Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Aaaaa :lol2: !! I znĂłw dziĂŞki Tobie i capsom przypomniaÂło mi siĂŞ jak Agatka uÂśmiechaÂła siĂŞ do 30 mln dolarĂłw :lol2: :lol2: !! :lol:
not that kind pisze: A maÂło dla Was robiĂŞ :>
Dajcie mi spokĂłj :x
Poza tym ja nie potrafiĂŞ rozmawiaĂŚ z kobietami :devil:
Dobra , dobra -noteczko :* !! Nie denerwuj siĂŞ :* !! :stop:
Tylko tak ÂżartowaliÂśmy :rozglada:
Racja :D Ale wrĂłciÂłam do starego, bo ten wyÂżej, zwĂŞÂża jednak obraz :?
A prĂłbowaÂłaÂś Nero ShowTime (do odtwarzania DVD) , ktĂłry daje dokÂładnie taki rozmiar i proporcje jak w telewizji :D ?? nie narzekam na te , ktĂłre zapodajesz , ale skoro piszesz , Âże szukasz , to podpowiadam :aniol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

not that kind pisze:Wci¹¿ nie mogê znaleŸÌ tego idealnego programu :mhm:
Ja robiĂŞ bez programĂłw, a jako zwykÂły PrintScrn w VirtualDub-ie.

ObrazekObrazek ObrazekObrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

sybic pisze:
Moja droga jest krótsza :D Ale warto siê zastanowiÌ, czy stawiaÌ na iloœÌ, czy na jakoœÌ? :devil:
marcinkowsky pisze:Aaaaa :lol2: !! I znĂłw dziĂŞki Tobie i capsom przypomniaÂło mi siĂŞ jak Agatka uÂśmiechaÂła siĂŞ do 30 mln dolarĂłw :lol2: :lol2: !! :lol:
CzyÂżby jednak materialistka? :devil:
marcinkowsky pisze:Dobra , dobra -noteczko :* !! Nie denerwuj siĂŞ :* !! :stop:
Nie mam tyle si³y, zaparcia i ochoty w d¹¿eniu do celu, za jaki obraliœcie sobie nakierowanie Agaty Tomaszewskiej do wiêkszego ''otwarcia siê'' na widzów :devil:

Jako kobieta jÂą rozumiem :lol2: Chce byĂŚ tajemnicza, to widocznie ma ku temu powody i nie zamierzam jej w tym przeszkadzaĂŚ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A prĂłbowaÂłaÂś Nero ShowTime
Trialowy - odpada :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:
sybic pisze:
Moja droga jest krótsza :D Ale warto siê zastanowiÌ, czy stawiaÌ na iloœÌ, czy na jakoœÌ? :devil:
..moim zdaniem jest Âświetnie :tanczy:
..ale jak macie ochotĂŞ to majstrujcie :lol2:

