Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Tym razem siĂŞ udaÂło :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

UÂśmiechniĂŞta dziÂś, to prawda :D Ciekawe dlaczego? :D
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:Tym razem siĂŞ udaÂło :D
Jak bosko!!! :lol2: CzyÂż nie piĂŞknie? :lol2: ZnĂłw wszystko zaczyna wracaĂŚ do normy :lol2: Capsy z piĂŞknÂą AgattÂą i sama piĂŞkna Agatta zasilaĂŚ na nowo zaczĂŞÂły nasze szeregi :lol2:
not that kind pisze:UÂśmiechniĂŞta dziÂś, to prawda :D Ciekawe dlaczego? :D
ByĂŚ moÂże cieszy siĂŞ z powrotu na wizjĂŞ, ktĂłry chcÂąc nie chcÂą jest rĂłwnieÂż w duÂżej mierze powrotem do nas - do fanĂłw wiernie i coraz mniej cierpliwie czekajÂących :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Tym razem siĂŞ udaÂło :D
Jak bosko!!! :lol2: CzyÂż nie piĂŞknie? :lol2: ZnĂłw wszystko zaczyna wracaĂŚ do normy :lol2: Capsy z piĂŞknÂą AgattÂą i sama piĂŞkna Agatta zasilaĂŚ na nowo zaczĂŞÂły nasze szeregi :lol2:
A ja nawet nie potrafiĂŞ wyraziĂŚ jaki jestem wdziĂŞczny Wam za opisanie tego co siĂŞ dzieje -jesteÂście mi telewizorem :lol2: !! DziĂŞki Wam wiem , co siĂŞ dzieje :lol2: !!
notka -jak ty to robisz , Âże Twoje capsy sÂą zawsze takie piĂŞkne :lol2: ?? :szalony:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:UÂśmiechniĂŞta dziÂś, to prawda :D Ciekawe dlaczego? :D
ByĂŚ moÂże cieszy siĂŞ z powrotu na wizjĂŞ, ktĂłry chcÂąc nie chcÂą jest rĂłwnieÂż w duÂżej mierze powrotem do nas - do fanĂłw wiernie i coraz mniej cierpliwie czekajÂących :lol2:
A moÂże , a moÂże ktoÂś w reÂżyserce AgatkĂŞ rozÂśmieszyÂł czymÂś :lol2: ?? Albo Agatka dowiedziaÂła siĂŞ skÂądÂś , jak bardzo za niÂą tĂŞsknimy :lol2: ?? ÂŻe nasze tĂŞsknoty powoli zaczynajÂą przeradzaĂŚ siĂŞ w desperacjĂŞ iplanujemy jak tu AgatkĂŞ znĂłw posadziĂŚ przed kamerami :lol2: ??
A moÂże po prostu ma dobry dzieĂą :lol2: ?? MoÂże zatem ktoÂś , kto ma trochĂŞ wiĂŞcej niÂż ja wolnego czasu sprĂłbuje dziÂś do Agatki napisaĂŚ i czegoÂś siĂŞ dowiedzieĂŚ :lol2: ?? Czegokolwiek :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kuomi1 »

No to Agata robi³a dzis poœrednio materia³ o mnie;) na szczescie nas szefowa dzis nie wyslala do szkoly;) do szkol powinni chodzic sedziowie rodzinni a nie prokuratorzy, ale z okregu i tak nic nie robia wiec oni do szkó³ mog¹ chodziÌ
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

kuomi1 pisze:No to Agata robiÂła dzis poÂśrednio materiaÂł o mnie;)
Uuuujjhhh :lol2: !! KaÂżdy z nas chyba by chciaÂł , Âżeby Agatka zrobiÂła o nim materiaÂł :lol2: !!
No dobra -ÂżartujĂŞ sobie :lol2: !!

kuomi1 -a Ty fanka Agatki jesteÂś , czy tak tylko tu do nas zaglÂądasz :lol2: ??
kuomi1 pisze: na szczescie nas szefowa dzis nie wyslala do szkoly;) do szkol powinni chodzic sedziowie rodzinni a nie prokuratorzy, ale z okregu i tak nic nie robia wiec oni do szkó³ mog¹ chodziÌ
Agatka chyba na takie wnioski nie moÂże sobie pozwoliĂŚ -na wizji oczywiÂście :lol2: !! Poza kamerami to pewnie co innego :lol2:

A co tu taki zastĂłj ''postowy'' :> ?? CzyÂżby wiĂŞcej relacji juÂż nie byÂło ;( ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no nareszcie :jupi: :jupi:

..tak czuÂłem jak wczoraj oglÂądaÂłem 'PiÂŚ' (ale skrĂłt wyszedÂł :lol2:) Âże ten materiaÂł o Czeczenkach to zwiastun powrotu Agatki do gry medialnej :tanczy:

..jak miÂło siĂŞ nie myliĂŚ :lol2:
..materiaÂł byÂł niesamowity - jak zwykle zresztÂą :)

..dzis nie widziaÂłem niestety Âżadnej relacji ;(

..dlatego mam gorÂącÂą proÂśbĂŞ do notki :rozglada:
..jakbyÂś mogÂła to proszĂŞ wrzuĂŚ filmik na serwer :rydzyk:
..wiem ¿e capsy s¹ piêkne i w pewnym sensie zaspokajaj¹ g³ód 'Agatkowy'' :)
..ale tak siĂŞ stĂŞskniÂłem za AgatkÂą :rydzyk: :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obi proÂś, a moÂże bĂŞdzie ci dane :lol2:
marcinkowsky pisze:
kuomi1 pisze:No to Agata robiÂła dzis poÂśrednio materiaÂł o mnie;)
Uuuujjhhh :lol2: !! KaÂżdy z nas chyba by chciaÂł , Âżeby Agatka zrobiÂła o nim materiaÂł :lol2: !!
No dobra -ÂżartujĂŞ sobie :lol2: !!
A moÂże wydaliÂśmy siĂŞ szczegĂłlnie interesujÂącymi dyskutantami? :lol2: :devil:
kuomi1 -a Ty fanka Agatki jesteÂś , czy tak tylko tu do nas zaglÂądasz :lol2: ??
PrzesÂądzasz stosujÂąc rodzaj ÂżeĂąski o tym, Âże kuomi1 jest kobietÂą :> A po czym wnosisz? :lol2:
kuomi1 pisze: na szczescie nas szefowa dzis nie wyslala do szkoly;) do szkol powinni chodzic sedziowie rodzinni a nie prokuratorzy, ale z okregu i tak nic nie robia wiec oni do szkó³ mog¹ chodziÌ
WidaÌ i prokuratorzy w Gorzowie, czy tam w ca³ym woj. lubuskim, narzekaj¹ na brak zajêÌ i si³¹ rzeczy chyba te¿ na brak konkurencji, skoro zdecydowali siê m³odzie¿ zachêcaÌ do wybierania studiów prawniczych :devil:
marcinkowsky pisze:A co tu taki zastĂłj ''postowy'' :> ?? CzyÂżby wiĂŞcej relacji juÂż nie byÂło ;( ??
Niestety relacji brak, brak i jeszcze raz brak :/ Pewnie nie chc¹, ¿eby Agatta siê zbytnio nie... ''przepracowywa³a''!!! :devil: :evil: Wszak dwie relacje to nielada wysi³ek, nie mówi¹c ju¿ o trzech, co by mog³o negatywnie wp³yn¹Ì na kondycjê fizyczn¹ Agatty - os³abiaj¹c j¹ znacznie :? :twisted:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

CoÂś siĂŞ chyba odblokowaÂło :D PrzypomniaÂło siĂŞ komuÂś o Agacie :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A na filmy chyba trochĂŞ musicie poczekaĂŚ ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:CoÂś siĂŞ chyba odblokowaÂło :D PrzypomniaÂło siĂŞ komuÂś o Agacie :D
Nie mam zamiaru byÌ temu komuœ wdziêcznym :nie: To niesprawiedliwoœÌ w czystej postaci, a¿eby trzeba by³o czekaÌ na relacjê jak na ja³mu¿nê i to do ostatnich minut serwisu :? Oburzaj¹ce :x

