Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:WidzĂŞ, Âże co niektĂłrzy szykujÂą siĂŞ do zÂłoÂżenia broni? :D
Blacka bardzo dotknê³a ta odmowa :devil: !! No w gruncie rzeczy to niezrozumia³a -z naszego punktu widzenia :mhm: !! Ale Black ewidentnie bardzo emocjonalnie prze¿ywa ca³¹ sprawê i..... :mhm: ..... i daje nam wszystkim do myœlenia :mhm: ??
Ale pĂłki jeszcze nie ma ogÂłoszonej oficjalnej kapitulacji i jest zapotrzebowanie na capsy, to - mimo przepiĂŞknych capsĂłw sybica :) zpodaje jeszcze moje :D
:* A ju¿ myœla³em , ¿e dzisiaj o nas zapomnia³aœ :) !! Capsów w tym w¹tku nigdy doœÌ :tanczy: !!
Mi teÂż momentami wydawaÂło siĂŞ... moÂże nie koniecznie, Âże jest obraÂżona na caÂły Âświat, a BJ-a zwÂłaszcza, ale, Âże coÂś AgatĂŞ trapi :> ByÂły momenty jednak, kiedy szczerze siĂŞ uÂśmiechaÂła :D Tak wiĂŞc moÂże wszystko, co niepokojÂące, to tylko skutek tej kampanii, ktĂłrÂą prowadzi nasz forumowy ''minister Ziobro'' :hahaha:
Zatruwa swoimi odczuciami nasze umysÂły i tak juÂż skoÂłowane urodÂą i wdziĂŞkiem Agatki :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:WidzĂŞ, Âże co niektĂłrzy szykujÂą siĂŞ do zÂłoÂżenia broni? :D
Blacka bardzo dotknê³a ta odmowa :devil: !! No w gruncie rzeczy to niezrozumia³a -z naszego punktu widzenia :mhm: !! Ale Black ewidentnie bardzo emocjonalnie prze¿ywa ca³¹ sprawê i..... :mhm: ..... i daje nam wszystkim do myœlenia :mhm: ??
Moim zdaniem niepotrzebnie sobie zaprz¹tasz g³owê :D Black Jack '62 ma objawy typowe dla odrzuconego samca :devil: Tak niewiele mu do tego by³o trzeba, ¿eby zacz¹³ siê wyrywaÌ z sieci ;) Nawet nie chcê sobie wyobra¿aÌ, co by³oby, gdyby ca³a rzecz rozgrywa³a siê w rzeczywistoœci, a nie za poœrednictwem internetowych ³¹czy? :hahaha:

Nie zaprzÂątajcie Agacie gÂłowy. Ona ma dosyĂŚ spraw na gÂłowie.

[ Dodano: Sob Wrz 15, 2007 1:22 pm ]
NauczyÂłam siĂŞ w koĂącu cytowaĂŚ :tanczy:
Metoda prób i b³êdów op³aca siê i prowadzi do celu :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Moim zdaniem niepotrzebnie sobie zaprz¹tasz g³owê :D Black Jack '62 ma objawy typowe dla odrzuconego samca :devil: Tak niewiele mu do tego by³o trzeba, ¿eby zacz¹³ siê wyrywaÌ z sieci ;) Nawet nie chcê sobie wyobra¿aÌ, co by³oby, gdyby ca³a rzecz rozgrywa³a siê w rzeczywistoœci, a nie za poœrednictwem internetowych ³¹czy? :hahaha:
Nie b¹dŸmy tacy okrutni }{ypnosea :lol: !! Wiem , ¿e nie przepadasz za Blackiem , ale nie chce mi siê wierzyÌ , ¿e Tobie ani troszkê nie zale¿y na tym , by dowiedzieÌ siê czegoœ wiêcej o Agatce :> ?? A Black stara³ siê .... nieudolnie , bo nieudolnie , ale stara³ siê dla nas coœ od Agatki wyci¹gn¹Ì :neutral: !! A przy okazji niepowodzenia misji zrodzi³y siê takie a nie inne wnioski i reakcje :neutral: !!
A moÂże jest .... na pewno jest typem kobiety ciÂągle poszukujÂącej nowych wraÂżeĂą :lol2: ?? !!
}{ypnosea pisze:NauczyÂłam siĂŞ w koĂącu cytowaĂŚ :tanczy:
Metoda prób i b³êdów op³aca siê i prowadzi do celu :)
moje gratulacje :brawa: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Ale pĂłki jeszcze nie ma ogÂłoszonej oficjalnej kapitulacji i jest zapotrzebowanie na capsy, to - mimo przepiĂŞknych capsĂłw sybica :) zpodaje jeszcze moje :D
..czytasz w moich myÂślach :jupi:
..do pelni szczĂŞÂścia w pozorowanym nieszczĂŞÂściu brakowaÂło mi tylko tego puzla w ukÂładance w postaci capsĂłw od notki :*