..a jakby siĂŞ uprzeĂŚ to tak na dobrÂą sprawĂŞ to 'gigaidealnie' byÂłoby gdybyÂście nam tu ÂżywÂą AgatkĂŞ wklejali w tagach :lol2:
marcinkowsky pisze:Aaaaa :lol2: !! I znĂłw dziĂŞki Tobie i capsom przypomniaÂło mi siĂŞ jak Agatka uÂśmiechaÂła siĂŞ do 30 mln dolarĂłw :lol2: :lol2: !! :lol:
..to smutne ;(
..do nas nie chce siĂŞ uÂśmiechaĂŚ ;(
..a do grubej kasy siĂŞ uÂśmiecha ;(
..a jak nie mĂłwi o kasie to do kogo :?: :uhh:
..no na pewno nie do nas ;(
marcinkowsky pisze:Dobra , dobra -noteczko :* !! Nie denerwuj siĂŞ :* !! :stop:
Nie mam tyle si³y, zaparcia i ochoty w d¹¿eniu do celu, za jaki obraliœcie sobie nakierowanie Agaty Tomaszewskiej do wiêkszego ''otwarcia siê'' na widzów :devil:
..dopĂłki Agatka sama tego nie zrozumie to my nie mamy co siĂŞ trudziĂŚ :(
Jako kobieta jÂą rozumiem :lol2: Chce byĂŚ tajemnicza, to widocznie ma ku temu powody i nie zamierzam jej w tym przeszkadzaĂŚ :D
..a kto nas wczoraj zachĂŞcaÂł do strajku :> :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
to ja ta jak obi podniosĂŞ lament , Âże Agatka tylko do kasy i znajomych siĂŞ uÂśmiecha ;) !!
a nam to nic nie ma prawa skapn¹Ì ;( !!
a my jako mĂŞÂżczyÂźni kobiet nie rozumiemy :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a jakby siĂŞ uprzeĂŚ to tak na dobrÂą sprawĂŞ to 'gigaidealnie' byÂłoby gdybyÂście nam tu ÂżywÂą AgatkĂŞ wklejali w tagach :lol2:
To nie do mnie... :spiewa: :lol:
W koùcu cz³owiek najlepiej nauczy siê na swoich b³êdach :devil: Jednak mo¿na próbowaÌ pomóc uœwiadamiaÌ b³êdny (z Waszego punktu widzenia) tok myœlenia :D
..a kto nas wczoraj zachĂŞcaÂł do strajku :> :lol:
ÂŻe niby ja? :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..oooo :jupi:
..zaczynasz wklejaĂŚ capsy z najruchliwszej czĂŞÂści Poranka :jupi:
..kiedy zaczĂŞÂły siĂŞ rozmowy z reporterkami :tanczy:
not that kind pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a jakby siĂŞ uprzeĂŚ to tak na dobrÂą sprawĂŞ to 'gigaidealnie' byÂłoby gdybyÂście nam tu ÂżywÂą AgatkĂŞ wklejali w tagach :lol2:
..Agatka w Twoim ujĂŞciu teÂż jest bardzo spox 8)
not that kind pisze:
W koùcu cz³owiek najlepiej nauczy siê na swoich b³êdach :devil: Jednak mo¿na próbowaÌ pomóc uœwiadamiaÌ b³êdny (z Waszego punktu widzenia) tok myœlenia :D
..nie tylko z naszego :]
..noteczko naprawdĂŞ nie tylko z naszego ;)
..ka¿da gwiazda telewizji Ci powie ¿e widz ma prawo znaÌ kilka najistotniejszych szczegó³ów z ¿ycia osoby medialnej :D

ÂŻe niby ja? :lol:
..ehhh.. :lol2:
..chyba coÂś mi siĂŞ pomyliÂło :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..oooo :jupi:
A teraz najbardziej skupiona na Âświecie dziennikarka :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..oooo :jupi:
A ja widze , ¿e zaczynamy ujawniaÌ siê z coraz wiêkszymi emocjami po tym jak opanowa³a nas powœci¹gliwoœÌ :lol2: !! Wiêc i Agatka mo¿e kiedyœ stopi w sobie t¹ chêÌ do powœci¹gliwoœci :lol2: !!
not that kind pisze:
..Agatka w Twoim ujĂŞciu teÂż jest bardzo spox 8)

