widzĂŞ, Âże opÂłaci siĂŞ podglÂądaĂŚ, co dzieje siĂŞ teÂż z tej drugiej strony
arczi pisze:Jakie zamieszanie wokó³ Agaty
Dlaczego mnie ono wcale nie dziwi? :mhm:
maxxx pisze:Troche niezbyt chronologicznie,a wiem,Âże sobie Âład i porzÂądek relacyjny cenicie ale tu mam ostatni moment przed wejÂściem na Âżywo Facet w kapturze to chyba taki zastĂŞpca szefa
AleÂż maxxx, co do tej chronologicznoÂści to my tylko duÂżo gadamy Co do zastĂŞpcy szefa, to oni obaj chyba sÂą takimi zastĂŞpcami, skoro mogli dostÂąpiĂŚ takiego zaszczytu, o ktĂłrym niejeden widz marzy
not that kind pisze:Ciekawe, czy wszyscy w TVN24 potrzebujÂą aÂż tak zÂłoÂżonej oprawy i obstawy technicznej?
CzyÂżbyÂś powÂątpiewaÂła, Âże nie kaÂżdy pracownik... pracownica Tvn24 cieszy siĂŞ takim zainteresowaniem... u technicznych?
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Alchemik pisze:widzĂŞ, Âże opÂłaci siĂŞ podglÂądaĂŚ, co dzieje siĂŞ teÂż z tej drugiej strony
maxxx pisze:Troche niezbyt chronologicznie,a wiem,Âże sobie Âład i porzÂądek relacyjny cenicie ale tu mam ostatni moment przed wejÂściem na Âżywo Facet w kapturze to chyba taki zastĂŞpca szefa
AleÂż maxxx, co do tej chronologicznoÂści to my tylko duÂżo gadamy Co do zastĂŞpcy szefa, to oni obaj chyba sÂą takimi zastĂŞpcami, skoro mogli dostÂąpiĂŚ takiego zaszczytu, o ktĂłrym niejeden widz marzy
Najgorsze w tym wszystkim jest to , Âże oni za ..... przepraszam za uÂżycie obleÂśnego sÂłowa..... obmacywanie Agatki dostajÂą jeszcze pieniÂądze :devil: !!
ChciaÂłbym kiedyÂś dostaĂŚ takÂą robotĂŞ :rydzyk: !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Ciekawe, czy wszyscy w TVN24 potrzebujÂą aÂż tak zÂłoÂżonej oprawy i obstawy technicznej?
CzyÂżbyÂś powÂątpiewaÂła, Âże nie kaÂżdy pracownik... pracownica Tvn24 cieszy siĂŞ takim zainteresowaniem... u technicznych?
Inni pewnie musz¹ dopraszaÌ siê o to , by ich popod³¹czali a Agatkê proszê..... nawet zagaduj¹ w miêdzyczasie !!
Po drugie jak oni Âśmieli wyprosiĂŚ AgatkĂŞ do blueboksa ??
Pierwsza czêœÌ w ogóle nie porównywalna z drug¹ :tanczy: Ile do programu wnosi m¹dra , rzeczowa rozmowa :brawa: !! Jestem zachwycony
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
JuÂż nie udawajcie takich oburzonych, tym co zobaczyliÂście
W zeszÂłym tygodniu, kiedy dyÂżur miaÂł Kuba teÂż miaÂła miejsce taka zamiana :mhm: ByÂłaby moÂże bardziej zrozumiaÂła, gdyby m 24h byÂł przy stole prezenterskim, ale nie jest :?
not that kind pisze:JuÂż nie udawajcie takich oburzonych, tym co zobaczyliÂście
Pewnie !Zawsze jest mo¿liwoœÌ,¿e myœleli sobie kiedy wreszcie ja zamiast Ciebie(o Agatce)zasi¹de na tym fotelu prezenterskim
Wiadomo co to w gÂłowie takich panĂłw siedzi-wkoĂącu ileÂż moÂżna zajmowac siĂŞ kabelkami
Ja nie udajĂŞ -ja jestem.... !!
not that kind pisze:
W zeszÂłym tygodniu, kiedy dyÂżur miaÂł Kuba teÂż miaÂła miejsce taka zamiana :mhm: ByÂłaby moÂże bardziej zrozumiaÂła, gdyby m 24h byÂł przy stole prezenterskim, ale nie jest :?
