Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:To fan:
epsztajnek pisze:Nie bÂądÂź aÂż tak okrutna :!: :rydzyk:
I to fan:
marcinkowsky pisze:Funcky -nie zapomnij w³¹czyÌ kamery i póŸniej nam to , co nagra³aœ poka¿ :lol: !! :tanczy: Porównamy z naszymi reakcjami :devil: !! Tylko dlatego o to proszê :aniol: !! Broù Bo¿e nie mia³em zamiaru naœmiewaÌ siê z nikogo :aniol: !! :devil:
A jednak tacy ró¿ni :lol:
Wcale nie tacy ró¿ni :nie: !! Przecie¿ napisa³em o co mi tak naprawdê chodzi³o :devil: !! Nikomu œmierci od nadmiaru wra¿eù nie ¿yczy³em :nie: !! :aniol:
Alchemik pisze:Funcky jest kobietÂą, wiĂŞc nie broĂą jej patrzeĂŚ na ten uroczy zwiÂązek z wÂłasnej kobiecej perspektywy :)
Nie broniĂŞ :x !! :lol: Funcky ma do tego peÂłne prawo :aniol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Wcale nie tacy ró¿ni :nie: !! Przecie¿ napisa³em o co mi tak naprawdê chodzi³o :devil: !! Nikomu œmierci od nadmiaru wra¿eù nie ¿yczy³em :nie: !! :aniol:
ÂŚmierci od nadmiaru wraÂżeĂą nie Âżyczysz, ale chcesz zobaczyĂŚ Jego wyraz twarzy...
...a ja strasznie bym nie chciaÂł , Âżeby ktokolwiek zobaczyÂł mojÂą twarz, kiedy w tamten poniedziaÂłek , w trakcie oglÂądania caÂłkiem sympatycznego i dowcipnego "materiaÂłu", nagle przeszyÂło mnie straszliwe, irracjonalne uczucie zazdroÂści.. aÂż musiaÂłem przegraĂŚ oglÂądanie....
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŚmierci od nadmiaru wraÂżeĂą nie Âżyczysz, ale chcesz zobaczyĂŚ Jego wyraz twarzy...
...a ja strasznie bym nie chciaÂł , Âżeby ktokolwiek zobaczyÂł mojÂą twarz(...)
A czemu , ja lubiĂŞ oglÂądaĂŚ ludzi np. na pogrzebach :D Wtedy jest wiĂŞcej emocji iÂż podczas jakiegoÂś seansu :lol2: !!

A teraz dwie wiadomoÂści -dobra i zÂła :D :(

Ju¿ widzia³em Agatkê w tvn24 :tanczy: !! Dobra wiadomoœÌ :] !!

Z³a jest taka , ¿e stoi na dworzu i marznie -w Poznaniu ;( To ta z³a wiadomoœÌ :/
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Funckyrella pisze:
Alchemik pisze:Powiedz lepiej, droga Funcky, co sÂądzisz o pewnych prywatnych dzieÂłkach, ktĂłre tutaj ktoÂś zamieÂściÂł? :D Lub lepiej jaÂśniej zapytam, co sÂądzisz o tym, Âże one tutaj w ogĂłle siĂŞ znalazÂły? :)
Black raczej na 100% nie widzia³ :devil: Zbyt radosny jest :lol2: Ale jak mnie czymœ wkurzy, a bêdzie mia³ ku temu trochê okazji, to na pewno mu poka¿ê :devil: A najlepiej podczas jutrzejszej imprezy rodzinnej wyœwietlê na projektorze, ¿eby wszyscy widzieli jak mu mina rzednie :devil:
Funcky -nie zapomnij w³¹czyÌ kamery i póŸniej nam to , co nagra³aœ poka¿ :lol: !! :tanczy: Porównamy z naszymi reakcjami :devil: !! Tylko dlatego o to proszê :aniol: !! Broù Bo¿e nie mia³em zamiaru naœmiewaÌ siê z nikogo :aniol: !! :devil:
Jestem jak najbardziej za tym, ÂżebyÂś Funcky nagraÂła ten moment, ale wczeÂśniej krzyknij jeszcze surpriseeeeeeeee!!! :lol: MuszĂŞ coÂś skonfrontowaĂŚ :D
Nasze miny oczywiÂście :D
marcinkowsky pisze:A teraz dwie wiadomoÂści -dobra i zÂła :D :(
Ja te¿ mam dobr¹ i z³¹ wiadomoœÌ :neutral: Widzia³am relacjê od pocz¹tku, ale nagraÌ zd¹¿y³am od po³owy ;) Ale Agatê niestety by³o widaÌ tylko na sam koniec :spiewa:

Obrazek Obrazek

Ma siĂŞ jednak to przeczucie :spiewa:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Jestem jak najbardziej za tym, ÂżebyÂś Funcky nagraÂła ten moment, ale wczeÂśniej krzyknij jeszcze surpriseeeeeeeee!!! :lol: MuszĂŞ coÂś skonfrontowaĂŚ :D
Nasze miny oczywiÂście :D
MyÂślĂŞ , Âże tyle o ile to , co zobaczy bĂŞdzie zaskoczeniem dla niego , to dla nas sama mina juÂż mniejszÂą niespodziankÂą bĂŞdzie :lol: !! No , ale nie przesÂądzajmy nim zobaczymy :lol2: !!
not that kind pisze:
Ja te¿ mam dobr¹ i z³¹ wiadomoœÌ :neutral: Widzia³am relacjê od pocz¹tku, ale nagraÌ zd¹¿y³am od po³owy ;) Ale Agatê niestety by³o widaÌ tylko na sam koniec :spiewa:

Capsy notka robisz przepiĂŞkne , ale przeczucia masz fatalne :? !! MoÂżna CiĂŞ zatem o coÂś noteczko prosiĂŚ :lol2: ?? Nawet jeÂśli bĂŞdziesz miaÂła jeszcze kiedyÂś takie fatalne przeczucia , to nie pisz o nich :rydzyk: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
...a ja strasznie bym nie chciaÂł , Âżeby ktokolwiek zobaczyÂł mojÂą twarz(...)
A czemu , ja lubiĂŞ oglÂądaĂŚ ludzi np. na pogrzebach :D Wtedy jest wiĂŞcej emocji iÂż podczas jakiegoÂś seansu :lol2: !!
To straszne, ¿e czerpiesz z podobnych doznaù przyjemnoœÌ :neutral: Zrób coœ z tym, bo w przeciwnym razie to ciê odcz³owieczy :lol2:
Ja przychylam siĂŞ do proÂśby epsztajnek'a, aÂżeby Blacka zecydowanie oszczĂŞdziĂŚ :)
DoznaÂł w ostatnim czasie o wiele wiĂŞcej traumatycznych przeÂżyĂŚ niÂż my wszyscy razem wziĂŞci :lol2:
not that kind pisze:

DoœÌ, doœÌ ju¿ tych ponurych newsów :stop:
Nie doœÌ, ¿e nie widzia³em relacji, to na dodatek nie ziszcz¹ siê moje dzisiejsze plany na wieczór :?