Te¿ jest spox :lol2: !! No bardziej lakonicznie chyba siê nie da³o :lol2: !! Na notki obrazach Agatka jest jak Mona Lisa :lol2: !! Tylko o 200% ³adniejsza :lol2: !! Ale te dzie³a mog³yby ze spokojem zaj¹Ì ju¿ miejsce w historii sztuki z ich fascynuj¹cym, wieloznacznym i na ró¿ne sposoby interpretowanym i tajemniczym wydŸwiêkiem :lol2: !!
obie¿yœwiat pisze: ..ka¿da gwiazda telewizji Ci powie ¿e widz ma prawo znaÌ kilka najistotniejszych szczegó³ów z ¿ycia osoby medialnej :D
No wÂłaÂśnie :racja: ChoĂŚby dlatego , Âżeby byĂŚ osobÂą jeszcze bardziej wiarygodnÂą :) !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Te¿ jest spox :lol2: !! No bardziej lakonicznie chyba siê nie da³o :lol2: !! Na notki obrazach Agatka jest jak Mona Lisa :lol2: !! Tylko o 200% ³adniejsza :lol2: !! Ale te dzie³a mog³yby ze spokojem zaj¹Ì ju¿ miejsce w historii sztuki z ich fascynuj¹cym, wieloznacznym i na ró¿ne sposoby interpretowanym i tajemniczym wydŸwiêkiem :lol2: !!
Ciekawe, czy mona Lisê, gdyby ¿y³a w naszych czasach i jednoczeœnie robi³a karierê tak¹ jak w czasach swojej najwiêkszej ''obrazowej'' œwietnoœci, to czy jej wielbiciele te¿ by tak gnêbili pytaniami nt. szczegó³ów z jej ¿ycia :mhm:

Definitywny koniec na dziÂś :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wcale tak najgorzej z tym uÂśmiechem na koniec nie byÂło :D
Ostatnio zmieniony piątek 14 wrz 2007, 14:41 przez not that kind, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A ja widze , ¿e zaczynamy ujawniaÌ siê z coraz wiêkszymi emocjami po tym jak opanowa³a nas powœci¹gliwoœÌ :lol2: !! Wiêc i Agatka mo¿e kiedyœ stopi w sobie t¹ chêÌ do powœci¹gliwoœci :lol2: !!
..oby :rydzyk:
..ale my to jesteÂśmy z mniej twardej gliny ulepieni chyba jednak :devil:
Te¿ jest spox :lol2: !! No bardziej lakonicznie chyba siê nie da³o :lol2: !! Na notki obrazach Agatka jest jak Mona Lisa :lol2: !! Tylko o 200% ³adniejsza :lol2: !! Ale te dzie³a mog³yby ze spokojem zaj¹Ì ju¿ miejsce w historii sztuki z ich fascynuj¹cym, wieloznacznym i na ró¿ne sposoby interpretowanym i tajemniczym wydŸwiêkiem :lol2: !!
..ale wczuÂła siĂŞ w rolĂŞ Mony Lisy :devil:
..aÂż za bardzo :lol:

..i t¹ tajemniczoœÌ udaje jej siê tak na równym poziomie od miesiêcy utrzymaÌ :mhm:
marcinkowsky pisze:No wÂłaÂśnie :racja: ChoĂŚby dlatego , Âżeby byĂŚ osobÂą jeszcze bardziej wiarygodnÂą :) !!
..problem w tym ¿e Agatka uzna³a ¿e to co pokazuje na wizji w zupe³noœci wystarczy czy zapracowaÌ na swoj¹ wiarygodnoœÌ jako prezenterki :]
..i ma chyba sporo racji ;)
..ale jakby pochwaliÂła siĂŞ Âże skoĂączyÂła dziennikarstwo na UAM'ie.. :spiewa:
Ostatnio zmieniony piątek 14 wrz 2007, 14:47 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ciekawe, czy mona Lisê, gdyby ¿y³a w naszych czasach i jednoczeœnie robi³a karierê tak¹ jak w czasach swojej najwiêkszej ''obrazowej'' œwietnoœci, to czy jej wielbiciele te¿ by tak gnêbili pytaniami nt. szczegó³ów z jej ¿ycia :mhm:
Na mnie Mona Lisa nigdy nie robiÂła wiĂŞkszego wraÂżenia :lol: !! Na pewno bym jej nie gnĂŞbiÂł :lol: !! Co innego ta dama z Twoich obrazĂłw :spiewa: Ta to dopiero intryguje :lol2: !! :szalony: MyÂśleĂŚ o niej przestaĂŚ nie moÂżna :spiewa:
To mo¿e teraz ju¿ ³atwiej bêdzie poÌwiczyÌ powœci¹gliwoœÌ :lol: !! Mo¿e ma³a drzemka teraz :roll: ?? mo¿e przyœni siê , ¿e Agatka skleci³a i nades³a³a biografiê :lol: !!
Wcale tak najgorzej z tym uÂśmiechem na koniec nie byÂło :D
Ale sama przyznasz , Âże bywaÂło o niebo lepiej z tym ''szczegĂłlikiem'' ;) ?? :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Na mnie Mona Lisa nigdy nie robiÂła wiĂŞkszego wraÂżenia :lol: !! Na pewno bym jej nie gnĂŞbiÂł :lol: !! Co innego ta dama z Twoich obrazĂłw :spiewa: Ta to dopiero intryguje :lol2: !! :szalony: MyÂśleĂŚ o niej przestaĂŚ nie moÂżna :spiewa:
..szkoda Âże to nie jest zaraÂźliwe i Âże Agatka w ten zaprzÂątajacy Âżycie piĂŞkny sposĂłb nie mysli o nas ;(

