Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:kingi kingi racjê ma :jupi: !! Agatki tajemniczoœÌ to inspiracja :lol2: !!

A brakuje nam jej ostatnio ;( !! ChociaÂż i brak czĂŞsto bywa inspiracjÂą :mhm: ?? :lol2: !!
Dodam tylko, Âże inspiruje nas jeszcze jej talent i uroda :lol2:
no i jeszcze parĂŞ rzeczy by siĂŞ znalazÂło , ale nie Âśmiem wymieniaĂŚ :lol2: !! :red:
Golf - ummm och, rzeczywiÂście :szalony: WÂłosy pofalowane - jak widaĂŚ :lol2: Chyba bardziej to nawet twoje myÂśli pofalowane nie sÂą :lol2:
Ojjjhhh.... nie nabijaj siĂŞ :x !! Co ja mogÂłem przez te 2 sekundy zobaczyĂŚ :> ?? MignĂŞÂła mi piĂŞkna laska w tle -zanim zajarzyÂłem , Âże to Agatka to juÂż jej nie byÂło ;( !! A wÂłosy moÂże siĂŞ rozprostowaÂły podczas gdy rozzz...zzzzbieraÂła siĂŞ z golfa :lol2: !! :devil:
A teraz ju¿ powa¿nie - có¿ za uczesanie :lol2: Podoba mi siê :lol2: W³osy puszczone frywolnie, luŸno :) Jednak¿e Agatta spiêta bardziej ni¿ kok mojej babci :uhh:
Zdecydowanie za ma³o jest na wizji :] Nie ma czasu biedactwo oswoiÌ siê z tymi dla niej wci¹¿ nowymi warunkami :mhm:
Ojjhh .... czepisz siĂŞ AluÂś -czasami mam wraÂżenie , Âże wyÂżywasz siĂŞ na Agatce za to , Âże przez niÂą straciÂłeÂś kolegĂŞ od wirtualnego kiel.... od wirtualnych pogaduszek ;) ?? :>
Przez te 4 minuty , które zajê³a dzisiaj nawet ''spiêcia'' nie zd¹¿y³aby zaprezentowaÌ :? !!
I do jasnej cholery po 20. bĂŞdÂą retransmitowaĂŚ wystÂąpienie Bartoszewskiego -przy caÂłym szacunku do pana profesora , ale ja wolaÂłbym raport wieczorny z AgatkÂą ;(
epsztajnek pisze:Panowie! Powitajmy naszÂą PiĂŞknÂą HelenĂŞ... znaczy siĂŞ AgatĂŞ .... :brawa: :brawa: :brawa:
PowitaÂłeÂś jÂą najgodniej jak mogÂłeÂś :lol2: Ja zaÂś czoÂłem siĂŞ chylĂŞ do stĂłp najjaÂśniejszej damie :lol2:[/quote]