..jeÂśli o kapitulacjĂŞ idzie to jeÂśli zajdzie taka potrzeba i Agatka jednoznacznie da nam do zrozumienia Âże nie Âżyczy sobie abyÂśmy o niej pisali..to..
..z wielkim bĂłlem.. ;(
..ale jestem gotĂłw zaprzestaĂŚ mojej dziaÂłalnoÂści ;(

..dla niej wszystko.czego zapragnie.. ;(

Mi teÂż momentami wydawaÂło siĂŞ... moÂże nie koniecznie, Âże jest obraÂżona na caÂły Âświat, a BJ-a zwÂłaszcza, ale, Âże coÂś AgatĂŞ trapi :> ByÂły momenty jednak, kiedy szczerze siĂŞ uÂśmiechaÂła :D Tak wiĂŞc moÂże wszystko, co niepokojÂące, to tylko skutek tej kampanii, ktĂłrÂą prowadzi nasz forumowy ''minister Ziobro'' :hahaha:
..na razie jest jednak tak jak pisze notka ;)
..Black jako najbardziej dotkniĂŞty 'odmowÂą' rozlewa na nas wszystkich gorycz poraÂżki :spiewa:

..czemu siĂŞ wcale nie dziwiĂŞ.ale moÂże teÂż nie do koĂąca rozumiem :mhm:
..moÂże i masz racjĂŞ :)
..ale kto inny jak Agatka dziĂŞkowaÂł nam w mailach za wsparcie :?: :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..jeÂśli o kapitulacjĂŞ idzie to jeÂśli zajdzie taka potrzeba i Agatka jednoznacznie da nam do zrozumienia Âże nie Âżyczy sobie abyÂśmy o niej pisali..to..
..z wielkim bĂłlem.. ;(

Tylko powiedz mi mĂłj drogi jak my siĂŞ tego dowiemy co mamy dalej robiĂŚ , czego Âżyczy sobie Agatka , kiedy ona caÂły czas pozostaje taka tajemnicza :devil: ??!!

..Black jako najbardziej dotkniĂŞty 'odmowÂą' rozlewa na nas wszystkich gorycz poraÂżki :spiewa:

PrzecieÂż jakiÂś czas temu ustaliliÂśmy , Âże jesteÂśmy jedno ciaÂło :tanczy: !! :lol: I.... jeden za wszystkich -wszyscy za jednego :tanczy: !!
..moÂże i masz racjĂŞ :)
..ale kto inny jak Agatka dziĂŞkowaÂł nam w mailach za wsparcie :?: :)
No to prawda jest taka , Âże Agatka lubi byĂŚ chwalona a nie lubi , kiedy zadaje jej siĂŞ pytania :devil: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..jeÂśli o kapitulacjĂŞ idzie to jeÂśli zajdzie taka potrzeba i Agatka jednoznacznie da nam do zrozumienia Âże nie Âżyczy sobie abyÂśmy o niej pisali..to..
..z wielkim bĂłlem.. ;(

Tylko powiedz mi mĂłj drogi jak my siĂŞ tego dowiemy co mamy dalej robiĂŚ , czego Âżyczy sobie Agatka , kiedy ona caÂły czas pozostaje taka tajemnicza :devil: ??!!