Widzicie - znĂłw, czy raczej caÂły czas coÂś bÂłyszczy na palcu lewej rĂŞki Agatty? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:To straszne, ¿e czerpiesz z podobnych doznaù przyjemnoœÌ :neutral: Zrób coœ z tym, bo w przeciwnym razie to ciê odcz³owieczy :lol2:
Ojejhhh -juÂż zaczynam siĂŞ baĂŚ :D !!
Ja przychylam siĂŞ do proÂśby epsztajnek'a, aÂżeby Blacka zecydowanie oszczĂŞdziĂŚ :)
DoznaÂł w ostatnim czasie o wiele wiĂŞcej traumatycznych przeÂżyĂŚ niÂż my wszyscy razem wziĂŞci :lol2:
PrzecieÂż to , co jego dotknĂŞÂło za sprawÂą Agatki i nas dotknĂŞÂło w rĂłwnym stopniu :? !!
Alchemik pisze: Widzicie - znĂłw, czy raczej caÂły czas coÂś bÂłyszczy na palcu lewej rĂŞki Agatty? :lol2:
Widzimy i chyba nabraÂłem pewnoÂści , Âże to pierÂścionek jakiÂś chyba jest :mhm: ?? CoÂś takiego na wzĂłr kulki siĂŞ bÂłyszczy na Âśrodku :mhm: ?? A jednak nie mam pewnoÂści :devil: !!
t
Początkujący
Początkujący

Post autor: t »

to kto ma dzisiaj dyzury wieczorne??
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

t pisze:to kto ma dzisiaj dyzury wieczorne??
W tym wÂątku powinienem ci odpowiedzieĂŚ: nie Agata :lol2: !!

Ale , Âżeby nie byÂło , Âże jestem tak Âślepo i niezmiennie zapatrzony...... odpowiem , Âże Jakub Porada :lol2: !!

Czy mo¿emy ju¿ pokusiÌ siê o wnioski , ¿e Agatka po prostu jeden weekend w miesi¹cu bêdzie mia³a wolny od Warszawy :mhm: ?? Tylko czemu nie dali jej te¿ odpocz¹Ì od dy¿uru w ogóle :> ??

Jakie to wszystko jest skomplikowane :devil: !!
pawell

Post autor: pawell »

Alchemik pisze:
Marcin pisze:To byÂł materiaÂł o wypadkach w gĂłrach. :D Jak dobrze pĂłjdzie, to zamieszczÂą go na http://www.ddtvn.onet.pl
Ach :D WiĂŞc pewnie ten, ktĂłry emitowali w "PzP" i "PiÂŚ" w Tvn24 o tragedii 16-latka, ktĂłra wydarzyÂła siĂŞ w Tatrach w tym tygodniu? Teraz jednakÂże trafiÂł do wiĂŞkszej grupy oglÂądaczy :lol2: Ale niestety nie do nas - jak na ironiĂŞ :lol2:
DziĂŞkujemy za informacjĂŞ :)
Tak to ten. :) JeÂśli ktoÂś chce go zobaczyĂŚ to juÂż jest dostĂŞpny na stronie "DzieĂą Dobry TVN" :arrow: http://dziendobrytvn.onet.pl/1448917,aktualnosci.html :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze: Tak to ten. :) JeÂśli ktoÂś chce go zobaczyĂŚ to juÂż jest dostĂŞpny na stronie "DzieĂą Dobry TVN" :arrow: http://dziendobrytvn.onet.pl/1448917,aktualnosci.html :)
To mo¿na jednoczeœnie odetchn¹Ì z ulg¹ -zachowuj¹c jednak umiar , bo widzieÌ ten materia³ w tvn24 i widzieÌ w tvn to spora ró¿nica , ale jednak ulga jest , ¿e jednak w ogóle siê widzia³o :lol2: !!
Bardzo zatem dziĂŞkujĂŞ za uspokojenie nerwĂłw i podanie linka :) !!

