Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Czasami wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Agata dziaÂła na Was lepiej niÂż jakiÂś napĂłj wyskokowy, wiĂŞc ja wpadam na jubileuszowÂą imprezkĂŞ z capsami nie kogo innego jak Agaty wÂłaÂśnie :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

WidzĂŞ, Âże kolega juÂż posÂłaÂł capsy z pierwszego serwisu, ale jakbyÂście chcieli teÂż moje, to napiszcie :D

Acha :lol2: No i wszystkiego najlepszego dla Was i dla Agaty ode mnie :lol2:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:Czasami wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Agata dziaÂła na Was lepiej niÂż jakiÂś napĂłj wyskokowy, wiĂŞc ja wpadam na jubileuszowÂą imprezkĂŞ z capsami nie kogo innego jak Agaty wÂłaÂśnie :D
AleÂś to obmyÂśliÂła sprytnie :lol2: !! NaprawdĂŞ uwaÂżasz, Âże Agatka tak na nas dziaÂła :lol2: ??
WidzĂŞ, Âże kolega juÂż posÂłaÂł capsy z pierwszego serwisu, ale jakbyÂście chcieli teÂż moje, to napiszcie :D

Acha :lol2: No i wszystkiego najlepszego dla Was i dla Agaty ode mnie :lol2:
Ojjjj ty siĂŞ nie pytaj , ino wrzucaj :lol2: !! SÂą piĂŞkne :) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:AleÂś to obmyÂśliÂła sprytnie :lol2: !! NaprawdĂŞ uwaÂżasz, Âże Agatka tak na nas dziaÂła :lol2: ??
Po wnikliwej obserwacji i analizie :lol2:
UdaÂły mi siĂŞ - moim zdaniem - o te niÂżej, bardziej :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowych stronach wÂątku :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:AleÂś to obmyÂśliÂła sprytnie :lol2: !! NaprawdĂŞ uwaÂżasz, Âże Agatka tak na nas dziaÂła :lol2: ??
UdaÂły mi siĂŞ - moim zdaniem - o te niÂżej, bardziej :lol2:
Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowych stronach wÂątku :lol2:
..dziêki notka - ty i epszt to potraficie wejœÌ na imprezê tak ¿e nie mo¿na was nie zauwa¿yÌ :tanczy: :brawa:

..piekne..przepiĂŞkne capsy :lol2:

..oooo juÂż lecĂŞ na serwis.. :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:

JakbyÂś wiedziaÂła co siĂŞ we mnie dzieje , gdy .... gdy Agatka siĂŞ pojawia a w Âślad za niÂą Twoje capsy.......... :szalony: !!
obie¿yœwiat pisze:..dziêki notka - ty i epszt to potraficie wejœÌ na imprezê tak ¿e nie mo¿na was nie zauwa¿yÌ :tanczy: :brawa:

..piekne..przepiĂŞkne capsy :lol2:
PrzytÂłaczajÂąco piĂŞkne :szalony: !!
obieÂżyÂświat pisze:..oooo juÂż lecĂŞ na serwis.. :tanczy:
KrĂłtki byÂł , bo zÂłoÂżony z zaledwie 3 informacji , ale jak zwykle wyjÂątkowy :szalony: !! Agatka z kaÂżdÂą godzinÂą jest coraz piĂŞkniejsza :lol2: !! I to nie tylko zasÂługa tych procentĂłw w mojej gÂłowie :lol2: !!

Jedno mnie zdziwiÂło :mhm: ?? Agatka zaprosiÂła dopiero na podsumowanie dnia na 23,30 :> ?? CzyÂżby serwisu o 23.00 miaÂło nie byĂŚ :o ?? ;( A dla nas kaÂżda minuta siĂŞ liczy :neutral:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Agatka w ostatnim serwisie, bardziej odgarnĂŞÂła wÂłosy za uszko... :tanczy:
Agatka z kaÂżdÂą godzinÂą jest coraz piĂŞkniejsza :lol2:
Nie wiem, czy to sprawa fryzury, czy artystycznego makijaÂżu, czy teÂż podÂświadomie rozbudzonego uczucia zazdroÂści, ale Agata wyglÂąda dziÂś wyjÂątkowo Âślicznie :aniol: :aniol:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Agatka w ostatnim serwisie, bardziej odgarnĂŞÂła wÂłosy za uszko... :tanczy:
Nie wiem, czy to sprawa fryzury, czy artystycznego makijaÂżu, czy teÂż podÂświadomie rozbudzonego uczucia zazdroÂści, ale Agata wyglÂąda dziÂś wyjÂątkowo Âślicznie :aniol: :aniol:
Wszystko to i jeszcze wiĂŞcej miaÂło na to wpÂływ :) !! Wspaniale dobrane kolory :szalony: !! A piĂŞkna to ci ona jest zawsze :lol2: !! Tylko nie zawsze Âładnie siĂŞ ubiera :lol2: !! A wczoraj ubraÂła siĂŞ tak , jak chyba wszyscy lubimy najbardziej :lol2: !!