PrzecieÂż jakiÂś czas temu ustaliliÂśmy , Âże jesteÂśmy jedno ciaÂło :tanczy: !! :lol: I.... jeden za wszystkich -wszyscy za jednego :tanczy: !!
WyjaÂśnijcie koniecznie tĂŞ sprawĂŞ :D
MoÂże jak traficie z pytaniem, jesli Agata nie Âżyczy sobie takiej ''sÂławy'', to odpisze i odpowie na pytanie po piĂŞciu minutach? :D

Ale w razie czego, to ja juÂż dziÂś Wam piszĂŞ, Âże bardzo miÂło bĂŞdĂŞ Was wspominaĂŚ i cieszĂŞ siĂŞ, Âże mogÂłam Was poznaĂŚ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

}{ypnosea pisze:Moim zdaniem niepotrzebnie sobie zaprz¹tasz g³owê :D Black Jack '62 ma objawy typowe dla odrzuconego samca :devil: Tak niewiele mu do tego by³o trzeba, ¿eby zacz¹³ siê wyrywaÌ z sieci ;) Nawet nie chcê sobie wyobra¿aÌ, co by³oby, gdyby ca³a rzecz rozgrywa³a siê w rzeczywistoœci, a nie za poœrednictwem internetowych ³¹czy? :hahaha:
Szanowna Pani :D Brak zrozumienia drugiej strony i niechĂŞĂŚ do dialogu u jednej ze stron bardzo czĂŞsto bywa powodem rozpadu takiego, czy innego ''zwiÂązku'' :D

Tylko dyskusja, zrozumienie i gotowoœÌ pójœcia na ustêpstwa (jeœli zajdzie koniecznoœÌ) mo¿e byÌ kluczem do demistyfikacji widzenia wizji tego¿ ''zwi¹zku'' oczami drugiej strony ;) My mamy zadanie powielokroÌ utrudnione, jako osoby nie maj¹ce mo¿liwoœci ''startu'' z pozycji rozlokowanej bezpoœrednio przy Agatcie :? Dlatego nie dziwota, i¿ zaprz¹tamy sobie g³owê tym, co jej milczenie w pewnych sprawach mo¿e oznaczaÌ i jak rzutuje na nasze ''relacje'' :mhm:
not that kind pisze:Ale w razie czego, to ja juÂż dziÂś Wam piszĂŞ, Âże bardzo miÂło bĂŞdĂŞ Was wspominaĂŚ i cieszĂŞ siĂŞ, Âże mogÂłam Was poznaĂŚ :D
Wszyscy tu jesteÂśmy jak rodzina ;( SkÂąd wiĂŞc to poczucie osierocenia? ;(
notko! :) Ja Ciebie teÂż bĂŞdĂŞ Âżarliwie wspominaÂł :) Potrafisz jak maÂło kto zatrzymaĂŚ w sekundzie moment przecudownego powÂściÂągania siĂŞ Agatty :szalony:
DziĂŞkujĂŞ Ci za wszystko juÂż dziÂś :*
..z wielkim bĂłlem.. ;(

Jak wyÂżej :]
Wpierw jednak, przed podjêciem radykalnych kroków, trzeba sytuacjê zaistnia³¹ wyjaœniÌ :]

Wszelako nigdy nie przepada³em za poczuciem ci¹¿enia drugiej osobie jako kamieù uwi¹zany u szyi ;)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:WyjaÂśnijcie koniecznie tĂŞ sprawĂŞ :D
MoÂże jak traficie z pytaniem, jesli Agata nie Âżyczy sobie takiej ''sÂławy'', to odpisze i odpowie na pytanie po piĂŞciu minutach? :D

Ale w razie czego, to ja juÂż dziÂś Wam piszĂŞ, Âże bardzo miÂło bĂŞdĂŞ Was wspominaĂŚ i cieszĂŞ siĂŞ, Âże mogÂłam Was poznaĂŚ :D
O boÂże :shock: ??!! notka przecieÂż w gruncie rzeczy Ty juÂż z gĂłry zaÂłoÂżyÂłaÂś na podstawie naszych , Blacka szczegĂłlnie doÂświadczeĂą , Âże nasze dni tutaj sÂą policzone :shock: !!

