[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
Szkoda, ¿e wczoraj nie odpad³ Tito. Dzia³a mi ju¿ na nerwy, bo od pierwszego odcinka "kupuje" sobie widzów na mamê. Dobra rozumiem go, mo¿e kochaÌ swoj¹ mamusie, ale czy musi ca³y czas kiedy ma g³os na wizji o niej mówiÌ i sie ¿aliÌ jak za ni¹ têskni. Dla mnie to jest "branie" widzów na litoœÌ. I g³osy widowni ma ju¿ zapewnione do samego fina³u
Trzymam kciuki za DianĂŞ, Roofiego i GlebĂŞ.

Trzymam kciuki za DianĂŞ, Roofiego i GlebĂŞ.

Racja - TVN jest obecnie liderem w czasie nadawania "You can dance". Ale - tak mi siê wydaje - ¿e w sobotê program móg³by osi¹gaÌ znacznie lepsze wyniki ni¿ ok 2,6 mln widzów. Wielu pewnie rezygnuje ze wzglêdu na tak¹ porê emisji, a w sobotê mog³oby byÌ to wczeœniej. Poza tym to dzieù wolny, wiêc mo¿na by siê dobrze wyspaÌ.Adrian ;P pisze:You Can Dance w sobotê o 20:30? Ja mówiê nie. W œrodê tvn ma najwiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ ze wsyztskich kana³ów chyba, a w sobotê by tak nie by³o, bo Jak Oni œpiewaj¹...

Zgadzam siĂŞ oni wczoraj wykonali najlepszy taniec.Nika pisze:CieszĂŞ siĂŞ natomiast, Âże Natalia przetrwaÂła no i ...Gleba. I z chĂŞciÂą zobaczyÂłabym go znowu z NataliÂą w duecie, bo dzisiaj dali niesamowitego czadu.

Co do prowadzenia programu przez KingĂŞ - mam mieszane uczucia. Raz jest dobra, a raz przeciwnie. Rozumiem jednak, Âże jest to show na Âżywo, wiĂŞc sÂą emocje, stres...
W nastĂŞpnym tygodniu jeszcze "Âłatwo" bĂŞdzie kogoÂś poÂżegnaĂŚ, bo najsÂłabsi to Anna i RafaÂł "Tito" i myÂślĂŞ, Âże to oni opuszczÂą program w ÂśrodĂŞ.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

[quote="Elek"]Szkoda ze odpadl gaua.. bo byl dobry.. tak mnie wkurza ten toti ze jak agustin powiedzial ze on przeszedl to normalnie chcialem rzucil pilotem.. debil caly czas to smao wykonuje[quote]
sam Augustin siĂŞ zalamaÂł jak zobaczyÂł wyniki . Ja tam byÂłam pewna , Âże ten Tito odpadnie bo choĂŚby na oficjalnej stronie GaUa ma wieeele fanĂłw a Tito wrĂŞcz przeciwnie.
a to ujĂŞcie chyba byÂło, Âże oni nie podrabiajÂą wynikĂłw
sam Augustin siĂŞ zalamaÂł jak zobaczyÂł wyniki . Ja tam byÂłam pewna , Âże ten Tito odpadnie bo choĂŚby na oficjalnej stronie GaUa ma wieeele fanĂłw a Tito wrĂŞcz przeciwnie.
a to ujĂŞcie chyba byÂło, Âże oni nie podrabiajÂą wynikĂłw

Gratka dla fanów Diany, wczoraj przez przypadek przegl¹da³am teledyski Sistars i nadzia³am siê na piosenkê 'Listen to your heart', gdzie w klipie wyst¹pi³a Diana. Obejrzyjcie! od 3.15 min. zobaczycie j¹ jak taùczy z ekip¹. Tylko troche s³abo widaÌ ale idzie siê skapn¹Ì, ¿e to ona!
-
- Czasem tu wpada
http://www.wirtualnemedia.pl/article/21 ... uowany.htm
No i bardzo mÂądra decyzja TVN. Tylko jeszcze powinni zmieniĂŚ porĂŞ na sobotĂŞ na 20:30 to wtedy wiele osĂłb zasiadaÂłoby przed TV. :tanczy:
No i bardzo mÂądra decyzja TVN. Tylko jeszcze powinni zmieniĂŚ porĂŞ na sobotĂŞ na 20:30 to wtedy wiele osĂłb zasiadaÂłoby przed TV. :tanczy:
Ale trzeba teÂż zaznaczyĂŚ, Âże odcinek z 7 paÂździernika oglÂądaÂło 3 157 425 to najlepiej ze wszystkich wydaĂą na Âżywo.
Dodam jeszcze, ¿e œredni wynik wszystkich odcinków wynosi 2 744 649 widzów. Czyli to doœÌ dobrze jak na tak¹ porê nadawania.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

