Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

widzĂŞ, Âże opÂłaci siĂŞ podglÂądaĂŚ, co dzieje siĂŞ teÂż z tej drugiej strony :lol2: :lol:
arczi pisze:Jakie zamieszanie wokó³ Agaty :shock: :D :D
Dlaczego mnie ono wcale nie dziwi? :mhm: :lol2:
maxxx pisze:Troche niezbyt chronologicznie,a wiem,Âże sobie Âład i porzÂądek relacyjny cenicie ale tu mam ostatni moment przed wejÂściem na Âżywo :D Facet w kapturze to chyba taki zastĂŞpca szefa 8) :arrow:
AleÂż maxxx, co do tej chronologicznoÂści to my tylko duÂżo gadamy :lol2: Co do zastĂŞpcy szefa, to oni obaj chyba sÂą takimi zastĂŞpcami, skoro mogli dostÂąpiĂŚ takiego zaszczytu, o ktĂłrym niejeden widz marzy :red:
not that kind pisze:Ciekawe, czy wszyscy w TVN24 potrzebujÂą aÂż tak zÂłoÂżonej oprawy i obstawy technicznej? :lol2:
CzyÂżbyÂś powÂątpiewaÂła, Âże nie kaÂżdy pracownik... pracownica Tvn24 cieszy siĂŞ takim zainteresowaniem... u technicznych? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Jak oni Âśmieli :evil: ??

Po pierwsze:
Alchemik pisze:widzĂŞ, Âże opÂłaci siĂŞ podglÂądaĂŚ, co dzieje siĂŞ teÂż z tej drugiej strony :lol2: :lol:
maxxx pisze:Troche niezbyt chronologicznie,a wiem,Âże sobie Âład i porzÂądek relacyjny cenicie ale tu mam ostatni moment przed wejÂściem na Âżywo :D Facet w kapturze to chyba taki zastĂŞpca szefa 8) :arrow:
AleÂż maxxx, co do tej chronologicznoÂści to my tylko duÂżo gadamy :lol2: Co do zastĂŞpcy szefa, to oni obaj chyba sÂą takimi zastĂŞpcami, skoro mogli dostÂąpiĂŚ takiego zaszczytu, o ktĂłrym niejeden widz marzy :red:
Najgorsze w tym wszystkim jest to , Âże oni za ..... przepraszam za uÂżycie obleÂśnego sÂłowa..... obmacywanie Agatki dostajÂą jeszcze pieniÂądze :devil: !!
ChciaÂłbym kiedyÂś dostaĂŚ takÂą robotĂŞ :rydzyk: !! :lol:
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Ciekawe, czy wszyscy w TVN24 potrzebujÂą aÂż tak zÂłoÂżonej oprawy i obstawy technicznej? :lol2:
CzyÂżbyÂś powÂątpiewaÂła, Âże nie kaÂżdy pracownik... pracownica Tvn24 cieszy siĂŞ takim zainteresowaniem... u technicznych? :lol2:
Inni pewnie musz¹ dopraszaÌ siê o to , by ich popod³¹czali a Agatkê proszê..... nawet zagaduj¹ w miêdzyczasie :x !! :lol:

Po drugie jak oni Âśmieli wyprosiĂŚ AgatkĂŞ do blueboksa :twisted: ??
Pierwsza czêœÌ w ogóle nie porównywalna z drug¹ :tanczy: Ile do programu wnosi m¹dra , rzeczowa rozmowa :brawa: !! Jestem zachwycony :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

JuÂż nie udawajcie takich oburzonych, tym co zobaczyliÂście :lol2:
W zeszÂłym tygodniu, kiedy dyÂżur miaÂł Kuba teÂż miaÂła miejsce taka zamiana :mhm: ByÂłaby moÂże bardziej zrozumiaÂła, gdyby m 24h byÂł przy stole prezenterskim, ale nie jest :?

