Od rana jeszcze ani jednego wpisu

[ Dodano: Sob Wrz 15, 2007 8:30 am ]
A Agatka tak dziÂś przeÂżywa serwisy

Moderator: Łukasz
..problem w tym Âże Agatka tak jak byÂśmy chcieli nie odpowiada :devil:Jarek KuÂźniar przed chwilÂą pozdrowiÂł wszystkich fanĂłw A.T. pÂłci wiadomej. I "podpuszczaÂł" aby dalej dobijaĂŚ siĂŞ do Agaty, bo on ( znaczy siĂŞ Jarek ) na listy fanĂłw Agaty odpowiadaĂŚ nie bĂŞdzie
Forum dzisiaj jak nigdy uÂłatwia powÂściÂąganieepsztajnek pisze:Kolegom forumowiczom gratulujĂŞ wytrwaÂłoÂści w powÂściÂągliwoÂściOd rana jeszcze ani jednego wpisu
:brawa:
moÂże siĂŞ na coÂś lub na kogoÂś o coÂś zdenerwowaÂła :rozglada: ?? Ale nie zauwaÂżyÂłem , Âżeby szczegĂłlnie mocno czymÂś siĂŞ szczegĂłlnie mocno stresowaÂłaA Agatka tak dziÂś przeÂżywa serwisyi Âściska piÂąski i rozluÂźnia i przeÂłyka ÂślinĂŞ
![]()
No ja akurat jestem bardzo rozkapryszony i œwietnie mnie zinterpretowa³aœ :tanczy: !!Ja mam wra¿enie, ¿e wiêkszoœÌ z Was zachowuje siê rozkapryszone dzieciaki, którym nigdy w ¿yciu niczego nie brakowa³o, a gdy ktoœ Wam odmawia czegoœ to stroicie wielkie fochy - dziecinada! Zacznijcie jeszcze krzyczeÌ: ale ja chcê, i koniec!![]()
..bardzo mnie ten widok zaskoczyÂł i ucieszyÂł :tanczy:epsztajnek pisze:Agata dzisiaj w spĂłdnicy i oficerkach :tanczy:
..tylko ¿e przez jedno takie ³¹czenie serwis skoùczy³ siê po 10.34 :hmm:Nawet rewelacyjnie radzi³a sobie z sytuacjami , kiedy coœ nie sz³o jak powinno , czyli brak relacji tej, a to tamtej reporterki!! :brawa:
..uÂśmiech powaljÂący :szalony:Na koniec kaÂżdego serwisu krzyczaÂłem do Agatki: uÂśmiech :ban: !! uÂśmiech !! :ban: !! I proszĂŞ jak Âładnie sÂłuchaÂła!! :*
W dzieciùstwie jednak wszystko przychodzi³o mi znacznie ³atwiej, ni¿ wszystko to, czego bym chcia³, czego chcielibyœmy siê dowiedzieÌ w kontekœcie naszej boskiej Agatty}{ypnosea pisze:Ja mam wra¿enie, ¿e wiêkszoœÌ z Was zachowuje siê rozkapryszone dzieciaki, którym nigdy w ¿yciu niczego nie brakowa³o, a gdy ktoœ Wam odmawia czegoœ to stroicie wielkie fochy - dziecinada! Zacznijcie jeszcze krzyczeÌ: ale ja chcê, i koniec!
Gdyby nie ta umówiona powœci¹gliwoœÌ, napisa³bym wiêcej, ale... :devil: ...nie :nie: Powstrzymam siê :]..ubrana dzis agatka by³a idealnie :tanczy:
..umalowana..nie inaczej - rĂłwnieÂż idealnie :tanczy:
..za prowadzenie poranka teÂż oczywiÂście pochwaÂła :brawa:
}{ypnosea pisze:Ja mam wra¿enie, ¿e wiêkszoœÌ z Was zachowuje siê rozkapryszone dzieciaki, którym nigdy w ¿yciu niczego nie brakowa³o, a gdy ktoœ Wam odmawia czegoœ to stroicie wielkie fochy - dziecinada! Zacznijcie jeszcze krzyczeÌ: ale ja chcê, i koniec!![]()
ZastrzeliÂłaÂś mnie tym demaskatorskim odkryciem :devil: Agatko wstydÂź siĂŞ! :devil: :hahaha: CzyÂżby Agatka braÂła przykÂład i lekcje z powÂściÂągliwoÂści u samego z Ziobry? :hahaha:DÂżastina pisze::o Ziobro powiedziaÂł wÂłaÂśnie w M24h, Âże - pomimo krĂłtkiego staÂżu, nauczyÂł siĂŞ powÂściÂągliwoÂści w polityce :rozglada: Przyznajcie siĂŞ, ktĂłry z Was jest ZiobrÂą?