Buuuu .... ale nie tak miaÂło byĂŚ -dzisiaj prawie wcale jej nie ma ;( !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
no i jeszcze parĂŞ rzeczy by siĂŞ znalazÂło , ale nie Âśmiem wymieniaĂŚ :lol2: !! :red:
Do pewnych spraw trzeba dorosn¹Ì :lol2:
Ojjjhhh.... nie nabijaj siĂŞ :x !! Co ja mogÂłem przez te 2 sekundy zobaczyĂŚ :> ?? MignĂŞÂła mi piĂŞkna laska w tle -zanim zajarzyÂłem , Âże to Agatka to juÂż jej nie byÂło ;( !! A wÂłosy moÂże siĂŞ rozprostowaÂły podczas gdy rozzz...zzzzbieraÂła siĂŞ z golfa :lol2: !! :devil:
MoÂże siĂŞ mylĂŞ, ale chyba troch zbyt dÂługo w pewnym wyrazie przetrzymaÂłeÂś literkĂŞ ''z'' :mhm: Co do reszty, to moÂżesz mieĂŚ racjĂŞ :)
Ojjhh .... czepisz siĂŞ AluÂś -czasami mam wraÂżenie , Âże wyÂżywasz siĂŞ na Agatce za to , Âże przez niÂą straciÂłeÂś kolegĂŞ od wirtualnego kiel.... od wirtualnych pogaduszek ;) ?? :>
Odpieram ten zarzut o zemÂście :] Jestem obiektywny :) A na obiektywizm skÂłada siĂŞ szczere pisanie nawet o ulubionych dziennikarkach :) Nikt nie moÂże mi zarzuciĂŚ braku obiektywizmu :] Kiedy mam powody do zadowolenia chwalĂŞ, kiedy ich nie mam ganiĂŞ... no, ganiĂŚ to ja piĂŞknych kobiet nie potrafiĂŞ :red: Co najwyÂżej zwrĂłcĂŞ nieÂśmiaÂło uwagĂŞ :rozglada:
Przez te 4 minuty , które zajê³a dzisiaj nawet ''spiêcia'' nie zd¹¿y³aby zaprezentowaÌ :? !!
I do jasnej cholery po 20. bĂŞdÂą retransmitowaĂŚ wystÂąpienie Bartoszewskiego -przy caÂłym szacunku do pana profesora , ale ja wolaÂłbym raport wieczorny z AgatkÂą ;(
JeÂśli mnie pamiĂŞĂŚ nie myli to tenÂże wykÂład przydÂługawy byÂł i wÂątpiĂŞ, by zmieÂściÂł siĂŞ w 30 minutach :/ Ale moÂże okrojÂą :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Przez te 4 minuty , które zajê³a dzisiaj nawet ''spiêcia'' nie zd¹¿y³aby zaprezentowaÌ :? !!
JeÂśli mnie pamiĂŞĂŚ nie myli to tenÂże wykÂład przydÂługawy byÂł i wÂątpiĂŞ, by zmieÂściÂł siĂŞ w 30 minutach :/ Ale moÂże okrojÂą :spiewa:
..to wy juÂż wiedzieliÂście wczeÂśniej :?: :o

...mnie krew zalaÂła jak siĂŞ dowiedziaÂłem od Agatki Âże dzis wyjÂątkowo raportu nie bĂŞdzie przez jakiÂś wykÂład ktĂłry byÂł juÂż we wtorek i na dodatek byÂł juÂż retransmitowany :twisted:

..ja mam powyÂżej uszu :hyh: :hyh:

..ja chciaÂłem dla odmiany wysÂłuchaĂŚ raportu z najpiĂŞkniejszÂą dziennikarkÂą pod sÂłoĂącem ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:Przez te 4 minuty , które zajê³a dzisiaj nawet ''spiêcia'' nie zd¹¿y³aby zaprezentowaÌ :? !!
..to wy juÂż wiedzieliÂście wczeÂśniej :?: :o
Tak i celowo Ciebie nie poinformowaliÂśmy, byÂś daÂł siĂŞ zÂłapaĂŚ w sidÂła :D

W ten sposĂłb jestem pierwszy na 300. stronie :jupi: :lol2:

Nie wiem tylko, co mam teraz z tym fantem zrobiĂŚ :mhm: Tvn24 ewidentnie popsuÂła mi nastrĂłj, wiĂŞc ÂświĂŞtowaĂŚ nie mam ochoty :? ZresztÂą nawet nie ma czego ÂświĂŞtowaĂŚ :?
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Tak i celowo Ciebie nie poinformowaliÂśmy, byÂś daÂł siĂŞ zÂłapaĂŚ w sidÂła :D
..z tej i w tej zÂłoÂści nawet nie zauwaÂżyÂłem Âże piszĂŞ15. posta :devil:
..Twoje szczĂŞÂście Âże tak Âłatwo ulegam emocjom :lol:

W ten sposĂłb jestem pierwszy na 300. stronie :jupi: :lol2:
.po pierwsze gratulujĂŞ ci szczĂŞÂścia i sprytu :D

..po drugie - wznieÂśmy toast :lol2:

Obrazek

..za raport ktĂłrego nie ma :?