Capsy z raportu :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

not that kind pisze:JuÂż nie udawajcie takich oburzonych, tym co zobaczyliÂście
Pewnie :D !Zawsze jest mo¿liwoœÌ,¿e myœleli sobie kiedy wreszcie ja zamiast Ciebie(o Agatce)zasi¹de na tym fotelu prezenterskim :lol2:
Wiadomo co to w gÂłowie takich panĂłw siedzi-wkoĂącu ileÂż moÂżna zajmowac siĂŞ kabelkami :P
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:JuÂż nie udawajcie takich oburzonych, tym co zobaczyliÂście :lol2:
Ja nie udajĂŞ -ja jestem.... :lol: !!
not that kind pisze:
W zeszÂłym tygodniu, kiedy dyÂżur miaÂł Kuba teÂż miaÂła miejsce taka zamiana :mhm: ByÂłaby moÂże bardziej zrozumiaÂła, gdyby m 24h byÂł przy stole prezenterskim, ale nie jest :?
No tak ;) !! W magazynie siedz¹ przy tej ''puszce z sardynkami'' :devil: !! Ale podczas tej drugiej czêœci stó³ prezenterski by³ pusty i nic siê przy nim nie dzia³o :hyh: !! Wiêc czemu oddelegowali Agatkê do BB :uhh: ?? Swoj¹ drog¹ ciekawe jak ten 'bb-stolik'' wygl¹da :devil: ??
Capsy z raportu :D
DziĂŞkujĂŞ -Âśliczne :* !! Wszystkim wam dziĂŞkujĂŞ za opiekĂŞ capsowÂą :) !!
Co jeszcze zd¹¿y³em zauwa¿yÌto to , ¿e Agatka ca³y czas z kubeczkiem prowadzi serwisy :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a ja napiszĂŞ na poczÂątek i po pierwsze - chÂłopaki co za spektakularny powrĂłt do wÂątku :tanczy:
marcinkowsky pisze:Jak oni Âśmieli :evil: ??

Po pierwsze:
Alchemik pisze:widzĂŞ, Âże opÂłaci siĂŞ podglÂądaĂŚ, co dzieje siĂŞ teÂż z tej drugiej strony :lol2: :lol:
Najgorsze w tym wszystkim jest to , Âże oni za ..... przepraszam za uÂżycie obleÂśnego sÂłowa..... obmacywanie Agatki dostajÂą jeszcze pieniÂądze :devil: !!
ChciaÂłbym kiedyÂś dostaĂŚ takÂą robotĂŞ :rydzyk: !! :lol:
..praca nie tylko powinna przynosiĂŚ korzyÂści ale teÂż przyjemnoÂści :tanczy:
..wiĂŞc skÂładamy podania do tvn24 :lol:
..to aktualnie dla mnie idealna..wrĂŞcz praca marzeĂą :tanczy:
Pierwsza czêœÌ w ogóle nie porównywalna z drug¹ :tanczy: Ile do programu wnosi m¹dra , rzeczowa rozmowa :brawa: !! Jestem zachwycony :)
..no wÂłaÂśnie teÂż tego nie rozumiem :x
Ostatnio zmieniony sobota 10 lis 2007, 21:01 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:
Pewnie :D !Zawsze jest mo¿liwoœÌ,¿e myœleli sobie kiedy wreszcie ja zamiast Ciebie(o Agatce)zasi¹de na tym fotelu prezenterskim :lol2:
Wiadomo co to w gÂłowie takich panĂłw siedzi-wkoĂącu ileÂż moÂżna zajmowac siĂŞ kabelkami :P
Wtedy próbowaliby jej wbiÌ nó¿ w plecy :devil: !! A oni z takim namaszczeniem j¹ podpinaj¹ :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Pewnie !Zawsze jest mo¿liwoœÌ,¿e myœleli sobie kiedy wreszcie ja zamiast Ciebie(o Agatce)zasi¹de na tym fotelu prezenterskim
Wiadomo co to w gÂłowie takich panĂłw siedzi-wkoĂącu ileÂż moÂżna zajmowac siĂŞ kabelkami
Ci panowie sobie czĂŞsto siadajÂą za stoÂłem, jak skoĂączÂą go obracaĂŚ po Faktach :spiewa:
Mo¿e chc¹ wygryŸÌ Agate i j¹ zast¹piÌ :devil:
Nie, no ale sobie panowie korzystaj¹ po prostu, ¿e mog¹ siê kimœ zaj¹Ì :lol:
SwojÂą drogÂą ciekawe jak ten 'bb-stolik'' wyglÂąda ??
KiedyÂś sÂłyszaÂłem, Âże nadajÂą ze studia GoÂścia Porannego :rozglada:
WiĂŞc jest troche przestrzeni :uhh:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:KiedyÂś sÂłyszaÂłem, Âże nadajÂą ze studia GoÂścia Porannego :rozglada:
WiĂŞc jest troche przestrzeni :uhh:
..ale po co dajÂą to idiotyczne tÂło :>
..przecieÂż i tak widaĂŚ Âże nie jest prawdziwe :devil:
marcinkowsky pisze:
maxxx pisze:
Wtedy próbowaliby jej wbiÌ nó¿ w plecy :devil: !! A oni z takim namaszczeniem j¹ podpinaj¹ :lol2:
..no i jak my siĂŞ domyÂślamy ustawiajÂą siĂŞ w kolejce..kto dzis..kto dzis..dostÂąpi tego zaszczytu :jupi:

..jedynie o takiej rywalizacji moÂże byĂŚ mowa :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

arczi pisze:
Pewnie !Zawsze jest mo¿liwoœÌ,¿e myœleli sobie kiedy wreszcie ja zamiast Ciebie(o Agatce)zasi¹de na tym fotelu prezenterskim
Wiadomo co to w gÂłowie takich panĂłw siedzi-wkoĂącu ileÂż moÂżna zajmowac siĂŞ kabelkami
Ci panowie sobie czĂŞsto siadajÂą za stoÂłem, jak skoĂączÂą go obracaĂŚ po Faktach :spiewa:
Mo¿e chc¹ wygryŸÌ Agate i j¹ zast¹piÌ :devil:
Nie, no ale sobie panowie korzystaj¹ po prostu, ¿e mog¹ siê kimœ zaj¹Ì :lol:

To skoĂączÂą ci panowie tak , jak panny zakladajÂące suknie Âślubne i obrÂączki przd Âślubem :devil: !! Nie doczekajÂą siĂŞtego upragnionego momentu...... adekwatnego do poszczegĂłlnych sytuacji :lol: !!
SwojÂą drogÂą ciekawe jak ten 'bb-stolik'' wyglÂąda ??
KiedyÂś sÂłyszaÂłem, Âże nadajÂą ze studia GoÂścia Porannego :rozglada:
WiĂŞc jest troche przestrzeni :uhh:[/quote]

obi chyba Ÿle zrozumia³eœ :> arczi'emu chodzi³o o to , ¿e GoœÌ Poranny i M24 s¹ z teg osamego studia :devil: !!
Ostatnio zmieniony sobota 10 lis 2007, 21:11 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx

Post autor: maxxx »

obieÂżyÂświat pisze:..a ja napiszĂŞ na poczÂątek i po pierwsze - chÂłopaki co za spektakularny powrĂłt do wÂątku
Jak syn marnotrawny wrĂŞcz :D A tego drugiego tak na chwilĂŞ przywlekÂłem ze sobÂą bo On taki nieÂśmiaÂły :devil: :klamca: Ale Wy jesteÂście jak TGV :shock: Nie wsiadÂłem na odpowiednim poznaĂąskim przystanku,a lokomotywa juz w Warszawie :shock: (aha-sorry to Polska :spiewa: )
marcinkowsky pisze:Wtedy próbowaliby jej wbiÌ nó¿ w plecy !! A oni z takim namaszczeniem j¹ podpinaj¹
Mogli by siê troche odœwiêtniej przyodziaÌ w takim razie :D Chyba,¿e chc¹ wypaœÌ naturalnie 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

..ale po co dajÂą to idiotyczne tÂło
..przecieÂż i tak widaĂŚ Âże nie jest prawdziwe
Nie ma pojĂŞcia :nie: KiedyÂś jak Joasia prowadziÂła serwis z blueboxa, to jako tÂło pojawiÂła siĂŞ sama Joasia :lol2: Bez telewizorkĂłw :devil:
Jak syn marnotrawny wrĂŞcz A tego drugiego tak na chwilĂŞ przywlekÂłem ze sobÂą bo On taki nieÂśmiaÂły Ale Wy jesteÂście jak TGV Nie wsiadÂłem na odpowiednim poznaĂąskim przystanku,a lokomotywa juz w Warszawie (aha-sorry to Polska )
Fajnie tato, ¿e mi pozwoli³eœ pójœÌ ze sob¹ :devil:
Ale gwoli ÂścisÂłoÂści- nie debiutujĂŞ teraz w Agatowym wÂątku :nie: JuÂż kiedyÂś miaÂłem epizod :lol2:
A Âże nieÂśmiaÂły to siĂŞ zgodzĂŞ :szalony:
Mogli by siê troche odœwiêtniej przyodziaÌ w takim razie Chyba,¿e chc¹ wypaœÌ naturalnie
To jakieÂś skejty sÂą :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..arczi - spokojnie - ja pamiĂŞtam Âże u nas juÂż byÂłeÂś :lol2:
..nie pamiĂŞtam dokladnie kiedy i w jakich okolicznoÂściach to byÂło ale pamiĂŞtam :lol2:
..stÂąd napisaÂłem Âże witam was po przerwie :lol2:
arczi pisze:
..ale po co dajÂą to idiotyczne tÂło
..przecieÂż i tak widaĂŚ Âże nie jest prawdziwe
Nie ma pojĂŞcia :nie: KiedyÂś jak Joasia prowadziÂła serwis z blueboxa, to jako tÂło pojawiÂła siĂŞ sama Joasia :lol2: Bez telewizorkĂłw :devil:
..gdyby takie rzeczy siĂŞ dziaÂły to byÂłbym jak najbardziej za :lol2:
..ale jak do tej pory Âżadnej wpadki z tÂłem - nawet zanikajÂącej prezenterki nie byÂło jak kiedyÂś w przypadku.. :mhm: ..nie pamiĂŞtam komu siĂŞ to przydarzyÂło :D
maxxx pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a ja napiszĂŞ na poczÂątek i po pierwsze - chÂłopaki co za spektakularny powrĂłt do wÂątku
Jak syn marnotrawny wrĂŞcz :D A tego drugiego tak na chwilĂŞ przywlekÂłem ze sobÂą bo On taki nieÂśmiaÂły :devil: :klamca: Ale Wy jesteÂście jak TGV :shock: Nie wsiadÂłem na odpowiednim poznaĂąskim przystanku,a lokomotywa juz w Warszawie :shock: (aha-sorry to Polska :spiewa: )
..¿adna pora nie jest zbyt póŸna :lol2:

..choĂŚ ja ostatnim czasy maÂło i Âźle sypiam i coraz gorzej kojarzĂŞ i odczytujĂŞ wasze wpisy :hmm: :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

O widzê, ¿e arcziemu i maxxowi zacz¹³ doskwieraÌ deficyt Asi i przerzucili czêœÌ swoich emocji do Agatkowego w¹tku, nie powiem cieszy mnie to, w koùcu Agata to nasza ikona urody i tych dwóch panów nie powinno by³o brakn¹Ì w miejscu jej czczenia. Lepiej pó¿no ni¿ wcale! :D
Zastanawiam siĂŞ czemu nie lubicie Blue Boxu, do licha z biurkiem, tam jest kadrowanie bliÂższe co oznacza ciut wiĂŞkszÂą AgatĂŞ na ekranie. No i tam mi siĂŞ teÂż bardziej oÂświetlenie podoba, twarz taka anielska siĂŞ wydaje.
Mnie martwi natomiast inna rzecz, skoro Agata prowadzi serwisy z Warszawy to pewnie ma na jutro teÂż zaplanowany dyÂżur, a ja liczyÂłam na jej jutrzejsze relacje z P-nia z obchodĂłw imienin ÂŚw. Marcina.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:O widzê, ¿e arcziemu i maxxowi zacz¹³ doskwieraÌ deficyt Asi i przerzucili czêœÌ swoich emocji do Agatkowego w¹tku, nie powiem cieszy mnie to, w koùcu Agata to nasza ikona urody i tych dwóch panów nie powinno by³o brakn¹Ì w miejscu jej czczenia. Lepiej pó¿no ni¿ wcale! :D
..i nastĂŞpny come back :lol2:
..witaj znowu Nika :*
..brakowaÂło nam Ciebie :)
..Poznaniacy jakoÂś tak siĂŞ wykruszyli ostatnimi czasy w wÂątku ;(
Zastanawiam siĂŞ czemu nie lubicie Blue Boxu, do licha z biurkiem, tam jest kadrowanie bliÂższe co oznacza ciut wiĂŞkszÂą AgatĂŞ na ekranie. No i tam mi siĂŞ teÂż bardziej oÂświetlenie podoba, twarz taka anielska siĂŞ wydaje.
..no nie wiem :?
..ja jakoÂś wolĂŞ to duÂże studio i bardziej naturalne ÂświatÂła :D
..choĂŚ to prawda Âże w blueboxie kadrowanie znowuÂż jest lepsze :lol2:

..ehhh..nie waÂżne juÂż :lol2:
..najwaÂżniejsze by w ogĂłle byÂła :D
Mnie martwi natomiast inna rzecz, skoro Agata prowadzi serwisy z Warszawy to pewnie ma na jutro teÂż zaplanowany dyÂżur, a ja liczyÂłam na jej jutrzejsze relacje z P-nia z obchodĂłw imienin ÂŚw. Marcina.
..prawda :/
..ale w jednym z serwisĂłw juÂż mĂłwiÂła o tej tradycji i o tonach rogali jakie zjadajÂą Poznaniacy tego dnia :lol2:
..i jak siĂŞ przy tym oÂśmiaÂła :szalony:

..a Twoj przelicznik Nika zjedzonych ÂświĂŞtomarciĂąskich rogalikĂłw to tony czy jakiÂś inny :?: :lol:
ODPOWIEDZ