Joasiu nie bĂłj siĂŞ tego wilkoÂłaka :nie:

I powiedziaÂła zapraszam na jutro-zrozumiaÂłem w swoim imieniu ale tak to jak wiadomo Joasia nam zadania nie uÂłatwi

Moderator: Łukasz
Ja za to j¹ wczoraj widzia³em po PzP podczas M24, sta³a i gada³a z kimœ tam przy stanowisku, gdzie s¹ serwisy ddtvn :tanczy: PóŸniej wziê³a komórke i zaczê³a rozmawiaÌ :uhh:A ja wiedzia³em ,¿e bêdzie bo widzia³em rano Ja w tle dos³ownie na 2 minuty w³¹czy³em telewizor,a teraz 0 17:10 ledwo zd¹¿y³em-tak wiêc 100% jak mia³em w³¹czony tvn24 to by³a Joasia Ale nie chwale siê-nic z tych rzeczy
Jakby co to jÂą obronimyJoasiu nie bĂłj siĂŞ tego wilkoÂłaka
Czyli Joasia bĂŞdzie i w sobote :jupi:I powiedziaÂła zapraszam na jutro-zrozumiaÂłem w swoim imieniu ale tak to jak wiadomo Joasia nam zadania nie uÂłatwi I za to JÂą lubie
Specjalnie siê tak ubra³a ¿eby nas denerwowaÌ przechadzaj¹c siê po studioJa za to j¹ wczoraj widzia³em po PzP podczas M24, sta³a i gada³a z kimœ tam przy stanowisku, gdzie s¹ serwisy ddtvn PóŸniej wziê³a komórke i zaczê³a rozmawiaÌ
ÂŁatwo jÂą byÂło wypatrzeĂŚ w tym czerwonym stroju
No pewnie,Âże tak :tanczy: ÂŻaden wilkoÂłak Nam nie straszny :nie:Jakby co to jÂą obronimy
Zgadzam siĂŞ,ale i tak lepsze to niÂż tak jak w tamtym tygodniu gdy byÂła tylko 3 dni a zaskoczyÂła nas najwyÂżej in minusCzyli Joasia bĂŞdzie i w sobote
Ale troche szkoda, Âże przestaÂła nas zaskakiwaĂŚ
To miaÂło swĂłj urok
Ja wczoraj by³em na ni¹ mi³o zdenerwowany, kiedy mia³em mo¿liwoœÌ nadprogramowego popatrzenia sobie na Joasie :tanczy: :tanczy:Specjalnie siê tak ubra³a ¿eby nas denerwowaÌ przechadzaj¹c siê po studio
To tak jak ten czerwony punkt (Kaczmarek) z konferencji Prokuratury
Ona czĂŞsto zagadana-wiĂŞc kontaktowa dziewczyna-przynajmniej w pracy
Ale jak tak patrzĂŞ na tego capsa z przeraÂżonÂą JoasiÂą to aÂż siĂŞ boje tego wilkoÂłaka :oNo pewnie,Âże tak ÂŻaden wilkoÂłak Nam nie straszny
No napewno tak lepiej :aniol: Aczkolwiek, marzy mi sie DnÂŻ z JoasiÂą :rydzyk:Zgadzam siĂŞ,ale i tak lepsze to niÂż tak jak w tamtym tygodniu gdy byÂła tylko 3 dni a zaskoczyÂła nas najwyÂżej in minus
OÂświetleniowcy nam zaoferowali JoasiĂŞ by night :tanczy: :tanczy:Faktycznie oÂświetlenie inne dziÂś byÂło-Joasia sie musiaÂła przebijac do Nas z mroku
Taka zabawa w kotka i myszkeJa wczoraj by³em na ni¹ mi³o zdenerwowany, kiedy mia³em mo¿liwoœÌ nadprogramowego popatrzenia sobie na Joasie
PotwierdzamAcha, i Âżeby nie byÂło- nie widziaÂłem, Âżeby niczym furiatka wymachiwaÂła Âłapkami