No tak !! W magazynie siedz¹ przy tej ''puszce z sardynkami'' :devil: !! Ale podczas tej drugiej czêœci stó³ prezenterski by³ pusty i nic siê przy nim nie dzia³o :hyh: !! Wiêc czemu oddelegowali Agatkê do BB :uhh: ?? Swoj¹ drog¹ ciekawe jak ten 'bb-stolik'' wygl¹da :devil: ??
Capsy z raportu
DziĂŞkujĂŞ -Âśliczne :* !! Wszystkim wam dziĂŞkujĂŞ za opiekĂŞ capsowÂą !!
Co jeszcze zd¹¿y³em zauwa¿yÌto to , ¿e Agatka ca³y czas z kubeczkiem prowadzi serwisy
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
..a ja napiszĂŞ na poczÂątek i po pierwsze - chÂłopaki co za spektakularny powrĂłt do wÂątku :tanczy:
marcinkowsky pisze:Jak oni Âśmieli ??
Po pierwsze:
Alchemik pisze:widzĂŞ, Âże opÂłaci siĂŞ podglÂądaĂŚ, co dzieje siĂŞ teÂż z tej drugiej strony
Najgorsze w tym wszystkim jest to , Âże oni za ..... przepraszam za uÂżycie obleÂśnego sÂłowa..... obmacywanie Agatki dostajÂą jeszcze pieniÂądze :devil: !!
ChciaÂłbym kiedyÂś dostaĂŚ takÂą robotĂŞ :rydzyk: !!
..praca nie tylko powinna przynosiĂŚ korzyÂści ale teÂż przyjemnoÂści :tanczy:
..wiĂŞc skÂładamy podania do tvn24
..to aktualnie dla mnie idealna..wrĂŞcz praca marzeĂą :tanczy:
Pierwsza czêœÌ w ogóle nie porównywalna z drug¹ :tanczy: Ile do programu wnosi m¹dra , rzeczowa rozmowa :brawa: !! Jestem zachwycony
..no wÂłaÂśnie teÂż tego nie rozumiem
Ostatnio zmieniony sobota 10 lis 2007, 21:01 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Pewnie !Zawsze jest mo¿liwoœÌ,¿e myœleli sobie kiedy wreszcie ja zamiast Ciebie(o Agatce)zasi¹de na tym fotelu prezenterskim
Wiadomo co to w gÂłowie takich panĂłw siedzi-wkoĂącu ileÂż moÂżna zajmowac siĂŞ kabelkami
Wtedy próbowaliby jej wbiÌ nó¿ w plecy :devil: !! A oni z takim namaszczeniem j¹ podpinaj¹
Ci panowie sobie czĂŞsto siadajÂą za stoÂłem, jak skoĂączÂą go obracaĂŚ po Faktach :spiewa:
Mo¿e chc¹ wygryŸÌ Agate i j¹ zast¹piÌ :devil:
Nie, no ale sobie panowie korzystaj¹ po prostu, ¿e mog¹ siê kimœ zaj¹Ì
SwojÂą drogÂą ciekawe jak ten 'bb-stolik'' wyglÂąda ??
KiedyÂś sÂłyszaÂłem, Âże nadajÂą ze studia GoÂścia Porannego :rozglada:
WiĂŞc jest troche przestrzeni :uhh:
arczi pisze:KiedyÂś sÂłyszaÂłem, Âże nadajÂą ze studia GoÂścia Porannego :rozglada:
WiĂŞc jest troche przestrzeni :uhh:
..ale po co dajÂą to idiotyczne tÂło :>
..przecieÂż i tak widaĂŚ Âże nie jest prawdziwe :devil:
marcinkowsky pisze:
maxxx pisze:
Wtedy próbowaliby jej wbiÌ nó¿ w plecy :devil: !! A oni z takim namaszczeniem j¹ podpinaj¹
..no i jak my siĂŞ domyÂślamy ustawiajÂą siĂŞ w kolejce..kto dzis..kto dzis..dostÂąpi tego zaszczytu :jupi:
..jedynie o takiej rywalizacji moÂże byĂŚ mowa
Ci panowie sobie czĂŞsto siadajÂą za stoÂłem, jak skoĂączÂą go obracaĂŚ po Faktach :spiewa:
Mo¿e chc¹ wygryŸÌ Agate i j¹ zast¹piÌ :devil:
Nie, no ale sobie panowie korzystaj¹ po prostu, ¿e mog¹ siê kimœ zaj¹Ì
To skoĂączÂą ci panowie tak , jak panny zakladajÂące suknie Âślubne i obrÂączki przd Âślubem :devil: !! Nie doczekajÂą siĂŞtego upragnionego momentu...... adekwatnego do poszczegĂłlnych sytuacji !!
