Mam nadziejĂŞ, Âże nasz Blacky siĂŞ nie podda i jeszcze bĂŞdzie prĂłbowaÂł zdobyĂŚ tak cenne dla nas informacje :rozglada: Mi z PawÂłem za drugim podejÂściem siĂŞ udaÂło

Moderator: Łukasz
JeÂśli jÂą ktoÂś poinformowaÂł :devil: !!DÂżastina pisze:Cudownie siĂŞ powÂściÂągacie - prawie Wam uwierzyÂłam :rozglada: Agatka pewnie teÂż :rozglada:
CoÂś mi siĂŞ zdaje , Âże juÂż siĂŞ poddaÂł :devil: !!Mam nadziejĂŞ, Âże nasz Blacky siĂŞ nie podda i jeszcze bĂŞdzie prĂłbowaÂł zdobyĂŚ tak cenne dla nas informacje :rozglada:
Z kobietami to zawsze ciĂŞÂższa robota :devil: !! :hahaha:Mi z PawÂłem za drugim podejÂściem siĂŞ udaÂło
Ale co sprawdziĂŚ :> Jestem niewyspany, wiĂŞc nie jarzĂŞ zbyt lotnie :devil:epsztajnek pisze:Macie tutaj wysokie wymagania
dlatego najlepiej sprawdziĂŚ osobiÂście
Ja raczej z musu, ani¿eli z przekonania uczêszcza³em :devil:Funckyrella pisze: Al, widzê, ¿e ju¿ zapomnia³eœ, czego uczyli na kursach przedma³¿eùskich (a wiem, ¿e uczêszcza³eœ) Taka wstrzemiêŸliwoœÌ, dziêki okresom niedosytu, powoduje wzrost wzajemnej atrakcyjnoœci i pozwala zachowaÌ œwie¿oœÌ, piêkno i pewn¹ tajemniczoœÌ w zwi¹zku.....
No ja muszĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ gorszym wynikiem, bo widziaÂłem AgatkĂŞ od pierwszych sekund :devil: !! I jestem oczywiÂście..... :szalony: ......... uziemionyDÂżastina pisze:SiĂŞ zastanawiam jak dzÂś bĂŞdzie wyglÂądaÂło to Wasze powÂściÂąganie? :rozglada: Mi piĂŞknie idzie. :rozglada: Wiem, Âże jest Agatka o Poranku, a jeszcze jej nie widziaÂłam :spiewa:
no niech siĂŞ tylko nam notka nie zamienia w drugÂą AgatkĂŞ :stop: !!Notka siĂŞ pyta czy w robieniu capsĂłw teÂż ma siĂŞ powÂściÂągaĂŚ? :rozglada:
A mamyMacie tutaj wysokie wymagania
dlatego najlepiej sprawdziĂŚ osobiÂście
No wÂłaÂśnie.... nieprecyzyjnie siĂŞ wyraziÂłem... o osobistym sprawdzeniu moÂżemy co najwyÂżej pomarzyĂŚ... a chodziÂło mi po prostu o fakt, Âże jakiÂś czas temu wyraziÂłem tutaj uznanie dla Agaty za jej czerwonÂą bluzkĂŞ z falbankowym koÂłnierzem. I okazaÂło siĂŞ , Âże ta bluzka nie wzbudziÂła u was zachwytu. No to zamiast zachwyciĂŚ siĂŞ dziÂś AgatÂą zaproponowaÂłem abyÂście.... no wÂłaÂśnie... nie tyle osobiÂście, co na wÂłasne oczy - ale teÂż za poÂśrednictwem ekranu TVCo mamy sprawdziĂŚ osobiÂście :>
chodziÂło mi po prostu o fakt, Âże jakiÂś czas temu wyraziÂłem tutaj uznanie dla Agaty za jej czerwonÂą bluzkĂŞ z falbankowym koÂłnierzem.
