Alchemik pisze:To fan:
epsztajnek pisze:Nie bÂądÂź aÂż tak okrutna

:rydzyk:
I to fan:
marcinkowsky pisze:Funcky -nie zapomnij w³¹czyÌ kamery i póŸniej nam to , co nagra³aœ poka¿

!! :tanczy: PorĂłwnamy z naszymi reakcjami :devil: !! Tylko dlatego o to proszĂŞ :aniol: !! BroĂą BoÂże nie miaÂłem zamiaru naÂśmiewaĂŚ siĂŞ z nikogo :aniol: !! :devil:
A jednak tacy ró¿ni
ZadecydowaÂłam, Âże o niczym mu nie powiem

A decyzja ta zapadÂła po tym, jak wspĂłlnie z mamÂą wczoraj przypomniaÂłyÂśmy sobie sytuacjĂŞ z dzieciĂąstwa i minĂŞ Blacka kiedy ktoÂś podczas chwili nieuwagi ,,uprowadziÂł'' mu sprzed nosa kredki, ktĂłrymi, jak mĂłwiÂł: ,,rysowaÂł'' dzieÂło swojego Âżycia''

Widok ten by³ tak przygnêbiaj¹cy, i¿ teraz postanowi³am zamilkn¹Ì na wieki, zw³aszcza, ¿e o wiêksz¹ - mo¿na rzec - kradzie¿ chodzi

Wtedy co prawda nie widziaÂłam reakcji Blacka na to, jak ktoÂś rysuje jego kredkami (domyÂślam siĂŞ, Âże widok byÂłby iÂście dantejski), a wyobraÂżacie sobie co by byÂło, jakby AgatĂŞ zobaczyÂł w objĂŞciach innego mĂŞÂżczyzny......?

WolĂŞ sobie tego nawet nie wyobraÂżaĂŚ
Alchemik pisze:A propos - jak tam siê maj¹ Twoje przeczucia w kontekœcie za m¹¿ wyjœcia Agatty?

Wiesz wszak¿e o tym, ¿e fakt ten wci¹¿ niewiadom¹ pozostaje
Wydaje mi siĂŞ, Âże caÂły czas ma w oczach ten ,,panieĂąski'' bÂłysk w oczach
Alchemik pisze:marcinkowsky pisze:Funckyrella pisze:
Achhhh..... Agata to szczĂŞÂściara

Sama Âświetna dziewczyna i trafiÂła na takiego fajnego faceta

Nie , nie nie -to nie tak -to on jest szczĂŞÂściarzem bĂŞdÂąc w ''posiadaniu'' takiej cudownej kobiety

!!

Funcky jest kobietÂą, wiĂŞc nie broĂą jej patrzeĂŚ na ten uroczy zwiÂązek z wÂłasnej kobiecej perspektywy

DziĂŞki Al - nie wiedziaÂłam, Âże tak wyÂśmienicie rozumiesz kobiety?

Có¿ ja mogê napisaÌ?

Nie samÂą AgatkÂą Âżyje czÂłowiek
..nie wyobra¿am sobie ¿eby ca³a niedziela mia³a nam up³yn¹Ì pod znakiem tego tyko jednego tematu

..ale jestem w stanie uwierzyĂŚ Âże tak wÂłaÂśnie bĂŞdzie :devil:
Fajnie tak jest siedzieĂŚ na d***e i wybrzydzaĂŚ

Pewnie, Âże ja, tak jak i Wy wolaÂłabym dla Agatki, Âżeby mogÂła dzisiaj siedzieĂŚ sobie z rodzinÂą...... :> a nie

Wy wolicie, Âżeby siedziaÂła za biurkiem

No ja w sumie teÂż

Ale ktoÂś przecieÂż musi pilnowaĂŚ porzÂądku na tym Âświecie, a na drogach zwÂłaszcza, prawda?

KaÂżdy reporter swoje musi odstaĂŚ na drodze

Pewnie w umowach majÂą limit wpisany :devil: Warunki pogodowe nie sÂą aÂż tak zÂłe, wiĂŞc wielkÂą mordĂŞgÂą to stanie na trasie nie jest

A juÂż na pewno nie jest bezsensowne

WiĂŞc czekamy nie tylko na kolejne relacje, ale teÂż na pozytywne skutki tego ,,stania i gadania''