"GĂłry piĂŞkne i niebezpieczne'' -moÂżna by tak samo napisaĂŚ o Agatce -"piĂŞkna i niebezpieczna" :lol2: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
pawell pisze: Tak to ten. :) JeÂśli ktoÂś chce go zobaczyĂŚ to juÂż jest dostĂŞpny na stronie "DzieĂą Dobry TVN" :arrow: http://dziendobrytvn.onet.pl/1448917,aktualnosci.html :)
To mo¿na jednoczeœnie odetchn¹Ì z ulg¹ -zachowuj¹c jednak umiar , bo widzieÌ ten materia³ w tvn24 i widzieÌ w tvn to spora ró¿nica , ale jednak ulga jest , ¿e jednak w ogóle siê widzia³o :lol2: !!
Bardzo zatem dziĂŞkujĂŞ za uspokojenie nerwĂłw i podanie linka :) !!
Faktycznie kamieù spad³ z serca :D ChoÌ na przysz³oœÌ musimy byÌ bardziej ostro¿ni, poniewa¿ to móg³ byÌ tylko symptom zapowiadaj¹cy kto wie - mo¿e i jakieœ zmiany na... jeszcze lepsze :lol2:
"GĂłry piĂŞkne i niebezpieczne'' -moÂżna by tak samo napisaĂŚ o Agatce -"piĂŞkna i niebezpieczna" :lol2: !!
Jak i nasze polskie drogi ;) Masz dziÂś bardzo dziwne skojarzenia marcinkowsky ;)
Ech, a tak w ogĂłle to wszedÂłem tu, Âżeby powiedzieĂŚ, Âże nie tak wyobraÂżaliÂśmy sobie spotkanie z AgattÂą :? Wszak byÂła przed chwilÂą w raporcie wieczornym, ale zziĂŞbniĂŞta, na szczĂŞÂście nie zmokniĂŞta, no i byÂła zaledwie minutĂŞ i kilkanaÂście sekund :?
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Na osÂłodzenie sobotniego wieczoru - UÂśmiech Naszej KrĂłlowej
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Na osÂłodzenie sobotniego wieczoru - UÂśmiech Naszej KrĂłlowej
Tego mi by³o potrzeba :) Zd¹¿yliœmy przez ten krótki okres naszej mêskiej szorstkiej znajomoœci dobrze poznaÌ nasze potrzeby :lol2:

Moim zdaniem Agatta zawsze po zmroku, wieczorami, wtopiona w ciemn¹ noc prezentowa³a siê nad wyraz poci¹gaj¹co - tak te¿ jest i dziœ :P A to zimno panuj¹ce wokó³, którego siê domyœlam sprawia, ¿e ma siê ochotê j¹ ogrzaÌ ciep³em w³asnego cia³a...

Dobrej nocy Panom... i Paniom :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:Na osÂłodzenie sobotniego wieczoru - UÂśmiech Naszej KrĂłlowej
Tego mi by³o potrzeba :) Zd¹¿yliœmy przez ten krótki okres naszej mêskiej szorstkiej znajomoœci dobrze poznaÌ nasze potrzeby :lol2:
Mêska i szorstka przyjaŸù g³adzona od czasu do czasu delikatnym uœmiechem Agatki :lol2: ?? Jestem jak najbardziej za :lol2:
Moim zdaniem Agatta zawsze po zmroku, wieczorami, wtopiona w ciemn¹ noc prezentowa³a siê nad wyraz poci¹gaj¹co - tak te¿ jest i dziœ :P A to zimno panuj¹ce wokó³, którego siê domyœlam sprawia, ¿e ma siê ochotê j¹ ogrzaÌ ciep³em w³asnego cia³a...
AluÂś , AluÂś -ty siĂŞ lepiej zamartw o ogrzanie Âżony , a nie zaprzÂątaj se gÂłowy dziewczynami z Wielkopolski stojÂącymi na trasie po zmroku -ujjhhhj :hmm: Ale to zabrzmiaÂło dwuznacznie :hahaha: !! :hmm: :hmm:

Ale t otvn24 wina -ka¿¹ dziewczynom po zmroku ..... ma³o tego w straszliwym zimnie staÌ na wylotówkach :wariat: !!
Dobrej nocy Panom... i Paniom :lol2:
Dobrej -nie takiej dobrej , bo nas Agatka nawet szorstko i oschle do snu nie utuli :neutral:
ODPOWIEDZ