Strach ma wieeelkie oczyAle jak tak patrzĂŞ na tego capsa z przeraÂżonÂą JoasiÂą to aÂż siĂŞ boje tego wilkoÂłaka
Ja teÂż :hmm: :hmm: Kto by pomyÂślal,Âże tacy z nas romantyczni rycerze :spiewa:No ale dla niej to ja bym siĂŞ rzuciÂł wilkoÂłakowi na poÂżarcie
Weekend to jedyna ralna szansa-ale znajÂąc Âżycie pewnie bĂŞdzie miec wolneAczkolwiek, marzy mi sie DnÂŻ z JoasiÂą
BÂłyszczaÂła by na caÂłe studio :tanczy:OÂświetleniowcy nam zaoferowali JoasiĂŞ by night
Fajnie by wyglÂądaÂła w Dpd, w takiej ciemnej scenerii
Kupuje toCo byÂś powiedziaÂł na 3xtydz. PzP a w weekendy Dpd
Podsumowanie Dnia jest zwykÂłe :uhh: :uhh: Ale moÂże z czasem coÂś pomyÂślÂą nad nowosciami :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:Fajnie by byÂło, tylko najpierw niech wrzucÂą ten magazyn w weekendy bo narazie jakoÂś sobota i niedziela sÂą wyciĂŞte z tygodnia
Tyle, Âże my nie moÂżemy zÂłapaĂŚ Naszej MyszkiTaka zabawa w kotka i myszke No ale w pozytywnym tego sÂłowa znaczeniu
Ale nie takie gwiazdorskie :stop: :stop: ChodziÂło zapewne o poprawienie fryzury :tanczy: :tanczy:Potwierdzam Jedyny taki gest Âżywszy to potrzÂąsanie gÂłowÂą-mile widziane dodam
No jak teraz 5 dni ma pracujÂących to weekend na pewno bĂŞdzie wolnyWeekend to jedyna ralna szansa-ale znajÂąc Âżycie pewnie bĂŞdzie miec wolne
Ja koniecznie zamawiam coÂś specjalnego dla Joasi :rydzyk:Podsumowanie Dnia jest zwykÂłe Ale moÂże z czasem coÂś pomyÂślÂą nad nowosciami
arczi pisze:Tyle, Âże my nie moÂżemy zÂłapaĂŚ Naszej Myszki
Tak-bo Joasia zawsze poprawia fryz 'na bierzÂąco' :tanczy:Ale nie takie gwiazdorskie ChodziÂło zapewne o poprawienie fryzury
Nic nam nie zostaje jak czekaĂŚ grzecznie :rydzyk:No jak teraz 5 dni ma pracujÂących to weekend na pewno bĂŞdzie wolny
MoÂże w kolejny weekend
ZamĂłwienie-miejmy nadziejĂŞ-przyjeteJa koniecznie zamawiam coÂś specjalnego dla Joasi
Na szczĂŞscie czasem Joasia ma troche serca dla nas i pokaÂże siĂŞ na chwilke w swoim magazynie :tanczy: :tanczy:MoÂżemy tylko prĂłbowaĂŚ-ale to takie bez sensu w sumie
No bo przecieÂż w studio wiejÂą tak silne wiarty, Âże fryzura moÂże mocno ucierpieĂŚTak-bo Joasia zawsze poprawia fryz 'na bierzÂąco'
Narazie siĂŞ AÂśki doczekaliÂśmy w PzP :jupi:Nic nam nie zostaje jak czekaĂŚ grzecznie
Mówisz maszP.S Nie wiem czy bede móg³ ogl¹daÌ PzP Wiêc jak ktoœ mo¿e to niech zrobi jak¹œ fotorelacje
A ja bede bo nie widziaÂłemNa szczĂŞscie czasem Joasia ma troche serca dla nas i pokaÂże siĂŞ na chwilke w swoim magazynie