Ja tak nie chcĂŞ ;( !!!!!!!!!
Alchemik pisze:Tylko dyskusja, zrozumienie i gotowoœÌ pójœcia na ustêpstwa(...)
no to pĂłjdÂźmy na ustĂŞpstwo poprzestaĂąmy na tym , co wiemy i niech bĂŞdzie tak jak byÂło kiedyÂś :rydzyk: !! :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:Wpierw jednak, przed podjêciem radykalnych kroków, trzeba sytuacjê zaistnia³¹ wyjaœniÌ :]

Wszelako nigdy nie przepada³em za poczuciem ci¹¿enia drugiej osobie jako kamieù uwi¹zany u szyi ;)
Tak na dobrÂą sprawĂŞ, to tworzymy niezÂły naszyjnik z nie do koĂąca oszlifowanych kamieni :D
ÂŻyczĂŞ powodzenia w rozwikÂływaniu zagadek i dylematĂłw :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Wystopujcie :stop: Na poÂżegnania jeszcze przyjdzie czas :D
ZresztÂą ja tak nie lubiĂŞ poÂżegnaĂą, Âże zniknĂŞ jak bĂŞdzie trzeba bez sÂłowa :devil:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Tylko dyskusja, zrozumienie i gotowoœÌ pójœcia na ustêpstwa(...)
no to pĂłjdÂźmy na ustĂŞpstwo poprzestaĂąmy na tym , co wiemy i niech bĂŞdzie tak jak byÂło kiedyÂś :rydzyk: !! :rozglada:
Tu nie chodzi o to, Âże ja ... my nie potrafimy byĂŚ ustĂŞpliwi :D Ja dla Agaty jestem w stanie wyrzec siĂŞ wielu rzeczy ... wiem, Âże to brzmi trochĂŞ niedorzecznie, ale tak jest ;)
Problem w tym, Âże ja nie wiem, czym tak wÂłaÂściwie spowodowane jest takie a nie inne zachowanie Agaty? :neutral:
ByĂŚ moÂże, tak jak sugeruje Al, fakt posiadania sporej iloÂści fanĂłw jest dla niej czymÂś w rodzaju kamienia uwiÂązanego u szyi :roll: ChciaÂłbym to wyjaÂśniĂŚ. Tyle tylko chcĂŞ. Czy to tak wiele?
Mam zamiar podj¹Ì próbê wyjaœnienia tej sprawy :] Dopóki Agata nie jest jeszcze tak wielk¹ gwiazd¹, która nie czytuje i nie odpisuje na listy :D
Wy, jeœli macie ochotê, te¿ zachêcam :) ¯ebyœcie póŸniej nie zarzucali mi bezpodstawnie nieudacznikowatoœci, mianipulatorstwa, wyolbrzymiania sprawy :]

PS }{ypnosea - a skÂąd Ty moÂżesz wiedzieĂŚ jak zachowuje siĂŞ odrzucony samiec? :devil:
Zapewniam CiĂŞ, Âże moje zachowanie, to jedynie namiastka tego, jak potrafi zareagowaĂŚ w sytuacji odrzucenia rzeczony samiec :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Black Jack '62 pisze:Wystopujcie :stop: Na poÂżegnania jeszcze przyjdzie czas :D
ZresztÂą ja tak nie lubiĂŞ poÂżegnaĂą, Âże zniknĂŞ jak bĂŞdzie trzeba bez sÂłowa :devil:
Ech, miĂŞczak :D Pewnie byÂś ryczaÂł i w konsekwencji i tak nie odszedÂł? :D wiĂŞc lepiej bez sÂłowa... wiesz, to teÂż taka postawa tchĂłrza :spiewa:

To juÂż jest koniec...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Gdyby nie to , Âże to forum dziaÂła jakby chciaÂło a nie mogÂło i gdyby sytuacja z AgatkÂą byÂła jasna , to Âżycie byÂłoby takie proste :szalony: !!

