Ja tam nie mam nic przeciwko, Âżeby Joasia obcowaÂła z tymi nieludzkimi politykami, kisiÂła siĂŞ w tej gĂŞstej atmosferze sejmowej i pociÂła siĂŞ w tej duchocie :devil:Tak siĂŞ dzisiaj zastanawialem obserwujÂąc poczynania sejmowe Brygidy czy bym chciaÂł Âżeby Joasia byÂła na Jej miejscu Czyli reporterowanie nie codziennie +DnÂŻ raz na jakiÂś czas
W sumie ciĂŞÂżkie pytanie;zakÂładajÂąc,Âże jest jak jest to chciaÂłbym mieĂŚ pewnoÂśc chociaÂż w ktĂłry dzien bedzie w DnÂż i Âżeby miaÂła ze dwa zagwarantowane w tygodniu
Ale tak dobrze to jak wiemy nie ma..
Nawet jakbym jej nie widziaÂł, to miaÂłbym satysfakcje, Âże Joasia robi kaÂżdego dnia coÂś innego, Âże nie stoi w miejscu :stop:
A jakbym widziaÂł jej relacje, to w ogĂłle byÂłbym wniebowziĂŞty

OglÂądanie jej relacji politycznych zawsze byÂło bardzo przyjemne i dowiadywaliÂśmy siĂŞ o wszystkim bez owijania w baweÂłnĂŞ

Ale ja wolĂŞ Poranki :szalony:
Ja mam nadzieje, ¿e Joasia wci¹¿ wie, ¿e teraz te¿ warto podpatrywaÌ AniteA kto wie mo¿e Anita pomog³a Joasi troche na samym pocz¹tku w studio

Móg³bym spróbowaÌTo mo¿e podj¹³byœ siê sam umalowania Joasi Ja bym siê ba³-g³ównie Jej reakcji

Dla chcÂącego nic trudnego :spiewa: Wystarczy siĂŞ z Joasia spotkaĂŚ na mieÂścieJa sie bojĂŞ czy to w ogĂłle jest to teraz moÂżliwe

To jej upinanie chyba moÂżna na palcach jednej rĂŞki policzyĂŚ :spiewa:No juz naprawde coraz mniej paĂą zostaÂło,ktĂłre sie nie odwaÂżyÂły na ten krok
Przynajmniej ostatnimi czasy-bo jak wiemy dawniej zdaÂżaÂło Jej siĂŞ upinac wÂłosy
Ciekawe, czemu w studio nigdy nie zdecydowaÂła siĂŞ na taki krok :mhm:
CoÂś podobnego ma Brygida- na reporterce nigdy nie ma rozpuszczonych wÂłosĂłw :hyh:
Ale ona to znĂłw caÂły czas upina, a Joasia jest w tym wzglÂądzie bardzo konsekwentna i nie wiĂŞzi swoich kudeÂłkĂłw :devil:
Joasia chciaÂła przemyciĂŚ coÂś o sobieNawet dziÂś w 'PzP' byÂła na pasku zapowiedÂź WDZIĂK,SZYK I ELEGANCJA
Doskonale pasowaÂło to do Joasi