CzuÂłem , Âże ucinajÂąc sobie pogawĂŞdkĂŞ z sÂąsiadkÂą tracĂŞ i mija mnie coÂś wielkiego :hmm: !! To moje gadulstwo kiedyÂś mnie zabije :hmm: !!
Al -gratulujĂŞ :brawa: !! JesteÂś co prawda dopiero trzecim fanem w kolejce -po Funcky i po mnie

ale wiem jaka to frajda zapoczÂątkowaĂŚ jubileuszowÂą stronĂŞ , wiĂŞc ci gratulujĂŞ

!!
obieÂżyÂświat pisze:Alchemik pisze:DziĂŞkujĂŞ :devil: Lecz ja w dalszym ciÂągu nie wiem, czy cieszyĂŚ siĂŞ, czy pÂłakaĂŚ z tego powodu, Âże przyszÂło nam ÂświĂŞtowaĂŚ w takich a nie innych okolicznoÂściach :mhm: MarudzĂŞ, wiem

Ale kiedy plany biorÂą w Âłeb, to niestety stajĂŞ siĂŞ zrzĂŞdliwy jak stara panna :devil:
..to ja mam mniej dotkliwe objawy niespe³nionych marzeù - ¿e siê tak wyra¿ê :devil:
..mianowicie mrowienie w stopach :devil:
A ja zawsze w takich sytuacjach muszê wyjœÌ zapaliÌ papierosa no i chc¹c nie chc¹c kiedyœ muszê natkn¹Ì siê na kogoœ ze znajomych

!! A tu taka libacja mnie mija :spiewa: !!
Piiiiiiwem?!!! :> Ja nie lubiĂŞ piwa :? ''FilipiĂąskÂą zarazĂŞ'' postaw
..niestety nie dysponuje tym specyfikiem mĂłj barek podrĂŞczny
No ale to to chyba tylko jak do tej pory na Filipinach serwujÂą , na Ukrainie i zdaje siĂŞ , Âże w Szczecinie

??
epsztajnek pisze:W Âświetle ostatnich stron trzeciej setki najbardziej pasujÂącym trunkiem do oblania jubileuszu byÂło by wino kalifornijskie,
A mo¿na to wino u nas dostaÌ :mhm: ?? Pewnie jedynym sposobem na spo¿ycie by³oby zaproszenie tutaj Agatki z jak¹œ pami¹tkow¹ flaszeczk¹ , któr¹ mo¿e sobie przywioz³a na pami¹tkê

??
Umhm

Niezliczone rzesze relacji (no gdyby siĂŞ postaraĂŚ, to by siĂŞ je zliczyÂło i zamknĂŞÂłyby siĂŞ w jednej setce

); awans do Warszawy; odejœcie Blacka maj¹ce przecie¿ silny zwi¹zek z Agatty postaw¹ jak¹ zaprezentowa³a wobec niego; czy w koùcu niespodziewane odkrycie pewnych w¹tków z prywatnego ¿ycia, z wci¹¿ nieodgadniêtym za m¹¿ wyjœciem w tle

To tak w skrĂłcie
Mo¿na by ka¿dy z ''punktów' rozwin¹Ì , ale czy jest sens

?? Jak ktoÂś chce rozwiniĂŞcia , to na dobrÂą sprawĂŞ moÂże przeÂśledziĂŚ wszystkie strony od 200. na 300. skoĂączywszy

!!
Wypijmy za AgattĂŞ i wypijmy za nas dziewczĂŞta i

chÂłopcy

..i jak piĂŞknie potrafisz kleciĂŚ rymowanki

:brawa:[/quote]
Wypijmy do dna

!!
A dla wszystkich "podupadÂłych na ciele i duchu" z powodu nagÂłych i niekorzystnych dla nas zmian w ramĂłwce tvn24 dla podtrzymania siÂł -fragment tekstu Wojciecha MÂłynarskiego:
Jeszcze w zielone gramy, chĂŞĂŚ Âżycia nam nie zbrzydÂła,
Jeszcze na strychu kaÂżdy klei poÂłamane skrzydÂła…
I myœli sobie Ikar, co nieraz ju¿ w dó³ run¹³:
,,Jakby powia³o zdrowo, to bym jeszcze raz pofrun¹³!!!"
Jeszcze w zielone gramy , choĂŚ Âżycie nam doskwiera,
Gramy w nim swoje role - naturszczycy bez suflera…
W najró¿niejszych sztukach gramy
Lecz w tej, co siĂŞ skoĂączy Âźle -
Jeszcze nie!
DÂługo nie!
Agatce i Wam dziĂŞkujĂŞ za to , Âże jesteÂście jednÂą z wiĂŞkszych radoÂści w moim Âżyciu

!!
Ojjjjhhh -chyba siĂŞ popÂłaczĂŞ ze wzruszenia