WidzĂŞ, Âże kolega juÂż posÂłaÂł capsy z pierwszego serwisu, ale jakbyÂście chcieli teÂż moje, to napiszcie

Acha

Moderator: Łukasz
AleÂś to obmyÂśliÂła sprytnienot that kind pisze:Czasami wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Agata dziaÂła na Was lepiej niÂż jakiÂś napĂłj wyskokowy, wiĂŞc ja wpadam na jubileuszowÂą imprezkĂŞ z capsami nie kogo innego jak Agaty wÂłaÂśnie![]()
Ojjjj ty siĂŞ nie pytaj , ino wrzucajWidzĂŞ, Âże kolega juÂż posÂłaÂł capsy z pierwszego serwisu, ale jakbyÂście chcieli teÂż moje, to napiszcie![]()
AchaNo i wszystkiego najlepszego dla Was i dla Agaty ode mnie
Po wnikliwej obserwacji i analiziemarcinkowsky pisze:AleÂś to obmyÂśliÂła sprytnie!! NaprawdĂŞ uwaÂżasz, Âże Agatka tak na nas dziaÂła
??
UdaÂły mi siĂŞ - moim zdaniem - o te niÂżej, bardziejOjjjj ty siĂŞ nie pytaj , ino wrzucaj!! SÂą piĂŞkne
!!
..dziêki notka - ty i epszt to potraficie wejœÌ na imprezê tak ¿e nie mo¿na was nie zauwa¿yÌ :tanczy: :brawa:not that kind pisze:Po wnikliwej obserwacji i analiziemarcinkowsky pisze:Aleœ to obmyœli³a sprytnie!! Naprawdê uwa¿asz, ¿e Agatka tak na nas dzia³a
??
![]()
UdaÂły mi siĂŞ - moim zdaniem - o te niÂżej, bardziejOjjjj ty siĂŞ nie pytaj , ino wrzucaj!! SÂą piĂŞkne
!!
![]()
Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowych stronach wÂątku
not that kind pisze:Po wnikliwej obserwacji i analiziemarcinkowsky pisze:AleÂś to obmyÂśliÂła sprytnie!! NaprawdĂŞ uwaÂżasz, Âże Agatka tak na nas dziaÂła
??
![]()
Przyt³aczaj¹co piêkne :szalony: !!obie¿yœwiat pisze:..dziêki notka - ty i epszt to potraficie wejœÌ na imprezê tak ¿e nie mo¿na was nie zauwa¿yÌ :tanczy: :brawa:
..piekne..przepiĂŞkne capsy![]()
KrĂłtki byÂł , bo zÂłoÂżony z zaledwie 3 informacji , ale jak zwykle wyjÂątkowy :szalony: !! Agatka z kaÂżdÂą godzinÂą jest coraz piĂŞkniejszaobieÂżyÂświat pisze:..oooo juÂż lecĂŞ na serwis.. :tanczy:
Nie wiem, czy to sprawa fryzury, czy artystycznego makijaÂżu, czy teÂż podÂświadomie rozbudzonego uczucia zazdroÂści, ale Agata wyglÂąda dziÂś wyjÂątkowo Âślicznie :aniol: :aniol:Agatka z kaÂżdÂą godzinÂą jest coraz piĂŞkniejsza
Wszystko to i jeszcze wiĂŞcej miaÂło na to wpÂływepsztajnek pisze:Agatka w ostatnim serwisie, bardziej odgarnĂŞÂła wÂłosy za uszko... :tanczy:Nie wiem, czy to sprawa fryzury, czy artystycznego makijaÂżu, czy teÂż podÂświadomie rozbudzonego uczucia zazdroÂści, ale Agata wyglÂąda dziÂś wyjÂątkowo Âślicznie :aniol: :aniol:Agatka z kaÂżdÂą godzinÂą jest coraz piĂŞkniejsza
..no to tu duÂżo siĂŞ rozczulaĂŚmarcinkowsky pisze:Wszystko to i jeszcze wiĂŞcej miaÂło na to wpÂływepsztajnek pisze:Nie wiem, czy to sprawa fryzury, czy artystycznego makijaÂżu, czy teÂż podÂświadomie rozbudzonego uczucia zazdroÂści, ale Agata wyglÂąda dziÂś wyjÂątkowo Âślicznie :aniol: :aniol:Agatka z kaÂżdÂą godzinÂą jest coraz piĂŞkniejsza!! Wspaniale dobrane kolory :szalony: !! A piĂŞkna to ci ona jest zawsze
!! Tylko nie zawsze Âładnie siĂŞ ubiera
!! A wczoraj ubraÂła siĂŞ tak , jak chyba wszyscy lubimy najbardziej
!!
..bardzoSerwis o 22. by³ i nawet z uœmiechem!! PóŸniej wyjaœniê dlaczego napisa³em ''nawet''
![]()
O 23. tak jak Agatka mĂłwiÂła -nie byÂło!! Ojjjhh -bardzo nam wczoraj okrojonÂą wersjĂŞ Agatki dali
!!
![]()
..na koniec faktycznie zabrak³o uœmiechu ale za to w trakcie przewinê³o siê kilka informacji które wywo³a³y na twarzy Agatki leciutki uœmiechI tak jak zaprasza³a Agatka spotkaÌ siê z ni¹ mo¿na by³o dopiero w podsumowaniu dnia , wiêc dzieli³o nas pó³torej godziny miêdzy jednym a drugim spotkaniem!! I tutaj jak zwykle pó³godziny prawie profesjonalny serwis informacyjny :tanczy: Informacje z³e i dobre , na koniec przypomnienie o zmianie czasu na zimowy i informacja od Agatki , ¿e œpimy o godzinê d³u¿ej
!! Ale juÂż na samo poÂżegnanie zabrakÂło uÂśmiechu na dobranoc
!! No :uhh: ?? Agatka myœli , ¿e nikt jej o tej pó³nocy nie ogl¹da³
??
