Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Kolegom forumowiczom gratulujĂŞ wytrwaÂłoÂści w powÂściÂągliwoÂści :lol2:
Od rana jeszcze ani jednego wpisu :shock: :brawa:

[ Dodano: Sob Wrz 15, 2007 8:30 am ]
A Agatka tak dziÂś przeÂżywa serwisy :lol: i Âściska piÂąski i rozluÂźnia i przeÂłyka ÂślinĂŞ :lol2:
Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jest chyba Agatka dzis albo niewyspana albo nie w sosie :mhm:

..poza tym bardzo dobrze :tanczy:

..czasami nawet zdarzy jej siê uœmiechn¹Ì :D

..ja rozkapryszonym dzieciakiem nigdy nie byÂłem :devil:

..a teÂż wielkich niemoÂżliwych rzeczy od Agatki nie wymagamy :nie:

..ok spadam na serwis.. :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek

Jarek KuÂźniar przed chwilÂą pozdrowiÂł wszystkich fanĂłw A.T. pÂłci wiadomej :lol2: . I "podpuszczaÂł" aby dalej dobijaĂŚ siĂŞ do Agaty, bo on ( znaczy siĂŞ Jarek ) na listy fanĂłw Agaty odpowiadaĂŚ nie bĂŞdzie :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Jarek KuÂźniar przed chwilÂą pozdrowiÂł wszystkich fanĂłw A.T. pÂłci wiadomej :lol2: . I "podpuszczaÂł" aby dalej dobijaĂŚ siĂŞ do Agaty, bo on ( znaczy siĂŞ Jarek ) na listy fanĂłw Agaty odpowiadaĂŚ nie bĂŞdzie :lol2:
..problem w tym Âże Agatka tak jak byÂśmy chcieli nie odpowiada :devil:

..ale sÂłyszaÂłem to :lol2:

..Jarek jest spoko facet 8)

..a my stajemy siĂŞ powoli popularni :lol:

..ciekawe czy Agatka siĂŞ z tego cieszy Âże robimy karierĂŞ na jej konto :?: :lol:

..no a ta p³ci¹ fanów to ró¿nie bywa :devil:
..chyba Âże na Poranek piszÂą tylko panowie :lol:
epsztajnek

Agata dzisiaj w spĂłdnicy i oficerkach :tanczy:
Obrazek
I uÂśmiech na koniec Poranka
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:Kolegom forumowiczom gratulujĂŞ wytrwaÂłoÂści w powÂściÂągliwoÂści :lol2: Od rana jeszcze ani jednego wpisu :shock: :brawa:
Forum dzisiaj jak nigdy uÂłatwia powÂściÂąganie :lol2: !! :jupi: Podczas poranka oczywiÂście siedziaÂłem tak , Âże ani sekunda mi nie umknĂŞÂła :tanczy: !!

A póŸniej to wiadomo -awarii ci¹g dalszy , wiêc se spokój da³em :lol2: !!
A Agatka tak dziÂś przeÂżywa serwisy :lol: i Âściska piÂąski i rozluÂźnia i przeÂłyka ÂślinĂŞ :lol2:
moÂże siĂŞ na coÂś lub na kogoÂś o coÂś zdenerwowaÂła :rozglada: ?? Ale nie zauwaÂżyÂłem , Âżeby szczegĂłlnie mocno czymÂś siĂŞ szczegĂłlnie mocno stresowaÂła :D ??

Nawet rewelacyjnie radziÂła sobie z sytuacjami , kiedy coÂś nie szÂło jak powinno , czyli brak relacji tej, a to tamtej reporterki ;) !! :brawa:

Poza tym po prostu przepiĂŞknie dzisiaj wyglÂądaÂła :szalony: !! king kocur chyba byÂłeÂś dobrym prorokiem :tanczy: Agatka w ciemnych tonacjach :P !! CudeĂąko :*
I ta spĂłdnica :szalony: !!
Ja mam wra¿enie, ¿e wiêkszoœÌ z Was zachowuje siê rozkapryszone dzieciaki, którym nigdy w ¿yciu niczego nie brakowa³o, a gdy ktoœ Wam odmawia czegoœ to stroicie wielkie fochy - dziecinada! Zacznijcie jeszcze krzyczeÌ: ale ja chcê, i koniec! ;)
No ja akurat jestem bardzo rozkapryszony i Âświetnie mnie zinterpretowaÂłaÂś :tanczy: !!

