A jednak TVN24 zgÂłosiÂł siĂŞ po AgatkĂŞ prĂŞdzej niÂż przypuszczaliÂśmy
Wszystko pewnie siĂŞ wyklaruje jaÂśniej, kiedy KrzyÂś GĂłrlicki wrĂłci z urlopu

Na razie cieszymy siĂŞ AgatkÂą w Porankach :tanczy:
obie¿yœwiat pisze:marcinkowsky pisze:A ja widze , ¿e zaczynamy ujawniaÌ siê z coraz wiêkszymi emocjami po tym jak opanowa³a nas powœci¹gliwoœÌ

!! WiĂŞc i Agatka moÂże kiedyÂś stopi w sobie tÂą chĂŞĂŚ do powÂściÂągliwoÂści

!!
..oby :rydzyk:
..ale my to jesteÂśmy z mniej twardej gliny ulepieni chyba jednak :devil:
MyÂślĂŞ, Âże Agata powinna Was poznaĂŚ

Jak siê Was czyta i obserwuje, to jedyne co przychodzi do g³owy to to mianowicie, ¿e po co sobie w ogóle zaprz¹taÌ g³owê jak¹œ tam powœci¹gliwoœci¹?
Agata swoim zachowaniem sprowokowaÂła w dyskusji zwÂłaszcza to, Âże sÂłowo to odmieniliÂście dzisiaj chyba przez wszystkie przypadki :>

A jeÂśli nie, to pomogĂŞ :devil:
PowÂściÂągliwy na niby obi z jeszcze bardziej na niby powÂściÂągliwym marcinkowsky'm prĂłbowali o powÂściÂągliwej Agatce pisaĂŚ jak najmniej

Marne starania, kiedy to nie skora do powœci¹gliwoœci notka zarzuci³a chc¹cych zachowaÌ powœci¹gliwoœÌ mas¹ capsów mia¿d¿¹c¹ ich zapêdy do powœci¹gliwoœci

Jedynie brak jednego, zdaje siê najbardziej powœci¹gliwego mo¿e sugerowaÌ, ¿e nie da³ siê ponieœÌ chwileczce zapomnienia od powœci¹gliwoœci :devil:
Co do porankowej powœci¹gliwoœci Agatki, to ja j¹ raczej postrzegam w kategoriach opanowania, stonowania i ...... i brakuje mi odpowiedniego s³owa :devil: , które chcia³am znaleŸÌ gdzieœ w okolicach s³owa ,,powœci¹gliwoœÌ'' :devil:
Przede wszystkim jednak ewidentnie dostrzegalny, tak tu juÂż szumnie opiewany profesjonalizm :brawa:
WspaniaÂły poranek

PrzejrzyÂście, klarownie i z klasÂą podane i - co bardzo waÂżne - zdobywane informacje :brawa:
Przepraszam, Âże dziÂś tak oficjalnie, ale jestem wÂłaÂśnie po rozmowie utrzymanej w podobnym klimacie