Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

A ja wiedzia³em ,¿e bêdzie bo widzia³em rano Ja w tle dos³ownie na 2 minuty w³¹czy³em telewizor,a teraz 0 17:10 ledwo zd¹¿y³em-tak wiêc 100% jak mia³em w³¹czony tvn24 to by³a Joasia :shock: Ale nie chwale siê-nic z tych rzeczy :nie:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Joasiu nie bĂłj siĂŞ tego wilkoÂłaka :nie: :D :arrow:
Obrazek

I powiedziaÂła zapraszam na jutro-zrozumiaÂłem w swoim imieniu ale tak to jak wiadomo Joasia nam zadania nie uÂłatwi :D I za to JÂą lubie :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A ja wiedzia³em ,¿e bêdzie bo widzia³em rano Ja w tle dos³ownie na 2 minuty w³¹czy³em telewizor,a teraz 0 17:10 ledwo zd¹¿y³em-tak wiêc 100% jak mia³em w³¹czony tvn24 to by³a Joasia Ale nie chwale siê-nic z tych rzeczy
Ja za to j¹ wczoraj widzia³em po PzP podczas M24, sta³a i gada³a z kimœ tam przy stanowisku, gdzie s¹ serwisy ddtvn :tanczy: PóŸniej wziê³a komórke i zaczê³a rozmawiaÌ :uhh:
ÂŁatwo jÂą byÂło wypatrzeĂŚ w tym czerwonym stroju :tanczy: :tanczy:
Joasiu nie bĂłj siĂŞ tego wilkoÂłaka
Jakby co to jÂą obronimy :evil:
I powiedziaÂła zapraszam na jutro-zrozumiaÂłem w swoim imieniu ale tak to jak wiadomo Joasia nam zadania nie uÂłatwi I za to JÂą lubie
Czyli Joasia bĂŞdzie i w sobote :jupi:
Ale troche szkoda, Âże przestaÂła nas zaskakiwaĂŚ ;(
To miaÂło swĂłj urok :aniol:
maxxx

Ja za to j¹ wczoraj widzia³em po PzP podczas M24, sta³a i gada³a z kimœ tam przy stanowisku, gdzie s¹ serwisy ddtvn PóŸniej wziê³a komórke i zaczê³a rozmawiaÌ
ÂŁatwo jÂą byÂło wypatrzeĂŚ w tym czerwonym stroju
Specjalnie siĂŞ tak ubraÂła Âżeby nas denerwowaĂŚ przechadzajÂąc siĂŞ po studio :P
To tak jak ten czerwony punkt (Kaczmarek) z konferencji Prokuratury :devil:
Ona czĂŞsto zagadana-wiĂŞc kontaktowa dziewczyna-przynajmniej w pracy :spiewa:
Jakby co to jÂą obronimy
No pewnie,Âże tak :tanczy: ÂŻaden wilkoÂłak Nam nie straszny :nie:
Czyli Joasia bĂŞdzie i w sobote
Ale troche szkoda, Âże przestaÂła nas zaskakiwaĂŚ
To miaÂło swĂłj urok
Zgadzam siĂŞ,ale i tak lepsze to niÂż tak jak w tamtym tygodniu gdy byÂła tylko 3 dni a zaskoczyÂła nas najwyÂżej in minus ;(

