wÂłaÂśnie... nie tyle osobiÂście, co na wÂłasne oczy - ale teÂż za poÂśrednictwem ekranu TV :( ... sprawdzili jak Agata siĂŞ dziÂś prezentuje i wyrazili swoje zdanie :)
MiaÂło byĂŚ powÂściÂągliwie :neutral: Tak umĂłwiliÂśmy siĂŞ :neutral: Problem w tym, iÂż Agatta, co nie jest ÂżadnÂą niespodzianka ;) , znĂłw zachwyca i nie uÂłatwia zadania :) ZnĂłw zachwyca urodÂą, rzeÂśkoÂściÂą, wdziĂŞkiem :) A jej opanowanie i profesjonalizm zmuszajÂą do oddania sÂłownego hoÂłdu - co niniejszym czyniĂŞ 8)
marcinkowsky pisze:ZgiĂą przepadnij Andrzeju Lepperze :twisted: !!! ZagadaÂł Agatce juÂż dwa serwisy ;( !! I juÂż do koĂąca Poranka nie spotkamy siĂŞ z AgatkÂą ;(
Mam nadziejê, i¿ s³ucha przewodnicz¹cego z uwag¹ :) I uczy siê od niego... jak byÌ impulsywnym i nie dawaÌ siê omamiÌ zimnokrwistoœci 8) OtwartoœÌ pop³aca... nie tylko politykom 8)

SÂłuchaĂŚ, sÂłucha z pewnoÂściÂą :D SkÂąd ta przeÂświadczenie? :D Ano stÂąd, z jakÂą uwagÂą sÂłucha swoich rozmĂłwcĂłw :) DziÂś chociaÂżby tych, ktĂłrzy informowali o tragedii Czeczenek w Bieszczadach :) Po drugie zaÂś przeÂświadczenie wziĂŞÂło siĂŞ stÂą, iÂż Agatta przejawiaÂła ogromne zadowolenie i uznanie dla oprawy muzycznej towarzyszÂącej rozpoczynaniu siĂŞ kampanii wyborczej Samooborony... w stylu ludowym :lol2:

Och :D Rozpocz¹³ siê... (a jednak) ostatni serwis w Poranku :)
Uch :uhh: WÂłaÂśnie skoĂączyÂł siĂŞ ostatni serwis ;(

Agatta tak oschle siĂŞ z nami poÂżegnaÂła ;(

Z mojej strony wiêc... powœciagliwoœÌ - realtywacja :nos:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:MiaÂło byĂŚ powÂściÂągliwie :neutral: Tak umĂłwiliÂśmy siĂŞ :neutral: Problem w tym, iÂż Agatta, co nie jest ÂżadnÂą niespodzianka ;) , znĂłw zachwyca i nie uÂłatwia zadania :)
Lepiej by³o poczekaÌ z wra¿eniami -tak jak ja chocia¿ z pó³ godziny :lol2:

WystygÂły :lol2: !!

I tera nie bĂŞdzie zachwytu :nie: !! :devil:
Alchemik pisze:Mam nadziejê, i¿ s³ucha przewodnicz¹cego z uwag¹ :) I uczy siê od niego... jak byÌ impulsywnym i nie dawaÌ siê omamiÌ zimnokrwistoœci 8) OtwartoœÌ pop³aca... nie tylko politykom 8)
Dzisiaj to nawet w serwisach byÂła powÂściÂągliwa :] Chyba tylko ze dwa trwaÂły ok. 10 minut, a reszta po 5 , 6 :] A to mnie oburza , Âże na tak krĂłtko z nami siĂŞ spotyka :ban:
SÂłuchaĂŚ, sÂłucha z pewnoÂściÂą :D SkÂąd ta przeÂświadczenie? :D Ano stÂąd, z jakÂą uwagÂą sÂłucha swoich rozmĂłwcĂłw :) DziÂś chociaÂżby tych, ktĂłrzy informowali o tragedii Czeczenek w Bieszczadach :) Po drugie zaÂś przeÂświadczenie wziĂŞÂło siĂŞ stÂą, iÂż Agatta przejawiaÂła ogromne zadowolenie i uznanie dla oprawy muzycznej towarzyszÂącej rozpoczynaniu siĂŞ kampanii wyborczej Samooborony... w stylu ludowym :lol2:
Czy to byÂł jedyny dziÂś akcent , ktĂłry delikatnie rozbawiÂł AgattĂŞ :> ?? :mhm: Bo poza tym byÂła Âśmiertelnie powaÂżna :neutral: !!