..jesteÂś jak zwykle niezawodna :* :*not that kind pisze:Macie chÂłopaki capsy z podsumowania dnia![]()
..nad po¿egnaniami Agatka musi jeszcze popracowaÌ :]Nie doœÌ, ¿e siê nie uœmiechnê³a na zakoùczenie, to w dodatku nawet spokojnej, czy te¿ udanej - w zale¿noœci od planów- nocy nie ¿yczy³a :nie:
..czekam..czekam i jeszcze raz czekam :tanczy:MiaÂłam nie pytaĂŚ, ale ja jednak jeszcze zapytam, bo widzĂŞ, Âże kolega znowu wczeÂśniej niÂż ja wrzuciÂł capsy z 10-tej, czy chcecie teÂż capsy w moim wydaniu?
Kolega odpowie sam za siebieMiaÂłam nie pytaĂŚ, ale ja jednak jeszcze zapytam, bo widzĂŞ, Âże kolega znowu wczeÂśniej niÂż ja wrzuciÂł cpasy z 10-tej, czy chcecie teÂż capsy w moim wydaniu?
..jak to mĂłwiÂą mÂądrzy ludzie: lepiej jak jest czegoÂś za duÂżo niÂż miaÂłoby byĂŚ za maÂłoepsztajnek pisze:TakÂże miÂła koleÂżanko , nie odzwyczajaj siĂŞ , broĂą BoÂże od dokumentacjiMiaÂłam nie pytaĂŚ, ale ja jednak jeszcze zapytam, bo widzĂŞ, Âże kolega znowu wczeÂśniej niÂż ja wrzuciÂł cpasy z 10-tej, czy chcecie teÂż capsy w moim wydaniu?
ale jak ktoÂś niewtajemniczony to moÂże pomyÂśleĂŚ patrzÂąc na ostatnie capsy , Âże my manipulujemy faktamiobieÂżyÂświat pisze:..jesteÂś jak zwykle niezawodna :* :*not that kind pisze:Macie chÂłopaki capsy z podsumowania dnia![]()
..mamy raport w piguÂłce - czyli przeÂżyjmy to jeszcze raz :lo2::tanczy:
..kaÂżdy uÂśmiech..kaÂżdÂą powaÂżnÂą minĂŞ i kaÂżdy brak uÂśmiechu - Agatka juÂż siĂŞ niczego nie moÂże wyprzeĂŚ![]()
Masz z jednej strony takie wygórowane a z drugiej takie ma³e oczekiwania co do po¿egnania i rozstania o pó³nocy..nad po¿egnaniami Agatka musi jeszcze popracowaÌ :]
..zdecydowanie i intensywnie popracowaĂŚ![]()
..to nie moÂże tak byĂŚ Âże program siĂŞ koĂączy a ona ani siĂŞ nie uÂśmiechnie ani nie poÂżyczy spokojnej nocy i piĂŞknych snĂłw na swĂłj temat.. :rozglada:
..oopssss![]()
..zagalopowaÂłem siĂŞ :devil:
..ograniczmy siĂŞ do spokojnej nocy i 'do zobaczenia'![]()
Trafi³aœ do grona najbardziej ¿¹dnych capsów ludziobie¿yœwiat pisze:..czekam..czekam i jeszcze raz czekam :tanczy:not that kind pisze:Mia³am nie pytaÌ, ale ja jednak jeszcze zapytam, bo widzê, ¿e kolega znowu wczeœniej ni¿ ja wrzuci³ capsy z 10-tej, czy chcecie te¿ capsy w moim wydaniu?
..wrzucaj - nam nigdy doœÌ
AleÂż miÂły kolego - ja nie mam zamiaru pĂłki co od niczego siĂŞ odzwyczajaĂŚepsztajnek pisze:Kolega odpowie sam za siebie![]()
Poniewa¿ kolega ma mo¿liwoœci wrzucania capsów jedynie z ewentualnych wczeœnie rannych, póŸno wieczornych , lub weekendowych prezentacji w TV , zaprzestanie przez ciebie wrzucania swoich capsów grozi³o by sytuacj¹ , w której jakiœ reporta¿ lub "live" z Poznania lub okolic w nadany w ci¹gu dnia powszedniego zosta³by niudokumentowanyA gdyby siê zdarzy³o, ¿e Agata poprowadzi³a by któregoœ dnia "dzieù na ¿ywo" , to by³a by ju¿ kompletna klêska nieudokumentowaÌ takie wydarzenie :hmm: Tak¿e mi³a kole¿anko , nie odzwyczajaj siê , broù Bo¿e od dokumentacji
..napiszê wiêcej - my nawet do okruszka podchodzimy jak do najwiêkszej œwiêtoœcinot that kind pisze:Ale¿ mi³y kolego - ja nie mam zamiaru póki co od niczego siê odzwyczajaÌMam jak do tej pory ogromn¹ frajdê z robienia capsów i dopóki bêdê mia³a tak¹ mo¿liwoœÌ (i ochotê :spiewa: ), bêdê raczy³a tutejsz¹ opiniê publiczn¹ moimi tworami
![]()
Chcia³am jednak¿e unikn¹Ì sytuacji, w której dok³ada³abym pokarmu ju¿ nasyconym osobomAle jak widaÌ ch³opaki s¹ pojemni jak silniki amerykaùskich aut
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 22 gości