Faktycznie oÂświetlenie inne dziÂś byÂło-Joasia sie musiaÂła przebijac do Nas z mroku :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Specjalnie siĂŞ tak ubraÂła Âżeby nas denerwowaĂŚ przechadzajÂąc siĂŞ po studio
To tak jak ten czerwony punkt (Kaczmarek) z konferencji Prokuratury
Ona czĂŞsto zagadana-wiĂŞc kontaktowa dziewczyna-przynajmniej w pracy
Ja wczoraj by³em na ni¹ mi³o zdenerwowany, kiedy mia³em mo¿liwoœÌ nadprogramowego popatrzenia sobie na Joasie :tanczy: :tanczy:
ZwÂłaszcza w tak spontanicznym zachowaniu :aniol: W koĂącu nie miaÂła pojĂŞcia, Âże jest na widoku :nie: No chyba, Âże chciaÂła specjalnie siĂŞ nam troche dÂłuÂżej pokazaĂŚ :rydzyk:
Acha, i Âżeby nie byÂło- nie widziaÂłem, Âżeby niczym furiatka wymachiwaÂła Âłapkami :nie:
No pewnie,Âże tak ÂŻaden wilkoÂłak Nam nie straszny
Ale jak tak patrzĂŞ na tego capsa z przeraÂżonÂą JoasiÂą to aÂż siĂŞ boje tego wilkoÂłaka :o
Joasia taka odwaÂżna babka, a jednak miaÂła stracha :uhh: No ale dla niej to ja bym siĂŞ rzuciÂł wilkoÂłakowi na poÂżarcie :?
Zgadzam siĂŞ,ale i tak lepsze to niÂż tak jak w tamtym tygodniu gdy byÂła tylko 3 dni a zaskoczyÂła nas najwyÂżej in minus
No napewno tak lepiej :aniol: Aczkolwiek, marzy mi sie DnÂŻ z JoasiÂą :rydzyk:
Faktycznie oÂświetlenie inne dziÂś byÂło-Joasia sie musiaÂła przebijac do Nas z mroku
OÂświetleniowcy nam zaoferowali JoasiĂŞ by night :tanczy: :tanczy:
Fajnie by wyglÂądaÂła w Dpd, w takiej ciemnej scenerii :rydzyk: :rydzyk:
Co byÂś powiedziaÂł na 3xtydz. PzP a w weekendy Dpd :?:
Fajnie by byÂło, tylko najpierw niech wrzucÂą ten magazyn w weekendy bo narazie jakoÂś sobota i niedziela sÂą wyciĂŞte z tygodnia :devil:
maxxx

Ja wczoraj by³em na ni¹ mi³o zdenerwowany, kiedy mia³em mo¿liwoœÌ nadprogramowego popatrzenia sobie na Joasie
Taka zabawa w kotka i myszke :D No ale w pozytywnym tego sÂłowa znaczeniu ;)
Acha, i Âżeby nie byÂło- nie widziaÂłem, Âżeby niczym furiatka wymachiwaÂła Âłapkami
Potwierdzam :!: :aniol: Jedyny taki gest Âżywszy to potrzÂąsanie gÂłowÂą-mile widziane dodam ;)
Ale jak tak patrzĂŞ na tego capsa z przeraÂżonÂą JoasiÂą to aÂż siĂŞ boje tego wilkoÂłaka
Strach ma wieeelkie oczy :shock: :D
No ale dla niej to ja bym siĂŞ rzuciÂł wilkoÂłakowi na poÂżarcie
Ja teÂż :hmm: :hmm: Kto by pomyÂślal,Âże tacy z nas romantyczni rycerze :spiewa:
Aczkolwiek, marzy mi sie DnÂŻ z JoasiÂą
Weekend to jedyna ralna szansa-ale znajÂąc Âżycie pewnie bĂŞdzie miec wolne :roll:
OÂświetleniowcy nam zaoferowali JoasiĂŞ by night
Fajnie by wyglÂądaÂła w Dpd, w takiej ciemnej scenerii
BÂłyszczaÂła by na caÂłe studio :tanczy:
Co byÂś powiedziaÂł na 3xtydz. PzP a w weekendy Dpd
Kupuje to :!: :*
Fajnie by byÂło, tylko najpierw niech wrzucÂą ten magazyn w weekendy bo narazie jakoÂś sobota i niedziela sÂą wyciĂŞte z tygodnia
Podsumowanie Dnia jest zwykÂłe :uhh: :uhh: Ale moÂże z czasem coÂś pomyÂślÂą nad nowosciami :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Taka zabawa w kotka i myszke No ale w pozytywnym tego sÂłowa znaczeniu
Tyle, Âże my nie moÂżemy zÂłapaĂŚ Naszej Myszki ;( ;(
Potwierdzam Jedyny taki gest Âżywszy to potrzÂąsanie gÂłowÂą-mile widziane dodam
Ale nie takie gwiazdorskie :stop: :stop: ChodziÂło zapewne o poprawienie fryzury :tanczy: :tanczy:
Weekend to jedyna ralna szansa-ale znajÂąc Âżycie pewnie bĂŞdzie miec wolne
No jak teraz 5 dni ma pracujÂących to weekend na pewno bĂŞdzie wolny ;( ;(
MoÂże w kolejny weekend :mhm:
Podsumowanie Dnia jest zwykÂłe Ale moÂże z czasem coÂś pomyÂślÂą nad nowosciami
Ja koniecznie zamawiam coÂś specjalnego dla Joasi :rydzyk:
maxxx