..za wszystko to co AgatkĂŞ i nas spotkaÂło przez te wszystkie miesiÂące podczas ktĂłrych pisaliÂśmy tĂŞ 3. setkĂŞ ;)
..ojjj - coÂś mi siĂŞ zdaje Âże ta byÂła najgorĂŞtsza ze wszystkich :lol2:
Alchemik pisze:Nie wiem tylko, co mam teraz z tym fantem zrobiĂŚ :mhm: Tvn24 ewidentnie popsuÂła mi nastrĂłj, wiĂŞc ÂświĂŞtowaĂŚ nie mam ochoty :? ZresztÂą nawet nie ma czego ÂświĂŞtowaĂŚ :?
..dzis nie ma czego bo zamiast gapiĂŚ siĂŞ w telewizor gapimy siĂŞ w 300. stronĂŞ wÂątku :?
..ale jak spojrzeÌ wstecz o te parê miesiêcy to okazje do œwiêtowania siê mno¿¹ :lol2: :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..z tej i w tej zÂłoÂści nawet nie zauwaÂżyÂłem Âże piszĂŞ15. posta :devil:
..Twoje szczĂŞÂście Âże tak Âłatwo ulegam emocjom :lol:
DziĂŞkujĂŞ :devil: Lecz ja w dalszym ciÂągu nie wiem, czy cieszyĂŚ siĂŞ, czy pÂłakaĂŚ z tego powodu, Âże przyszÂło nam ÂświĂŞtowaĂŚ w takich a nie innych okolicznoÂściach :mhm: MarudzĂŞ, wiem ;) Ale kiedy plany biorÂą w Âłeb, to niestety stajĂŞ siĂŞ zrzĂŞdliwy jak stara panna :devil:
..po drugie - wznieÂśmy toast :lol2:

Obrazek
Piiiiiiwem?!!! :> Ja nie lubiĂŞ piwa :? ''FilipiĂąskÂą zarazĂŞ'' postaw :lol2:
..za raport ktĂłrego nie ma :?