MiaÂło byĂŚ powÂściÂągliwieepsztajnek pisze: No to zamiast zachwyciĂŚ siĂŞ dziÂś AgatÂą zaproponowaÂłem abyÂście.... no wÂłaÂśnie... nie tyle osobiÂście, co na wÂłasne oczy - ale teÂż za poÂśrednictwem ekranu TV... sprawdzili jak Agata siĂŞ dziÂś prezentuje i wyrazili swoje zdanie
Mam nadziejĂŞ, iÂż sÂłucha przewodniczÂącego z uwagÂąmarcinkowsky pisze:ZgiĂą przepadnij Andrzeju Lepperze!!! ZagadaÂł Agatce juÂż dwa serwisy
!! I juÂż do koĂąca Poranka nie spotkamy siĂŞ z AgatkÂą
Lepiej by³o poczekaÌ z wra¿eniami -tak jak ja chocia¿ z pó³ godzinyAlchemik pisze:Mia³o byÌ powœci¹gliwieTak umówiliœmy siê
Problem w tym, iÂż Agatta, co nie jest ÂżadnÂą niespodzianka
, znĂłw zachwyca i nie uÂłatwia zadania
![]()
Dzisiaj to nawet w serwisach byÂła powÂściÂągliwa :] Chyba tylko ze dwa trwaÂły ok. 10 minut, a reszta po 5 , 6 :] A to mnie oburza , Âże na tak krĂłtko z nami siĂŞ spotyka :ban:Alchemik pisze:Mam nadziejĂŞ, iÂż sÂłucha przewodniczÂącego z uwagÂąI uczy siĂŞ od niego... jak byĂŚ impulsywnym i nie dawaĂŚ siĂŞ omamiĂŚ zimnokrwistoÂści
OtwartoœÌ pop³aca... nie tylko politykom
![]()
Czy to byÂł jedyny dziÂś akcent , ktĂłry delikatnie rozbawiÂł AgattĂŞ :> ?? :mhm: Bo poza tym byÂła Âśmiertelnie powaÂżnaSÂłuchaĂŚ, sÂłucha z pewnoÂściÂąSkÂąd ta przeÂświadczenie?
Ano stÂąd, z jakÂą uwagÂą sÂłucha swoich rozmĂłwcĂłw
DziÂś chociaÂżby tych, ktĂłrzy informowali o tragedii Czeczenek w Bieszczadach
Po drugie zaÂś przeÂświadczenie wziĂŞÂło siĂŞ stÂą, iÂż Agatta przejawiaÂła ogromne zadowolenie i uznanie dla oprawy muzycznej towarzyszÂącej rozpoczynaniu siĂŞ kampanii wyborczej Samooborony... w stylu ludowym
![]()
Myœla³em , ¿e ju¿ nie zobaczymy dzisiaj siê z Agatk¹ a tu na koniec bodaj jeden z lepszych dziœ serwisów zaprezentowa³a :brawa: !!OchRozpocz¹³ siê... (a jednak) ostatni serwis w Poranku
Uch :uhh: WÂłaÂśnie skoĂączyÂł siĂŞ ostatni serwis![]()
Oschle bo oschle -ale nie tylko wzglĂŞdem fanĂłw, ale teÂż wszystkich widzĂłw pozostaÂłych i kolegĂłw redakcyjnych :] !! Nie uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ :nie: !! Nie zaprosiÂła na dzieĂą na Âżywo :nie: !! Wcale nie czekaÂłem na dnÂż -ale uwaÂżam , Âże wypadaÂło zaprosiĂŚ w kilku zdaniach , a nie tylko w paru sÂłowach , Âżeby zostaĂŚ przy tvn24 :devil: !!Agatta tak oschle siĂŞ z nami poÂżegnaÂła
Widzê nawet powœci¹gasz siê w poprawnym pisaniu :devil: !! Takie to do Ciebie niepodobne :devil: !! A ta powœci¹gliwoœÌ cholernie zaraŸliwa :devil: !! Dziadostwo :hyh: !! :devil:Z mojej strony wiêc... powœciagliwoœÌ - realtywacja :nos:
..jakby tak wynaj¹Ì dobrego szpiega :spiewa:No w³aœnie.... nieprecyzyjnie siê wyrazi³em... o osobistym sprawdzeniu mo¿emy co najwy¿ej pomarzyÌ...