Serwis o 22. by³ i nawet z uœmiechem :lol2: !! PóŸniej wyjaœniê dlaczego napisa³em ''nawet'' ;)
O 23. tak jak Agatka mówi³a -nie by³o ;( !! Ojjjhh -bardzo nam wczoraj okrojon¹ wersjê Agatki dali ;( !! :x I tak jak zaprasza³a Agatka spotkaÌ siê z ni¹ mo¿na by³o dopiero w podsumowaniu dnia , wiêc dzieli³o nas pó³torej godziny miêdzy jednym a drugim spotkaniem :neutral: !! I tutaj jak zwykle pó³godziny prawie profesjonalny serwis informacyjny :tanczy: Informacje z³e i dobre , na koniec przypomnienie o zmianie czasu na zimowy i informacja od Agatki , ¿e œpimy o godzinê d³u¿ej :lol2: !! Ale ju¿ na samo po¿egnanie zabrak³o uœmiechu na dobranoc ;( !! No :uhh: ?? Agatka myœli , ¿e nikt jej o tej pó³nocy nie ogl¹da³ :( ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ooo :o :lol:
..marcinkowsky wstaÂłeÂś juÂż :?: :lol2:
..pisaÂłeÂś Âże po wczorajszej imprezce dzis to dopiero w poÂłudnie siĂŞ pojawisz :lol2:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:
Wszystko to i jeszcze wiĂŞcej miaÂło na to wpÂływ :) !! Wspaniale dobrane kolory :szalony: !! A piĂŞkna to ci ona jest zawsze :lol2: !! Tylko nie zawsze Âładnie siĂŞ ubiera :lol2: !! A wczoraj ubraÂła siĂŞ tak , jak chyba wszyscy lubimy najbardziej :lol2: !!
..no to tu duÂżo siĂŞ rozczulaĂŚ :lol2:
..'przyczepiliÂśmy' siĂŞ do niebywale piĂŞknej dziennikarki :lol2: :tanczy:
..i zarĂłwno z tego jak i z wielu innych - mamy ogromne powody do dumy :lol2:

..epsztajnek - dzĂŞkii za capsy :)
Serwis o 22. by³ i nawet z uœmiechem :lol2: !! PóŸniej wyjaœniê dlaczego napisa³em ''nawet'' ;)
O 23. tak jak Agatka mĂłwiÂła -nie byÂło ;( !! Ojjjhh -bardzo nam wczoraj okrojonÂą wersjĂŞ Agatki dali ;( !! :x
..bardzo :x
.i dlatego w ramach rekompensaty dzis powinni daĂŚ AgatkĂŞ do Dnia na Âżywo :lol2:
..co najmniej ;)
I tak jak zaprasza³a Agatka spotkaÌ siê z ni¹ mo¿na by³o dopiero w podsumowaniu dnia , wiêc dzieli³o nas pó³torej godziny miêdzy jednym a drugim spotkaniem :neutral: !! I tutaj jak zwykle pó³godziny prawie profesjonalny serwis informacyjny :tanczy: Informacje z³e i dobre , na koniec przypomnienie o zmianie czasu na zimowy i informacja od Agatki , ¿e œpimy o godzinê d³u¿ej :lol2: !! Ale ju¿ na samo po¿egnanie zabrak³o uœmiechu na dobranoc ;( !! No :uhh: ?? Agatka myœli , ¿e nikt jej o tej pó³nocy nie ogl¹da³ :( ??
..na koniec faktycznie zabrakÂło uÂśmiechu ale za to w trakcie przewinĂŞÂło siĂŞ kilka informacji ktĂłre wywoÂłaÂły na twarzy Agatki leciutki uÂśmiech :)
..ktĂłrego my tak bardzo jesteÂśmy spragnieni :(
..to pragnienie wystĂŞpuje w kolejnoÂści zaraz po pragnieniu o imieniu Agata :)
..aha i musiaÂłbym Agatce podziĂŞkowaĂŚ za uÂświadomienie mnie Âże od dzis obowiÂązuje nas czas zimowy :lol2:
..dzis moÂże nie miaÂłbym aÂż takich problemĂłw z ukÂładanie siĂŞ i planĂłw na czas letni ale jutro mĂłgÂłby byĂŚ niezÂły ambaras :lol2:
..ehhh - o czym ja myÂślĂŞ :rozglada: :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Macie chÂłopaki capsy z podsumowania dnia :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nie doœÌ, ¿e siê nie uœmiechnê³a na zakoùczenie, to w dodatku nawet spokojnej, czy te¿ udanej - w zale¿noœci od planów ;) - nocy nie ¿yczy³a :nie:

MiaÂłam nie pytaĂŚ, ale ja jednak jeszcze zapytam, bo widzĂŞ, Âże kolega znowu wczeÂśniej niÂż ja wrzuciÂł cpasy z 10-tej, czy chcecie teÂż capsy w moim wydaniu? :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Macie chÂłopaki capsy z podsumowania dnia :D
..jesteÂś jak zwykle niezawodna :* :*

..mamy raport w piguÂłce - czyli przeÂżyjmy to jeszcze raz :lo2: :lol: :tanczy:
..kaÂżdy uÂśmiech..kaÂżdÂą powaÂżnÂą minĂŞ i kaÂżdy brak uÂśmiechu - Agatka juÂż siĂŞ niczego nie moÂże wyprzeĂŚ :lol2:
Nie doœÌ, ¿e siê nie uœmiechnê³a na zakoùczenie, to w dodatku nawet spokojnej, czy te¿ udanej - w zale¿noœci od planów ;) - nocy nie ¿yczy³a :nie:
..nad poÂżegnaniami Agatka musi jeszcze popracowaĂŚ :]
..zdecydowanie i intensywnie popracowaĂŚ :!:
..to nie moÂże tak byĂŚ Âże program siĂŞ koĂączy a ona ani siĂŞ nie uÂśmiechnie ani nie poÂżyczy spokojnej nocy i piĂŞknych snĂłw na swĂłj temat.. :rozglada:
..oopssss :red:
..zagalopowaÂłem siĂŞ :devil:
..ograniczmy siĂŞ do spokojnej nocy i 'do zobaczenia' :lol:
MiaÂłam nie pytaĂŚ, ale ja jednak jeszcze zapytam, bo widzĂŞ, Âże kolega znowu wczeÂśniej niÂż ja wrzuciÂł capsy z 10-tej, czy chcecie teÂż capsy w moim wydaniu? :)
..czekam..czekam i jeszcze raz czekam :tanczy:
..wrzucaj - nam nigdy doœÌ :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

MiaÂłam nie pytaĂŚ, ale ja jednak jeszcze zapytam, bo widzĂŞ, Âże kolega znowu wczeÂśniej niÂż ja wrzuciÂł cpasy z 10-tej, czy chcecie teÂż capsy w moim wydaniu? :)
Kolega odpowie sam za siebie :lol2:
Poniewa¿ kolega ma mo¿liwoœci wrzucania capsów jedynie z ewentualnych wczeœnie rannych, póŸno wieczornych , lub weekendowych prezentacji w TV , zaprzestanie przez ciebie wrzucania swoich capsów grozi³o by sytuacj¹ , w której jakiœ reporta¿ lub "live" z Poznania lub okolic w nadany w ci¹gu dnia powszedniego zosta³by niudokumentowany :shock: A gdyby siê zdarzy³o, ¿e Agata poprowadzi³a by któregoœ dnia "dzieù na ¿ywo" , to by³a by ju¿ kompletna klêska nieudokumentowaÌ takie wydarzenie :hmm: Tak¿e mi³a kole¿anko , nie odzwyczajaj siê , broù Bo¿e od dokumentacji ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
TakÂże miÂła koleÂżanko , nie odzwyczajaj siĂŞ , broĂą BoÂże od dokumentacji ;)
..jak to mĂłwiÂą mÂądrzy ludzie: lepiej jak jest czegoÂś za duÂżo niÂż miaÂłoby byĂŚ za maÂło :lol2:
..po przerobieniu lekko tego na nasze - lepiej mieĂŚ o kilka capsĂłw wiĂŞcej niÂż za maÂło :lol2:

..poza tym oboje jesteÂście capsowymi osobowoÂściami i Wasze capsy kazde z osobna majÂą swĂłj im tylko pisany urok :lol2:
..mimo Âże traktujÂą o jednej i tej samej wspaniaÂłej Agatce :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Macie chÂłopaki capsy z podsumowania dnia :D
..jesteÂś jak zwykle niezawodna :* :*