Ja nie bĂŞdĂŞ narzekaĂŚ, zwÂłaszcza, Âże dziÂś wyglÂąda bardzo fajnie i w marynarce z ktĂłtkimi rĂŞkawami
Zawsze Jej to wychodzi :brawa: Pewnie ma jakies tajemne metody-ale to dla Nas jest niedostepne-My widzimy EFEKTNo bo przecieÂż w studio wiejÂą tak silne wiarty, Âże fryzura moÂże mocno ucierpieĂŚ
Joasi nie zadowoli byle co, zawsze chce wyglÂądaĂŚ zjawiskowo
Dziêki wielkie :rydzyk: :rydzyk: ¿ebyœmy tak mogli na Joasie wp³yn¹Ì na zasadzie 'mówisz masz'Mówisz masz
Ta marynareczka jest tak samo niebanalna jak sama Joasia :tanczy: :tanczy:A ja bede bo nie widziaÂłem Ale po tym co tu widze to juÂż mi lÂżej na sercu
Chyba polubie ta marynarĂŞ-nietypowa jest-jak Joasia
Podczas dosyÂłu widzieliÂśmy te jej metody :tanczy: :tanczy:Zawsze Jej to wychodzi Pewnie ma jakies tajemne metody-ale to dla Nas jest niedostepne-My widzimy EFEKT
Moglibyœmy mieÌ w³adzê totaln¹ nas Joasi¹ :devil:Dziêki wielkie ¿ebyœmy tak mogli na Joasie wp³yn¹Ì na zasadzie 'mówisz masz' -marzenie œciêtej g³owy
No nie wiem czy aÂż takarczi pisze:Ta marynareczka jest tak samo niebanalna jak sama Joasia
A coÂś Ty taki promiennyAle juÂż nie narzekaj Wszak Joasia byÂła wczoraj i dziÂś i bĂŞdzie jutro w PzP nadprogramowo Bo powinna skoĂączyĂŚ w Âśrode i znĂłw by jej nie byÂło do poniedziaÂłku, a tak to moÂżna choĂŚ na capsach popodziwiaĂŚ maleĂąstwo
To teraz juÂż kaÂżdy mniej zorientowany forumowicz dowiedziaÂł siĂŞ skÂąd siĂŞ bierze ta fryzura :tanczy: ByÂłbyÂś Âświetnym konweransjerem Joasi-pod warunkiem,Âże potrafiÂłbyÂś siĂŞ skupiĂŚ na tej robociePodczas dosyÂłu widzieliÂśmy te jej metody
Mikrofono- lokĂłwka potrafi zdziaÂłaĂŚ cuda
A czasem te potrzÂąsanie gÂłowÂą i czuprynkÂą mogliÂśmy obserwowaĂŚ w serwisach podczas lotĂłw kamerowych
No nie wiem czy byÂśmy nie zwariowaliMoglibyÂśmy mieĂŚ wÂładzĂŞ totalnÂą nas JoasiÂą
Na papierze-a konkretnie na stronie tvn24-jest i tym i tym :tanczy: Uwierz w toJuÂż nawet wolaÂłbym Joasie- reporterke niÂż Joasie- prezenterke
No chyba rzeczywiÂście przesadziÂłem :hmm: W sumie to ta marynara jak na Joasie to jest caÂłkiem normalna :spiewa: :spiewa:No nie wiem czy aÂż tak Bo jakby tak naprawde chciaÂł stworzyĂŚ marynare dorĂłwnujÂącÂą niebanalnoÂści Joasi to by Elvisowska by mogÂła nie wystarczyĂŚ
Tak, uwierz w to, ¿e to specjalnie dla fanów :devil: :devil:A coœ Ty taki promienny Ale fajnie tak-to siê udziela I nawet przez chwile twór o nazwie 'PzP' nam nie straszny Nadprogramowo powiadasz-tym wiêksza radoœÌ
