-oczywiÂście z Francji :rozglada:
I nikt tego nie uwieczniÂł :hmm: :rozglada:
Kilka dni temu widziaÂłem Âże temat Dagusi spadÂł na drugÂą stronĂŞ

Moderator: Łukasz
Nigdy nie ogladam ÂŚwiata ReporterĂłw :nie: Nigdy bym siĂŞ tam Dagusi nie spodziewaÂłDagusia miaÂła wczoraj materiaÂł do ''Âświata reporterĂłw'' o francuskich winach
-oczywiÂście z Francji
I nikt tego nie uwieczniÂł
Ja nie poczuwam sie do tej 'wony' :devil: Wszystko przez to, Âże Dagienka siĂŞ tak maÂło pokazuje w tvn24Kilka dni temu widziaÂłem Âże temat Dagusi spadÂł na drugÂą stronĂŞ -wszystko wona Maxxxa i Arcziego bo nie pilnujÂą tego tematu jak mnie nie ma
Ja teÂż tak jakoÂś okazjonalnie obejrzaÂłem :tanczy:Nigdy nie ogladam ÂŚwiata ReporterĂłw :nie:
Gagusia przechadza³a siê po winnicach i konsumowa³a ró¿ne gatunki win z francuzamiJe¿eli tam namiêtnie ogl¹da³eœ, to opisz dok³adnie o czym nam Dagi opowiada³a :>
No proszê, no to widzê wielka strata, ¿e nie ogl¹da³emGagusia przechadza³a siê po winnicach i konsumowa³a ró¿ne gatunki win z francuzami
.Fajne byÂły ujĂŞcia Dagusi -chodzi o to ze moÂżna byÂło jÂą zobaczyĂŚ w caÂłej krasie
Ja juÂż nic nie chciaÂłem mĂłwiĂŚ, Âżeby nie byÂło, Âże jestem jakiÂś zÂłoÂśliwy :devil:Nie sprawdziÂłem tego co napisaÂłem -przepraszam
Ciekawa koncepcja :spiewa:ÂŻeby prawidÂłowo wymĂłwiĂŚ sÂłowa po francusku to trzeba troszeczkĂŞ wypiĂŚ winka
Adam wprowadziÂł tu troche ÂświeÂżego powietrza :tanczy:Dyskutanci CzÂłowiek nie zrobi sobie jeszcze herbaty a tu wrze w wÂątku-tym ,ktĂłry ktos zakurzyÂł
Widzisz- bez Ciebie siĂŞ wszystko sypieDwĂłch dÂżentelmenĂłw zaniedbaÂło watek bo ten trzeci nie ma zbyt duÂżo czasu
przyznaj siĂŞ Âże CiĂŞ korciÂło :cicho:Ja juÂż nic nie chciaÂłem mĂłwiĂŚ, Âżeby nie byÂło, Âże jestem jakiÂś zÂłoÂśliwy :devil:
No nie wiem :mhm: one dla mnie tego nie majÂą ochoty zrobiĂŚWidzisz- bez Ciebie siĂŞ wszystko sypie
Musisz jednak dla dziewczÂąt wygospodarowaĂŚ troche czasu :hyh:
Ja o mojej Agatce nigdy nie zapominam :spiewa:A tak a propos- a o Agatce Adamek to nie zapomniaÂłeÂś przypadkiem :spiewa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], marcin3usb i 21 gości