Ale sam fakt pojawienia siĂŞ ponownego Agatty cieszy bardzo :racja: Temat zmieniony :) CzyÂżby tamten siĂŞ wyczerpaÂł? :) NiewaÂżne :lol2: Tym szpitalnym zajĂŞÂła siĂŞ Agatta oczywiÂście jak naleÂży :) Bo i wprawĂŞ juÂż ma w tej materii :lol2:
not that kind pisze:A na filmy chyba trochĂŞ musicie poczekaĂŚ ;)
Poczekamy, ile bĂŞdzie trzeba :)
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kuomi1 »

jestem fanem agaty z doskoku;) odwiedzam forum, kiedy robie sobie przerwe w pracy. W koncu nie sama praca czlowiek zyje;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Agatka byÂła znowu :o

..dla was - dla tych ktĂłrzy jÂąwidzieli - to cudownie :)

..ale ja - ktĂłry nie widziaÂłem - czujĂŞ siĂŞ widzÂąc capsy jakby mi ktoÂś sztylet wbijaÂł w serce za kaÂżdym razem kiedy dowiadujĂŞ siĂŞ relacji ;( :szalony:

..dziĂŞki za wszyskie informacje :*
A na filmy chyba trochĂŞ musicie poczekaĂŚ ;)
..bĂŞdĂŞ czekaÂł :)
..jaka ty jesteÂś miÂła notko :*
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Wcale nie taka miÂła ;)

Oto film :arrow: http://www.savefile.com/files/1147126
Ale niestety dÂźwiĂŞk rozchodzi siĂŞ z obrazem :/

I proszĂŞ nie przyzwyczajacie siĂŞ do ''dobrego'', poniewaÂż nie zawsze niestety mi starczy czasu na to, by robiĂŚ filmiki ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

kuomi1 pisze:jestem fanem agaty z doskoku;) odwiedzam forum, kiedy robie sobie przerwe w pracy. W koncu nie sama praca czlowiek zyje;)
A jednak fanem, co kaÂże sÂądziĂŚ, Âże pÂłci mĂŞskiej :> :lol2:

A takich doskokowych fanĂłw ci u nas ostatnio dostatek :) WidaĂŚ grono siĂŞ poszerza :) ChoĂŚ tamci ''doskokowi'' niezbyt tym faktem, iÂż z peÂłnoetatowych fanĂłw musieli siĂŞ w tych wczeÂśniej wspomnianych, przeistoczyĂŚ :/
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

..ale ja - ktĂłry nie widziaÂłem - czujĂŞ siĂŞ widzÂąc capsy jakby mi ktoÂś sztylet wbijaÂł w serce za kaÂżdym razem kiedy dowiadujĂŞ siĂŞ relacji
No widzisz, a ja przez ca³y rok ,od momentu pojawienia siê tego w¹tku, a¿ do pamiêtnej pielgrzymki lekarzy, zna³em Agatê tylko i wy³¹cznie z capsów. I muszê przyznaÌ, ¿e w³aœnie dziêki waszym capsom zwróci³em na ni¹ uwagê :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Zbawienna ich moc potwierdzona po raz kolejny :lol2:
not that kind pisze:Wcale nie taka miÂła ;)
Tylko z nazwy :lol2: W czynach przejawiasz zupeÂłnie innÂą postawĂŞ :lol2:
not that kind pisze:Oto film :arrow: http://www.savefile.com/files/1147126
Ale niestety dÂźwiĂŞk rozchodzi siĂŞ z obrazem :/
Pewnie to nie jest a¿ tak uci¹¿liwe :lol2: Ale postaram siê sprawdziÌ :lol2: Dziêkujê :lol2:
not that kind pisze:I proszĂŞ nie przyzwyczajacie siĂŞ do ''dobrego'', poniewaÂż nie zawsze niestety mi starczy czasu na to, by robiĂŚ filmiki ;)
Ma siĂŞ rozumieĂŚ :lol2: ChociaÂż i tak dziwiĂŞ siĂŞ, Âże na tak duÂżo ÂłaskawoÂści CiĂŞ staĂŚ :lol2:
ODPOWIEDZ