..za wszystko to co AgatkĂŞ i nas spotkaÂło przez te wszystkie miesiÂące podczas ktĂłrych pisaliÂśmy tĂŞ 3. setkĂŞ ;)
..ojjj - coÂś mi siĂŞ zdaje Âże ta byÂła najgorĂŞtsza ze wszystkich :lol2:
Umhm :D Niezliczone rzesze relacji (no gdyby siê postaraÌ, to by siê je zliczy³o i zamknê³yby siê w jednej setce ;) ); awans do Warszawy; odejœcie Blacka maj¹ce przecie¿ silny zwi¹zek z Agatty postaw¹ jak¹ zaprezentowa³a wobec niego; czy w koùcu niespodziewane odkrycie pewnych w¹tków z prywatnego ¿ycia, z wci¹¿ nieodgadniêtym za m¹¿ wyjœciem w tle :lol2: To tak w skrócie :lol2:
obie¿yœwiat pisze:..ale jak spojrzeÌ wstecz o te parê miesiêcy to okazje do œwiêtowania siê mno¿¹ :lol2: :tanczy:
Masz racjê - w³aœnie zda³em sobie z tego sprawê :) A jeszcze mamy czas i los odmieni siê, niech wiêc przesz³oœÌ bawi nas :) Po co ³zy i z³oœÌ - uœmiechnijmy siê :lol2: Nic i nikt ju¿ nie rozdzieli nas, nie smuÌmy siê, odrzuÌmy myœli z³e i wznieœmy toast jeszcze raz :tanczy: Za nasze i Agatty spe³nione sny, za szczêœliwe i smutne dziêki niej (i przez ni¹) dni, za tych gros piêknych chwil :tanczy:
Wypijmy za AgattĂŞ i wypijmy za nas dziewczĂŞta i :lol: chÂłopcy :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:DziĂŞkujĂŞ :devil: Lecz ja w dalszym ciÂągu nie wiem, czy cieszyĂŚ siĂŞ, czy pÂłakaĂŚ z tego powodu, Âże przyszÂło nam ÂświĂŞtowaĂŚ w takich a nie innych okolicznoÂściach :mhm: MarudzĂŞ, wiem ;) Ale kiedy plany biorÂą w Âłeb, to niestety stajĂŞ siĂŞ zrzĂŞdliwy jak stara panna :devil:
..to ja mam mniej dotkliwe objawy niespe³nionych marzeù - ¿e siê tak wyra¿ê :devil:
..mianowicie mrowienie w stopach :devil:
..niestety nie dysponuje tym specyfikiem mĂłj barek podrĂŞczny :neutral:
Umhm :D Niezliczone rzesze relacji (no gdyby siê postaraÌ, to by siê je zliczy³o i zamknê³yby siê w jednej setce ;) ); awans do Warszawy; odejœcie Blacka maj¹ce przecie¿ silny zwi¹zek z Agatty postaw¹ jak¹ zaprezentowa³a wobec niego; czy w koùcu niespodziewane odkrycie pewnych w¹tków z prywatnego ¿ycia, z wci¹¿ nieodgadniêtym za m¹¿ wyjœciem w tle :lol2: To tak w skrócie :lol2:
..piĂŞknie streÂściÂłeÂś :)
..widaĂŚ Âże uczysz siĂŞ od mistrzyni streszczania :lol2:
Masz racjê - w³aœnie zda³em sobie z tego sprawê :) A jeszcze mamy czas i los odmieni siê, niech wiêc przesz³oœÌ bawi nas :) Po co ³zy i z³oœÌ - uœmiechnijmy siê :lol2: Nic i nikt ju¿ nie rozdzieli nas, nie smuÌmy siê, odrzuÌmy myœli z³e i wznieœmy toast jeszcze raz :tanczy: Za nasze i Agatty spe³nione sny, za szczêœliwe i smutne dziêki niej (i przez ni¹) dni, za tych gros piêknych chwil :tanczy:
..i jak piĂŞknie potrafisz kleciĂŚ rymowanki :lol: :brawa:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

W œwietle ostatnich stron trzeciej setki najbardziej pasuj¹cym trunkiem do oblania jubileuszu by³o by wino kalifornijskie, no ale skoro toast ju¿ wzniesiony... ja te¿ do³¹czam do was, nie tylko wirtualnie i z lodówki wyjmujê "Dêbowe Mocne" ( mam nadzieje, ¿e nie bêdzie to uznane za kryptoreklamê )
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

CzuÂłem , Âże ucinajÂąc sobie pogawĂŞdkĂŞ z sÂąsiadkÂą tracĂŞ i mija mnie coÂś wielkiego :hmm: !! To moje gadulstwo kiedyÂś mnie zabije :hmm: !!

