Hubert Urbański

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Maciek pisze:Je¿eli nagle ktoœ z Was stwierdza, ¿e "straci³ do niego szacunek", bo dowiedzia³ siê o ¿¹danych przez niego "niebotycznych" sumach - i to tylko na podstawie artyku³ów w "Fakcie" czy "SE" - to ja siê pytam: co to jest za Ÿród³o?
Jak dla mnie to nie jest ¿adne ¿ród³o, 90% artyku³ów, które tam zamiejszczaj¹ s¹ wyssane z palca, albo grubo zmanipulowane. Co gorsza nawet gdy w jakiejœ plotce jest ziarnko prawdy (a uwierzcie w ostatnich czasach to co robi¹ tabloidy z farbowaniem rzeczywistoœci, to stare porzekad³o odchodzi w zapomnienie, ¿e w ka¿dej prawdzie jest ziarnko prawdy) to oni ju¿ tak odpowiednio opatrz¹ to w komentarze i swoje 50 a nie 5 groszy, ¿e dostajemy informacjê kompletnie inn¹ ni¿eli ta, któr¹ jest oficjalne stanowisko jednej ze stron, a w tym przypadku TVN. Wiadomo, ¿e posz³o o finanse, ale co dalej, kto ile chcia³ daÌ, kto ile oferowa³ nic wiêcej nie wiadomo... Dlatego czasami warto siê powstrzymaÌ z przedwczesnym wieszaniem psów na kimœ, bo za chwile okazuje siê, ¿e ten ktoœ nie jest a¿ tak winny jakby siê mog³o zdawaÌ. Dlatego...:
Maciek pisze:Mniej juÂż zgadzam siĂŞ z TobÂą, Niko, w tej kwestii:
Nika pisze:Teraz tylko patrzeÌ, kiedy Urbaùski pojawi siê na ok³adce, któegoœ z poczytnych magazynów z wywiadem na wy³¹cznoœÌ. Bo za³o¿ê siê, ¿e od pi¹tku wszystkie kolorowe pisma tocz¹ za¿arty bój o taki wywiad z nim. Pytanie tylko czy udzieli go komuœ, i jeœli udzieli to na ile uroni r¹bka tajemnicy od swojej strony medalu.
Nie, UrbaĂąski nie pojawi siĂŞ na takiej okÂładce. I jestem niemal pewien, Âże bĂŞdzie podobnie, jak w przypadku pytaĂą o rzekomy rozwĂłd z ÂżonÂą - tego typu pytanie dziennikarza bĂŞdzie po prostu ostatnim. :cicho: :tanczy:
uwa¿am, ¿e przez to ca³e zamieszanie, które g³ównie podsyci³y do czerwonoœci wszêdobylskie tabloidy i wtóruj¹ce im tabloidowe stronki internetowe, Hubert byÌ mo¿e zdecyduje siê, aby choÌ trochê "oczyœciÌ" swoje imiê i przedstawi swoj¹ wersjê wydarzeù.
Wiem, Âże trudno go na mĂłwiĂŚ na taki wywiad, bo pamiĂŞtam, Âże wczesniej tak jak to wspomniaÂł Maciek, Hubert wolaÂł przybieraĂŚ strategie milczenia niÂżeli wypowiadania siĂŞ to tu i tam. Ale tym razem sytuacja jest nieco odmienna, jego imiĂŞ zostaÂło mocno nadszarpniĂŞte, i kto wie czy nie da siĂŞ namĂłwiĂŚ na jakiÂś wywiad, niekoniecznie okÂładkĂŞ.
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

SÂą nowe informacje na temat Huberta UrbaĂąskiego;

Z poratlu Media 2 :/
W miniony weekend media obiegÂła plotka, Âże Hubert UrbaĂąski ma poprowadziĂŚ popularny teleturniej "Milionerzy" w telewizji Polsat. Okazuje siĂŞ, informacja ta jest wyssana z palca. Dyrektor programowa Polsatu zaprzecza tym rewelacjom.
- Hubert UrbaĂąski nie bĂŞdzie prowadziÂł w Polsacie Âżadnego nowego programu - mĂłwi tabloidowi Fakt Nina Terentiew, odpowiedzialna za kwestie programowe w Polsacie. To komentarz do informacji na temat powrotu na wizjĂŞ "MilionerĂłw".

