Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..co wy w takich szampaĂąskich nastrojach :uhh:

..ja jestem zdruzgotany ;(

..co mam teraz zrobiĂŚ z prowiantem i napojami ktĂłre nagromadziÂłem na wieczĂłr :?: :neutral:

..oddam biedniejszym :lol2:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Moim zdaniem Agatta zawsze po zmroku, wieczorami, wtopiona w ciemn¹ noc prezentowa³a siê nad wyraz poci¹gaj¹co - tak te¿ jest i dziœ :P A to zimno panuj¹ce wokó³, którego siê domyœlam sprawia, ¿e ma siê ochotê j¹ ogrzaÌ ciep³em w³asnego cia³a...
AluÂś , AluÂś -ty siĂŞ lepiej zamartw o ogrzanie Âżony , a nie zaprzÂątaj se gÂłowy dziewczynami z Wielkopolski stojÂącymi na trasie po zmroku -ujjhhhj :hmm: Ale to zabrzmiaÂło dwuznacznie :hahaha: !! :hmm: :hmm:

Ale t otvn24 wina -ka¿¹ dziewczynom po zmroku ..... ma³o tego w straszliwym zimnie staÌ na wylotówkach :wariat: !!
..z tobÂą dzieje siĂŞ coÂś naprawdĂŞ niedobrego :>

..ale mniejsza z tym ;)
..Agatka w porĂłwnaniu do koleÂżanek i tak byÂła w komfortowej sytuacji nie trzĂŞsÂła siĂŞ i nie mokÂła :D
..oby tylko Âźle na jej zdrowiu siĂŞ nie odbiÂło to 'ozdabianie' polskich koszmarnych drĂłg :rydzyk:
..bo t oby byÂła zbyt wysoka cena do zapÂłaty za piĂŞkne widoki :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..co wy w takich szampaĂąskich nastrojach :uhh:

..ja jestem zdruzgotany ;(
A ja dzisiaj , bo znĂłw zamiast Agatki w studio widzĂŞ AgatkĂŞ marznÂącÂą na dworze :? !!
Od ósmej ju¿ prawie.... mówi o wypadkach i apeluje o ostro¿noœÌ na drodze :) !!
Ludzie sÂłuchajcie jej :lol2: !!
..ale mniejsza z tym ;)
..Agatka w porĂłwnaniu do koleÂżanek i tak byÂła w komfortowej sytuacji nie trzĂŞsÂła siĂŞ i nie mokÂła :D
..oby tylko Âźle na jej zdrowiu siĂŞ nie odbiÂło to 'ozdabianie' polskich koszmarnych drĂłg :rydzyk:
..bo t oby byÂła zbyt wysoka cena do zapÂłaty za piĂŞkne widoki :D
Dzisiaj pewnie bĂŞdzie czĂŞÂściej niÂż wczoraj :) Wiec trzymajmy kciuki za to , Âżeby pogoda siĂŞ utrzymaÂła -bo jest wprawdzie zimno , ale przynajmniej nie pada :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..bo t oby byÂła zbyt wysoka cena do zapÂłaty za piĂŞkne widoki :D
Dzisiaj pewnie bĂŞdzie czĂŞÂściej niÂż wczoraj :) Wiec trzymajmy kciuki za to , Âżeby pogoda siĂŞ utrzymaÂła -bo jest wprawdzie zimno , ale przynajmniej nie pada :)
A nawet - jak mĂłwiÂła Agata - zaczĂŞÂło siĂŞ przejaÂśniaĂŚ :D
WyglÂąda na to, Âże w Poranku jest co godzinĂŞ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..bo t oby byÂła zbyt wysoka cena do zapÂłaty za piĂŞkne widoki :D
A nawet - jak mĂłwiÂła Agata - zaczĂŞÂło siĂŞ przejaÂśniaĂŚ :D
I jest swoist¹ liderk¹ tematu drogowego :D Wczoraj do póŸnego wieczora nadawa³a relacje (dobrze, ¿e mogê w l. mn. napisaÌ ;) ), a dziœ ju¿ od wczesnych godzin rannych, lecz ani œladu niewyspania :lol2:

Oczywiœcie, jako osoba lada chwila wybieraj¹ca siê w trasê, wezmê sobie wszystkie rady Agatty do serca :) W jej wykonaniu przemówi³y do mnie nie tylko argumenty finansowe, ale g³ównie tragiczne statystyki, o których Agatta odpowiada :]

