Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

obieÂżyÂświat pisze:..i nastĂŞpny come back
My tak z okazji swiĂŞta paĂąstwowego :lol2:
Nika pisze:O widzê, ¿e arcziemu i maxxowi zacz¹³ doskwieraÌ deficyt Asi i przerzucili czêœÌ swoich emocji do Agatkowego w¹tku, nie powiem cieszy mnie to, w koùcu Agata to nasza ikona urody i tych dwóch panów nie powinno by³o brakn¹Ì w miejscu jej czczenia. Lepiej pó¿no ni¿ wcale!
Jakie emocje :?: :shock: Ja jestem beznamiĂŞtny :lol2:
BedĂŞ tu wpadaÂł od czasu do czasu i podbijaÂł karte na zakÂładzie Agatowego statku :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

Puk... puk... moÂżna :rozglada:

jedno wiem, Âże nie moÂżna siĂŞ oprzeĂŚ by jej nie podglÂądaĂŚ :rozglada: ciiiiii :cicho:

z capsĂłw ''caÂłoÂściowych'' cieszĂŞ sie najbardziej, za biurkiem tak niewiele widaĂŚ ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dzisiaj Agata nie mogÂła narzekaĂŚ na brak towarzystwa :D
w podsumowaniach dnia zawsze tak pusto byÂło w studio .... tylko ona i kamery ;)

Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

maxxx pisze:
Nika pisze:O widzê, ¿e arcziemu i maxxowi zacz¹³ doskwieraÌ deficyt Asi i przerzucili czêœÌ swoich emocji do Agatkowego w¹tku, nie powiem cieszy mnie to, w koùcu Agata to nasza ikona urody i tych dwóch panów nie powinno by³o brakn¹Ì w miejscu jej czczenia. Lepiej pó¿no ni¿ wcale!
Jakie emocje :?: :shock: Ja jestem beznamiĂŞtny :lol2:
BedĂŞ tu wpadaÂł od czasu do czasu i podbijaÂł karte na zakÂładzie Agatowego statku :D
..nie wiem czy wiesz ale my mamy opatentowany sposĂłb dokumentowania obecnoÂści :lol2:
..cyrklem tatuujemy sobie na skĂłrze imiĂŞ..kiedyÂś 'Agata' a odkÂąd zaczĂŞÂło nam brakowaĂŚ miejsca: 'Ata' :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
maxxx

Post autor: maxxx »

'Gdzie to tu :?: :!: ' :devil:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieÂżyÂświat pisze: ..witaj znowu Nika :*
..brakowaÂło nam Ciebie :)
..Poznaniacy jakoÂś tak siĂŞ wykruszyli ostatnimi czasy w wÂątku ;(
Witam, witam! :* Normalnie jak u cioci na imieninach buziaki i rogaliki! :) A wiem, o ktĂłrego poznaniaka ci chodzi, no mi go teÂż brakuje i to bardzo, ale pomimo, Âże tu nie pisywaÂłam ostatnio to i tak codziennie do was tu po cichutku zaglÂądam. :D
obieÂżyÂświat pisze:
..a Twoj przelicznik Nika zjedzonych ÂświĂŞtomarciĂąskich rogalikĂłw to tony czy jakiÂś inny :?: :lol:
Nic mi nie mów, dziœ kupione, a ju¿ po³owa przeze mnie i rodzinkê wy¿arta, coœ czujê, ¿e jutro ju¿ nie bêdê mog³a na nie patrzeÌ. Ale bêdê musia³a, jestem zaproszona do Marcina na imieniny, a wiadomo co bêdzie daniem g³ównym! :devil:
Ostatnio zmieniony sobota 10 lis 2007, 21:47 przez Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:Puk... puk... moÂżna :rozglada:

jedno wiem, Âże nie moÂżna siĂŞ oprzeĂŚ by jej nie podglÂądaĂŚ :rozglada: ciiiiii :cicho:

z capsĂłw ''caÂłoÂściowych'' cieszĂŞ sie najbardziej, za biurkiem tak niewiele widaĂŚ ;)

Obrazek

Obrazek
..nawet nie przypuszczaÂłem Âże Agatka moÂże byĂŚ tak Âładnie ubrana :lol:
..czyÂżby to co ma na sobie to byÂła sukienka :?: :)
..jakie fajne kozaczki :P

..uj - jaka szkoda Âże Agatka nie prowadzi juÂż PorankĂłw - tam wszystko byÂło dobrze widaĂŚ :(
w podsumowaniach dnia zawsze tak pusto byÂło w studio .... tylko ona i kamery ;)

Obrazek
..o w mordĂŞ :shock:
..to dziÂś powinna siĂŞ uÂśmiechaĂŚ :>
..a ona prawie caÂły czas taka powaÂżna :?
..co gorsza podczas poÂżegnaĂą :mhm:

[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 8:50 pm ]
Nika pisze:Witam, witam! :* Normalnie jak u cioci na imieninach buziaki i rogaliki! :) A wiem, o ktĂłrego poznaniaka ci chodzi, no mi go teÂż brakuje i to bardzo, ale pomimo, Âże tu nie pisywaÂłam ostatnio to i tak codziennie do was tu po cichutku zaglÂądam. :D
..czuÂłem Âże jesteÂśmy podglÂądani :lol:
..a juÂż na serio - nie sÂądziÂłem Âże ten Poznaniak o ktĂłrym piszemy bĂŞdzie taki zawziĂŞty :rozglada:
Nika pisze:Nic mi nie mów, dziœ kupione, a ju¿ po³owa przeze mnie i rodzinkê wy¿arta, coœ czujê, ¿e jutro ju¿ nie bêdê mog³a na nie patrzeÌ. Ale bêdê musia³a, jestem zaproszona do Marcina na imieniny, a wiadomo co bêdzie daniem g³ównym! :devil:
..moÂże posÂłuÂżycie tvn24 za klasyczny przykÂład przykÂład przejedzonej rogalikami poznaĂąskiej rodziny :lol:
..reklamuj siĂŞ tak dalej :lol:

..ok - chyba muszê och³on¹Ì nim zacznie siê kolejny serwis :lol:
..och³on¹Ì wcale nie po rogalikach :lol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Agatka przeÂślicznie ubrana,aÂż mi oczy z orbit wyskoczyÂły...
Wygl¹da , jakby siê chcia³a urwaÌ ze studia na jak¹œ imprezê.... a tu trzeba grzecznie siedzieÌ do pó³nocy .... :lol: a mo¿e impreza zaczyna siê po pó³nocy :devil:
..czyÂżby to co ma na sobie to byÂła sukienka
Na mĂłj mĂŞski gust - jak na sukienkĂŞ ozdobionÂą plisami - "gĂłra" jest zbyt , jakby powiedzieĂŚ, skromna, prosta.
Raczej spĂłdnica + top

[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 11:01 pm ]
ByÂł uÂśmiech na koniec.... ale nie do nas.... tylko do poznaĂąskich rogali....
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Agatka przeÂślicznie ubrana,aÂż mi oczy z orbit wyskoczyÂły...
Wygl¹da , jakby siê chcia³a urwaÌ ze studia na jak¹œ imprezê.... a tu trzeba grzecznie siedzieÌ do pó³nocy .... :lol: a mo¿e impreza zaczyna siê po pó³nocy :devil:
..czyÂżby to co ma na sobie to byÂła sukienka
Na mĂłj mĂŞski gust - jak na sukienkĂŞ ozdobionÂą plisami - "gĂłra" jest zbyt , jakby powiedzieĂŚ, skromna, prosta.
Raczej spĂłdnica + top
..tak sobie tylko paln¹³em ¿e to mo¿e byÌ sukienka :lol2:
..zdjêcie jest doœÌ niewyraŸne i takich szczegó³ów na nim nie widaÌ :lol2:
..ale zdajĂŞ siĂŞ na Twoje wyczucie w tej sprawie :lol2:
epsztajnek pisze:ByÂł uÂśmiech na koniec.... ale nie do nas.... tylko do poznaĂąskich rogali....
..lepszy rydz niÂż nic :lol2:
..dobrze Âże przynajmniej do rogali potrafi siĂŞ uÂśmiechaĂŚ :D
..i jeszcze do odnowionych pojazdĂłw militarnych z czasĂłw II wojny siĂŞ uÂśmiechaÂła :tanczy:

..fakt :?
..jak skoĂączyÂła mĂłwiĂŚ uÂśmiech zgasÂł :(
..a nie wiem czemu :mhm:
..no chociaÂż do tego Âże tak dobrze jej poszÂło powinna siĂŞ uÂśmiechaĂŚ :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Serwis 23.00 :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A sÂłyszeliÂście moÂże, co dziÂś Jarek KuÂźniar mĂłwiÂł w Poranku o Agacie (Tomaszewskiej :D ) i jej rodzinie? :> Ja zagadaÂłam ten fragment Poranka i dotarÂło do mnie piÂąte przez dziesiÂąte :spiewa:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Serwis 23.00 :D
..dziĂŞki notka :*
not that kind pisze:A sÂłyszeliÂście moÂże, co dziÂś Jarek KuÂźniar mĂłwiÂł w Poranku o Agacie (Tomaszewskiej :D ) i jej rodzinie? :> Ja zagadaÂłam ten fragment Poranka i dotarÂło do mnie piÂąte przez dziesiÂąte :spiewa:
..przywiozÂła Jarkowi z Poznania rogaliki :lol2:
..wÂłaÂśnie Jarek zajadaÂł siĂŞ namiĂŞtnie rogalikiem i mĂłwiÂł: 'ummm Agata - dziĂŞki' :lol:

..a do nas to nawet uœmiechn¹Ì siê nie chce ;(

..kurcze jaka szkoda Âże Agatki nie ma dzis w Poranku :/
..cholera mogÂłoby byĂŚ tak sympatycznie :/
..Agatka jako Poznanianka na pewno gdyby byÂła obecna w Poranku na pewno wytworzyÂłaby jeszcze lepszÂą atmosferĂŞ :tanczy:
..chociaÂż i nieobecna juÂż nieÂźle osÂłodziÂła porankowe chwile..zwÂłaszcza Jarkowi :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
stajlus pisze:Puk... puk... moÂżna :rozglada:

..nawet nie przypuszczaÂłem Âże Agatka moÂże byĂŚ tak Âładnie ubrana :lol:
..czyÂżby to co ma na sobie to byÂła sukienka :?: :)
..jakie fajne kozaczki :P

..uj - jaka szkoda Âże Agatka nie prowadzi juÂż PorankĂłw - tam wszystko byÂło dobrze widaĂŚ :(
''Nie przypuszczaÂłem , Âże Agatka moÂże byĂŚ tak Âładnie ubrana" :devil: !!?? Czy to wiesz jak to zabrzmiaÂło :devil: ?? Jakby Agatka co najmniej zakÂładaÂła na siebie na co dzieĂą okropne marynary :lol: !! Ale widzĂŞ , Âże strĂłj w caÂłoÂści prezentuje siĂŞ bardzo dobrze :brawa: !!
Czy ja juÂż pisaÂłem , Âże chciaÂłbym takÂą robotĂŞ :lol2: ?? No ale fakt faktem , Âże prĂŞdko by mnie wywalili za prĂłby przekraczania ''uprawnieĂą'' :devil: !! :lol2:
..czuÂłem Âże jesteÂśmy podglÂądani :lol:
..a juÂż na serio - nie sÂądziÂłem Âże ten Poznaniak o ktĂłrym piszemy bĂŞdzie taki zawziĂŞty :rozglada:
Ja lubiĂŞ byĂŚ podglÂądany i lubiĂŞ podglÂądaĂŚ :D !! Niestety nie mam teraz na te przyjemnoÂści za duÂżo czasu :/ !! ;( Ale wszystkim ÂżyczĂŞ przyjemnoÂści w podglÂądaniu :lol: !!
obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Serwis 23.00 :D
..dziĂŞki notka :*
not that kind pisze:A sÂłyszeliÂście moÂże, co dziÂś Jarek KuÂźniar mĂłwiÂł w Poranku o Agacie (Tomaszewskiej :D ) i jej rodzinie? :> Ja zagadaÂłam ten fragment Poranka i dotarÂło do mnie piÂąte przez dziesiÂąte :spiewa:
..przywiozÂła Jarkowi z Poznania rogaliki :lol2:
..wÂłaÂśnie Jarek zajadaÂł siĂŞ namiĂŞtnie rogalikiem i mĂłwiÂł: 'ummm Agata - dziĂŞki' :lol:
Warto ogl¹daÌ Poranki nawet , kiedy Agatki nie ma w serwisach :hmm: !! Dobrze wiedzieÌ na przysz³oœÌ :neutral: !! Agatka to kochana kole¿anka :racja: !! Jako Poznanianka nie zapomnia³a o kolegach i kole¿ankach , którzy nigdy w ¿yciu nie jedli œwiêtomarciùskiego rogalika :) !! A ja te¿ nie jad³em ;( ;( !! :( :(
..fakt :?
..jak skoĂączyÂła mĂłwiĂŚ uÂśmiech zgasÂł :(
..a nie wiem czemu :mhm:
..no chociaÂż do tego Âże tak dobrze jej poszÂło powinna siĂŞ uÂśmiechaĂŚ :lol2:
no trudno :D !! ÂŻyjĂŞ bez rogalikĂłw , to i bez Agatki uÂśmiechu skierowanego do mnie przeÂżyjĂŞ -nie to nie -bez Âłaski :nie: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

O Agata przywiozÂła ekipie TVN24 rogaliki, ciekawe czy wypieki wÂłasne, bÂądÂż rodzinne czy teÂż kupne?! Niezaleznie od tego i tak miÂło z jej strony, Âże wszystkim zrobiÂła takÂą niespodziankĂŞ. Ale byÂłoby jeszcze milej gdyby nie byÂła aÂż taka powaÂżna wczoraj.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Nie byÂła znĂłw tak mocno powaÂżna :)