Panie kocur :devil: Ja bym siĂŞ na miejscu Agatki opanowaÂł z tym wymachiwaniem dÂługopisem, bo dla mnie taka przygoda zawsze koĂączyÂła siĂŞ tatuaÂżem zmywalnym na twarzy :devil: Mam nadziejĂŞ, Âże kiedyÂś wytatuuje sobie moje imiĂŞ :devil:king_kocur pisze: chyba maÂło kto z takÂą gracjÂą to czyni![]()
Prawda Al, co z tego, ¿e najpiêkniejsza na œwiecie, co z tego, ¿e profesjonalna, co z tego, ¿e kiedy chce potrafi byÌ urocza .... kiedy nie jest wra¿liwa na swoich fanów, którzy najlepiej zdaj¹ sobie sprawê z tego, co dla Agaty - medialnej osoby, jest najw³aœciwsze :?Gdyby nie ta umówiona powœci¹gliwoœÌ, napisa³bym wiêcej, ale... :devil: ...nie :nie: Powstrzymam siê :]
A ja za to Jarka polubiÂłem}{ypnosea pisze:Na wstĂŞpie, to jestem oburzona na KuÂźniara, za wiadomÂą wypowiedÂź na temat fanĂłw ''wiadomej'' pÂłci![]()
Zapewniam CiĂŞ, Âże jako dziennikarka tvn24 bĂŞdzie musiaÂła rozmawiaĂŚ z jeszcze mniej wartoÂściowymi ludÂźmi niÂż ja :devil: Zaczynam siĂŞ coraz bardziej utwierdzaĂŚ w tym, Âże najnormalniej w Âświecie brakuje jej argumentĂłwDalej - Panie BJ, obraÂżasz AgatĂŞ! Agata jest inteligentnÂą i powaÂżnÂą dziewczynÂą i z pewnoÂściÂą nie ma najmniejszej ochoty wdawaĂŚ siĂŞ w dyskusjĂŞ z czÂłowiekiem pana formatu :]
ObstajĂŞ przy swoim i nie zamierzam tego tak zostawiĂŚ :]ObraÂżona na caÂły Âświat? Tak zwÂłaszcza na powyÂższych zdjĂŞciach to widaĂŚTo chyba pan jest obraÂżony na niÂą
Ale to paĂąski problem
Na ''kontakt'' ze mnÂą siĂŞ nie zgodziÂła, a mĂłgÂłbym jej umiliĂŚ czas, ktĂłry spĂŞdza w wielkim mieÂścieStrĂłj - bardzo Âładny i kobiecy, jestem jak najbardziej za, chociaÂż najbardziej wolĂŞ AgatĂŞ chÂłopczycĂŞCzy strĂłj odzwierciedla nastrĂłj? Nie, nastrĂłj zdecydowanie pogodniejszy
Sprawia wraÂżenie jeszcze trochĂŞ zagubionej.....
Ale w koĂącu sama w wielkim mieÂście...
..no chyba nie chcesz powiedzieÌ ¿e..Black Jack '62 pisze:Co do Agatki, to muszê siê z Tob¹ nie zgodziÌOna mam wra¿enie chce siê od nas oddzieliÌ ¿elazn¹ wrêcz kurtyn¹ :] Jeœli mój mail dotar³ do niej, czego jestem w 98 % pewien, to albo nie chce podj¹Ì merytorycznej dyskusji z fanem, nie ma na to ochoty, b¹dŸ nie potrafi znaleŸÌ argumentu, który by przemawia³ na jej korzyœÌ w kwestii chorobliwego wrêcz strze¿enia informacji na swój temat :] Agatka przyjê³a bardzo tchórzowsk¹ postawê :]
Poza tym po dzisiejszym Poranku mimo tych wielu uÂśmiechĂłw, BĂłg jeden wie, Âże na pewno nie do mnie :devil: , jestem zdania, Âże Agatka jest obraÂżona na caÂły Âświat z naszego, a najbardziej to chyba z mojego powodu :>
PrzepiĂŞkne, to jak zwykle za maÂło powiedziane..sybic dziĂŞki
..przepiĂŞkne ujĂŞcia :brawa:
Ojhhjj obi :? !! Black co chciaÂł to zrobiÂł -zaraziÂł nas swoim podÂłym nastrojem , w ktĂłry wpĂŞdziÂła go Agatka :devil: !! Ale nie dajmy siĂŞ mu i nie psujmy sobie tej ÂświÂątecznej atmosfery..no chyba nie chcesz powiedzieĂŚ Âże..
..Agatka nie chce nam nic powiedzieĂŚ bo..
..bo jest jej za nas wstyd..
..bo nie jesteÂśmy godni![]()
..no zgoda..ale to taaaaakie smutne
Najpewniej byÂłoby AgatkĂŞ o wszystko zapytaĂŚ :mhm: ?? Pytanie , czy odpowie :devil: ??Poza tym po dzisiejszym Poranku mimo tych wielu uÂśmiechĂłw, BĂłg jeden wie, Âże na pewno nie do mnie :devil: , jestem zdania, Âże Agatka jest obraÂżona na caÂły Âświat z naszego, a najbardziej to chyba z mojego powodu :>
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 18 gości