arczi pisze:Tyle, Âże my nie moÂżemy zÂłapaĂŚ Naszej Myszki

;( ;( MoÂżemy tylko prĂłbowaĂŚ-ale to takie bez sensu w sumie :P
Ale nie takie gwiazdorskie ChodziÂło zapewne o poprawienie fryzury
Tak-bo Joasia zawsze poprawia fryz 'na bierzÂąco' :tanczy:
No jak teraz 5 dni ma pracujÂących to weekend na pewno bĂŞdzie wolny
MoÂże w kolejny weekend
Nic nam nie zostaje jak czekaĂŚ grzecznie :rydzyk:
Ja koniecznie zamawiam coÂś specjalnego dla Joasi
ZamĂłwienie-miejmy nadziejĂŞ-przyjete ;)

P.S Nie wiem czy bede móg³ ogl¹daÌ PzP ;( Wiêc jak ktoœ mo¿e to niech zrobi jak¹œ fotorelacje :rydzyk: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MoÂżemy tylko prĂłbowaĂŚ-ale to takie bez sensu w sumie
Na szczĂŞscie czasem Joasia ma troche serca dla nas i pokaÂże siĂŞ na chwilke w swoim magazynie :tanczy: :tanczy:
Ja nie bĂŞdĂŞ narzekaĂŚ, zwÂłaszcza, Âże dziÂś wyglÂąda bardzo fajnie i w marynarce z ktĂłtkimi rĂŞkawami :tanczy: :tanczy:
Tak-bo Joasia zawsze poprawia fryz 'na bierzÂąco'
No bo przecieÂż w studio wiejÂą tak silne wiarty, Âże fryzura moÂże mocno ucierpieĂŚ :shock:
Joasi nie zadowoli byle co, zawsze chce wyglÂądaĂŚ zjawiskowo :tanczy:
Nic nam nie zostaje jak czekaĂŚ grzecznie
Narazie siĂŞ AÂśki doczekaliÂśmy w PzP :jupi:
P.S Nie wiem czy bede móg³ ogl¹daÌ PzP Wiêc jak ktoœ mo¿e to niech zrobi jak¹œ fotorelacje
MĂłwisz masz :arrow: :arrow: :arrow:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
maxxx