..mamy raport w piguÂłce - czyli przeÂżyjmy to jeszcze raz :lo2: :lol: :tanczy:
..kaÂżdy uÂśmiech..kaÂżdÂą powaÂżnÂą minĂŞ i kaÂżdy brak uÂśmiechu - Agatka juÂż siĂŞ niczego nie moÂże wyprzeĂŚ :lol2:
ale jak ktoœ niewtajemniczony to mo¿e pomyœleÌ patrz¹c na ostatnie capsy , ¿e my manipulujemy faktami :lol2: !! Przecie¿ na trzecim od koùca Agatka siê uœmiecha :> !! No ale my wiemy , ¿e to nie by³o jeszcze po¿egnanie a zapowiedŸ ostatniego materia³u o zmianie czasu :] !! :lol2: wiêc ¿eby by³a jasnoœÌ skandalu -na zakoùczenie Agatka nie tylko siê do nas wiernych widzów nie raczy³a uœmiechn¹Ì , to na dodatek zabrak³o ¿yczeù na po¿egnanie :nie: !!
A mo¿e Agatka nie lubi po¿egnaù i ba³a siê ¿yczyÌ czekokolwiek na po¿egnanie , ¿eby siê nie rozp³akaÌ , ¿e musi siê ju¿ z nami rozstaÌ , kiedy ledwo co zd¹¿y³a przywitaÌ :lol2: ??
..nad poÂżegnaniami Agatka musi jeszcze popracowaĂŚ :]
..zdecydowanie i intensywnie popracowaĂŚ :!:
..to nie moÂże tak byĂŚ Âże program siĂŞ koĂączy a ona ani siĂŞ nie uÂśmiechnie ani nie poÂżyczy spokojnej nocy i piĂŞknych snĂłw na swĂłj temat.. :rozglada:
..oopssss :red:
..zagalopowaÂłem siĂŞ :devil:
..ograniczmy siĂŞ do spokojnej nocy i 'do zobaczenia' :lol:
Masz z jednej strony takie wygórowane a z drugiej takie ma³e oczekiwania co do po¿egnania i rozstania o pó³nocy :lol2: ??
obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:MiaÂłam nie pytaĂŚ, ale ja jednak jeszcze zapytam, bo widzĂŞ, Âże kolega znowu wczeÂśniej niÂż ja wrzuciÂł capsy z 10-tej, czy chcecie teÂż capsy w moim wydaniu? :)
..czekam..czekam i jeszcze raz czekam :tanczy:
..wrzucaj - nam nigdy doœÌ :lol2:
Trafi³aœ do grona najbardziej ¿¹dnych capsów ludzi :lol: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

epsztajnek pisze:Kolega odpowie sam za siebie :lol2:
Poniewa¿ kolega ma mo¿liwoœci wrzucania capsów jedynie z ewentualnych wczeœnie rannych, póŸno wieczornych , lub weekendowych prezentacji w TV , zaprzestanie przez ciebie wrzucania swoich capsów grozi³o by sytuacj¹ , w której jakiœ reporta¿ lub "live" z Poznania lub okolic w nadany w ci¹gu dnia powszedniego zosta³by niudokumentowany :shock: A gdyby siê zdarzy³o, ¿e Agata poprowadzi³a by któregoœ dnia "dzieù na ¿ywo" , to by³a by ju¿ kompletna klêska nieudokumentowaÌ takie wydarzenie :hmm: Tak¿e mi³a kole¿anko , nie odzwyczajaj siê , broù Bo¿e od dokumentacji ;)
Ale¿ mi³y kolego - ja nie mam zamiaru póki co od niczego siê odzwyczajaÌ :lol2: Mam jak do tej pory ogromn¹ frajdê z robienia capsów i dopóki bêdê mia³a tak¹ mo¿liwoœÌ (i ochotê :spiewa: ), bêdê raczy³a tutejsz¹ opiniê publiczn¹ moimi tworami :lol2:
Chcia³am jednak¿e unikn¹Ì sytuacji, w której dok³ada³abym pokarmu ju¿ nasyconym osobom :lol2: Ale jak widaÌ ch³opaki s¹ pojemni jak silniki amerykaùskich aut :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Ale¿ mi³y kolego - ja nie mam zamiaru póki co od niczego siê odzwyczajaÌ :lol2: Mam jak do tej pory ogromn¹ frajdê z robienia capsów i dopóki bêdê mia³a tak¹ mo¿liwoœÌ (i ochotê :spiewa: ), bêdê raczy³a tutejsz¹ opiniê publiczn¹ moimi tworami :lol2:
Chcia³am jednak¿e unikn¹Ì sytuacji, w której dok³ada³abym pokarmu ju¿ nasyconym osobom :lol2: Ale jak widaÌ ch³opaki s¹ pojemni jak silniki amerykaùskich aut :lol:
..napiszĂŞ wiĂŞcej - my nawet do okruszka podchodzimy jak do najwiĂŞkszej ÂświĂŞtoÂści :lol2:

..a o tym Âże nas kiedyÂś ktoÂś nasyci do peÂłna capsami nie ma mowy :nie: :lol2:

..jak silniki amerykaĂąskich aut :mhm:
..nie :lol2:
..my jesteÂśmy jak studnia bez dna :lol2:
ODPOWIEDZ