Trzymajcie proszĂŞ rĂŞce na pulsie i piĂŞknie mi tu dzienniczek uzupeÂłniajcie o kaÂżdÂą relacjĂŞ Agatty :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:A nawet - jak mĂłwiÂła Agata - zaczĂŞÂło siĂŞ przejaÂśniaĂŚ :D
Uhhhh.... a juÂż myÂślaÂłem , Âże moÂże nas opuÂściÂłaÂś :lol2: ?? Wczoraj nie zjawiÂłaÂś siĂŞ po relacji Agatki :rozglada: ?? No ale dzisiaj full wypas caps :tanczy: !! ÂŚwietny ten , kiedy Agata spoglÂąda w niebo :brawa: !!
I jest swoist¹ liderk¹ tematu drogowego :D Wczoraj do póŸnego wieczora nadawa³a relacje (dobrze, ¿e mogê w l. mn. napisaÌ ;) ), a dziœ ju¿ od wczesnych godzin rannych, lecz ani œladu niewyspania :lol2:
Bior¹c pod uwagê to , ¿e za godzinê koùczy siê poranek , to mo¿emy liczyÌ na jeszcze jedn¹ tylko w tym paœmie relacjê ;) PóŸniej Kawa i Lo¿a i dopiero od 13. znów serwisy , ale spokojnie :stop: !! Nie narzekajmy zawczasu :lol2: !! Dzisiaj i tak z rana jesteœmy ju¿ w takim samym punkcie jak wczoraj wieczorem :lol2: !!

Agatka w dobrym nastroju , Jarek chyba te¿ , bo tak np w pi¹tek nawet nie zerkn¹³ na Agatkê , a dzisiaj nawet przejawia³ troskê o jej bezpieczeùstwo :lol2: !! Co Agatka zreszt¹ podchwyci³a w relacji :lol2: No ale przecie¿ jej bezpieczeùstwo jest najwa¿niejsze , a stanê³a przy zjeŸdzie na jak¹œ trasê i jakby tak nie daj Bo¿e w samochodzie zawiod³y hamulce..... :xx: :hmm: !!
Alchemik pisze: Trzymajcie proszĂŞ rĂŞce na pulsie i piĂŞknie mi tu dzienniczek uzupeÂłniajcie o kaÂżdÂą relacjĂŞ Agatty :tanczy:
Wiem , Âże po takich piĂŞknych widokach trudno bĂŞdzie ci siĂŞ na jeÂździe skupiĂŚ , ale jedÂź ostroÂżnie i nie rozglÂądaj siĂŞ na boki jak co niektĂłrzy kierowcy , ktĂłrzy mijali dzisiaj AgatkĂŞ i na jej widok uÂżywali klaksonĂłw :lol: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:A nawet - jak mĂłwiÂła Agata - zaczĂŞÂło siĂŞ przejaÂśniaĂŚ :D
Uhhhh.... a juÂż myÂślaÂłem , Âże moÂże nas opuÂściÂłaÂś :lol2: ?? Wczoraj nie zjawiÂłaÂś siĂŞ po relacji Agatki :rozglada: ?? No ale dzisiaj full wypas caps :tanczy: !! ÂŚwietny ten , kiedy Agata spoglÂąda w niebo :brawa: !!
..chciaÂłem ciĂŞ zwymyÂślaĂŚ za to Âże napisaÂłeÂś Âże notka ma fatalne przeczucia :x
..zresztÂą nie ustosunkowaÂła siĂŞ do tego to i nie wiem czy jej to nie zabolaÂło :?: :aniol:
..a przeczucia wcale przecieÂż fatalne nie byÂły bo przecieÂż Agatka jest z nami - czyli po czĂŞÂści tak jak chcieliÂśmy :tanczy:
Bior¹c pod uwagê to , ¿e za godzinê koùczy siê poranek , to mo¿emy liczyÌ na jeszcze jedn¹ tylko w tym paœmie relacjê ;) PóŸniej Kawa i Lo¿a i dopiero od 13. znów serwisy , ale spokojnie :stop: !! Nie narzekajmy zawczasu :lol2: !! Dzisiaj i tak z rana jesteœmy ju¿ w takim samym punkcie jak wczoraj wieczorem :lol2: !!
..a czujĂŞ Âże dzisiejszy wynik 'relacjowy' bĂŞdzie o wiele lepszy niÂż wczoraj :tanczy:
..podziwiam reporterĂłw Âże tak na jeden i ten sam temat potrafiÂą na tyle sposobĂłw opowiadaĂŚ :lol2:
Agatka w dobrym nastroju , Jarek chyba te¿ , bo tak np w pi¹tek nawet nie zerkn¹³ na Agatkê , a dzisiaj nawet przejawia³ troskê o jej bezpieczeùstwo :lol2: !! Co Agatka zreszt¹ podchwyci³a w relacji :lol2: No ale przecie¿ jej bezpieczeùstwo jest najwa¿niejsze , a stanê³a przy zjeŸdzie na jak¹œ trasê i jakby tak nie daj Bo¿e w samochodzie zawiod³y hamulce..... :xx: :hmm: !!
..nie kracz :stop:
..prĂŞdzej jakiÂś kierowca siĂŞ zagapi i zapomni skrĂŞciĂŚ :devil:
..dobrze Âże nie ma lata i Agatka i jej wdziĂŞki sÂą tak szczelnie przysÂłoniĂŞte i mniej rozpraszajÂą :lol2:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze: Trzymajcie proszĂŞ rĂŞce na pulsie i piĂŞknie mi tu dzienniczek uzupeÂłniajcie o kaÂżdÂą relacjĂŞ Agatty :tanczy:
Wiem , Âże po takich piĂŞknych widokach trudno bĂŞdzie ci siĂŞ na jeÂździe skupiĂŚ , ale jedÂź ostroÂżnie i nie rozglÂądaj siĂŞ na boki jak co niektĂłrzy kierowcy , ktĂłrzy mijali dzisiaj AgatkĂŞ i na jej widok uÂżywali klaksonĂłw :lol: !!
..co za chamskie zachowanie :devil:

..postaram siĂŞ dzis niczego nie przegapiĂŚ :D
..jak bĂŞdzie to zobaczymy ;)
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Uhhhh.... a juÂż myÂślaÂłem , Âże moÂże nas opuÂściÂłaÂś :lol2: ?? Wczoraj nie zjawiÂłaÂś siĂŞ po relacji Agatki :rozglada: ?? No ale dzisiaj full wypas caps :tanczy: !! ÂŚwietny ten , kiedy Agata spoglÂąda w niebo :brawa: !!
..chciaÂłem ciĂŞ zwymyÂślaĂŚ za to Âże napisaÂłeÂś Âże notka ma fatalne przeczucia :x
..zresztÂą nie ustosunkowaÂła siĂŞ do tego to i nie wiem czy jej to nie zabolaÂło :?: :aniol:
..a przeczucia wcale przecieÂż fatalne nie byÂły bo przecieÂż Agatka jest z nami - czyli po czĂŞÂści tak jak chcieliÂśmy :tanczy:
Bez przesady ;) ObraÂżam siĂŞ za ciĂŞÂższe rzeczy ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Bez przesady ;) ObraÂżam siĂŞ za ciĂŞÂższe rzeczy ;)
WolĂŞ nie pytaĂŚ o jakie :lol2: !! MoÂże nigdy nie stzrelĂŞ w dziesiÂątkĂŞ :lol2: !!
obieÂżyÂświat pisze:..a przeczucia wcale przecieÂż fatalne nie byÂły bo przecieÂż Agatka jest z nami - czyli po czĂŞÂści tak jak chcieliÂśmy :tanczy:
Ummhmm...... ale tak siê zastanawiam..... :mhm: ..bo Jarek ci¹gle mówi , ¿e do dwudziestej bêd¹ mówiÌ o ''Akcji Znicz'' , czy Agatka mia³aby do tej godziny staÌ o opowiadaÌ o wypadkach i apelowaÌ o ostro¿noœÌ :neutral: ??
WÂłaÂściwie , to wczoraj jej imienniczka z Katowic od rana do wieczora w deszczu staÂła :hmm: !! Ale jak faktycznie moÂżna byÂło dzisiaj zauwaÂżyĂŚ u Agatki to nawet piĂŞkna pogoda w porĂłwnaniu z Malborkiem :spiewa:
..podziwiam reporterĂłw Âże tak na jeden i ten sam temat potrafiÂą na tyle sposobĂłw opowiadaĂŚ :lol2:
Tak na dobr¹ sprawê to wszyscy mówi¹ w kó³ko o tym samym , a s³owa i tak padaj¹ w pró¿niê :spiewa: !! Ale podstawowa zasada : nie poddawaÌ siê w walce , kiedy idzie o ludzkie ¿ycie :] !!
..postaram siĂŞ dzis niczego nie przegapiĂŚ :D
..jak bĂŞdzie to zobaczymy ;)
Teraz mamy chwilkĂŞ przerwy...... no przynajmniej do 13. :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze: Bez przesady ;) ObraÂżam siĂŞ za ciĂŞÂższe rzeczy ;)
WolĂŞ nie pytaĂŚ o jakie :lol2: !! MoÂże nigdy nie stzrelĂŞ w dziesiÂątkĂŞ :lol2: !!
..a ja bym siĂŞ wolaÂł upewniĂŚ jakiego przewinienia nie mogĂŞ nigdy siĂŞ dopuÂściĂŚ :rozglada:
Ummhmm...... ale tak siê zastanawiam..... :mhm: ..bo Jarek ci¹gle mówi , ¿e do dwudziestej bêd¹ mówiÌ o ''Akcji Znicz'' , czy Agatka mia³aby do tej godziny staÌ o opowiadaÌ o wypadkach i apelowaÌ o ostro¿noœÌ :neutral: ??
WÂłaÂściwie , to wczoraj jej imienniczka z Katowic od rana do wieczora w deszczu staÂła :hmm: !! Ale jak faktycznie moÂżna byÂło dzisiaj zauwaÂżyĂŚ u Agatki to nawet piĂŞkna pogoda w porĂłwnaniu z Malborkiem :spiewa:
..nie wyobra¿am sobie ¿eby ca³a niedziela mia³a nam up³yn¹Ì pod znakiem tego tyko jednego tematu :lol2:
..ale jestem w stanie uwierzyĂŚ Âże tak wÂłaÂśnie bĂŞdzie :devil:

..ale jestem gotĂłw na poÂświĂŞcenia i daĂŚ spokĂłj Agatce juÂż po 15. - Âżeby za mocno nie wymarzÂła :rozglada:
..bo choroba to ostatnia rzecz która teraz powinna Agatkê 'dopaœÌ' :rozglada:
Tak na dobr¹ sprawê to wszyscy mówi¹ w kó³ko o tym samym , a s³owa i tak padaj¹ w pró¿niê :spiewa: !! Ale podstawowa zasada : nie poddawaÌ siê w walce , kiedy idzie o ludzkie ¿ycie :] !!
..tym bardziej nale¿y podziwiaÌ tych którzy w powtarzaniu w kó³ko tych samych apeli widz¹ sens 8)
..Agatka mogÂłaby jakiegoÂś policjanta 'dorwaĂŚ' i z nim porozmawiaĂŚ :)
..w ten sposĂłb moÂże na czas rozmowy uchroniÂłaby parĂŞ istnieĂą od mandatĂłw :lol:
Teraz mamy chwilkĂŞ przerwy...... no przynajmniej do 13. :D
..ze spokojem mo¿na wyjœÌ na spacerek :tanczy:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Alchemik pisze:To fan:
epsztajnek pisze:Nie bÂądÂź aÂż tak okrutna :!: :rydzyk:
I to fan:
marcinkowsky pisze:Funcky -nie zapomnij w³¹czyÌ kamery i póŸniej nam to , co nagra³aœ poka¿ :lol: !! :tanczy: Porównamy z naszymi reakcjami :devil: !! Tylko dlatego o to proszê :aniol: !! Broù Bo¿e nie mia³em zamiaru naœmiewaÌ siê z nikogo :aniol: !! :devil:
A jednak tacy ró¿ni :lol:
Zadecydowa³am, ¿e o niczym mu nie powiem :D A decyzja ta zapad³a po tym, jak wspólnie z mam¹ wczoraj przypomnia³yœmy sobie sytuacjê z dzieciùstwa i minê Blacka kiedy ktoœ podczas chwili nieuwagi ,,uprowadzi³'' mu sprzed nosa kredki, którymi, jak mówi³: ,,rysowa³'' dzie³o swojego ¿ycia'' :D Widok ten by³ tak przygnêbiaj¹cy, i¿ teraz postanowi³am zamilkn¹Ì na wieki, zw³aszcza, ¿e o wiêksz¹ - mo¿na rzec - kradzie¿ chodzi :lol2: :lol2: Wtedy co prawda nie widzia³am reakcji Blacka na to, jak ktoœ rysuje jego kredkami (domyœlam siê, ¿e widok by³by iœcie dantejski), a wyobra¿acie sobie co by by³o, jakby Agatê zobaczy³ w objêciach innego mê¿czyzny......? :D Wolê sobie tego nawet nie wyobra¿aÌ :D
Alchemik pisze:A propos - jak tam siê maj¹ Twoje przeczucia w kontekœcie za m¹¿ wyjœcia Agatty? :lol2: Wiesz wszak¿e o tym, ¿e fakt ten wci¹¿ niewiadom¹ pozostaje :lol2:
Wydaje mi siĂŞ, Âże caÂły czas ma w oczach ten ,,panieĂąski'' bÂłysk w oczach :lol:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:
Funckyrella pisze: Achhhh..... Agata to szczĂŞÂściara :D Sama Âświetna dziewczyna i trafiÂła na takiego fajnego faceta :P
Nie , nie nie -to nie tak -to on jest szczĂŞÂściarzem bĂŞdÂąc w ''posiadaniu'' takiej cudownej kobiety :P !! :lol2:
Funcky jest kobietÂą, wiĂŞc nie broĂą jej patrzeĂŚ na ten uroczy zwiÂązek z wÂłasnej kobiecej perspektywy :)
Dziêki Al - nie wiedzia³am, ¿e tak wyœmienicie rozumiesz kobiety? :D Có¿ ja mogê napisaÌ? :D Nie sam¹ Agatk¹ ¿yje cz³owiek :lol2:
..nie wyobra¿am sobie ¿eby ca³a niedziela mia³a nam up³yn¹Ì pod znakiem tego tyko jednego tematu :lol2:
..ale jestem w stanie uwierzyĂŚ Âże tak wÂłaÂśnie bĂŞdzie :devil:
Fajnie tak jest siedzieĂŚ na d***e i wybrzydzaĂŚ :D Pewnie, Âże ja, tak jak i Wy wolaÂłabym dla Agatki, Âżeby mogÂła dzisiaj siedzieĂŚ sobie z rodzinÂą...... :> a nie :D Wy wolicie, Âżeby siedziaÂła za biurkiem :D No ja w sumie teÂż :lol2: Ale ktoÂś przecieÂż musi pilnowaĂŚ porzÂądku na tym Âświecie, a na drogach zwÂłaszcza, prawda? :D KaÂżdy reporter swoje musi odstaĂŚ na drodze :D Pewnie w umowach majÂą limit wpisany :devil: Warunki pogodowe nie sÂą aÂż tak zÂłe, wiĂŞc wielkÂą mordĂŞgÂą to stanie na trasie nie jest :D A juÂż na pewno nie jest bezsensowne :D WiĂŞc czekamy nie tylko na kolejne relacje, ale teÂż na pozytywne skutki tego ,,stania i gadania'' :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:ZadecydowaÂłam, Âże o niczym mu nie powiem :D A
..w sumie to wiele go ominie :lol2:
..ale skoro takÂą podjĂŞÂłaÂś decyzjĂŞ to na pewno jest sÂłuszna :lol:
Funcky pisze:Wydaje mi siĂŞ, Âże caÂły czas ma w oczach ten ,,panieĂąski'' bÂłysk w oczach :lol:
..znĂłw zdajĂŞ siĂŞ na Twoje wyczucie :D
Funckyrella pisze:Fajnie tak jest siedzieĂŚ na d***e i wybrzydzaĂŚ :D Pewnie, Âże ja, tak jak i Wy wolaÂłabym dla Agatki, Âżeby mogÂła dzisiaj siedzieĂŚ sobie z rodzinÂą...... :> a nie :D Wy wolicie, Âżeby siedziaÂła za biurkiem :D No ja w sumie teÂż :lol2: Ale ktoÂś przecieÂż musi pilnowaĂŚ porzÂądku na tym Âświecie, a na drogach zwÂłaszcza, prawda? :D KaÂżdy reporter swoje musi odstaĂŚ na drodze :D Pewnie w umowach majÂą limit wpisany :devil: Warunki pogodowe nie sÂą aÂż tak zÂłe, wiĂŞc wielkÂą mordĂŞgÂą to stanie na trasie nie jest :D A juÂż na pewno nie jest bezsensowne :D WiĂŞc czekamy nie tylko na kolejne relacje, ale teÂż na pozytywne skutki tego ,,stania i gadania'' :D
..tym bardziej Âże Agatka znĂłw po dÂłuÂższej przerwie wrĂłciÂła na stanowisko i znĂłw nadaje o sytuacji na drogach :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
MyÂślĂŞ, Âże on gdzieÂś tam w podÂświadomoÂści i tak o wszystkim od dawna wiedziaÂł :lol2:
Funcky pisze:Wydaje mi siĂŞ, Âże caÂły czas ma w oczach ten ,,panieĂąski'' bÂłysk w oczach :lol:
..znĂłw zdajĂŞ siĂŞ na Twoje wyczucie :D
O? Czyli to oznacza, Âże ta obrÂączka to tak dla picu - mĂłwiÂąc kolokwialnie? :lol2:
Funckyrella pisze: KaÂżdy reporter swoje musi odstaĂŚ na drodze :D Pewnie w umowach majÂą limit wpisany :devil: Warunki pogodowe nie sÂą aÂż tak zÂłe, wiĂŞc wielkÂą mordĂŞgÂą to stanie na trasie nie jest :D A juÂż na pewno nie jest bezsensowne :D WiĂŞc czekamy nie tylko na kolejne relacje, ale teÂż na pozytywne skutki tego ,,stania i gadania'' :D
..tym bardziej Âże Agatka znĂłw po dÂłuÂższej przerwie wrĂłciÂła na stanowisko i znĂłw nadaje o sytuacji na drogach :tanczy:
Ale chyba zmieniÂła lokalizacjĂŞ? :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:MyÂślĂŞ, Âże on gdzieÂś tam w podÂświadomoÂści i tak o wszystkim od dawna wiedziaÂł :lol2:
..i jak my wszyscy :lol2:
..przecie¿ sami te¿ zwróciliœmy uwagê na wyj¹tkowoœÌ Agatki i oddajemy jej ho³d s³owno-pisany - ka¿dy jak potrafi :lol2:
O? Czyli to oznacza, Âże ta obrÂączka to tak dla picu - mĂłwiÂąc kolokwialnie? :lol2:
..moÂże to wcale nie jest obrÂączka :mhm:
..ale pewnie nigdy nie dowiemy siĂŞ tego wiĂŞc zostawmy ten temat ;)
not that kind pisze:Ale chyba zmieniÂła lokalizacjĂŞ? :D
..wszystko by na to wskazywaÂło :lol2:
..moÂże ekipa wybraÂła siĂŞ w miĂŞdzyczasie na jakiÂś obiadek :?: :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
MyÂślĂŞ, Âże on gdzieÂś tam w podÂświadomoÂści i tak o wszystkim od dawna wiedziaÂł :lol2:
O takiej oczywistej oczywistoÂści to wszyscy ÂżeÂśmy wiedzieli :lol2: !! Agatka przecieÂż zasÂługuje na wszystko , co najlepsze :tanczy: !!
Pic na wodê -albo ¿ebyœmy mieli temat do robienia pierdó³ :lol: !!
Ale chyba zmieniÂła lokalizacjĂŞ? :D
Tak , zmieni³a lokalizacjê , s³oneczka przyby³o -piêknie nam rozjaœnia Agatkê :P , przyby³o kierowców korzystaj¹cych na widok Agatki z klaksonów :lol2: !! A ona wci¹¿ niestrudzenie nawija o tym samym :tanczy: !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

O takiej oczywistej oczywistoÂści to wszyscy ÂżeÂśmy wiedzieli :lol2:
PowtĂłrzĂŞ za kolegami : tak, o tym wiedzieliÂśmy od dawna ;)
Od siebie dodam - co innego WIEDZIEÆ, a co innego WIDZIEÆ :<
KiedyÂś, kilkanaÂście lat temu, z tego wÂłaÂśnie powodu zrezygnowaÂłem z pĂłjÂścia na Âślub kogoÂś, w kim siĂŞ kochaÂłem ... ;(
..moÂże to wcale nie jest obrÂączka :mhm:
No wÂłaÂśnie... na wczorajszym capsie to wyglÂąda bardziej na pierÂścionek z maÂłym oczkiem , niÂż na obrÂączkĂŞ
ODPOWIEDZ