Nie no te cpasy z AgatkÂą wymachujÂącÂą dÂługopisem sÂą debeÂściaki :lol2: !! :brawa: konkurowaĂŚ z nimi mogÂą tylko te uÂśmiechniĂŞte :szalony: !!
not that kind pisze:
Black Jack '62 pisze:Wystopujcie :stop: Na poÂżegnania jeszcze przyjdzie czas :D
Ech, miĂŞczak :D Pewnie byÂś ryczaÂł i w konsekwencji i tak nie odszedÂł? :D wiĂŞc lepiej bez sÂłowa... wiesz, to teÂż taka postawa tchĂłrza :spiewa:
ÂŁatwo przejmuje siĂŞ cudze zachowania :devil: !!

Black Jack '62 pisze:Mam zamiar podj¹Ì próbê wyjaœnienia tej sprawy :] Dopóki Agata nie jest jeszcze tak wielk¹ gwiazd¹, która nie czytuje i nie odpisuje na listy :D
Wy, jeœli macie ochotê, te¿ zachêcam :) ¯ebyœcie póŸniej nie zarzucali mi bezpodstawnie nieudacznikowatoœci, mianipulatorstwa, wyolbrzymiania sprawy :]
No ale musimy siĂŞ umĂłwiĂŚ , kto pierwszy pisze , Âżeby Agatki nie przytÂłoczyĂŚ mailami -stopniowo prĂłbujemy -nie lawinowo :stop: !! Bo faktycznie teraz ÂżyjĂŞ pod wiĂŞkszÂą niÂż kiedykolwiek presjÂą , wiĂŞc nie chciaÂłbym jej przysparzaĂŚ zmartwieĂą :rozglada: !!

Na pierwszy ogieù idzie Black :D !! Jak polegnie, to ........ gdzieœ po tygodniu albo po roku lepiej :lol2: zaczniemy typowaÌ resztê i dalsz¹ kolejnoœÌ w rezultacie ustalimy póŸniej gdzieœ po 15 latach :spiewa: !! Zobaczymy czy bêdziemy odpadaÌ ;( ??
To juÂż jest koniec...
ale tylko na dziÂś :rydzyk: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:WyjaÂśnijcie koniecznie tĂŞ sprawĂŞ :D

O boÂże :shock: ??!! notka przecieÂż w gruncie rzeczy Ty juÂż z gĂłry zaÂłoÂżyÂłaÂś na podstawie naszych , Blacka szczegĂłlnie doÂświadczeĂą , Âże nasze dni tutaj sÂą policzone :shock: !!

Ja tak nie chcĂŞ ;( !!!!!!!!!
..decyzja o odejœciu st¹d to chyba by³aby najtrudniejsza decyzja jak¹ kiedykolwiek w moim dotychczasowym ¿yciu musia³bym podj¹Ì :uhh:
..ale nigdy w Âżyciu nie chciaÂłbym przeciwstawiaĂŚ siĂŞ Agatce i jej woli :nie:
..dlatego nie chcê znaleŸÌ siê w kropce :neutral:

..bêdê musia³ znaleŸÌ wyjœcie - dos³ownie i w przenoœni :uhh:

..mam nadziejĂŞ Âże jednak nigdy nie bĂŞdĂŞ musiaÂł :rydzyk:
Nie no te cpasy z AgatkÂą wymachujÂącÂą dÂługopisem sÂą debeÂściaki :lol2: !! :brawa: konkurowaĂŚ z nimi mogÂą tylko te uÂśmiechniĂŞte :szalony: !!
..i ÂżyĂŚ bez tych capsĂłw :uhh:

..na razie wolĂŞ sobie tego nie wyobraÂżaĂŚ :uhh:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Uda mi siĂŞ coÂś napisaĂŚ, czy nie uda :> Uda, nie uda ........ :>