Na koniec kaÂżdego serwisu krzyczaÂłem do Agatki: uÂśmiech :ban: !! uÂśmiech !! :ban: !! I proszĂŞ jak Âładnie sÂłuchaÂła :) !! :*
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Agata dzisiaj w spĂłdnicy i oficerkach :tanczy:
..bardzo mnie ten widok zaskoczyÂł i ucieszyÂł :tanczy:
..ubrana dzis agatka byÂła idealnie :tanczy:

..umalowana..nie inaczej - rĂłwnieÂż idealnie :tanczy:

..za prowadzenie poranka teÂż oczywiÂście pochwaÂła :brawa:
Nawet rewelacyjnie radziÂła sobie z sytuacjami , kiedy coÂś nie szÂło jak powinno , czyli brak relacji tej, a to tamtej reporterki ;) !! :brawa:
..tylko ¿e przez jedno takie ³¹czenie serwis skoùczy³ siê po 10.34 :hmm:

..zdecydowanie za wczeÂśnie :?
..ale skoro taka wola przedmiotw martwych..to nic nie poradzimy :?

..a jak Agatka sobie Âświetnie radziÂła z tymi sytuacjami :brawa:

..i znĂłw rozmowy telefoniczne :brawa:
Na koniec kaÂżdego serwisu krzyczaÂłem do Agatki: uÂśmiech :ban: !! uÂśmiech !! :ban: !! I proszĂŞ jak Âładnie sÂłuchaÂła :) !! :*
..uÂśmiech powaljÂący :szalony:

..proszĂŞ o capsy :rydzyk:

..wiĂŞcej capsĂłw :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

}{ypnosea pisze:Ja mam wra¿enie, ¿e wiêkszoœÌ z Was zachowuje siê rozkapryszone dzieciaki, którym nigdy w ¿yciu niczego nie brakowa³o, a gdy ktoœ Wam odmawia czegoœ to stroicie wielkie fochy - dziecinada! Zacznijcie jeszcze krzyczeÌ: ale ja chcê, i koniec! ;)
W dzieciĂąstwie jednak wszystko przychodziÂło mi znacznie Âłatwiej, niÂż wszystko to, czego bym chciaÂł, czego chcielibyÂśmy siĂŞ dowiedzieĂŚ w kontekÂście naszej boskiej Agatty :lol2:
..ubrana dzis agatka byÂła idealnie :tanczy:

..umalowana..nie inaczej - rĂłwnieÂż idealnie :tanczy:

..za prowadzenie poranka teÂż oczywiÂście pochwaÂła :brawa:
Gdyby nie ta umówiona powœci¹gliwoœÌ, napisa³bym wiêcej, ale... :devil: ...nie :nie: Powstrzymam siê :]
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

obieÂżyÂświat pisze: ..wiĂŞcej capsĂłw :rydzyk:
a bardzo proszĂŞ :)