..ja na pewno nie zasnĂŞ :lol2:
..a Agatka dzis nie krĂŞci siĂŞ na drugim planie :mhm:
..czyÂżby tym razem sen jÂą zmorzyÂł :?: :lol2:
To mo¿e teraz ju¿ ³atwiej bêdzie poÌwiczyÌ powœci¹gliwoœÌ :lol: !! Mo¿e ma³a drzemka teraz :roll: ?? mo¿e przyœni siê , ¿e Agatka skleci³a i nades³a³a biografiê :lol: !!
..przynajmniej moÂżna prĂłbowaĂŚ zainspirowaĂŚ swoje sny ;)
..dziêki notka za owocn¹ wspó³pracê :*

..do jutra :?: :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A jednak TVN24 zgÂłosiÂł siĂŞ po AgatkĂŞ prĂŞdzej niÂż przypuszczaliÂśmy :D
Wszystko pewnie siĂŞ wyklaruje jaÂśniej, kiedy KrzyÂś GĂłrlicki wrĂłci z urlopu :D
Na razie cieszymy siĂŞ AgatkÂą w Porankach :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:A ja widze , ¿e zaczynamy ujawniaÌ siê z coraz wiêkszymi emocjami po tym jak opanowa³a nas powœci¹gliwoœÌ :lol2: !! Wiêc i Agatka mo¿e kiedyœ stopi w sobie t¹ chêÌ do powœci¹gliwoœci :lol2: !!
..oby :rydzyk:
..ale my to jesteÂśmy z mniej twardej gliny ulepieni chyba jednak :devil:
Myœlê, ¿e Agata powinna Was poznaÌ :lol2: Jak siê Was czyta i obserwuje, to jedyne co przychodzi do g³owy to to mianowicie, ¿e po co sobie w ogóle zaprz¹taÌ g³owê jak¹œ tam powœci¹gliwoœci¹? :lol:
Agata swoim zachowaniem sprowokowaÂła w dyskusji zwÂłaszcza to, Âże sÂłowo to odmieniliÂście dzisiaj chyba przez wszystkie przypadki :> :lol: A jeÂśli nie, to pomogĂŞ :devil:
Powœci¹gliwy na niby obi z jeszcze bardziej na niby powœci¹gliwym marcinkowsky'm próbowali o powœci¹gliwej Agatce pisaÌ jak najmniej :D Marne starania, kiedy to nie skora do powœci¹gliwoœci notka zarzuci³a chc¹cych zachowaÌ powœci¹gliwoœÌ mas¹ capsów mia¿d¿¹c¹ ich zapêdy do powœci¹gliwoœci :lol2: Jedynie brak jednego, zdaje siê najbardziej powœci¹gliwego mo¿e sugerowaÌ, ¿e nie da³ siê ponieœÌ chwileczce zapomnienia od powœci¹gliwoœci :devil:

Co do porankowej powœci¹gliwoœci Agatki, to ja j¹ raczej postrzegam w kategoriach opanowania, stonowania i ...... i brakuje mi odpowiedniego s³owa :devil: , które chcia³am znaleŸÌ gdzieœ w okolicach s³owa ,,powœci¹gliwoœÌ'' :devil:
Przede wszystkim jednak ewidentnie dostrzegalny, tak tu juÂż szumnie opiewany profesjonalizm :brawa:
WspaniaÂły poranek 8) PrzejrzyÂście, klarownie i z klasÂą podane i - co bardzo waÂżne - zdobywane informacje :brawa:

Przepraszam, Âże dziÂś tak oficjalnie, ale jestem wÂłaÂśnie po rozmowie utrzymanej w podobnym klimacie :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:A jednak TVN24 zgÂłosiÂł siĂŞ po AgatkĂŞ prĂŞdzej niÂż przypuszczaliÂśmy :D
Wszystko pewnie siĂŞ wyklaruje jaÂśniej, kiedy KrzyÂś GĂłrlicki wrĂłci z urlopu :D
Na razie cieszymy siĂŞ AgatkÂą w Porankach :tanczy:
..mnie najbardziej ciekawi czy Agatka bĂŞdzie tylko w wekendy czy to bĂŞdzie takie przetasowanie :?: :D
obie¿yœwiat pisze:Myœlê, ¿e Agata powinna Was poznaÌ :lol2: Jak siê Was czyta i obserwuje, to jedyne co przychodzi do g³owy to to mianowicie, ¿e po co sobie w ogóle zaprz¹taÌ g³owê jak¹œ tam powœci¹gliwoœci¹? :lol:
..od tej powÂściÂągliwoÂści myÂślaÂłem juÂż Âże siĂŞ uduszĂŞ :hyh:
..ale najwyraÂźniej my w Agatce nie wzbudzamy takich wielkich odczuĂŚ jakie ona w nas ;)
..niby normalne :devil:
Powœci¹gliwy na niby obi z jeszcze bardziej na niby powœci¹gliwym marcinkowsky'm próbowali o powœci¹gliwej Agatce pisaÌ jak najmniej :D Marne starania, kiedy to nie skora do powœci¹gliwoœci notka zarzuci³a chc¹cych zachowaÌ powœci¹gliwoœÌ mas¹ capsów mia¿d¿¹c¹ ich zapêdy do powœci¹gliwoœci :lol2: Jedynie brak jednego, zdaje siê najbardziej powœci¹gliwego mo¿e sugerowaÌ, ¿e nie da³ siê ponieœÌ chwileczce zapomnienia od powœci¹gliwoœci :devil:
..ogĂłlnie ostatnio chodzĂŞ jak walniĂŞty obuchem :devil:
..ale teraz to mi siĂŞ fest od tego nadmiaru powÂściÂągliwoÂści zakrĂŞciÂło w gÂłowie :devil:
..mo¿e powœciagnijmy siê od nadu¿ywania s³owa 'powœci¹gliwoœÌ' :?: :rydzyk:
WspaniaÂły poranek 8) PrzejrzyÂście, klarownie i z klasÂą podane i - co bardzo waÂżne - zdobywane informacje :brawa:
..Agatka bardzo dociekliwa byÂła :brawa:
..najwiĂŞksze wyzwanie to byÂło wydobycie informacji od tego dukajÂącego goÂścia :lol:
Przepraszam, Âże dziÂś tak oficjalnie, ale jestem wÂłaÂśnie po rozmowie utrzymanej w podobnym klimacie :lol:
..podczas tego spotkania pewnie teÂż musiaÂłaÂś powÂściÂągaĂŚ swojÂą prawdziwÂą naturĂŞ :?: :lol:
ODPOWIEDZ