Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
Ok nie ma problemu... Tylko ilez juz razy prosilem o zaprzestanie tej bezsensownej dyskusji nt. jak to wstretnie postapil tvn i jak to beznadziejnie Fakty sie oglada (a moze nie oglada bo sie ktos na program w tv obrazil albo na bezsensowna decyzje zarzadu;) po P. Pochanke o 19 mowi "Fakty. Witam Panstwa" i ze jaka to strata dla ludzkosci ze nie proadzi ich Werner? Nie raz... Nie bede tu wskazywal osoby ktora caly czas ciagnie ta decyzje i w kolko sie powtarza.
Milego dnia dla wszystkich.
Milego dnia dla wszystkich.
Ja myÂślĂŞ Âże ona poprostu tak sobie powiedziaÂła byle coÂś powiedziec i tyle pewnie nie chce codziennie gadaĂŚ tego samego a ze byÂło to gÂłupkowate to inna sprawa.ZabrzmiaÂło jakby siĂŞ kogoÂś baÂła,moze faktycznie maile jakieÂś biorÂąc pod uwagĂŞ niektĂłrych fanĂłw. Hmmm fshystko jest possible.
Co do tego czy to wielka strata jak ktoÂś to powiedziaÂł " Âże jakiÂś babochÂłop , robocop,terminator i inny nie bĂŞdzie prowadziÂł FuktĂłw" to nie wiem MINIO moze dla ciebie nie a dla mnie michosa blackyego i puchatka tak.Nigdy nie byÂłam ani fankÂą Anity ani Justyny ale uwaÂżam ze anitka robiÂła to profesjonalnie i jej miejsce szczegĂłlnie po piÂątku w Osetii jest w Faktach.Miejsce zaÂś Justyny jest tam gdzie jest najlepsza czyli w wywaidach i tyle.nie ulega teÂż wÂątpliwoÂści ze swĂłj awans uzyskaÂła w nieczysty sposĂłb i tyle.Fakty bez Anity to Fuckty.Niech przynajmniej wywalÂą tego cholernego Gubera
Co do tego czy to wielka strata jak ktoÂś to powiedziaÂł " Âże jakiÂś babochÂłop , robocop,terminator i inny nie bĂŞdzie prowadziÂł FuktĂłw" to nie wiem MINIO moze dla ciebie nie a dla mnie michosa blackyego i puchatka tak.Nigdy nie byÂłam ani fankÂą Anity ani Justyny ale uwaÂżam ze anitka robiÂła to profesjonalnie i jej miejsce szczegĂłlnie po piÂątku w Osetii jest w Faktach.Miejsce zaÂś Justyny jest tam gdzie jest najlepsza czyli w wywaidach i tyle.nie ulega teÂż wÂątpliwoÂści ze swĂłj awans uzyskaÂła w nieczysty sposĂłb i tyle.Fakty bez Anity to Fuckty.Niech przynajmniej wywalÂą tego cholernego Gubera
Android <3
no juz zdecydowali... byl czas proby i testowali ludzi... a teraz glowne fakty: Pawlowski, Pochanke, Rymanowski, Kajdanowicz. Popoludniowe: Redo, Werner. juz gdzies pisalem jak chyba to rozwiaza. sprawdzi sie to w pon. bo pewnie w poniedzialek zobaczymy o 19 Pana Rymana... a Justyne w Magazynie.
To jest to na co czekałem od początku... "Fakty. Justyna Pochanke. Witam Państwa". Jest najlepsza.
tu nie o to chodzi ona nie bĂŞdzie AnitÂą tak jak ANita JustynÂą i nikt tego od nich nie wymaga niech poprostu kaÂżda bĂŞdzie na swoim miejscu czyli Justyna w Magzynie 24 h gdzie byÂła rewelacyjna.A Anita w Faktach o 19.00 !!!Dla niektĂłrych pewnie to spieprzyÂła, Âże nie zamieniÂła siĂŞ na antenie w AnitĂŞ Werner.
A co spieprzyÂła ? dla mnie wÂłasnie te komentarze ktĂłre tak chwali Katie...tzn to ze komentuje newsy to akurat jest to 1 co w niej cenie robili to teÂż Tomek i Dorota Gawryluk a robi Kamil i to jest fajne bo wtedy poprostu nie czyta ale siĂŞ wczĂłwa w newsy.Natomiast jej niektĂłre komentarze szczegĂłlnie ten na zakoĂączenie 1 FucktĂłw czy ten o gejach sÂą nie tylko debilne i chamskie ale teÂż nie przystojÂą powaÂżnej dziennikarce.A pozatym nie podoba nam siĂŞ sposĂłb w jaki ona i Kajdanowicz uzyskali prowadzenie FucktĂłw i odsuniĂŞcie Anity.
na pewno nie bĂŞdzie taka fajna jak dla mnie to moze jest i troche lepsza od Rymanowskiego ale on nie byÂł tak zacietrzewiony i nie machaÂł gÂłowÂą na wszystkie strony.Przede wszystkim jednak jest 1000000000000 razy lepsza od Kajdanowicza.Jak chce prowadziĂŚ Fuckty niech prowadzi ale w weekendy a w tyg Anita z Marcinem i Rymanem.Scott Guber Out of Fuckty.moÂże nigdy nie bĂŞdzie taka fajna jak Anita, ale na pewno jest lepsza od Rymanowskiego
Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
W wiĂŞkszosci siĂŞ zgadzam ale jak ma coÂś komentowaĂŚ to niech prowadzi program publicystyczny a nie fakty bo fakty to program informacyjny i naprawde nie mam ochoty wysÂłuchiwania tych bzdur pochanke. Lis byÂł jedyny w swoim rodzaju i robiÂł to z peÂłnym profesjonalizmem i przede wszystkim z gÂłowÂą i z wyczuciem.
Nie bĂŞde dalej pisaÂł o pochanke bo moje zdanie kaÂżdy zna.
PS:Kamuii proszĂŞ ciĂŞ nie pisz takich postĂłw bo trudno je siĂŞ czyta.(za doÂżo tych zer. Jak chcesz napisac wiele zer to napisz 0x30)
Nie bĂŞde dalej pisaÂł o pochanke bo moje zdanie kaÂżdy zna.

PS:Kamuii proszĂŞ ciĂŞ nie pisz takich postĂłw bo trudno je siĂŞ czyta.(za doÂżo tych zer. Jak chcesz napisac wiele zer to napisz 0x30)