Al -gratulujĂŞ :brawa: !! JesteÂś co prawda dopiero trzecim fanem w kolejce -po Funcky i po mnie :lol2: ale wiem jaka to frajda zapoczÂątkowaĂŚ jubileuszowÂą stronĂŞ , wiĂŞc ci gratulujĂŞ :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:DziĂŞkujĂŞ :devil: Lecz ja w dalszym ciÂągu nie wiem, czy cieszyĂŚ siĂŞ, czy pÂłakaĂŚ z tego powodu, Âże przyszÂło nam ÂświĂŞtowaĂŚ w takich a nie innych okolicznoÂściach :mhm: MarudzĂŞ, wiem ;) Ale kiedy plany biorÂą w Âłeb, to niestety stajĂŞ siĂŞ zrzĂŞdliwy jak stara panna :devil:
..to ja mam mniej dotkliwe objawy niespe³nionych marzeù - ¿e siê tak wyra¿ê :devil:
..mianowicie mrowienie w stopach :devil:
A ja zawsze w takich sytuacjach muszê wyjœÌ zapaliÌ papierosa no i chc¹c nie chc¹c kiedyœ muszê natkn¹Ì siê na kogoœ ze znajomych ;( !! A tu taka libacja mnie mija :spiewa: !!
..niestety nie dysponuje tym specyfikiem mĂłj barek podrĂŞczny :neutral:
No ale to to chyba tylko jak do tej pory na Filipinach serwujÂą , na Ukrainie i zdaje siĂŞ , Âże w Szczecinie :lol: ??
epsztajnek pisze:W Âświetle ostatnich stron trzeciej setki najbardziej pasujÂącym trunkiem do oblania jubileuszu byÂło by wino kalifornijskie,
A mo¿na to wino u nas dostaÌ :mhm: ?? Pewnie jedynym sposobem na spo¿ycie by³oby zaproszenie tutaj Agatki z jak¹œ pami¹tkow¹ flaszeczk¹ , któr¹ mo¿e sobie przywioz³a na pami¹tkê :roll: ?? :lol2:
Mo¿na by ka¿dy z ''punktów' rozwin¹Ì , ale czy jest sens :lol2: ?? Jak ktoœ chce rozwiniêcia , to na dobr¹ sprawê mo¿e przeœledziÌ wszystkie strony od 200. na 300. skoùczywszy :lol2: !!
..i jak piĂŞknie potrafisz kleciĂŚ rymowanki :lol: :brawa:[/quote]

Wypijmy do dna :lol2: !!

A dla wszystkich "podupadÂłych na ciele i duchu" z powodu nagÂłych i niekorzystnych dla nas zmian w ramĂłwce tvn24 dla podtrzymania siÂł -fragment tekstu Wojciecha MÂłynarskiego:
Jeszcze w zielone gramy, chĂŞĂŚ Âżycia nam nie zbrzydÂła,
Jeszcze na strychu kaÂżdy klei poÂłamane skrzydÂła…
I myœli sobie Ikar, co nieraz ju¿ w dó³ run¹³:
,,Jakby powia³o zdrowo, to bym jeszcze raz pofrun¹³!!!"
Jeszcze w zielone gramy , choĂŚ Âżycie nam doskwiera,
Gramy w nim swoje role - naturszczycy bez suflera…
W najró¿niejszych sztukach gramy
Lecz w tej, co siĂŞ skoĂączy Âźle -
Jeszcze nie!
DÂługo nie!
:)

Agatce i Wam dziĂŞkujĂŞ za to , Âże jesteÂście jednÂą z wiĂŞkszych radoÂści w moim Âżyciu :lol2: !!

Ojjjjhhh -chyba siĂŞ popÂłaczĂŞ ze wzruszenia ;(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:CzuÂłem , Âże ucinajÂąc sobie pogawĂŞdkĂŞ z sÂąsiadkÂą tracĂŞ i mija mnie coÂś wielkiego :hmm: !! To moje gadulstwo kiedyÂś mnie zabije :hmm: !!

Al -gratulujĂŞ :brawa: !! JesteÂś co prawda dopiero trzecim fanem w kolejce -po Funcky i po mnie :lol2: ale wiem jaka to frajda zapoczÂątkowaĂŚ jubileuszowÂą stronĂŞ , wiĂŞc ci gratulujĂŞ :lol2: !!
..a ja coÂś czujĂŞ Âże zapoczÂątkujĂŞ milenijnÂą stronĂŞ 8) :lol:
..co tam siĂŞ bĂŞdĂŞ na setki rozdrabniaÂł :spiewa:
No ale to to chyba tylko jak do tej pory na Filipinach serwujÂą , na Ukrainie i zdaje siĂŞ , Âże w Szczecinie :lol: ??
..a w Kaliszu bardzo siĂŞ denerwujÂą na samo wspomnienie o tym :devil:
epsztajnek pisze:W Âświetle ostatnich stron trzeciej setki najbardziej pasujÂącym trunkiem do oblania jubileuszu byÂło by wino kalifornijskie,
A mo¿na to wino u nas dostaÌ :mhm: ?? Pewnie jedynym sposobem na spo¿ycie by³oby zaproszenie tutaj Agatki z jak¹œ pami¹tkow¹ flaszeczk¹ , któr¹ mo¿e sobie przywioz³a na pami¹tkê :roll: ?? :lol2:
..zaproÂśmy - moÂże da siĂŞ namĂłwiĂŚ :?: :lol:
..przecieÂż teraz musi siĂŞ potwornie nudziĂŚ w tej Warszawie czekajÂąc na serwis o 23. :>