Ale profesjonalna :jupi: !! SzczegĂłlnie , kiedy odpytywaÂła rzecznikĂłw prokuratury , policji na temat tego wypadku w Bieszczadach :brawa: !!
Och :D Rozpocz¹³ siê... (a jednak) ostatni serwis w Poranku :)
Uch :uhh: WÂłaÂśnie skoĂączyÂł siĂŞ ostatni serwis ;(
MyÂślaÂłem , Âże juÂż nie zobaczymy dzisiaj siĂŞ z AgatkÂą a tu na koniec bodaj jeden z lepszych dziÂś serwisĂłw zaprezentowaÂła :brawa: !!
Agatta tak oschle siĂŞ z nami poÂżegnaÂła ;(
Oschle bo oschle -ale nie tylko wzglĂŞdem fanĂłw, ale teÂż wszystkich widzĂłw pozostaÂłych i kolegĂłw redakcyjnych :] !! Nie uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ :nie: !! Nie zaprosiÂła na dzieĂą na Âżywo :nie: !! Wcale nie czekaÂłem na dnÂż -ale uwaÂżam , Âże wypadaÂło zaprosiĂŚ w kilku zdaniach , a nie tylko w paru sÂłowach , Âżeby zostaĂŚ przy tvn24 :devil: !!
Z mojej strony wiêc... powœciagliwoœÌ - realtywacja :nos:
Widzê nawet powœci¹gasz siê w poprawnym pisaniu :devil: !! Takie to do Ciebie niepodobne :devil: !! A ta powœci¹gliwoœÌ cholernie zaraŸliwa :devil: !! Dziadostwo :hyh: !! :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..o :shock:

..no Âładnie..Âładnie siĂŞ powÂściÂągacie :tanczy: :devil:

..jestem z Was dumny - przychodzê ¿eby utwierdziÌ siê w tym ¿e nie da rady powœci¹gn¹Ì siê od opisania emocji po poranku i nie dziwiê siê temu co zastajê :lol:

..wszystko poszÂło po mojej myÂśli :tanczy:
..z niemal stu procentow¹ pewnoœci¹ wczoraj ustawia³em 'budzik' ¿e kiedy zadzwoni i w³¹czê po przebudzeniu telewizor zastanê w Poranku Agatkê :tanczy:

..przywitaÂła siĂŞ uÂśmiechem powalajÂącym :lol2:
..moÂże myÂślaÂła Âże jeszcze Âśpimy :lol2:

..hehe - skÂąd by znowu :lol2:
..póŸniej stopniowo nastrój Agatki gas³ :(

..a kiedy pojawiÂła siĂŞ informacja o tych Czeczenkach dobry nastĂłrj przepadÂł ;(
..ale jak piszecie profesjonalizm pozosta³ i widoczny by³ nawet z podwójn¹ si³¹ :brawa:
No wÂłaÂśnie.... nieprecyzyjnie siĂŞ wyraziÂłem... o osobistym sprawdzeniu moÂżemy co najwyÂżej pomarzyĂŚ...
..jakby tak wynaj¹Ì dobrego szpiega :spiewa:

..pytanie: czy posuniemy siĂŞ w konsekwencji do tak desperackiego kroku :?: :devil:
Widzê nawet powœci¹gasz siê w poprawnym pisaniu :devil: !! Takie to do Ciebie niepodobne :devil: !! A ta powœci¹gliwoœÌ cholernie zaraŸliwa :devil: !! Dziadostwo :hyh: !! :devil:
..nawet jeÂśli nie w czynach to naduÂżywajÂąc tego sÂłowa udowadniamy i sprawiamy ze staje siĂŞ nam ono jeszcze bardziej wrogie :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
DÂżastina pisze:Notka siĂŞ pyta czy w robieniu capsĂłw teÂż ma siĂŞ powÂściÂągaĂŚ? :rozglada:
Ja w tym nie biorĂŞ udziaÂłu :nie: JuÂż dawno temu doszÂłam do wniosku, Âże durne jest to powÂściÂąganie siĂŞ :devil: I do niczego dobrego nie prowadzi :D
Zatem, pierwsza dostawa :D
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I na koniec taki odmieniec :lol2:
Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ooo :o
..wymajstrowaÂłaÂś coÂś z rozdzielczoÂściÂą :?: :D

..czy to juÂż efekty podroÂży tego robota ktĂłrego na KsiĂŞÂżyc chcÂą wysÂłaĂŚ a o ktĂłrym mĂłwiÂła Agatka :?: :lol2:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:
DÂżastina pisze:Notka siĂŞ pyta czy w robieniu capsĂłw teÂż ma siĂŞ powÂściÂągaĂŚ? :rozglada:
Ja w tym nie biorĂŞ udziaÂłu :nie: JuÂż dawno temu doszÂłam do wniosku, Âże durne jest to powÂściÂąganie siĂŞ :devil: I do niczego dobrego nie prowadzi :D
..notka - to Ty moÂże powiedz teÂż to Agatce :lol2:
..moÂże przemyÂśli..zrozumie :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ooo :o
..wymajstrowaÂłaÂś coÂś z rozdzielczoÂściÂą :?: :D

..czy to juÂż efekty podroÂży tego robota ktĂłrego na KsiĂŞÂżyc chcÂą wysÂłaĂŚ a o ktĂłrym mĂłwiÂła Agatka :?: :lol2:
To mi pachnie uÂżyciem nowego programu :D !! :tanczy:
not that kind pisze:Ja w tym nie biorĂŞ udziaÂłu :nie: JuÂż dawno temu doszÂłam do wniosku, Âże durne jest to powÂściÂąganie siĂŞ :devil: I do niczego dobrego nie prowadzi :D
Od tego powÂściÂągania siĂŞ nawet nie zauwaÂżyÂłem w Poranku , Âże takie fajne rzezy dziaÂły siĂŞ z bluzeczkÂą Agatki :lol2: !! Widoczne na cpasach o numerach 10 , 11 i 12 :lol2: !!

Ajjhhh -ciê¿ko za jednym razem ogarn¹Ì ca³oœÌ kadru :szalony: !!

..notka - to Ty moÂże powiedz teÂż to Agatce :lol2:
nooo :lol2: !! Pogadaj z AgatkÂą jak kobieta z kobietÂą :lol2: !! ZrĂłb to dla nas :rydzyk: !! :lol2:
I na koniec taki odmieniec :lol2:
PodglÂądajÂą AgatkĂŞ ze wszystkich stron :tanczy: !! To biurko z tej perspektywy wyglÂąda jak ostrze kosy spalinowej :lol2: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..notka - to Ty moÂże powiedz teÂż to Agatce :lol2:
nooo :lol2: !! Pogadaj z AgatkÂą jak kobieta z kobietÂą :lol2: !! ZrĂłb to dla nas :rydzyk: !! :lol2:
A maÂło dla Was robiĂŞ :>
Dajcie mi spokĂłj :x
Poza tym ja nie potrafiĂŞ rozmawiaĂŚ z kobietami :devil:
To mi pachnie uÂżyciem nowego programu :D !! :tanczy:
Racja :D Ale wrĂłciÂłam do starego, bo ten wyÂżej, zwĂŞÂża jednak obraz :?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wci¹¿ nie mogê znaleŸÌ tego idealnego programu :mhm:
ODPOWIEDZ