Obrazek

A ja to nawet lubiê, kiedy Agata jest powa¿na :) Jak powiedzia³ kiedyœ wielki pisarz Hubert Selby Jr: "Pisarz nie ma prawa istnieÌ w swojej pracy. Nie mam prawa narzucaÌ siê, wciskaÌ miêdzy postaci, które tworzê, a czytelników... na artyœcie spoczywa odpowiedzialnoœÌ, nakaz przekraczania cz³owieczego ego". Ja jestem tego samego zdania i popieram takie zachowanie Agaty, kiedy oddziela siê od w³asnego "ja" podczas serwisów, tak aby na wizji istnia³y tylko dŸwiêk, obraz i... energia. No dobrze... lubiê te¿, gdy Agata okazuje emocje przy omawianiu poszczególnych newsów :lol2: Ale najbardziej lubiê, gdy ma kamienn¹ twarz :D No i wolê, gdy wtedy ma na sobie ciemny ¿akiet :)

ZjadÂłbym od niej nawet 400 ton trucizny :)

Obrazek

WiĂŞcej screenĂłw na mojej stronie :)
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Nie byÂła znĂłw tak mocno powaÂżna :)
Ale twĂłj caps tylko potwierdza mojÂą tezĂŞ - Agata uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ wczoraj do rogali, nie do nas...
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

No wÂłaÂśnie :] !! ChociaÂż ten na poÂżegnanie :mhm: ??!! Mina Agatki podobna jest troszkĂŞ do uÂśmiechniĂŞtej :> ?? :mhm:
Nika pisze:O Agata przywiozÂła ekipie TVN24 rogaliki, ciekawe czy wypieki wÂłasne, bÂądÂż rodzinne czy teÂż kupne?! Niezaleznie od tego i tak miÂło z jej strony, Âże wszystkim zrobiÂła takÂą niespodziankĂŞ.
Ale nie samymi kolegami redakcyjnymi dziennikarka Âżyje , wiĂŞc powinna pomyÂśleĂŚ teÂż o fanach :ban: !! W kontekÂście tego , co napisaÂł king_kocur (''ZjadÂłbym od niej nawet 400 ton trucizny :) '') zaczynam siĂŞ zastanawiaĂŚ z jakim nadzieniem byÂły te rogaliki , ktĂłre przywiozÂła Agatka :lol: ??!! wiĂŞc niekoniecznie chodzi mi to , Âże chciaÂłbym otrzymaĂŚ od Agatki takiego rogalika :lol2: !! UÂśmiech ...... zabĂłjczy uÂśmiech wystarczy na poczÂątek :lol2: !!

A póŸniej zobaczymy , co dalej :lol2: !!
king_kocur pisze:A ja to nawet lubiê, kiedy Agata jest powa¿na :) Jak powiedzia³ kiedyœ wielki pisarz Hubert Selby Jr: "Pisarz nie ma prawa istnieÌ w swojej pracy. Nie mam prawa narzucaÌ siê, wciskaÌ miêdzy postaci, które tworzê, a czytelników... na artyœcie spoczywa odpowiedzialnoœÌ, nakaz przekraczania cz³owieczego ego". Ja jestem tego samego zdania i popieram takie zachowanie Agaty, kiedy oddziela siê od w³asnego "ja" podczas serwisów, tak aby na wizji istnia³y tylko dŸwiêk, obraz i... energia. No dobrze... lubiê te¿, gdy Agata okazuje emocje przy omawianiu poszczególnych newsów :lol2: Ale najbardziej lubiê, gdy ma kamienn¹ twarz :D No i wolê, gdy wtedy ma na sobie ciemny ¿akiet :)
Po mnie teÂż ciarki przechodzÂą , kiedy Agatka w ten sposĂłb patrzy z telewizora na mnie

Obrazek

Ale nade wszystko podoba mi siê u niej i w jej wykonaniu co¶ takiego , co siê zwie RADO¦Æ :lol2: !! Kiedy w k±cikach oczu robi± jej siê takie s³odkie bruzdki :szalony: !! A wyraz twarzy przypomina niegrzeczn± , planuj±c± jak±¶ psotê dziewczynkê :lol2: !!

Nie mam niestety w podorĂŞdziu takiego capsa :/ !! Ciekawe czemu :mhm: ??!! :> :>
Ale byÂłoby jeszcze milej gdyby nie byÂła aÂż taka powaÂżna wczoraj.
No , no proszê :] !! ¯e my faceci ¿¹damy by Agatka mizdrzy³a siê do nas ...... co ja piszê , o czym ja marzê :lol2: ?? ....... ¿eby chocia¿ uœmiechnê³a siê do nas , to nic dziwnego , ale nawet dziewczynom brakuje na twarzy Agatki uœmiechu :uwaga: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
ODPOWIEDZ