Agatce i Wam dziĂŞkujĂŞ za to , Âże jesteÂście jednÂą z wiĂŞkszych radoÂści w moim Âżyciu :lol2: !!

..nie wstydÂź siĂŞ Âłez :lol2:
..dla takiej kobiety jak Agata i takich kompanĂłw jak my.. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Al -gratulujĂŞ :brawa: !! JesteÂś co prawda dopiero trzecim fanem w kolejce -po Funcky i po mnie :lol2: ale wiem jaka to frajda zapoczÂątkowaĂŚ jubileuszowÂą stronĂŞ , wiĂŞc ci gratulujĂŞ :lol2: !!
..a ja coÂś czujĂŞ Âże zapoczÂątkujĂŞ milenijnÂą stronĂŞ 8) :lol:
..co tam siĂŞ bĂŞdĂŞ na setki rozdrabniaÂł :spiewa:
SkromnoœÌ nad skromnoœciami obydwaj panowie przejawiaj¹ :lol2:
Za gratulacje z serca dziĂŞkujĂŞ :)
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:No ale to to chyba tylko jak do tej pory na Filipinach serwujÂą , na Ukrainie i zdaje siĂŞ , Âże w Szczecinie :lol: ??
..a w Kaliszu bardzo siĂŞ denerwujÂą na samo wspomnienie o tym :devil:
Na samÂą myÂśl :aniol: o tych trunkach jakoÂś tak weselej zrobiÂło mi siĂŞ w gÂłowie :)
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..przecieÂż teraz musi siĂŞ potwornie nudziĂŚ w tej Warszawie czekajÂąc na serwis o 23. :>
Eureka!!! :o: To moÂże byĂŚ sposĂłb na wyzbycie siĂŞ przez AgattĂŞ stresu :lol2: To znaczy nie mam na myÂśli jej odwiedzin tutaj - mĂłwmy o rzeczach realnych :lol2: MyÂślaÂłem o tym, aÂżeby przed kaÂżdym wejÂściem na wizjĂŞ ''strzeliÂła'' sobie lampkĂŞ tego pysznego - jak siĂŞ domyÂślam - kalifornijskiego wina, a i jej raÂźniej zrobi siĂŞ na duszy :lol2: Z wielu powodĂłw :lol2:

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Agatce i Wam dziĂŞkujĂŞ za to , Âże jesteÂście jednÂą z wiĂŞkszych radoÂści w moim Âżyciu :lol2: !!

..nie wstydÂź siĂŞ Âłez :lol2:
..dla takiej kobiety jak Agata i takich kompanĂłw jak my.. :lol2:
W kaÂżdym pacierzu dziĂŞkujĂŞ za to, Âże dane mi byÂło Was i AgattĂŞ oczywiÂście spotkaĂŚ na swojej drodze :)
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

