Uda mi siĂŞ coÂś napisaĂŚ, czy nie uda :> Uda, nie uda ........ :>
PrĂłbujĂŞ
ChÂłopaczyska i ....... dziewuszyska - poniewaÂż my, drogie panie, teÂż jesteÂśmy w ,,aferĂŞ'' poniekÂąd umaczane

ZÂłoÂżyÂło siĂŞ tu kilka wpisĂłw
Ja tam nie jestem taka interpretatorka ludzkich zachowaĂą i odruchĂłw jak Black, mimo, Âże mamy tych samych rodzicĂłw :devil: , ale sprawy z tajemniczoÂściÂą Agatki, moÂżna rzec, Âże aÂż do bĂłlu, trochĂŞ nie rozumiem
I byÂłabym Wam bardzo wdziĂŞczna, a najbardziej temu, komu uda siĂŞ rozwikÂłaĂŚ zagadkĂŞ, za wyjaÂśnienie caÂłej sytuacji i puszczenia w niebyt myÂśli o odchodzeniu z tego miejsca
No :stop: chyba, Âże Agata sobie tego zaÂżyczy, to wtedy..... pozostanÂą mi tylko te dwa inne wÂątki, w ktĂłrych siĂŞ udzielam
W kontekÂście dzisiejszego Poranka......
Ciemne tonacje przewaÂżaÂły, a nie muszĂŞ pisaĂŚ jak szaÂłowo zgrywajÂą siĂŞ one z brÂązem oczu Agaty?

Momentami teÂż idealnie komponowaÂły siĂŞ z nastrojem

WÂłaÂściwie to nastrĂłj u Agaty dzisiaj byÂł taki jakby go posadziĂŚ na huÂśtawce :devil:
Raz lepszy, a raz gorszy

Jak to u kobiety

ale daleka jestem od szukania przyczyn :stop:
Dziwne, Âże nie podrasowaÂło Agatki zdanie, ktĂłre wypowiedziaÂł J. KuÂźniar w kontekÂście fanĂłw Agaty, ktĂłrzy piszÂą do niego :>
Jej to chyba jednak nic, co ma zwiÂązek z fanami nie wzrusza :devil:
No dobra, moÂże jutro bĂŞdzie weselsza
Pod warunkiem, Âże oczywiÂście nie zdaje sobie sprawy z tego, jakÂą ,,bombĂŞ'' fani dla niej szykujÂą
Ech, ÂżartujĂŞ sobie

To tylko o ,,kapiszon'' chodzi
Agatko - gÂłowa do gĂłry :*