Z kolei sam prezenter na stronach internetowych zamieÂściÂł informacjĂŞ, Âże zaskoczy widzĂłw udziaÂłem w nowych projektach. Na razie brak konkretnych informacji na ten temat.

Ciekawe.. nowe projekty ... moÂże jednak Hubert "wrĂłci" do taĂąca ...ale, na lodzie .
NOWA ERA W TVN
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

O tym, Âże nie pojawi siĂŞ w Polsacie wiadomo byÂło od poczÂątku. TVP mimo zapowiedzi nie zÂłoÂżyÂła mu Âżadnej propozycji. Stawiam wiĂŞc na Murdocha, ktĂłry Hubertowi na pewno jest w stanie zapÂłaciĂŚ ogromnÂą sumĂŞ, Âżeby tylko mieĂŚ u siebie takÂą gwiazdĂŞ - w koĂącu taka okazja siĂŞ prĂŞdko nie powtĂłrzy.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

Faktomaniak pisze:SÂą nowe informacje na temat Huberta UrbaĂąskiego;

Z poratlu Media 2 :/
W miniony weekend media obiegÂła plotka, Âże Hubert UrbaĂąski ma poprowadziĂŚ popularny teleturniej "Milionerzy" w telewizji Polsat. Okazuje siĂŞ, informacja ta jest wyssana z palca. Dyrektor programowa Polsatu zaprzecza tym rewelacjom.
- Hubert UrbaĂąski nie bĂŞdzie prowadziÂł w Polsacie Âżadnego nowego programu - mĂłwi tabloidowi Fakt Nina Terentiew, odpowiedzialna za kwestie programowe w Polsacie. To komentarz do informacji na temat powrotu na wizjĂŞ "MilionerĂłw".

Z kolei sam prezenter na stronach internetowych zamieÂściÂł informacjĂŞ, Âże zaskoczy widzĂłw udziaÂłem w nowych projektach. Na razie brak konkretnych informacji na ten temat.

Ciekawe.. nowe projekty ... moÂże jednak Hubert "wrĂłci" do taĂąca ...ale, na lodzie .

co on ma byĂŚ w polsacie?! boÂże... w takim razie polsat zyska a tvn straci dobrego prowadzÂącego co prawda na jego Âżyczenie

mam nadzieje, Âże to tylko plotki
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Jakbyœ by³a na bie¿¹co to byœ wiedzia³a, ¿e Nina Terentiew to zdementowa³a...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Hubert UrbaĂąski nadal jest w TVN... ale tylko w najnowszej reklamie Banku Millenium Prestige :D
pawell

MiesiÂąc bez pracy wiĂŞc trzeba byÂło jakoÂś zarobiĂŚ. :D

A dzisiejszy "Fakt" podaje informacjĂŞ, iÂż Hubert UrbaĂąski bĂŞdzie goÂściem "DzieĂą Dobry TVN" z okazji 10. urodzin TVN. :roll:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

A coÂś jeszcze napisali ciekawego?
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
pawell

Najciekawsza w tym by³a w³aœnie ta wiadomoœÌ, ¿e bêdzie goœciem. Ale dla ka¿dego co inne jest ciekawe, wiêc cytujê ca³oœÌ informacji z w/w brukowca:
Fakt pisze:Hubert UrbaĂąski wrĂłci na stare Âśmieci do TVN-u

Hubert UrbaĂąski ponownie odwiedzi siedzibĂŞ TVN. Jego wizyta bĂŞdzie jednak bardzo krĂłtka, bo dziennikarz bĂŞdzie tylko goÂściem "DzieĂą Dobry TVN". Po tym jak Hubert UrbaĂąski dostaÂł wypowiedzenie, nie pojawiÂł siĂŞ wiĂŞcej na korytarzach stacji. Teraz bĂŞdzie miaÂł okazjĂŞ odwiedziĂŚ stare Âśmieci. Wszystko z okazji 10. urodzin telewizji, na ktĂłre zapraszane znane twarze TVN-u. A nikt nie ma wÂątpliwoÂści, Âże dziennikarz byÂł gwiazdÂą stacji. To przecieÂż z nim kojarzone sÂą takie hity jak "Milionerzy", "Jestem jaki jestem" czy ostatnie edycje "TaĂąca z gwiazdami".
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Onet.pl pisze:"Hubert UrbaĂąski straciÂł pracĂŞ, a zarabia krocie" - informuje jeden z dziennikĂłw.