MyÂślaÂłem o tym, aÂżeby przed kaÂżdym wejÂściem na wizjĂŞ ''strzeliÂła'' sobie lampkĂŞ tego pysznego - jak siĂŞ domyÂślam - kalifornijskiego wina, a i jej raÂźniej zrobi siĂŞ na duszy
No wiesz... :shock: ÂżebyÂśmy mieli w TVN na Âżywo kolejny "wykÂład kijowski" i to w wykonaniu tak sympatycznej osoby.... A swojÂą drogÂą to nic nie wiemy, czy Agata ma tzw. "mocnÂą gÂłowĂŞ"... :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:SkromnoœÌ nad skromnoœciami obydwaj panowie przejawiaj¹ :lol2:
Za gratulacje z serca dziĂŞkujĂŞ :)
Tak to juÂż jest , Âże nawet jak ludzie siĂŞ lubiÂą , to walczÂą teÂż jak to siĂŞ mĂłwi -o swoje :lol2:
Eureka!!! :o: To moÂże byĂŚ sposĂłb na wyzbycie siĂŞ przez AgattĂŞ stresu :lol2: To znaczy nie mam na myÂśli jej odwiedzin tutaj - mĂłwmy o rzeczach realnych :lol2: MyÂślaÂłem o tym, aÂżeby przed kaÂżdym wejÂściem na wizjĂŞ ''strzeliÂła'' sobie lampkĂŞ tego pysznego - jak siĂŞ domyÂślam - kalifornijskiego wina, a i jej raÂźniej zrobi siĂŞ na duszy :lol2: Z wielu powodĂłw :lol2:
:hahaha: Agatka mia³aby pójœÌ w œlady Kwaœniewskiego...... :mhm: ?? ciekawe czy te¿ by tak œpiewaj¹co mówi³a jak on :devil: ??

Alchemik pisze:W kaÂżdym pacierzu dziĂŞkujĂŞ za to, Âże dane mi byÂło Was i AgattĂŞ oczywiÂście spotkaĂŚ na swojej drodze :)
Nudno byÂłby bez nas -co :lol2: ?? A moÂże znalazÂłbyÂś sobie innÂą AgatkĂŞ i innych kompanĂłw :lol2: ?? Jak nie my , to kto inny :spiewa: !! :devil:
Ostatnio zmieniony sobota 27 paź 2007, 19:41 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
MyÂślaÂłem o tym, aÂżeby przed kaÂżdym wejÂściem na wizjĂŞ ''strzeliÂła'' sobie lampkĂŞ tego pysznego - jak siĂŞ domyÂślam - kalifornijskiego wina, a i jej raÂźniej zrobi siĂŞ na duszy
No wiesz... :shock: ÂżebyÂśmy mieli w TVN na Âżywo kolejny "wykÂład kijowski" i to w wykonaniu tak sympatycznej osoby.... A swojÂą drogÂą to nic nie wiemy, czy Agata ma tzw. "mocnÂą gÂłowĂŞ"... :devil:
JeÂśli to mogÂłoby rozluÂźniĂŚ AgattĂŞ na wizji, to ja ( :lol: ) jestem gotĂłw na to przystaĂŚ :lol2:

Co zaœ ''mocnej g³owy'' siê tyczy, to z na filmach w ¿o³¹dkow¹ gorzk¹ w tle, czy na pierwszym planie raczej :devil: widaÌ ewidentnie, i¿ Agatta abstynencj¹ grzeszy niestety :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
JeÂśli to mogÂłoby rozluÂźniĂŚ AgattĂŞ na wizji, to ja ( :lol: ) jestem gotĂłw na to przystaĂŚ :lol2:
Ja znam inne ''rozluÂźniajÂące'' metody , ale obawiam siĂŞ , Âże za ich podanie mĂłgÂłbym wylÂądowaĂŚ w pierdlu :xx: !! :lol: Sam nie wiem dlaczego tak jest :mhm: ??
Alchemik pisze:Co zaœ ''mocnej g³owy'' siê tyczy, to z na filmach w ¿o³¹dkow¹ gorzk¹ w tle, czy na pierwszym planie raczej :devil: widaÌ ewidentnie, i¿ Agatta abstynencj¹ grzeszy niestety :lol:
Niestety :> ?? Ca³e szczêœcie :lol2: !! Œwieci nam przyk³adem nasza piêknoœÌ :lol2: !!
Ujjhhh -literki mi siĂŞ zaczynajÂą w jedno zlewaĂŚ :hmm: !! :lol:
ODPOWIEDZ