SwojÂą drogÂą ciekawe jak ten 'bb-stolik'' wyglÂąda ??
KiedyÂś sÂłyszaÂłem, Âże nadajÂą ze studia GoÂścia Porannego :rozglada:
WiĂŞc jest troche przestrzeni :uhh:[/quote]
obi chyba Ÿle zrozumia³eœ :> arczi'emu chodzi³o o to , ¿e GoœÌ Poranny i M24 s¹ z teg osamego studia :devil: !!
Ostatnio zmieniony sobota 10 lis 2007, 21:11 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
obieÂżyÂświat pisze:..a ja napiszĂŞ na poczÂątek i po pierwsze - chÂłopaki co za spektakularny powrĂłt do wÂątku
Jak syn marnotrawny wrĂŞcz A tego drugiego tak na chwilĂŞ przywlekÂłem ze sobÂą bo On taki nieÂśmiaÂły :devil: :klamca: Ale Wy jesteÂście jak TGV Nie wsiadÂłem na odpowiednim poznaĂąskim przystanku,a lokomotywa juz w Warszawie (aha-sorry to Polska :spiewa: )
marcinkowsky pisze:Wtedy próbowaliby jej wbiÌ nó¿ w plecy !! A oni z takim namaszczeniem j¹ podpinaj¹
Mogli by siê troche odœwiêtniej przyodziaÌ w takim razie Chyba,¿e chc¹ wypaœÌ naturalnie
..ale po co dajÂą to idiotyczne tÂło
..przecieÂż i tak widaĂŚ Âże nie jest prawdziwe
Nie ma pojĂŞcia :nie: KiedyÂś jak Joasia prowadziÂła serwis z blueboxa, to jako tÂło pojawiÂła siĂŞ sama Joasia Bez telewizorkĂłw :devil:
Jak syn marnotrawny wrĂŞcz A tego drugiego tak na chwilĂŞ przywlekÂłem ze sobÂą bo On taki nieÂśmiaÂły Ale Wy jesteÂście jak TGV Nie wsiadÂłem na odpowiednim poznaĂąskim przystanku,a lokomotywa juz w Warszawie (aha-sorry to Polska )
Fajnie tato, ¿e mi pozwoli³eœ pójœÌ ze sob¹ :devil:
Ale gwoli ÂścisÂłoÂści- nie debiutujĂŞ teraz w Agatowym wÂątku :nie: JuÂż kiedyÂś miaÂłem epizod
A Âże nieÂśmiaÂły to siĂŞ zgodzĂŞ :szalony:
Mogli by siê troche odœwiêtniej przyodziaÌ w takim razie Chyba,¿e chc¹ wypaœÌ naturalnie
..arczi - spokojnie - ja pamiĂŞtam Âże u nas juÂż byÂłeÂś
..nie pamiĂŞtam dokladnie kiedy i w jakich okolicznoÂściach to byÂło ale pamiĂŞtam
..stÂąd napisaÂłem Âże witam was po przerwie
arczi pisze:
..ale po co dajÂą to idiotyczne tÂło
..przecieÂż i tak widaĂŚ Âże nie jest prawdziwe
Nie ma pojĂŞcia :nie: KiedyÂś jak Joasia prowadziÂła serwis z blueboxa, to jako tÂło pojawiÂła siĂŞ sama Joasia Bez telewizorkĂłw :devil:
..gdyby takie rzeczy siĂŞ dziaÂły to byÂłbym jak najbardziej za
..ale jak do tej pory Âżadnej wpadki z tÂłem - nawet zanikajÂącej prezenterki nie byÂło jak kiedyÂś w przypadku.. :mhm: ..nie pamiĂŞtam komu siĂŞ to przydarzyÂło
maxxx pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a ja napiszĂŞ na poczÂątek i po pierwsze - chÂłopaki co za spektakularny powrĂłt do wÂątku