Na szczĂŞscie czasem Joasia ma troche serca dla nas i pokaÂże siĂŞ na chwilke w swoim magazynie
Ja nie bĂŞdĂŞ narzekaĂŚ, zwÂłaszcza, Âże dziÂś wyglÂąda bardzo fajnie i w marynarce z ktĂłtkimi rĂŞkawami
A ja bede bo nie widziaÂłem ;( Ale po tym co tu widze to juÂż mi lÂżej na sercu :tanczy:
Chyba polubie ta marynarĂŞ-nietypowa jest-jak Joasia :aniol:
No bo przecieÂż w studio wiejÂą tak silne wiarty, Âże fryzura moÂże mocno ucierpieĂŚ
Joasi nie zadowoli byle co, zawsze chce wyglÂądaĂŚ zjawiskowo
Zawsze Jej to wychodzi :brawa: Pewnie ma jakies tajemne metody-ale to dla Nas jest niedostepne-My widzimy EFEKT :P :P
MĂłwisz masz
Dziêki wielkie :rydzyk: :rydzyk: ¿ebyœmy tak mogli na Joasie wp³yn¹Ì na zasadzie 'mówisz masz' :roll: -marzenie œciêtej g³owy :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A ja bede bo nie widziaÂłem Ale po tym co tu widze to juÂż mi lÂżej na sercu
Chyba polubie ta marynarĂŞ-nietypowa jest-jak Joasia
Ta marynareczka jest tak samo niebanalna jak sama Joasia :tanczy: :tanczy:
Ale juÂż nie narzekaj :stop: :stop: Wszak Joasia byÂła wczoraj i dziÂś i bĂŞdzie jutro w PzP nadprogramowo :D Bo powinna skoĂączyĂŚ w Âśrode i znĂłw by jej nie byÂło do poniedziaÂłku, a tak to moÂżna choĂŚ na capsach popodziwiaĂŚ maleĂąstwo :devil: :devil:
Zawsze Jej to wychodzi Pewnie ma jakies tajemne metody-ale to dla Nas jest niedostepne-My widzimy EFEKT
Podczas dosyÂłu widzieliÂśmy te jej metody :tanczy: :tanczy:
Mikrofono- lokĂłwka potrafi zdziaÂłaĂŚ cuda :lol2:
A czasem te potrzÂąsanie gÂłowÂą i czuprynkÂą mogliÂśmy obserwowaĂŚ w serwisach podczas lotĂłw kamerowych :P :P
Dziêki wielkie ¿ebyœmy tak mogli na Joasie wp³yn¹Ì na zasadzie 'mówisz masz' -marzenie œciêtej g³owy
MoglibyÂśmy mieĂŚ wÂładzĂŞ totalnÂą nas JoasiÂą :devil:
Ale mnie to by wystarczyÂło jakby po prostu byÂło jej wiĂŞcej :stop:
JuÂż nawet wolaÂłbym Joasie- reporterke niÂż Joasie- prezenterke :aniol: :D
maxxx

arczi pisze:Ta marynareczka jest tak samo niebanalna jak sama Joasia
No nie wiem czy aÂż tak 8) Bo jakby tak naprawde chciaÂł stworzyĂŚ marynare dorĂłwnujÂącÂą niebanalnoÂści Joasi to by Elvisowska by mogÂła nie wystarczyĂŚ :tanczy:
Ale juÂż nie narzekaj Wszak Joasia byÂła wczoraj i dziÂś i bĂŞdzie jutro w PzP nadprogramowo Bo powinna skoĂączyĂŚ w Âśrode i znĂłw by jej nie byÂło do poniedziaÂłku, a tak to moÂżna choĂŚ na capsach popodziwiaĂŚ maleĂąstwo
A coœ Ty taki promienny :D Ale fajnie tak-to siê udziela :tanczy: I nawet przez chwile twór o nazwie 'PzP' nam nie straszny :aniol: :aniol: Nadprogramowo powiadasz-tym wiêksza radoœÌ :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Badzmy naiwni:to specjalnie dla fanĂłw :devil: :devil: :klamca:
Podczas dosyÂłu widzieliÂśmy te jej metody
Mikrofono- lokĂłwka potrafi zdziaÂłaĂŚ cuda
A czasem te potrzÂąsanie gÂłowÂą i czuprynkÂą mogliÂśmy obserwowaĂŚ w serwisach podczas lotĂłw kamerowych
To teraz juÂż kaÂżdy mniej zorientowany forumowicz dowiedziaÂł siĂŞ skÂąd siĂŞ bierze ta fryzura :tanczy: ByÂłbyÂś Âświetnym konweransjerem Joasi-pod warunkiem,Âże potrafiÂłbyÂś siĂŞ skupiĂŚ na tej robocie :D
MoglibyÂśmy mieĂŚ wÂładzĂŞ totalnÂą nas JoasiÂą
No nie wiem czy byœmy nie zwariowali :shock: :tanczy: Ale by nie wyjœÌ na krn¹brnych powiem,¿e My tego nie chcemy absolutnie :nie: :klamca:
A tam i tak dalej Nami Joasia rzÂądzi w pewnym sensie-to zaszczyt mieĂŚ takÂą szefowÂą :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
JuÂż nawet wolaÂłbym Joasie- reporterke niÂż Joasie- prezenterke
Na papierze-a konkretnie na stronie tvn24-jest i tym i tym :tanczy: Uwierz w to :D