PrĂłbujĂŞ :D

ChÂłopaczyska i ....... dziewuszyska - poniewaÂż my, drogie panie, teÂż jesteÂśmy w ,,aferĂŞ'' poniekÂąd umaczane :D ZÂłoÂżyÂło siĂŞ tu kilka wpisĂłw ;)
Ja tam nie jestem taka interpretatorka ludzkich zachowaĂą i odruchĂłw jak Black, mimo, Âże mamy tych samych rodzicĂłw :devil: , ale sprawy z tajemniczoÂściÂą Agatki, moÂżna rzec, Âże aÂż do bĂłlu, trochĂŞ nie rozumiem :D

I byÂłabym Wam bardzo wdziĂŞczna, a najbardziej temu, komu uda siĂŞ rozwikÂłaĂŚ zagadkĂŞ, za wyjaÂśnienie caÂłej sytuacji i puszczenia w niebyt myÂśli o odchodzeniu z tego miejsca :D

No :stop: chyba, Âże Agata sobie tego zaÂżyczy, to wtedy..... pozostanÂą mi tylko te dwa inne wÂątki, w ktĂłrych siĂŞ udzielam :lol2:

W kontekÂście dzisiejszego Poranka......
Ciemne tonacje przewaÂżaÂły, a nie muszĂŞ pisaĂŚ jak szaÂłowo zgrywajÂą siĂŞ one z brÂązem oczu Agaty? :D Momentami teÂż idealnie komponowaÂły siĂŞ z nastrojem :lol: WÂłaÂściwie to nastrĂłj u Agaty dzisiaj byÂł taki jakby go posadziĂŚ na huÂśtawce :devil:
Raz lepszy, a raz gorszy ;) Jak to u kobiety ;) ale daleka jestem od szukania przyczyn :stop:
Dziwne, Âże nie podrasowaÂło Agatki zdanie, ktĂłre wypowiedziaÂł J. KuÂźniar w kontekÂście fanĂłw Agaty, ktĂłrzy piszÂą do niego :>
Jej to chyba jednak nic, co ma zwiÂązek z fanami nie wzrusza :devil:

No dobra, moÂże jutro bĂŞdzie weselsza :D

Pod warunkiem, Âże oczywiÂście nie zdaje sobie sprawy z tego, jakÂą ,,bombĂŞ'' fani dla niej szykujÂą :lol:
Ech, ÂżartujĂŞ sobie :D To tylko o ,,kapiszon'' chodzi :lol:

Agatko - gÂłowa do gĂłry :*
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Uda mi siĂŞ coÂś napisaĂŚ, czy nie uda :> Uda, nie uda ........ :>

PrĂłbujĂŞ :D
..udaÂło siĂŞ :*

I byÂłabym Wam bardzo wdziĂŞczna, a najbardziej temu, komu uda siĂŞ rozwikÂłaĂŚ zagadkĂŞ, za wyjaÂśnienie caÂłej sytuacji i puszczenia w niebyt myÂśli o odchodzeniu z tego miejsca :D
..jakie to byÂły te nagrody dla zasÂłuÂżonych na forum :?: :)

..statuetka Agatki z brÂązu :?: :)

..przyznamy :)

..mam nadziejĂŞ :neutral:

Dziwne, Âże nie podrasowaÂło Agatki zdanie, ktĂłre wypowiedziaÂł J. KuÂźniar w kontekÂście fanĂłw Agaty, ktĂłrzy piszÂą do niego :>
Jej to chyba jednak nic, co ma zwiÂązek z fanami nie wzrusza :devil:
..moÂże nie sÂłyszaÂła :?:
..bo to po serwisie byÂło :uhh:
No dobra, moÂże jutro bĂŞdzie weselsza :D

Pod warunkiem, Âże oczywiÂście nie zdaje sobie sprawy z tego, jakÂą ,,bombĂŞ'' fani dla niej szykujÂą :lol:
Ech, ÂżartujĂŞ sobie :D To tylko o ,,kapiszon'' chodzi :lol:

Agatko - gÂłowa do gĂłry :*
..i fani Agatki gÂłowa do gĂłry :)
ODPOWIEDZ