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

}{ypnosea pisze:Ja mam wra¿enie, ¿e wiêkszoœÌ z Was zachowuje siê rozkapryszone dzieciaki, którym nigdy w ¿yciu niczego nie brakowa³o, a gdy ktoœ Wam odmawia czegoœ to stroicie wielkie fochy - dziecinada! Zacznijcie jeszcze krzyczeÌ: ale ja chcê, i koniec! ;)
:lol: Tak srogich rodzicĂłw jak ja to chyba Âżadne z Was nie miaÂło :devil: OgĂłlnie dostaÂłem od Âżycia bardzo wiele, ale musiaÂłem na to ciĂŞÂżko zapracowaĂŚ ;)
Co do Agatki, to muszê siê z Tob¹ nie zgodziÌ :D Ona mam wra¿enie chce siê od nas oddzieliÌ ¿elazn¹ wrêcz kurtyn¹ :] Jeœli mój mail dotar³ do niej, czego jestem w 98 % pewien, to albo nie chce podj¹Ì merytorycznej dyskusji z fanem, nie ma na to ochoty, b¹dŸ nie potrafi znaleŸÌ argumentu, który by przemawia³ na jej korzyœÌ w kwestii chorobliwego wrêcz strze¿enia informacji na swój temat :] Agatka przyjê³a bardzo tchórzowsk¹ postawê :]
Poza tym po dzisiejszym Poranku mimo tych wielu uÂśmiechĂłw, BĂłg jeden wie, Âże na pewno nie do mnie :devil: , jestem zdania, Âże Agatka jest obraÂżona na caÂły Âświat z naszego, a najbardziej to chyba z mojego powodu :>
DÂżastina pisze::o Ziobro powiedziaÂł wÂłaÂśnie w M24h, Âże - pomimo krĂłtkiego staÂżu, nauczyÂł siĂŞ powÂściÂągliwoÂści w polityce :rozglada: Przyznajcie siĂŞ, ktĂłry z Was jest ZiobrÂą? :lol:
ZastrzeliÂłaÂś mnie tym demaskatorskim odkryciem :devil: Agatko wstydÂź siĂŞ! :devil: :hahaha: CzyÂżby Agatka braÂła przykÂład i lekcje z powÂściÂągliwoÂści u samego z Ziobry? :hahaha:
king_kocur pisze: chyba maÂło kto z takÂą gracjÂą to czyni :)
Panie kocur :devil: Ja bym siĂŞ na miejscu Agatki opanowaÂł z tym wymachiwaniem dÂługopisem, bo dla mnie taka przygoda zawsze koĂączyÂła siĂŞ tatuaÂżem zmywalnym na twarzy :devil: Mam nadziejĂŞ, Âże kiedyÂś wytatuuje sobie moje imiĂŞ :devil:
Gdyby nie ta umówiona powœci¹gliwoœÌ, napisa³bym wiêcej, ale... :devil: ...nie :nie: Powstrzymam siê :]
Prawda Al, co z tego, Âże najpiĂŞkniejsza na Âświecie, co z tego, Âże profesjonalna, co z tego, Âże kiedy chce potrafi byĂŚ urocza .... kiedy nie jest wraÂżliwa na swoich fanĂłw, ktĂłrzy najlepiej zdajÂą sobie sprawĂŞ z tego, co dla Agaty - medialnej osoby, jest najwÂłaÂściwsze :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Na wstĂŞpie, to jestem oburzona na KuÂźniara, za wiadomÂą wypowiedÂź na temat fanĂłw ''wiadomej'' pÂłci :twisted:

Dalej - Panie BJ, obraÂżasz AgatĂŞ! Agata jest inteligentnÂą i powaÂżnÂą dziewczynÂą i z pewnoÂściÂą nie ma najmniejszej ochoty wdawaĂŚ siĂŞ w dyskusjĂŞ z czÂłowiekiem pana formatu :]

ObraÂżona na caÂły Âświat? Tak zwÂłaszcza na powyÂższych zdjĂŞciach to widaĂŚ :lol: To chyba pan jest obraÂżony na niÂą ;) Ale to paĂąski problem ;)

StrĂłj - bardzo Âładny i kobiecy, jestem jak najbardziej za, chociaÂż najbardziej wolĂŞ AgatĂŞ chÂłopczycĂŞ :) Czy strĂłj odzwierciedla nastrĂłj? Nie, nastrĂłj zdecydowanie pogodniejszy :) Sprawia wraÂżenie jeszcze trochĂŞ zagubionej..... ;( Ale w koĂącu sama w wielkim mieÂście...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

}{ypnosea pisze:Na wstĂŞpie, to jestem oburzona na KuÂźniara, za wiadomÂą wypowiedÂź na temat fanĂłw ''wiadomej'' pÂłci :twisted:
A ja za to Jarka polubiÂłem :lol2:
Dalej - Panie BJ, obraÂżasz AgatĂŞ! Agata jest inteligentnÂą i powaÂżnÂą dziewczynÂą i z pewnoÂściÂą nie ma najmniejszej ochoty wdawaĂŚ siĂŞ w dyskusjĂŞ z czÂłowiekiem pana formatu :]
Zapewniam CiĂŞ, Âże jako dziennikarka tvn24 bĂŞdzie musiaÂła rozmawiaĂŚ z jeszcze mniej wartoÂściowymi ludÂźmi niÂż ja :devil: Zaczynam siĂŞ coraz bardziej utwierdzaĂŚ w tym, Âże najnormalniej w Âświecie brakuje jej argumentĂłw :D Gdyby je miaÂła, potrzebowaÂłaby ... bo ja wiem ... z piĂŞĂŚ minut na nakreÂślenie takich, ktĂłre by mnie przekonaÂły :D
ObraÂżona na caÂły Âświat? Tak zwÂłaszcza na powyÂższych zdjĂŞciach to widaĂŚ :lol: To chyba pan jest obraÂżony na niÂą ;) Ale to paĂąski problem ;)
ObstajĂŞ przy swoim i nie zamierzam tego tak zostawiĂŚ :]
StrĂłj - bardzo Âładny i kobiecy, jestem jak najbardziej za, chociaÂż najbardziej wolĂŞ AgatĂŞ chÂłopczycĂŞ :) Czy strĂłj odzwierciedla nastrĂłj? Nie, nastrĂłj zdecydowanie pogodniejszy :) Sprawia wraÂżenie jeszcze trochĂŞ zagubionej..... ;( Ale w koĂącu sama w wielkim mieÂście...
Na ''kontakt'' ze mnÂą siĂŞ nie zgodziÂła, a mĂłgÂłbym jej umiliĂŚ czas, ktĂłry spĂŞdza w wielkim mieÂście :lol2:

MiÂłego dnia :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..sybic dziĂŞki :D
..przepiĂŞkne ujĂŞcia :brawa:

..a teraz mniej przyjemne sprawy :uhh:
Black Jack '62 pisze:Co do Agatki, to muszê siê z Tob¹ nie zgodziÌ :D Ona mam wra¿enie chce siê od nas oddzieliÌ ¿elazn¹ wrêcz kurtyn¹ :] Jeœli mój mail dotar³ do niej, czego jestem w 98 % pewien, to albo nie chce podj¹Ì merytorycznej dyskusji z fanem, nie ma na to ochoty, b¹dŸ nie potrafi znaleŸÌ argumentu, który by przemawia³ na jej korzyœÌ w kwestii chorobliwego wrêcz strze¿enia informacji na swój temat :] Agatka przyjê³a bardzo tchórzowsk¹ postawê :]
Poza tym po dzisiejszym Poranku mimo tych wielu uÂśmiechĂłw, BĂłg jeden wie, Âże na pewno nie do mnie :devil: , jestem zdania, Âże Agatka jest obraÂżona na caÂły Âświat z naszego, a najbardziej to chyba z mojego powodu :>
..no chyba nie chcesz powiedzieĂŚ Âże.. ;(

..Agatka nie chce nam nic powiedzieĂŚ bo.. ;(
..bo jest jej za nas wstyd.. ;(
..bo nie jesteÂśmy godni :?: ;(

..no zgoda..ale to taaaaakie smutne ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

..sybic dziĂŞki :D
..przepiĂŞkne ujĂŞcia :brawa:
PrzepiĂŞkne, to jak zwykle za maÂło powiedziane :lol2: !!
..no chyba nie chcesz powiedzieĂŚ Âże.. ;(

..Agatka nie chce nam nic powiedzieĂŚ bo.. ;(
..bo jest jej za nas wstyd.. ;(
..bo nie jesteÂśmy godni :?: ;(

..no zgoda..ale to taaaaakie smutne ;(
Ojhhjj obi :? !! Black co chciaÂł to zrobiÂł -zaraziÂł nas swoim podÂłym nastrojem , w ktĂłry wpĂŞdziÂła go Agatka :devil: !! Ale nie dajmy siĂŞ mu i nie psujmy sobie tej ÂświÂątecznej atmosfery :) !!
Najpewniej byÂłoby AgatkĂŞ o wszystko zapytaĂŚ :mhm: ?? Pytanie , czy odpowie :devil: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

WidzĂŞ, Âże co niektĂłrzy szykujÂą siĂŞ do zÂłoÂżenia broni? :D

Ale pĂłki jeszcze nie ma ogÂłoszonej oficjalnej kapitulacji i jest zapotrzebowanie na capsy, to - mimo przepiĂŞknych capsĂłw sybica :) zpodaje jeszcze moje :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Mi teÂż momentami wydawaÂło siĂŞ... moÂże nie koniecznie, Âże jest obraÂżona na caÂły Âświat, a BJ-a zwÂłaszcza, ale, Âże coÂś AgatĂŞ trapi :> ByÂły momenty jednak, kiedy szczerze siĂŞ uÂśmiechaÂła :D Tak wiĂŞc moÂże wszystko, co niepokojÂące, to tylko skutek tej kampanii, ktĂłrÂą prowadzi nasz forumowy ''minister Ziobro'' :hahaha:
ODPOWIEDZ