A teraz musimy Królewnie daÌ odpocz¹Ì pewnie do poniedzia³ku ;(
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

JuÂż chciaÂłem Joasi powiedzieĂŚ coÂś przykrego, ale ugryzÂłem siĂŞ w jĂŞzyk :xx: No bo jak to jest, normalnie to poniedziaÂłek-wtorek-Âśroda i do nastĂŞpnego tygodnia. A jak w tym tygodniu musialem wyjechaĂŚ sÂłuÂżbowo na kilka dni poza WarszawĂŞ i telewizjĂŞ pogodlÂądaĂŚ wieczorem w hotelu, to ta siĂŞ rozpĂŞdziÂła :grozi:
A swojÂą drogÂą widzieliÂście te nowe eleganckie czarne spodnie do czerwonej marynarki ?
Do takiej marynarki pasowaÂłaby elegancka, czarna... spĂłdnica :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No nie wiem czy aÂż tak Bo jakby tak naprawde chciaÂł stworzyĂŚ marynare dorĂłwnujÂącÂą niebanalnoÂści Joasi to by Elvisowska by mogÂła nie wystarczyĂŚ
No chyba rzeczywiÂście przesadziÂłem :hmm: W sumie to ta marynara jak na Joasie to jest caÂłkiem normalna :spiewa: :spiewa:
Ale coÂś oryginalnego teÂż pewnie ma w swojej garedrobie :tanczy: :tanczy:
A coœ Ty taki promienny Ale fajnie tak-to siê udziela I nawet przez chwile twór o nazwie 'PzP' nam nie straszny Nadprogramowo powiadasz-tym wiêksza radoœÌ
Badzmy naiwni:to specjalnie dla fanĂłw
Tak, uwierz w to, Âże to specjalnie dla fanĂłw :devil: :devil:
A tak na prawde to pewnie po porstu Porada siĂŞ pochorowaÂł i ktoÂś musiaÂł go zastÂąpiĂŚ :devil:
Ale tym lepiej dla nas :tanczy: Wczoraj w Faktach mĂłwili, Âże 75% ludzi lubi swojÂą prace a 50% chĂŞtnie zostaje po godzinach :aniol: Czyli i Joasia naleÂży do tych ludzi :D
To teraz juÂż kaÂżdy mniej zorientowany forumowicz dowiedziaÂł siĂŞ skÂąd siĂŞ bierze ta fryzura ByÂłbyÂś Âświetnym konweransjerem Joasi-pod warunkiem,Âże potrafiÂłbyÂś siĂŞ skupiĂŚ na tej robocie
StaraÂłbym siĂŞ z caÂłych siÂł :tanczy: :tanczy:
MĂłgÂłbym teÂż byĂŚ rzecznikiem Joasi np. d/s kontaktu z fanami :D
No nie wiem czy byœmy nie zwariowali Ale by nie wyjœÌ na krn¹brnych powiem,¿e My tego nie chcemy absolutnie
A tam i tak dalej Nami Joasia rzÂądzi w pewnym sensie-to zaszczyt mieĂŚ takÂą szefowÂą
Ja bym nie chciaÂł mieĂŚ nad niÂą takiej wÂładzy :nie: JuÂż siĂŞ pzryzwyczaiÂłem, Âże to ona rzÂądzi :hmm:
Na papierze-a konkretnie na stronie tvn24-jest i tym i tym Uwierz w to
No jest tak napisane- to fakt :D
Ale chyba juÂż tak niestety nie jest ;( ;(
No bo jak to jest, normalnie to poniedziaÂłek-wtorek-Âśroda i do nastĂŞpnego tygodnia. A jak w tym tygodniu musialem wyjechaĂŚ sÂłuÂżbowo na kilka dni poza WarszawĂŞ i telewizjĂŞ pogodlÂądaĂŚ wieczorem w hotelu, to ta siĂŞ rozpĂŞdziÂła
Ale widziaÂłeÂś choĂŚ przez chwile Myszke :?:
Bo jak nie to dziÂś Joasia teÂż ma PzP, tyle Âże z taÂśmy :hmm:
WiĂŞc ubranko i wszystko jak wczoraj :tanczy:
A swojÂą drogÂą widzieliÂście te nowe eleganckie czarne spodnie do czerwonej marynarki ?
Do takiej marynarki pasowaÂłaby elegancka, czarna... spĂłdnica
Ja nie zwrĂłciÂłem uwagi ;( ;( ;( A spĂłdnica jak najbardziej by pasowaÂła :tanczy: :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ale widziaÂłeÂś choĂŚ przez chwile Myszke :?:
OdtworzyÂłem dziÂś w nocy nagranie z Âśrody ;)
Na czwartek i piÂątek nie ustawiÂłem nagrywarki, no bo skÂąd miaÂłem wiedzieĂŚ :twisted: :twisted: :twisted:
maxxx