Jak syn marnotrawny wrĂŞcz A tego drugiego tak na chwilĂŞ przywlekÂłem ze sobÂą bo On taki nieÂśmiaÂły :devil: :klamca: Ale Wy jesteÂście jak TGV Nie wsiadÂłem na odpowiednim poznaĂąskim przystanku,a lokomotywa juz w Warszawie (aha-sorry to Polska :spiewa: )
..¿adna pora nie jest zbyt póŸna
..choĂŚ ja ostatnim czasy maÂło i Âźle sypiam i coraz gorzej kojarzĂŞ i odczytujĂŞ wasze wpisy :hmm: :devil:
O widzê, ¿e arcziemu i maxxowi zacz¹³ doskwieraÌ deficyt Asi i przerzucili czêœÌ swoich emocji do Agatkowego w¹tku, nie powiem cieszy mnie to, w koùcu Agata to nasza ikona urody i tych dwóch panów nie powinno by³o brakn¹Ì w miejscu jej czczenia. Lepiej pó¿no ni¿ wcale!
Zastanawiam siĂŞ czemu nie lubicie Blue Boxu, do licha z biurkiem, tam jest kadrowanie bliÂższe co oznacza ciut wiĂŞkszÂą AgatĂŞ na ekranie. No i tam mi siĂŞ teÂż bardziej oÂświetlenie podoba, twarz taka anielska siĂŞ wydaje.
Mnie martwi natomiast inna rzecz, skoro Agata prowadzi serwisy z Warszawy to pewnie ma na jutro teÂż zaplanowany dyÂżur, a ja liczyÂłam na jej jutrzejsze relacje z P-nia z obchodĂłw imienin ÂŚw. Marcina.
Nika pisze:O widzê, ¿e arcziemu i maxxowi zacz¹³ doskwieraÌ deficyt Asi i przerzucili czêœÌ swoich emocji do Agatkowego w¹tku, nie powiem cieszy mnie to, w koùcu Agata to nasza ikona urody i tych dwóch panów nie powinno by³o brakn¹Ì w miejscu jej czczenia. Lepiej pó¿no ni¿ wcale!
..i nastĂŞpny come back
..witaj znowu Nika :*
..brakowaÂło nam Ciebie
..Poznaniacy jakoÂś tak siĂŞ wykruszyli ostatnimi czasy w wÂątku
Zastanawiam siĂŞ czemu nie lubicie Blue Boxu, do licha z biurkiem, tam jest kadrowanie bliÂższe co oznacza ciut wiĂŞkszÂą AgatĂŞ na ekranie. No i tam mi siĂŞ teÂż bardziej oÂświetlenie podoba, twarz taka anielska siĂŞ wydaje.
..no nie wiem :?
..ja jakoÂś wolĂŞ to duÂże studio i bardziej naturalne ÂświatÂła
..choĂŚ to prawda Âże w blueboxie kadrowanie znowuÂż jest lepsze
..ehhh..nie waÂżne juÂż
..najwaÂżniejsze by w ogĂłle byÂła
Mnie martwi natomiast inna rzecz, skoro Agata prowadzi serwisy z Warszawy to pewnie ma na jutro teÂż zaplanowany dyÂżur, a ja liczyÂłam na jej jutrzejsze relacje z P-nia z obchodĂłw imienin ÂŚw. Marcina.
..prawda :/
..ale w jednym z serwisĂłw juÂż mĂłwiÂła o tej tradycji i o tonach rogali jakie zjadajÂą Poznaniacy tego dnia
..i jak siĂŞ przy tym oÂśmiaÂła :szalony:
..a Twoj przelicznik Nika zjedzonych ÂświĂŞtomarciĂąskich rogalikĂłw to tony czy jakiÂś inny