UÂśmiechniĂŞta dziÂś, to prawda

Moderator: Łukasz
Jak bosko!!!not that kind pisze:Tym razem siĂŞ udaÂło![]()
ByĂŚ moÂże cieszy siĂŞ z powrotu na wizjĂŞ, ktĂłry chcÂąc nie chcÂą jest rĂłwnieÂż w duÂżej mierze powrotem do nas - do fanĂłw wiernie i coraz mniej cierpliwie czekajÂącychnot that kind pisze:UÂśmiechniĂŞta dziÂś, to prawdaCiekawe dlaczego?
A ja nawet nie potrafiĂŞ wyraziĂŚ jaki jestem wdziĂŞczny Wam za opisanie tego co siĂŞ dzieje -jesteÂście mi telewizoremAlchemik pisze:Jak bosko!!!not that kind pisze:Tym razem siĂŞ udaÂło![]()
CzyÂż nie piĂŞknie?
ZnĂłw wszystko zaczyna wracaĂŚ do normy
Capsy z piĂŞknÂą AgattÂą i sama piĂŞkna Agatta zasilaĂŚ na nowo zaczĂŞÂły nasze szeregi
![]()
A moÂże , a moÂże ktoÂś w reÂżyserce AgatkĂŞ rozÂśmieszyÂł czymÂśAlchemik pisze:ByĂŚ moÂże cieszy siĂŞ z powrotu na wizjĂŞ, ktĂłry chcÂąc nie chcÂą jest rĂłwnieÂż w duÂżej mierze powrotem do nas - do fanĂłw wiernie i coraz mniej cierpliwie czekajÂącychnot that kind pisze:UÂśmiechniĂŞta dziÂś, to prawdaCiekawe dlaczego?
Uuuujjhhhkuomi1 pisze:No to Agata robiÂła dzis poÂśrednio materiaÂł o mnie;)
Agatka chyba na takie wnioski nie mo¿e sobie pozwoliÌ -na wizji oczywiœciekuomi1 pisze: na szczescie nas szefowa dzis nie wyslala do szkoly;) do szkol powinni chodzic sedziowie rodzinni a nie prokuratorzy, ale z okregu i tak nic nie robia wiec oni do szkó³ mog¹ chodziÌ
A moÂże wydaliÂśmy siĂŞ szczegĂłlnie interesujÂącymi dyskutantami?marcinkowsky pisze:Uuuujjhhhkuomi1 pisze:No to Agata robiÂła dzis poÂśrednio materiaÂł o mnie;)!! KaÂżdy z nas chyba by chciaÂł , Âżeby Agatka zrobiÂła o nim materiaÂł
!!
No dobra -ÂżartujĂŞ sobie!!
PrzesÂądzasz stosujÂąc rodzaj ÂżeĂąski o tym, Âże kuomi1 jest kobietÂą :> A po czym wnosisz?kuomi1 -a Ty fanka Agatki jesteÂś , czy tak tylko tu do nas zaglÂądasz??
WidaÌ i prokuratorzy w Gorzowie, czy tam w ca³ym woj. lubuskim, narzekaj¹ na brak zajêÌ i si³¹ rzeczy chyba te¿ na brak konkurencji, skoro zdecydowali siê m³odzie¿ zachêcaÌ do wybierania studiów prawniczych :devil:kuomi1 pisze: na szczescie nas szefowa dzis nie wyslala do szkoly;) do szkol powinni chodzic sedziowie rodzinni a nie prokuratorzy, ale z okregu i tak nic nie robia wiec oni do szkó³ mog¹ chodziÌ
Niestety relacji brak, brak i jeszcze raz brak :/ Pewnie nie chcÂą, Âżeby Agatta siĂŞ zbytnio nie... ''przepracowywaÂła''!!! :devil:marcinkowsky pisze:A co tu taki zastĂłj ''postowy'' :> ?? CzyÂżby wiĂŞcej relacji juÂż nie byÂło??
Nie mam zamiaru byÌ temu komuœ wdziêcznym :nie: To niesprawiedliwoœÌ w czystej postaci, a¿eby trzeba by³o czekaÌ na relacjê jak na ja³mu¿nê i to do ostatnich minut serwisu :? Oburzaj¹cenot that kind pisze:Coœ siê chyba odblokowa³oPrzypomnia³o siê komuœ o Agacie
![]()
Poczekamy, ile bĂŞdzie trzebanot that kind pisze:A na filmy chyba trochĂŞ musicie poczekaĂŚ
..bĂŞdĂŞ czekaÂłA na filmy chyba trochĂŞ musicie poczekaĂŚ
A jednak fanem, co kaÂże sÂądziĂŚ, Âże pÂłci mĂŞskiej :>kuomi1 pisze:jestem fanem agaty z doskoku;) odwiedzam forum, kiedy robie sobie przerwe w pracy. W koncu nie sama praca czlowiek zyje;)
No widzisz, a ja przez ca³y rok ,od momentu pojawienia siê tego w¹tku, a¿ do pamiêtnej pielgrzymki lekarzy, zna³em Agatê tylko i wy³¹cznie z capsów. I muszê przyznaÌ, ¿e w³aœnie dziêki waszym capsom zwróci³em na ni¹ uwagê..ale ja - który nie widzia³em - czujê siê widz¹c capsy jakby mi ktoœ sztylet wbija³ w serce za ka¿dym razem kiedy dowiadujê siê relacji
Tylko z nazwynot that kind pisze:Wcale nie taka miÂła![]()
Pewnie to nie jest a¿ tak uci¹¿liwenot that kind pisze:Oto filmhttp://www.savefile.com/files/1147126
Ale niestety dÂźwiĂŞk rozchodzi siĂŞ z obrazem :/
Ma siĂŞ rozumieĂŚnot that kind pisze:I proszĂŞ nie przyzwyczajacie siĂŞ do ''dobrego'', poniewaÂż nie zawsze niestety mi starczy czasu na to, by robiĂŚ filmiki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości