Dagusia miaÂła wczoraj materiaÂł do ''Âświata reporterĂłw'' o francuskich winach :hyh:
-oczywiÂście z Francji :rozglada:
I nikt tego nie uwieczniÂł :hmm: :rozglada:
Kilka dni temu widziaÂłem Âże temat Dagusi spadÂł na drugÂą stronĂŞ :hmm: -wszystko wona Maxxxa i Arcziego bo nie pilnujÂą tego tematu jak mnie nie ma x:
Dagusia miaÂła wczoraj materiaÂł do ''Âświata reporterĂłw'' o francuskich winach
-oczywiÂście z Francji
I nikt tego nie uwieczniÂł
Nigdy nie ogladam ÂŚwiata ReporterĂłw :nie: Nigdy bym siĂŞ tam Dagusi nie spodziewaÂł JeÂżeli tam namiĂŞtnie oglÂądaÂłeÂś, to opisz dokÂładnie o czym nam Dagi opowiadaÂła :>
Kilka dni temu widziaÂłem Âże temat Dagusi spadÂł na drugÂą stronĂŞ -wszystko wona Maxxxa i Arcziego bo nie pilnujÂą tego tematu jak mnie nie ma
Ja nie poczuwam sie do tej 'wony' :devil: Wszystko przez to, Âże Dagienka siĂŞ tak maÂło pokazuje w tvn24
Wydaje mi siĂŞ, Âże DaguÂś podciĂŞÂła wÂłoski :aniol: [/quote]
Ja teÂż tak jakoÂś okazjonalnie obejrzaÂłem :tanczy:
JeÂżeli tam namiĂŞtnie oglÂądaÂłeÂś, to opisz dokÂładnie o czym nam Dagi opowiadaÂła :>
Gagusia przechadza³a siê po winnicach i konsumowa³a ró¿ne gatunki win z francuzami
.Fajne byÂły ujĂŞcia Dagusi -chodzi o to ze moÂżna byÂło jÂą zobaczyĂŚ w caÂłej krasie :tanczy:
Gagusia przechadza³a siê po winnicach i konsumowa³a ró¿ne gatunki win z francuzami
.Fajne byÂły ujĂŞcia Dagusi -chodzi o to ze moÂżna byÂło jÂą zobaczyĂŚ w caÂłej krasie
No proszĂŞ, no to widzĂŞ wielka strata, Âże nie oglÂądaÂłem
A 'ÂŚwiat ReporterĂłw' to chyba jedyny weekendowy magazyn, ktĂłrego nie powtarzajÂą :cicho: Ciekawe, czy DaguÂś zna sie na winach, czy tylko improwizowaÂła