..nawet jeœli nie w czynach to nadu¿ywaj¹c tego s³owa udowadniamy i sprawiamy ze staje siê nam ono jeszcze bardziej wrogie :devil:Widzê nawet powœci¹gasz siê w poprawnym pisaniu :devil: !! Takie to do Ciebie niepodobne :devil: !! A ta powœci¹gliwoœÌ cholernie zaraŸliwa :devil: !! Dziadostwo :hyh: !! :devil:
Ja w tym nie biorĂŞ udziaÂłu :nie: JuÂż dawno temu doszÂłam do wniosku, Âże durne jest to powÂściÂąganie siĂŞ :devil: I do niczego dobrego nie prowadzimarcinkowsky pisze:no niech siĂŞ tylko nam notka nie zamienia w drugÂą AgatkĂŞ :stop: !!DÂżastina pisze:Notka siĂŞ pyta czy w robieniu capsĂłw teÂż ma siĂŞ powÂściÂągaĂŚ? :rozglada:![]()
notkĂŞ zwolnimy z obowiÂązku powÂściÂągania siĂŞ -prawda??
..notka - to Ty moÂże powiedz teÂż to Agatcenot that kind pisze:Ja w tym nie biorĂŞ udziaÂłu :nie: JuÂż dawno temu doszÂłam do wniosku, Âże durne jest to powÂściÂąganie siĂŞ :devil: I do niczego dobrego nie prowadzimarcinkowsky pisze:no niech siĂŞ tylko nam notka nie zamienia w drugÂą AgatkĂŞ :stop: !!DÂżastina pisze:Notka siĂŞ pyta czy w robieniu capsĂłw teÂż ma siĂŞ powÂściÂągaĂŚ? :rozglada:![]()
notkĂŞ zwolnimy z obowiÂązku powÂściÂągania siĂŞ -prawda??
![]()
Zatem, pierwsza dostawa
To mi pachnie uÂżyciem nowego programuobieÂżyÂświat pisze:..ooo :o
..wymajstrowaÂłaÂś coÂś z rozdzielczoÂściÂą![]()
..czy to juÂż efekty podroÂży tego robota ktĂłrego na KsiĂŞÂżyc chcÂą wysÂłaĂŚ a o ktĂłrym mĂłwiÂła Agatka![]()
![]()
Od tego powÂściÂągania siĂŞ nawet nie zauwaÂżyÂłem w Poranku , Âże takie fajne rzezy dziaÂły siĂŞ z bluzeczkÂą Agatkinot that kind pisze:Ja w tym nie biorĂŞ udziaÂłu :nie: JuÂż dawno temu doszÂłam do wniosku, Âże durne jest to powÂściÂąganie siĂŞ :devil: I do niczego dobrego nie prowadzi![]()
Zatem, pierwsza dostawa
nooo..notka - to Ty moÂże powiedz teÂż to Agatce![]()
..moÂże przemyÂśli..zrozumie
PodglÂądajÂą AgatkĂŞ ze wszystkich stron :tanczy: !! To biurko z tej perspektywy wyglÂąda jak ostrze kosy spalinowejI na koniec taki odmieniec![]()
A maÂło dla Was robiĂŞ :>marcinkowsky pisze:noooobieÂżyÂświat pisze:..notka - to Ty moÂże powiedz teÂż to Agatce![]()
..moÂże przemyÂśli..zrozumie!! Pogadaj z AgatkÂą jak kobieta z kobietÂą
!! ZrĂłb to dla nas :rydzyk: !!
RacjaTo mi pachnie uÂżyciem nowego programu!! :tanczy:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 27 gości