Badzmy naiwni:to specjalnie dla fanĂłw
StaraÂłbym siĂŞ z caÂłych siÂł :tanczy: :tanczy:To teraz juÂż kaÂżdy mniej zorientowany forumowicz dowiedziaÂł siĂŞ skÂąd siĂŞ bierze ta fryzura ByÂłbyÂś Âświetnym konweransjerem Joasi-pod warunkiem,Âże potrafiÂłbyÂś siĂŞ skupiĂŚ na tej robocie
Ja bym nie chcia³ mieÌ nad ni¹ takiej w³adzy :nie: Ju¿ siê pzryzwyczai³em, ¿e to ona rz¹dzi :hmm:No nie wiem czy byœmy nie zwariowali Ale by nie wyjœÌ na krn¹brnych powiem,¿e My tego nie chcemy absolutnie
A tam i tak dalej Nami Joasia rzÂądzi w pewnym sensie-to zaszczyt mieĂŚ takÂą szefowÂą
No jest tak napisane- to faktNa papierze-a konkretnie na stronie tvn24-jest i tym i tym Uwierz w to
Ale widziaÂłeÂś choĂŚ przez chwile MyszkeNo bo jak to jest, normalnie to poniedziaÂłek-wtorek-Âśroda i do nastĂŞpnego tygodnia. A jak w tym tygodniu musialem wyjechaĂŚ sÂłuÂżbowo na kilka dni poza WarszawĂŞ i telewizjĂŞ pogodlÂądaĂŚ wieczorem w hotelu, to ta siĂŞ rozpĂŞdziÂła
Ja nie zwrĂłciÂłem uwagiA swojÂą drogÂą widzieliÂście te nowe eleganckie czarne spodnie do czerwonej marynarki ?
Do takiej marynarki pasowaÂłaby elegancka, czarna... spĂłdnica
WierzĂŞ-nie jeden raz dawaÂła dowody jaka jest dla nas wspaniaÂłomyÂślna :aniol:Tak, uwierz w to, Âże to specjalnie dla fanĂłw
Porada jest w DnÂż caÂłkiem zdrowy :spiewa: Nie mogÂło by byc tak odwrotnie i jego koleÂżanka zamiast Niego albo z nimA tak na prawde to pewnie po porstu Porada siĂŞ pochorowaÂł i ktoÂś musiaÂł go zastÂąpiĂŚ
MoÂże narazie nie obdzielajmy sie funkcjami-dopiero po wyborach :rozglada:StaraÂłbym siĂŞ z caÂłych siÂł
MĂłgÂłbym teÂż byĂŚ rzecznikiem Joasi np. d/s kontaktu z fanami
I niech tak zostanie :tanczy: Ale My jesteÂśmy dla Niej dobrzyJa bym nie chciaÂł mieĂŚ nad niÂą takiej wÂładzy JuÂż siĂŞ pzryzwyczaiÂłem, Âże to ona rzÂądzi
Nie widziaÂł a wie :devil: No ale na sÂłowo spĂłdnica zwiÂązane z Joasia to ja teÂż trace gÂłowe :uhh: :devil:Ja nie zwrĂłciÂłem uwagi A spĂłdnica jak najbardziej by pasowaÂła
To jak Ci siê chce to zamieœÌ tutaj :rydzyk: :rydzyk: Joasia nie codziennie zak³ada miko³ajow¹ marynarke nr 2 :nie:Odtworzy³em dziœ w nocy nagranie z œrody
MĂłwiÂła,Âże zaprasza na jutro :aniol: A jak Jej na drugi dzien nie ma to mĂłwi "zapraszam w imieniu Jakuba ..."Na czwartek i piÂątek nie ustawiÂłem nagrywarki, no bo skÂąd miaÂłem wiedzieĂŚ
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], marcin3usb, TommyC i 22 gości