A czy na dzieĂą dzisiejszy "You dan dance - Po prostu taĂącz!" przyciÂąga niewielu widzĂłw przed szklane ekrany? W rzeczy samej niemateusz240 pisze:No i bardzo mÂądra decyzja TVN. Tylko jeszcze powinni zmieniĂŚ porĂŞ na sobotĂŞ na 20:30 to wtedy wiele osĂłb zasiadaÂłoby przed TV. :tanczy:

Wynik rzĂŞdu niemalÂże 3,2 mln osĂłb z 7 listopadapawell pisze:Ale trzeba teÂż zaznaczyĂŚ, Âże odcinek z 7 paÂździernika oglÂądaÂło 3 157 425 - to najlepiej ze wszystkich wydaĂą na Âżywo.

Do tego pragnê podkreœliÌ, ¿e to wskaŸnik SHR%, a nie AMR œwiadczy o popularnoœci danej audycji we wskazanym czasie -> dajmy na to liczba odbiorców wynosz¹ca 3,5 mln przyk³adowo w sobotnim przedziale godzinowym 20:35-22:15 nie prze³o¿y siê na 25 proc. udzia³ów w rynku telewizyjnym (nie jestem przeœwiadczony o ewentualnej, dodatkowo KORZYSTNEJ wiosennej - typowanej przez niektórych u¿ytkowników - zmianie)..
Aczkolwiek by³bym zwolennikiem emisji fina³u pierwszego polskiego "You can dance" (planowo 28.11) w niedzielê, tydzieù po finiszu szóstej edycji "Taùca z gwiazdami" (25.11). Odpowiednia kampania reklamowa "na temat" przynios³aby s¹dzê rekordowy rezultat pierwszego widowiska - powiedzmy sobie szczerze, w œrodku tygodnia o stosunkowo póŸnej porze nadawania na 4 miliony i wiêcej "Po prostu taùcz!" nie ma co liczyÌ

Ja równie¿! W przypadku skreœlenia przez widowniê programu tej dwójki rozwa¿a³bym powa¿nie dalsze "w³¹czanie emocji"Nika pisze:Cieszê siê natomiast, ¿e Natalia przetrwa³a no i ...Gleba.

"Najnowszy" kostium Rusin tak¿e przypad³ mi do gustu, w przeciwieùstwie do ubiorów z wczeœniejszych dwóch wydaù (bulwarówka czy serwisy plotkarskie "dopiero" wczoraj poruszy³y kwestiê "nieudanej" charakteryzacji Kingi). Konferansjerka gospodyni "Dzieù Dobry TVN" tradycyjnie w porz¹dkuNika pisze:wszyscy psiocz¹ jak jeden m¹¿ na konferasjerkê Kingi, ¿e jest be i fe i jej ciuchy sa do du. A dzisiaj by³a przeciez ca³kiem fajnie ubrana

KtoÂś na forum GAZETY sÂłusznie dosyĂŚ stwierdziÂł, Âże "Tito" bardziej na chippendales'a by siĂŞ nad(aw)aÂł, realnie jakichÂś super-specjalnych umiejĂŞtnoÂści tanecznych nie posiada. Do "Gleby" czy drugiego RafaÂła nie ma co go nawet porĂłwnywaĂŚ

Pisze siĂŞ (na modnym jak nigdy dotÂąd oficjalnym dyskusyjnym YCD), Âże pozostaÂłe dwie "nowe" pary to Maciej i Ania (jazz, jive) oraz "Sasza" i R. Kryla <Duet zapraszamy na out> (hip-hop, taniec brzucha).

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
-
- Czasem tu wpada
FinaÂł YCD zostanie pokazany nie w ÂśrodĂŞ tylko w niedzielĂŞ o 20 czyli w miejscu TaĂąca z Gwiazdami
. Jak dla mnie to œwietna decyzja i dziêki temu fina³owy odcinek mo¿e mieÌ spor¹ ogl¹dalnoœÌ 

>>>CaÂły artykuÂł<<<wirtualnemedia.pl pisze:FinaÂłowy odcinek pierwszej edycji programu TVN "You Can Dance - Po prostu taĂącz!" nie zostanie pokazany w ÂśrodĂŞ 28 listopada. Stacja zdecydowaÂła siĂŞ bowiem nadaĂŚ go w niedzielĂŞ 2 grudnia o godz. 20.00, czyli w miejscu, gdzie obecnie emitowana jest szĂłsta edycja "TaĂąca z gwiazdami" (program koĂączy siĂŞ 25 listopada).