Tak, uwierz w to, Âże to specjalnie dla fanĂłw
WierzĂŞ-nie jeden raz dawaÂła dowody jaka jest dla nas wspaniaÂłomyÂślna :aniol:
A tak na prawde to pewnie po porstu Porada siĂŞ pochorowaÂł i ktoÂś musiaÂł go zastÂąpiĂŚ
Porada jest w DnÂż caÂłkiem zdrowy :spiewa: Nie mogÂło by byc tak odwrotnie i jego koleÂżanka zamiast Niego albo z nim ;(
StaraÂłbym siĂŞ z caÂłych siÂł
MĂłgÂłbym teÂż byĂŚ rzecznikiem Joasi np. d/s kontaktu z fanami
MoÂże narazie nie obdzielajmy sie funkcjami-dopiero po wyborach :rozglada:
Bo widzisz adam od momentu jak dostaÂł zaszczytna funkcjĂŞ gdzies siĂŞ ulotniÂł-wiĂŞc z TobÂą wolaÂłbym nie ryzykowaĂŚ :P
Ja bym nie chciaÂł mieĂŚ nad niÂą takiej wÂładzy JuÂż siĂŞ pzryzwyczaiÂłem, Âże to ona rzÂądzi
I niech tak zostanie :tanczy: Ale My jesteÂśmy dla Niej dobrzy :D
Ja nie zwrĂłciÂłem uwagi A spĂłdnica jak najbardziej by pasowaÂła
Nie widziaÂł a wie :devil: No ale na sÂłowo spĂłdnica zwiÂązane z Joasia to ja teÂż trace gÂłowe :uhh: :devil:
OdtworzyÂłem dziÂś w nocy nagranie z Âśrody
To jak Ci siê chce to zamieœÌ tutaj :rydzyk: :rydzyk: Joasia nie codziennie zak³ada miko³ajow¹ marynarke nr 2 :nie:
Na czwartek i piÂątek nie ustawiÂłem nagrywarki, no bo skÂąd miaÂłem wiedzieĂŚ
MĂłwiÂła,Âże zaprasza na jutro :aniol: A jak Jej na drugi dzien nie ma to mĂłwi "zapraszam w imieniu Jakuba ..." :D
Z tymÂże nie mĂŞdrkuje bo jak wiemy Joasia zmienna jest i to moÂże ta forma byÂła jednorazowym wyskokiem :tanczy:
Jedno siĂŞ w Niej nie zmienia:w kaÂżdej okolicznoÂści jest cudna :P
ODPOWIEDZ