Zdaniem gazety, by³y prezenter telewizji TVN zarabia krocie, wystêpuj¹c w roli prowadz¹cego na ró¿nego rodzaju imprezach.

"O takim bezrobociu marzy chyba kaÂżdy. Zamiast staĂŚ w kolejce do poÂśredniaka, Hubert UrbaĂąski chaÂłturzy na prawo i lewo" - pisze "Fakt".

Dziennik wylicza, Âże kilka godzin pracy popularnego prezentera kosztuje 15 tysiĂŞcy zÂłotych, dziĂŞki czemu Hubert UrbaĂąski miesiĂŞcznie jest w stanie zarobiĂŚ nawet 100 tysiĂŞcy.

"Z mikrofonem w dÂłoni bryluje w towarzystwie, rzuca dowcipami albo opowiada o produkcie, ktĂłry jest promowany. Potem bankiet, kolacyjka i do domu" - czytamy w gazecie.
pawell

Jak podaje "Fakt" Hubert UrbaĂąski wraca do TVN i bedzie prowadziÂł "MilionerĂłw:
Hubert UrbaĂąski wraca do TVN. Gwiazdor ma poprowadziĂŚ znany, choĂŚ juÂż nieemitowany teleturniej o nazwie "Milionerzy" - pisze "Fakt". Gazeta pisze, Âże UrbaĂąski nie ma szans na prowadzenie nowej edycji "TaĂąca z gwiazdami". Jego odejÂście z tego programu i z samej stacji odbyÂło siĂŞ bowiem w atmosferze skandalu.

Urbaùski wylecia³ z TVN, bo za¿¹da³ 200 tysiêcy miesiêcznie za prowadzenie "Taùca z gwiazdami". Producenci programu nie chcieli siê na to zgodziÌ. Teraz stacja chce wznowiÌ na pocz¹tku przysz³ego roku emisjê popularnego teleturnieju "Milionerzy". "Fakt" dowiedzia³ siê, ¿e Urbaùski otrzyma³ propozycjê prowadzenia "Milionerów".
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Hubert nie poprowadzi "Milionerów", ani kolejnej edycji "Taùca z gwiazdami", ale wraca do TVN. Powiedzia³, ¿e chce siê wcieliÌ w rolê dziennikarza - z jednej strony chce byÌ Anit¹ Werner, a z drugiej Wojciechem Cejrowskim. Bêdzie prowadzi³ nowy program podró¿niczy, pierwszy odcinek zosta³ ju¿ nagrany i ponoÌ kosztowa³o to TVN maj¹tek. Hubert zosta³ zaproszony do rezydencji polskiego biznesmena (nie pamiêtam nazwiska) za³o¿yciela Fashion TV i zosta³ tam bardzo hucznie przyjêty. Ca³y program bêdzie polega³ na tym, ¿e Hubert bêdzie jeŸdzi³ po najpopularniejszych i najniebezpieczniejszych zak¹tkach ziemi i zdawa³ z nich relacje.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

A skÂąd ta informacja?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tyle, Âże o tym wiadomo juÂż od koĂąca "Wyprawy Robinson". Na pewno nie bĂŞdzie to w Âżaden sposĂłb koligowaÂło z "Milionerami". Hubert od zawsze powtarza, Âże chce wrĂłciĂŚ do tego programu.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Marcin pisze:Na pewno nie bĂŞdzie to w Âżaden sposĂłb koligowaÂło z "Milionerami".
Koligowa³oby i to bardzo. "Milionerzy" s¹ nagrywani przez ca³y tydzieù, a jeden sezon programu podró¿niczego nagrywa siê przez kilka dobrych miesiêcy. W¹tpiê, by miêdzy podró¿¹ z Afryki do Chin Hubert "wpada³" na kilka dni do Warszawy i nagrywa³ "Milionerów". W koùcu kiedyœ trzeba odpocz¹Ì, prezenter to nie robot.
r_r16 pisze:A skÂąd ta informacja?
"Super TV", ale nie ten aktualny numer, tylko poprzedni. ;)
ODPOWIEDZ